|
|
#1831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pazurki Dianki!!!
Cytat:
Ja tez,nja tez!!
|
|
|
|
|
|
#1832 |
|
La Moderatoiure
|
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
zulcia1981- dziekuję!!
Joasiuniu, Ilonko, Maniczko- u mnie kochane zastój pazurkowy- nawet nie chce mi się ich malować- chodzę w niepomalowanych, poza tym są krótkie i brzydkie, robię im teraz codziennie kurację z olejku rycynowego, wit. A i odpoczywają od wszelkich lakierów a nawet odżywek. muszą być w dobrej formie na wiosnę bo szykują się w mojej rodzince 3 wesela więc trzeba jakoś wyglądać ![]() ostatnio robiłam pazurki mamie ale akurat wymyśliła sobie zwykły french więc nawet nie robiłam zdjęć. wczoraj mamina przegladała gazetki o paznokciach i chyba zaczyna przekonywać się do kolorowych frenchy więc może już jutro zobaczycie jakiś szalony wzorek na pazurkach mojej mamy ![]() ja mam zamiar namalować coś na moich króciakach na weekend więc pewnie jakies zdjecia będą w sobotę lub w piątek wieczorkiem ![]() aha- wczoraj robiłam wzorki na tipsach więc porobię im jutro zdjecia i pokaże co nowego stworzyłam
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dianko no czekamy czekamy... I rozpaczamy,że na razie cisza...
No ale jak odżywiać to odżywiać... Chyba coś o tym wiem Masz ich trochę Ale super!!! Pobawisz się A na weselach bawi się zawsze fajnie Czekamy na debiut Twojej Mamusi w kolorowych pazurkach, na zdjęcia tipsików no i... na Twoje malowidełka na Twoich pazuraskach Pozdrawiam i buźki |
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a w tym roku rzeczywiście wybawię sie na weselach!! wiekszość moich kuzynek i kuzynów już miało śluby i nawet się nie spodziewaliśmy że w tym roku czeka nas aż 3 wesela! i to jedno mamy w czerwcu a drugie poczatkiem lipca- tak więc miesiac po miesiacu!!!zaraz powklejam fotki! |
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki powiem Wam ze zdjęcia powychodziły nie najlepiej- w aparacie wysiada mi bateria i nie może mi złapać ostrości. a ładowarka u TŻa została
![]() na razie wklejam takie byle jakie zdjęcia a jak mi TŻ przywiezie ładowarkę i naładuję aparat to wkleję lepsze zdjątka. |
|
|
|
|
#1838 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie kiepskie fotki...
![]() Ale z tego co widze bardziej podobaja mi sie wzorki z pierwszej porcji (zdjecie 1 i 2 ) Z ostatniej forki podoba mi sie kurczaczek, taki malutki bidulek siedzi w zaciemnionym rogu sam . Namaluj mu jakiegos kolge-kurczaczka . |
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaale całe mnóstwo super pazurków
Czekam jeszcze na Twoje osobiste weekendowe
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Ilonko!!!
fotki tragiczne! ale postaram się niedługo lepsze zrobić- TŻ ma mi jutro ładowarkę przywieźć ![]() kurczaczek bidulek sam- no ale może na Wielkanoc namaluję mu kilku braci i siostry ![]() dzięki Joasiuniu!!! wzorków na tipsach zrobiłam w ostatnim czasie mnóstwo bo jak nie maluję naturalnych paznokci to mnie chcica jakaś bierze i muszę coś nabazgrać ![]() no i serdecznie zapraszam do mnie!!!! nawet sobie nie wyobrażasz kochana jak ja bym chciała mieć gdzieś tu niedaleko koleżankę która co chwilę oddawałaby mi swoje pazurki pod pędzelek byłabym najszczęśliwszą osobą na swiecie
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Rozeznanie
|
szczerze to niewiele widze na tych tipsach, poczekam nalepsze fotki
![]() |
|
|
|
|
#1842 |
|
La Moderatoiure
|
Mi się ta seria podoba : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6736573
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
ladne wzorki
kilka nawet bardzo ladnych
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Ale dużo wzorków
![]() Niektóre ładniejsze inne trochę mniej mi się podobają, ale ogólnie wszystkie prezentują sie ciekawie Pierwsza seria najlepsza!
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
O masz
Ech... Gdybym tylko mieszkała bliżej Ciebie... I gdybym miała ładne pazurki to mogłabyś malować i zmywać... malować i zmywać... I tak w kółkoAha Co do wymiany kwiatków na pazurki nie ma najmniejszego problemu Tylko czy to w ogóle kiedyś będzie realne... A ja Dianeczko zapraszam na mój wąteczek |
|
|
|
|
#1847 | |||
|
Zakorzenienie
|
będę napewno!!
![]() Cytat:
juz niedługo zrobie dobre fotki! Cytat:
Cytat:
![]() a co do pazurków to po tych wszystkich kuracjach jakie im robisz- do wakacji będą piękne!!!! a na Twoim wateczku byłam i zaglądam tam od czasu do czasu i nadziwić się nie mogę- cudowne kwiatuchy robisz!!! Edytowane przez Diana33 Czas edycji: 2008-02-28 o 20:27 |
|||
|
|
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogólnie to wszystkie bardzo fajne i pomysłowe, ale najbardziej podobają mi się te z pierwszego zdjęcia
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi podobają się te zielone neonowe tipsiki - super są
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Swietny avek. Zrobilam tak jak go zobaczlam:
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Anusiu!! dziękuję Ilonko!! podobają mi się takie pieski z długaśnymi uszami piękne są także yorki- takie milusie kruszynki. a ostatnimi czasy zakochana jestem w rasie shar pei
|
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane chciałam Wam pokazać mojego psa alkoholika- skoro już o mowa o pieskach to wklejam zdjęcia mojego alkoholika
![]() zdjecie 1 MÓJ PSIAK ZACZYNA PICIE zdjęcie 2 ZACZYNA JĄ CHWIAĆ NA BOKI, TRACI RÓWNOWAGĘ zdjecie 3 PRZEWRACA SIĘ ALE NADAL PIJE- WIDAĆ DĄŻY DO CAŁKOWITEGO ZRESETOWANIA MÓZGU zdjęcie4 PIES PADA..... a tak na serio to mój psiak uwielbia cappuccino- najlepiej niesłodzone z duŻą pianką i to właśnie pije z kielicha |
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Genialny jest Twój piesek Dianko
No rozwaliłaś mnie tymi zdjęciami i tekstem |
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
fajne wzoreczki i psiak tez superrrrrrrr
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
wzorki na tipsach bardzo fajne, choc nie wszystkie są wyraźne...a piesek miodzio
|
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieki Joasiuniu!! dzisiaj Kira mnie całkowicie rozwaliła bo wychodzę z domu,dałam jej kość taką do czyszczenia zębów no a ta cwaniara wzięła i uciekła z tą kością- za chwilę przybiega do mnie a na nosie ma taką górkę błota- zakopała gdzieś kość i najgorsze jest to że nie wiadomo gdzie! widać ma w nosie czyszczenie zębów ![]() dziekuję bardzo Pysiu!!! Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
No ba
Pewnie ubezpiecza się na czarną godzinę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

Dianko rób jakieś wzoraski!!!
Jush się doczekać nie mogę

No ale jak odżywiać to odżywiać... Chyba coś o tym wiem