Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-15, 09:57   #4741
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Więc patent jest taki. Jak teściowa pyta o dziecko to odbijasz piłeczkę i pytasz, czy tż w dzieciństwie przechodził świnkę. Jak odpowiada, że tak to mówisz Aaaahaaa i zamyślasz się. Jest duże prawdopodobieństwo, że już nie zapyta

Dzień dobry tak poza tym!
Dobry

Moja na bank by nie zatrybiła, bo nie czyta między wierszami
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 09:58   #4742
AnoIi
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6755369 1]Zapomniałaś dodać, że do 30tki to już trzeba mieć dom (w kredycie - obowiązkowo, bo to oznaka dojrzałości i tego, że się wiedzie ), samochód, ustawioną karierę. Dzieci do 35. roku życia, bo potem to wiadomo, że choroby dziecka, matka - taka stara - że już ledwo zipie. Wszyscy musimy tańcować wedle jednej i tej samej melodii.

Pamiętam, że byłam na czwartym roku studiów i rozstałam się z moim ówczesnym chłopakiem, miałam złamane serce, ciężko mi było. Niestety napatoczyłam się przed oczy dawno niewidzianej ciotki, która akurat najechała mój rodzinny dom w odwiedziny. Dowiedziałam się od niej, że chyba zgłupiałam żeby w TYM wieku rozstawać się z chłopakiem, że gdzie ja niby teraz męża znajdę, że cyt. 'chłop to choćby bił, byle był'.
Takie wsparcie od podobno dojrzałej kobiety

Ja te wszystkie bzdury w stylu co się powinno i kiedy na szczęście już od młodych lat mam głęboko w odwłoku.

Ślub wzięłam pięć lat po zaręczynach. I żyję [/QUOTE]

niezła ciocia.
Uważam, że lepiej być singlem niż być w toksycznym związku.
Poza tym ja chodziłam w ciąży w wieku 28 lat. Moja znajoma w tym samym czasie też była w pierwszej ciąży. Tylko, że ona miała 38 lat. I co? Ja całą ciąże miałam problemy, ona ciążę przebiegała. Nawet doktorat obroniła. Nie ma reguły!
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 09:58   #4743
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malenstwo82 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę zdrowego podejścia. Ja w sumie też staram się nie reagować, ale wiesz w pewnym momencie jak tak kilka osób z durnymi pytaniami się w krótkim czasie skumuluje to serio mam dość i najchętniej
Ja jestem stuprocentowy skorpion, mi można co najwyżej nagwizdać i kto miał to zrozumieć, to zrozumiał już dawno
Trzeba się nie dać paździochom, jak mówi Marta
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:00   #4744
Malenstwo82
Zakorzenienie

Cytat:
Więc patent jest taki. Jak teściowa pyta o dziecko to odbijasz piłeczkę i pytasz, czy tż w dzieciństwie przechodził świnkę. Jak odpowiada, że tak to mówisz Aaaahaaa i zamyślasz się. Jest duże prawdopodobieństwo, że już nie zapyta

Nie no na szczęście moja teściowa nie z takich. Tzn bardzo chciałaby być babcią i robi co może, żeby mi w leczeniu pomóc. Niestety przy różnych imprezach nie tylko rodzinnych napatoczy się jakaś ciotka, wujek bądź sąsiadka, która szpilę z pytaniem wbije.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Poszedł na all za grosze w zeszłym roku Bo to nie mój kolor był
No ręce opadają.
Malenstwo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:00   #4745
amyz
Chanel Lady

Cytat:

muszę zapamiętać :d
chociaz moja teściowa nie wspomina o dziecku na razie
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:00   #4746
Malenstwo82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
A propos ślubu na studiach, to u mnie dziewczyna z roku brała w tym czasie. Też z kasą nie kombinowali. Nie wiem czy brali kościelny czy cywilny, ale potem był tylko mały obiad dla najblizszej rodziny, a chyba w następny weekend impreza dla znajomych, którzy zamiast prezentów mieli przynieść coś do jedzenia
Dobre
Malenstwo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:05   #4747
AnoIi
Zakorzenienie

Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV

Dziewczyny gratuluję zamówień
dla mnie pianek zabrakło. Trudno. Może jeszcze wrzucą

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:

Nie no na szczęście moja teściowa nie z takich. Tzn bardzo chciałaby być babcią i robi co może, żeby mi w leczeniu pomóc. Niestety przy różnych imprezach nie tylko rodzinnych napatoczy się jakaś ciotka, wujek bądź sąsiadka, która szpilę z pytaniem wbije.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

No ręce opadają.

