![]() |
#1651 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar II
Aga, gratulacje!
![]() ![]() A mogę spytać, jakie kierunki skończyłaś? Cytat:
Teraz maluję policzki różem Pauli Dorf, amerykańskiej wizażystki. W opakowaniu ma kolor wściekłego różu ![]() Na stronach dla hamerykańskich pudernic wyczytałam, że mojego odcienia używano do makijażu Sary Jessiki Parker w Seksie w wielkim mieście i w jeszcze kilku innych wielkopomnych produkcjach zza oceanu ![]() Po cichu czaję się jeszcze na Benetint i O-glow Smashboxa w ramach odskoczni od tradycyjnych, pudrowych malowideł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Rozeznanie
|
ja nie narzekam na róze burzuja, ale tez nie jestem jakos mocno zachwycona
natomiast co do wydajnosci to sie zgadzam, mam wrazenie ze on sie nigdy nie skonczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak offtopując, to mam nadzieję, że dotarły moje próbasy? ![]()
![]() |
#1654 |
Rozeznanie
|
ukradli mi dzis rower...sprzed king crossa...nie wiem o ktorej..to byl stary dobry rower...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() (w załączniku prawdopodobnie najbardziej jadowity, i najbardziej agresywny zarazem pająk świata - Atrax robustus, Australia) Spokoloko ![]() O jaaaaaa... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dallale- najpierw skonczylam pedagogike-dydaktyka jez.obcych a teraz filologie ang. a co do dwoch flakonikow -tez sie zastanawiam ![]() doktorat- hmmmm w tej chwili podziekuje.
![]() |
#1657 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może się jeszcze jakimś cudem znajdzie ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |||
Zakorzenienie
|
Pinky,
![]() ![]() Cytat:
Takus, jakby co, to wiesz ![]() ![]() Cytat:
a numerek i nazwe koloru moge prosic ![]() Efekt moze podobny jest do Dandelion BeneFitu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie kiedyś wyprowadzili dwa rowery z garażu. jeszcze do tego porysowali przy tym samochód. Też się nie znalazły. ![]() Dobrze przynajmniej, że był stary. Będzie pretekst do tego, żeby kupić nowy. Taki superaśny. ![]() Cytat:
Usiłowałam kupić dziecku, ale mój Królewna... Ech... Szkoda gadać. ![]()
![]() |
#1660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś oglądałam film przyrodniczy i dowiedziałam się, że ten gatunek pająka jest wyjątkowo wrażliwy, może zaatakować nawet w przypadku gdy człowiek będzie zbyt głośno oddychał... Atrax to taki mały agresor, nerwus, bardzo łatwo go sprowokować. Cytat:
A już na pewno nie wyobrażam sobie wspólnej zabawy, nie odważyłabym się przytulić np. ptasznika... To tak jak ja... ( ![]() Tymeniu, a węży też się boisz ?
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zabawy, to też sobie tego życzę, bo marnie to widzę, nie moja muzyka, klub na końcu miasta, późna godzina i szalejąca Emma ![]() pocieszam się, że towarzystwo miłe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
![]() Ago - i jeszcze ja serdecznie gratuluję, jeszcze ja ![]() ![]() Pinky ![]() Modelowo się obijam ![]()
#1665 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś umieram .. od rana mam gigantyczną migrenę - a miało być tak pięknie - sobota, wolny dzień ... leże i zdycham .... nic nie pomaga ....Nienawidzę przesileń !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Wiedźma
|
To tak, jak ja.
A muszę się ruszyć, bo po południu świekra przychodzi "w gości".
