|
|
#2371 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
snad syfozy , kawusi i trybu zombie
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. Cytat:
![]() wszelki duch
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2372 |
|
Nindżopesz
|
Ad imion, byłam bardzo zdziwiona, że w przedszkolu oficjalnie zdrabniają Laurę na Laurkę
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu sto lat!!!
Buty złośliwego skrzata - jesień edition http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...2p3789509.html a tu buty złosliwej wiedźmy http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p3850029.html a tu brakło mi słów http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...2p3757541.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-16 o 10:54 |
|
|
|
#2374 |
|
Nindżopesz
|
Maja, oślepiłaś mnie
![]() Ewusiu, wszystkiego naj! |
|
|
|
#2375 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ewusiu, wszystkiego najlepszego!
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 | |||||
|
BAN stały
|
Znad
i nieprzytomności Cytat:
Teraz mam w kubku Tchibo Black & White i zbyt mocno palona jak dla mnie (ten sam problem mam z zielonym Jacobsem). Będę więc wierny rodzinnej tradycji i pozostanę przy MK Cafe Cytat:
Cytat:
A jakieś zostały, czy o tych już zjedzonych piszesz? Dobra, nie wnikajmy Cytat:
Cytat:
Te ostatnie przypominają mi "gospodarcze" buty mojej babci, która obcinała tył w starych butach i tworzyła coś a la "laczki" ![]() Matko, jak się koty tłukły przed chwilą! W pewnym momencie Rysio zaczął tak przeraźliwie drzeć mordkę, że aż się wystraszyłem, że coś mu się stało
|
|||||
|
|
|
#2378 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusiu, najlepszego!
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Buty złośliwej wiedźmy, to bym nawet ubrała mówię poważnie.Te trzecie po prostu są za długie, część "cholewkowa" powinna kończyć się wcześniej, jak w takich jedwabnych "klapeczkach podomowych" lub podobnych z dawnych wieków
|
|
#2379 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2380 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znad anatola.
Cytat:
A było na mojej wish-liście.Igzakli! To jest właśnie beauty of it, że jest krótkie Nie do skracania Cytat:
2. No oba! Krzesła of kors, ale kotem w płaskim kartonie też nie wzgardzę. To musi być coś! To są miszcze niedorzeczności. ![]() Cytat:
Pogrubione - Mam znajomą, nikt sie do niej nie zwraca Roma po imieniu Smutne, bo przecież samo Roma cudne! Z otoczenia podobają mi się Lidia i Nina. A raczej Nina (maj namba łan! ) i Lidia. Lidkę jakoś bym zniosła. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-16 o 12:09 |
||||
|
|
|
#2381 |
|
Piers do przodu
|
Mam, mam, mam
jadę z Młodzieżą
|
#2382 | |||
|
BAN stały
|
Ewa, najlepszego!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2383 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nina mi się podoba od zawsze, chociaż ja to znam jako zdrobnienie od Janiny.
|
#2384 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. jako element stroju stylizowanego czemu nie ![]() 3.buty złośliwej wiedźmy po spotkaniu ze stadem złośliwych skrzatów Cytat:
2.normalka Ewuś 100 lat zdrowia szczenścia i wszystkiego najlepszego !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Nindżopesz
|
Się wyłamię, dla mnie Nina straszne. Kojarzy mi się z osobą niepoważną i rozmemłaną, no wiecie, co to wstała z łóżka z rozmazaną czerwoną szminką i w jednej pończosze, a potem przez trzy godziny sączy kawę bo nic jej się nie chce
Dopiero wieczorem wybiera się na tańce w klimatach lat '80.
|
|
|
|
#2387 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
co się przez nią musiałam wynieść z mieszkania po ciotce (co mi zresztą na dobre wyszło). Też ją znałam od dziecka i od zawsze było "pani Ninka", dopiero jako dorosła osoba się dowiedziałam, ze formalnie była Janina. Trzy siostry były - Anna, Janina i Helena.---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- A w ogóle odprawiam dziś święto lenia - znaczy, polazła na cały dzień na konferencję i pomijając telefony, w firmie panuje błogosławiona cisza
|
|
#2388 | |||||
|
Zakorzenienie
|
chyba skoczę do lodówki po wieśniaka ![]() Cytat:
![]() mnie zabiły najtańsze na stinga ![]() z wywiadu z Fletcherem z DM ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2389 |
|
Piers do przodu
|
Ostatnio przeginaja z cenami biletow na koncerty
i na Stinga i RHCP i na Aerosmith (choc udalo mi sie ustrzelic w akceptowalnej cenie) - kosmos
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak po prawdzie, gdybym jednak była w sytuacji, że muszę wymyslić imię dla córki, to nie mam takiego na 100% pewniaka, że luz bluz. Bo to, że mi się coś podoba, to nie wszystko. Trzeba z każdej strony sprawę ugryźć, różne okoliczności rozważyć (no jacha, że wszystkich nie sposób) bo to w końcu tożsamość człowieka, a nie imię dla pieska. Także w takich hipotetycznych ale I hope so realnych rozważaniach, doszłam do Ewy. W tym imieniu nie daje mi spokoju tylko jedna kwestia, czy ono w ogóle we współczesnym świecie dzieckim istnieje? Mało mam w otoczeniu swoim dziewczynek, a na mieście nigdy nie słyszę ludzi wołających do swoich didek Ewa. Także mam takie małe obawy czy ono nie zaniknęło? Czy nie jest tym dla dzisiejszych dzieci, czym dla mojego pokolenia była Zosia? |