Dobra teściowa to skarb
Nie to, żeby zakopać ot ginący gatunek
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:07   #4748
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
No ładnie ładnie

dzastinaaaaa w naszym przypadku wyglądało to tak, że tuż po oświadczynach Tż myślał o wyznaczeniu daty ale wtedy ja nie pracowałam, więc czułam się niezręcznie w takiej sytuacji, że byłabym bez dochodów i całość byłaby na plecach TŻ Po roku jednak praca się znalazła, a temat ucichł. Niby wiosną tego roku ustaliliśmy do jakich restauracji pojedziemy, ale daty wciąż nie ma, nawet konkretnie roku.. Teraz ta tragedia to już w ogóle chwilowo o tym nie myśli
Ja byłam na 5 roku studiów a tż już pracował jak mi się oświadczał. Wychodziłam za mąż zaraz po studiach. Każdy ma inną sytuację, od rodziców tż nie dostaliśmy praktycznie nic. Ojciec odszedł od rodziny kilka lat wcześniej i nawet życzeń nam nie przysłał. Od mamy Tż kilkaset złotych ale w sumie oddała nam piętro domu do dyspozycji ( ale do generlnego czytaj drogiego remontu). Od rodziców moich 13 000 zł. Reszta kredyt i oszczędności Tż.

Ja wychodzę, z założenia że jak się ludzie kochają i chcą być sobie poślubieni to sam ślub i obiad wystarczy inni wolą czekać latami aż uzbierają na wesele albo na megawesele na 150 osób i dopiero wtedy są szcęśliwi. Ja nie czuję się np skrępowana pieniędzmi tż, pokazał zaangażowanie i zorgowność chciał abym została jego żoną i nie przeszakadzało mu to, że nie mam 50% udziału w kosztach. To moje doświadczenia , każdy pewnie ma nieco inne
Stary 2016-11-15, 10:09   #4749
Lidia1984
Lady Dior

Witam,

gratuluję zamówień
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:13   #4750
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
Fajna oferta mnie kusi to niebieskie serum

Ale w takim kartoniku z obrazkiem, czy zwykłym miętowym?
Te z obrazkiem są chyba tylko na większe pojemności

chyba nigdy nie awansuję na Grażynkę
Niebieskie mam w minisach, jeszcze ani razu nie wypróbowałam
Cytat:
A ja jednak uważam, że każdy robi jak mu pasuje. My faktycznie w rok po zaręczynach się hajtnęlismy ale to w sumie z powodu nacisków obydwu rodzin. Nie lubię takiego schematu typu po roku ślub, po dwóch dziecko, po trzech drogie po czterech dom a po pięciu pies. Później jako coś nie idzie zgodnie z wytycznymi to nagle jest wielki problem i wpierdzielanie się wszystkich ludzi. Wiem co mówię bo u mnie np często pada pytanie czemu my jeszcze dzieci nie mamy tyle lat po ślubie. I co mam się wszystkich ze swoich problemów zdrowotnych tłumaczyć?
No ja już jestem stara panna dla niektorych z rodziny na szczęście to akurat Ci, co mało się z nimi widzę ostatnio nawet nie zaczynają tematu a niechby spróbowali

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:16   #4751
lena40
Lady Pudernica

duża paleta MJ znowu dostępna

http://www.sephora.pl/Makijaz/Oczy/C...2030%20dni%3A3
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:16   #4752
liv87
Guerlain Lover

Nie biorę EL. Na e-glamour jest tańsze. Teraz myślę czy brać stamtąd

Stary 2016-11-15, 10:18   #4753
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Niebieskie mam w minisach, jeszcze ani razu nie wypróbowałam

No ja już jestem stara panna dla niektorych z rodziny na szczęście to akurat Ci, co mało się z nimi widzę ostatnio nawet nie zaczynają tematu a niechby spróbowali
u mnie nawet nie są na bieżąco. Nie informuje czy ktoś się pojawia i na jak długo. Więc w ich percepcji jestem cały czas sama, a co za tym idzie "stara panna bez szans na męża"

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:20   #4754
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:

Box w D.
Cytat:
Oooo, szkoda, że nie wiedziałam
Pamiętam, że bujałam się z tym BB na all kawał czasu, aż w końcu opchnęłam go za 9,90

Dziewczyny, co sądzicie o tych zwierzęcych maskach Skin79? Np.:
https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...000078765.html
Warte to coś, czy bubel?