#1667 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() Pinky wspołczuje ![]() a co do zwierzaków, to w tym wypadku tez wolalabym rybki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Mieszkam nad jeziore i przychodza do nas takie duuuuze,grube i na samym poczatku jak zamieszkalismy ,to siedze sobie spokojnie z dziewczynkami ,a tu nagle na scianie widze i ocza nie wierze taaaki ,wielki ,gruby jak broszka. Zlapalam dzieciaki ,wybieglam na klatke i ja sama nie pamietam ale ponoc darlysmy sie wszystkie trzy ,sasiedzi mieli ubaw na calego jak sie wyjasnilo o co chodzi, Teraz jak widze to juz sie nie dre ale ciarki po plecach chodza, wieczorem zwieszaja sie z balkonu ,a co jeden bardziej dorodny , ja durna z areozolem na muchy polowalam na nie zapominajac,ze na powietrzu to raczej nic nie da,ale przez te pajaki to chyba mialam wylaczone myslenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 100 ml koniecznie czegos hmmm fajnego ![]() Cytat:
Nom ja tez nie narzekam, są takie trochę dziwnie twarde ale da radę, przynajmniej sie nie obsypuje i jest i jest! A juz miałabym ochotę na nowy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w czwartek posprzątałam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() Jaszczurki tez lubie mieszkaja u nas nad jeziorem, a sklepie zoo facet ma legwana ,cuuuuudo ,jaka ma aksamitna skore ,co jestem w tym sklepie ,to juz na mur beton musze go poglasakac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
ja to samo...nie mogę się zebrać,żeby się zwlec z łóżka. Miałam w planach zakupy, bo jutro przychodzą goście, ale tak wieje,że strach wyjść z domu
![]()
#1672 | |||
Czekam na Ragnarok
|
Taaak
![]() ![]() Dzisiaj powtórka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A rybki są bez sensu w ogóle. Mam je w pokoju i same przez nie problemy. Mogę na nie patrzeć jak leżę - fajnie, ale już karmić czy sprzątać to mi się nie chce. Także ostatnio zaczęłam karmić, ale sprząta brat - nie dotknęłabym tej brudnej wody. Wracając do pudrów, to czy te Benefitowe są dobre??? Wczoraj w Sephorze stała babka przy kosmetykach tej firmy i polecała je, róże były jakieś takie dziwne. Niby róże, ale bardziej jak puder czy brązer. Łeb mi pęka, oczy pieką. Ech... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja już bym nie mogła mieszkać tam gdzie Ty, jakby mi taki jeden tłusty, czarny zjechał na pajęczynie z balkonu, dostałabym chyba zawał ![]() Brrrrrrrr ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Próbki dotarły jakiś czas temu, dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dandelionu jeszcze nie próbowałam (od jakiegoś czasu planuję wybrać się do Sephory, by obejrzeć Benefity, ale jakoś nigdy się nie składa), w każdym razie moja Paula jest bezdrobinkowa. Pinky, współczuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
BAN stały
|
Codziennie śni mi się, że mam dziecko, dzisiaj w nocy śniło mi się że szukałam mleka w sklepie i pampersów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
Agaa,podwójne gratulacje
![]() ![]() Pinky ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Myszko nie licze juz na to ze sie znajdze..nie byl to super rower...zwykły góral po przejsciach..moje sloneczko ![]() Sabbath przykro mi ze takie chamy chodza po swiecie..ze jeszcze ci auto porysowali ![]() ![]() Dziekuje Dziewczyny za slowa otuchy ![]() Odkurzam własnie stary rower ktory dostałam na komunie ![]() ![]() ![]() Jak go dobrze stuninguje (pomaluje calego na czarno sprayem) to moze sie da pojezdzic ![]() Ale jak tego mi zakosza to chyba King Crosssa zabije za ta cudowna ochrone mienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Mialyscie kiedys takie wrazenie, ze siedza w was uczucia... ale takie, ktorych nie chcecie.
Chwilowo jest sie ponad to, czyli jakby juz bylo po ptokach, ale w glebi duszy wiadomo, ze wciaz sa. Przygaszona, chwilowo nic ich nie pobudza. Ale siedza tam gotowe by wyplynac. Ja sie tak czuje, nie rozliczylam sie z czyms, ze soba i wiem, ze to we mnie siedzi. Malo o tym mysle ostanio, nie mam potrzeby... ale jakby przyszlo co do czego, pozwolilabym sobie na utrate kontroli siedzialam po szyje w mentalnym gownie. Nie specjalnie jestem dobra w 'rozliczaniu sie', zamykaniu rozdzialow wiec takie polprzymkniete wleke za soba przez zycie. Sentymentalnie mi dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.