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza cenami, które są porównywalne lub niższe zdarzają się tam niespodziewanki jak pojawienie się gilmoura na koncercie watersa lub cumberbatha u gilmoura ![]() za dwa tygodnie kiedy będę, to the cure gra na wembley 3 dni pod rząd, a biletów na żaden nie ma już w oficjalnej sprzedaży. ale chuop ich w pracy będzie słyszał ![]() no i nie wiem czy nie przebookować biletu, bo marillion ma trasę w tym czasie. tylko biletów też już brak. ale ich dopaśc mogę na marillion weekend w przyszłym roku w łodzi. chociaż nie wiem czy chuop ich zniesie w takiej dawce
|
|
|
|
|
#2392 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie ![]() Cytat:
) i wszyscy z bliższego otoczenia mi odradzali.
|
||
|
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hejka Cytat:
obuw Rejcz osobiściepolecam imię Ewa moje znajoma niedawno tak nazwała córkę Ja uważam ze jest fajne, uniwersalne, moi rodzice mieli dobry pomysł
|
|||
|
|
|
#2394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze ja złożę Ewusi najlepsze życzenia wielu radosnych dni, zdrowia i wszelkiego dobrobytu
Cytat:
2. Krzesła to te, chyba dość popularne Ale mają to co nasze krzesła miały mieć.Kot nie dał rady łba wsadzić, więc nie będzie pokazu. Na stercie kartonów oczywiście siedziała dumna jak zdobywca K2 zimą 3. Ja o imionach to niestety mogę długo , mi się wiele podoba, nawet w tych dziwnych oryginałach potrafię dostrzec urok, którego niektórzy im odmawiają (jak ma się w rodzinie Eleonorę, Irmgardę, Wilhelminę, Kurta, Hildegardę, Kunegundę, Emę, w sąsiedztwie Erwina, Hilarię i Walburgę to mało które imię dziwi ).Z tymi co nam się obu podobają to troszkę mam ten problem, że są za mało odjechane Ale to, że niepopularne w tej grupie wiekowej to dla mnie atut Bernard nigdy nie miał nieprzyjemnej sytuacji z dziećmi z powodu swojego imienia, a dorośli reagują też bardzo pozytywnie, takim miłym zdziwieniem ![]() Nina mi się fajnie kojarzy, bo to moja bardzo dobra koleżanka ze szkoły, a Romka żartobliwie też bym mogła używać (mój teść jest takim pociesznym Romanem, nawet byłoby to ciekawe ).Cytat:
![]() Cytat:
Ta "moja" to wprost naprzeciwko, bardzo poukładana i wie czego chce. Cytat:
Cytat:
No ale to imię, który każdy zna. Na przykładzie mojego przedszkola stwierdzam, że jest taki miszmasz, że chyba dzieci nic nie zdziwi. Są te popularne teraz imiona jak Bartek, Kuba, Zuzia, te "starodawne" jak Antosia, Maria, Karol, te "zagraniczne" jak Nikola, Alan, Dorian i dość rzadkie jak Maurycy, Seweryn, Sylwester.
|
|
#2395 |
|
Panaroja
|
Ad sinupret wprawdzie nie imion, ale jenzyka jako takiego - widziałam ostatnio w Simply "pomidor na odydze"
a teraz w sklepie sieciuniowym litościwie detale pominę - "Glutaminian sodu inaczej zwany wzmacniaczem smaku to polepszacz smaku nadający potrawą smaku umami" ![]() Zapisz
|
|
|
#2396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW Spełnienia marzeń ![]() Cytat:
2. Wporzo krzesła. Spoko się prezentują w jadalni/kuchni. Nawet je chciałam, ale niestety nie dalismy rady wysiedziec na płaskim, a podusie to nie nasz stajl, więc stanęło na tapicerowanych. Cytat:
Rozumiem Twój pociąg do odjechanych.Żeby było "jakieś". Mnie zawsze nachodzi refleksja, że tak naprawdę wpływamy na czyjś los, nie znając tej osoby. Z góry decydujemy, wg własnych gustów, o czymś, z czym człowiek będzie się identyfikował cały życie. Jacha, że pewnie jest prawo zmiany imienia (jest?) tylko nie da się zresetować przeszłości. I nie mam tu na myśli odjechanych imion, ale słyszę masę żali od Kaś, Ann i Aś. Acz wiem, że tego się nie da do końca przewidzieć. Ach, Bernard mnie zaskoczył w pierwszej sekundzie, ale w drugiej już skojarzenie miałam z Shaw, także classy! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2397 | |||||||
|
BAN stały
|
Fefnasty raz podchodzę do tego posta
Jak mi znowu "error" wyskoczy, to nie ręczę za siebie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się Nina z Niną Andrycz kojarzy, czyli dystyngowanie i z klasą Cytat:
![]() Dzielny, to prawda Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No jasne, w USC załatwiasz --- Trochę przesadziłem z chilli w fasolce, ale powiem Wam, że doprawiłem ją jeszcze ketchupem (ok. 3 łyżek) i sporą ilością mielonego kminu rzymskiego (cumin), o maaamooo! ![]() Koty musiały zostać odseparowane przed chwilą, bo zabawa przestała być fajna i Rysio zaczął już syczeć na Kajtka
|
|||||||
|
|
|
#2398 |
|
BAN stały
|
Znad kawy, drożdżówki i tłukących się kothów
|
|
|
|
#2399 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad wkurfffiającego, wieszającego się Wizażu
![]() Jeszcze tak językowo - mignęła mi ostatnio aukcja na Alledrogo: Alexander McQueen KONDOM
|
#2400 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

i nieprzytomności

mówię poważnie.
Nie do skracania
Smutne, bo przecież samo Roma cudne!
jadę z Młodzieżą 

i na Stinga i RHCP i na Aerosmith (choc udalo mi sie ustrzelic w akceptowalnej cenie) - kosmos