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

przepraszam
Ja mam tę dla angry kociałka i mi służy na zimę lubię też od nich miodową (choć najlepsza miodowa to moim zdaniem ta z Holiki), aloesowa i truskawkowa też fajna. Za to nie polecam arbuzowej i tej z wodą z lodowca - zwłaszcza z tym lodowcem - skóra się lepi jakby była posmarowana klejem kropelką i ten film się nie wchłania A ze Skin najlepsiejsza jest dla mnie ta - często mnie ratuje przy podrażnieniach i fajnie odżywia. Jakby co to trochę testuję różnych tych maseczek to mogę spróbować doradzić
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:23   #4755
korinka3
Zakorzenienie

Widzialam prezent EL w D- klikam z 2 kremami Daywear spadam : hi:
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:25   #4756
maarthusia
Shoe addict :)

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Ja mam tę dla angry kociałka i mi służy na zimę lubię też od nich miodową (choć najlepsza miodowa to moim zdaniem ta z Holiki), aloesowa i truskawkowa też fajna. Za to nie polecam arbuzowej i tej z wodą z lodowca - zwłaszcza z tym lodowcem - skóra się lepi jakby była posmarowana klejem kropelką i ten film się nie wchłania A ze Skin najlepsiejsza jest dla mnie ta - często mnie ratuje przy podrażnieniach i fajnie odżywia. Jakby co to trochę testuję różnych tych maseczek to mogę spróbować doradzić
zainteresuję się tematem, jak trochę pozużywam zapasów
W niedzielę widziałam te maski w płachcie u pani gadżet i tak się zastanawiałam, czy to coś warte
maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:28   #4757
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

A tak w ogóle to nie wiecie co się dzieje z punktami w D.? 2 dni temu miałam 175 pkt, dzisiaj chciałam sprawdzić (byłam tylko po odbiorze zamówień w stacjo z e-sklepu), wchodzę na stronę, a tam 0 pkt i że ostatnia data aktualizacji to rok 1900 A zaznaczam, że wtedy nie robiłam żadnych zakupów A teraz jak odbierałam to były to zamówienia na ledwie 140 zeta, to do progu wysyłki bonu bym na bank nie dobiła, także kto wie co się dzieje?

I w ogóle te bony na 40zeta po uzbieraniu pktów mają jakiś termin ważności? Bo w domu mam 2, a kobieta w stacjo, że jej się wyświetla tylko 1 A jakbym przegapiła termin ważności to się wkur...
Stary 2016-11-15, 10:32   #4758
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
I w ogóle te bony na 40zeta po uzbieraniu pktów mają jakiś termin ważności? Bo w domu mam 2, a kobieta w stacjo, że jej się wyświetla tylko 1 A jakbym przegapiła termin ważności to się wkur...
Są ważne chyba przez 3 miesiące. Może im coś swiruje jak wczoraj mojemu bankowi...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:32   #4759
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
zainteresuję się tematem, jak trochę pozużywam zapasów
W niedzielę widziałam te maski w płachcie u pani gadżet i tak się zastanawiałam, czy to coś warte
Powiem tak - dla mnie to fajne odświeżenie co kilka dni Ale jakichś trwałych zmian na lepsze nie robią Tylko działają dobrze po ciężkiej nocy, imprezie, podczas lotów samolotem, po treningu - tak żeby doraźnie nie pogorszyć stanu skóry No i zawsze nadają się na minisowe zamówienia Bo jak w większej ilości to się często opłaca bardziej brać z minti, czy e-kobiecej - nawet tam jest większy wybór zazwyczaj
Stary 2016-11-15, 10:33   #4760
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
u mnie nawet nie są na bieżąco. Nie informuje czy ktoś się pojawia i na jak długo. Więc w ich percepcji jestem cały czas sama, a co za tym idzie "stara panna bez szans na męża"

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Widzialam prezent EL w D- klikam z 2 kremami Daywear spadam : hi:

Cytat:
A tak w ogóle to nie wiecie co się dzieje z punktami w D.? 2 dni temu miałam 175 pkt, dzisiaj chciałam sprawdzić (byłam tylko po odbiorze zamówień w stacjo z e-sklepu), wchodzę na stronę, a tam 0 pkt i że ostatnia data aktualizacji to rok 1900 A zaznaczam, że wtedy nie robiłam żadnych zakupów A teraz jak odbierałam to były to zamówienia na ledwie 140 zeta, to do progu wysyłki bonu bym na bank nie dobiła, także kto wie co się dzieje?

nie strasz

Bony w D na 40 zł ważne są 3 miesiace

Stary 2016-11-15, 10:34   #4761
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

neath jesteś? .
Którego dimensiona brałaś? Szukałam słoczyków i znalazłam to i chce go, Ty masz kolor Beaming Blush czy jakiś inny?

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:

nie strasz

Bony w D na 40 zł ważne są 3 miesiace
Jak tam Si Le Parfum?

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:35   #4762
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

No ale ja serio mówię, że zero, okrągłe zero na karcie D.
Stary 2016-11-15, 10:38   #4763
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
A tak w ogóle to nie wiecie co się dzieje z punktami w D.? 2 dni temu miałam 175 pkt, dzisiaj chciałam sprawdzić (byłam tylko po odbiorze zamówień w stacjo z e-sklepu), wchodzę na stronę, a tam 0 pkt i że ostatnia data aktualizacji to rok 1900 (...)
Widzę, że od czasu wprowadzenia możliwości odbioru zamówień w stacjo system pierdaczy im się równo

Klikłam zamówienie z prezentem Estee,
ale zapomniałam wpisać kota na gift od Lancome
co mnie rozeźliło niezmiernie

We wzwiązku z tym nie wiem, czy je opłacę .
O!

Nie ma ktoś na zbyciu mini EL RS podocznego ?
Chętnie przygarnę za np. EL ANR podoczny - taki w żelu.

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:38   #4764
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:

Bony mają termin ważności, ale punkty nie wiem. Ja miałam ok 300 punktów i też mi znikły...
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:40   #4765
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
No ale ja serio mówię, że zero, okrągłe zero na karcie D.
Lepsze zero niż nic

a tak serio - ja bym już dzwoniła

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:41   #4766
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6755369 1]Zapomniałaś dodać, że do 30tki to już trzeba mieć dom (w kredycie - obowiązkowo, bo to oznaka dojrzałości i tego, że się wiedzie ), samochód, ustawioną karierę. Dzieci do 35. roku życia, bo potem to wiadomo, że choroby dziecka, matka - taka stara - że już ledwo zipie. Wszyscy musimy tańcować wedle jednej i tej samej melodii.

Pamiętam, że byłam na czwartym roku studiów i rozstałam się z moim ówczesnym chłopakiem, miałam złamane serce, ciężko mi było. Niestety napatoczyłam się przed oczy dawno niewidzianej ciotki, która akurat najechała mój rodzinny dom w odwiedziny. Dowiedziałam się od niej, że chyba zgłupiałam żeby w TYM wieku rozstawać się z chłopakiem, że gdzie ja niby teraz męża znajdę, że cyt. 'chłop to choćby bił, byle był'.
Takie wsparcie od podobno dojrzałej kobiety

Ja te wszystkie bzdury w stylu co się powinno i kiedy na szczęście już od młodych lat mam głęboko w odwłoku.

Ślub wzięłam pięć lat po zaręczynach. I żyję [/QUOTE]

Masakra z tym że chłop ma być i koniec, może pic i bić ale ma być. Ja np lubego znałam od 16 roku życia więc o tak co prawda wyszalałam się pomiędzy 10 rozstaniami ( co dla wielu sąsiadek i rodziny było kontrowersyjne, bo jakoby do tej samej rzeki się nie wchodzi itp no ale wykłóciliśmy się, poznaliśmy wzdłuż i w każdym innym kierunku a od 3 lat małżeństwa taki spokój i sielanka że szok) i teraz przynajmniej wiem że to ten jedyny
Stary 2016-11-15, 10:50   #4767
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
neath jesteś? .
...

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Jak tam Si Le Parfum?
Cudnyyyyyyyyyyyyyyy

Kliknęłam Clear Difference 50 ml za 149 zł na Tagomago. Przesyłka gratis i punkty PB mi się też nabiją

Stary 2016-11-15, 10:53   #4768
KaktusKamila
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez be_zludna Pokaż wiadomość
Zielona Glamglow, jak po 5min zaczniesz zmywać, to może nie zdąży zaschnąć
Pianki mocno oczyszczające używaj, jak nie lubisz masek ale wydaje mi się, że musi zaschnąć, żeby wciągnąć brudek
Właśnie lubie maseczki , ale skoro tak wszystkie zasychają to będe poprostu psikała jakąś mgiełką czy hydrolatem

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Cato Pokaż wiadomość
Egg coś tam ze Skinfood, całkiem nieźle działa i nie zasycha tak szybko. A nawet jak zaschnie to łatwo się zmywa i nie ciągnie skóry.
Zapisz
Faktycznie warta jest ona zakupu ? Nie przepadam za koreańskimi kosmetykami, ale może jak zenkuje swoje nie małe zapasy (które zamiast się zmniejszać dziwnym trafem się rozrastają ) to może ją bym kupiła
KaktusKamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:54   #4769
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Cudnyyyyyyyyyyyyyyy

Kliknęłam Clear Difference 50 ml za 149 zł na Tagomago. Przesyłka gratis i punkty PB mi się też nabiją

nie wiem co to, ale na pewno fajowe
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-15, 10:54   #4770
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Cudnyyyyyyyyyyyyyyy

Super . Ja swoją flaszkę sprzedaje i kupuje pełne 40 ml, będzie prezent dla mnie na święta, a co .

Dziewczyny trzymajcie kciuki, mam okazje wymienić sie na nowa mikrodermabrazje Philipsa https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...000073747.html o tą

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości