Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-01, 16:26   #2131
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Estello, a gdzie są te targi kosmetyczne, w Expo? 25 zł troche drogo jak na sam wstęp...za taką cenę wolę kupić jakiś kosmetyk lub coś słodkiego:d
W Expo. Właśnie usilnie się zastanawiam czy iść, czy lepiej zamówić np. z Allegro maski Bielendy (lub napisać do przemiłej Pani Kasi Bielendy, z pytaniem gdzie te cuda można jeszcze kupić).
Chciałam kupić sobie jeszcze lakier profesjonalny do paznokci, bo jeden urzekł mnie odcieniem.

Cena biletu jest bardzo wysoka kiedyś regularnie chodziłam na targi. Te na Torwarze już były, więc albo pójdę jutro albo będę czekać do lata:/

Pochwalę się, dziś jest dzień z promocjami w Klifie i w Sephorze jest promocja Benefitu. Do 1 zakupionego kosmetyku, drugi jest za pół ceny. Niestety nie mają wszystkich rzeczy np. paletek z miniaturkami. Chciałam wziąć rozświetlacz, bodajże Moon Beam (ten różowy), ale nie wiedziałam co wziąć jako drugi kosmetyk, więc w rezultacie nic nie wzięłam.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:35   #2132
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A ja dziś złożyłam sobie w Inglocie paletkę, tak na zapowiedź wiosny,
Wybrałam delikatny cielisty róż, turkus, zieleń, fiolet i czekoladowy chłodby brązik

A z potrzebnych rzeczy kupiłam różową rexonę, bo uwielbiam jej zapach i kupiłam balsam Ziaja różowy, bo super wygładza.
I krem Ziaja lekka formuła Opuncja Figowa - super odżywczy na dekolt i szyję
Opis paletki brzmi kusząco. Koniecznie się nią pochwal

Cytat:
Napisane przez protka Pokaż wiadomość
To w takim razie zamawiam wizytę u okulisty
Sorki MagJa, ale jakoś nie doczytałam tego numerka.

Dziękuję za odpowiedź
Hehe, nie ma za co

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mag no dobra, kup RE, ja pożycze i przetestuję
Pomyślę nad tym

Cytat:
Oo, thx Muszę w takim razie wybadać, kiedy moja sister przylatuje, a kiedy rodzice do Włoch wybywają, bo w jednym i drugim przypadku może być ciężko z wizytą na targach Szczególnie w tym drugim

Cytat:
Inglot to jednak 147- pakosta go ma
Ooouuups No to źle odszyfrowałam moje zapiski. Tak to jest jak się zapisuje same numerki. Ale w sumie zapisywałam je dla siebie, w celach łatwiejszego odszukania ich już w sklepie, więc opisy kolorów nie były mi potrzebne.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
To może wybierzemy się wszystkie na wizażankowe spotkanie 8 marca?
Ja jestem za. Powinnam być w Krakowie wtedy.

Cytat:
To jakbyś się wybierała na spotkanie i była wcześniej w Realu, weź jedną dla mnie.
Oki, nie ma sprawy. Mam tylko nadzieję, że jej nie zjem do tego czasu A powinnam tam być jutro
A muffinkowych zakupów nie chcesz wcześniej odebrać

Cytat:
Uwielbiam KFC.
Też lubię, szczególnie Zingery. Ale ostatnio kupiłam sobie na smaka mini-twistera i się bardzo zawiodłam. Takie toto małe, że nie czuć, że się cokolwiek zjadło. Poza tym i kurczaka i musztardy jak na lekarstwo. Nigdy więcej Już bardziej pożywne są Longery i do tego o złotówkę tańsze.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
gdybym miala karte kredytowa to dzisiaj prawdopodobnie zbankrutowalabym a tak to moge sobie jedynie wzdychac i zazdroscic
A co byś kupiła

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
A ja mam szlaban

Nie mogę, tak mi ciężko Cóż, utwierdza mnie to w przekonaniu, że to faktycznie nałóg.

Aż się boję na wizaż zaglądać...

SiS jak Ty wytrzymałaś? Podziwiam Cię, naprawdę!

Agabil trzymaj się dzielnie, bo na klinikowym wątku widziałam, że coś pęka Twoja sillna wola!
snow, podobnież pierwsze dni odwyku są najgorsze, potem już coraz lepiej. Także oby tak było, czego tego Tobie i pozostałym NK na odwyku życzę Trzymajcie się, dziewczyny, nie dajcie się skusić. Pamiętacie przecież
Cytat:
to czego bardzo pragniemy, jest zwykle niepotrzebne
I tego się trzymajcie, a raczej trzymajmy wszystkie

A ja właśnie doszłam do wniosku, że jak chcę wziąć Tigi z Tru zamiast Matrixa z All, to muszę zamówić już teraz, bo szampon mam na wykończeniu i jakby nie daj boże UC się połakomił, to mogłabym zostać na lodzie. Odżywkę niby ledwie kupiłam w YR, ale średnia jest. Już po szamponie Energie Vegetale włosy są bardziej miękkie i gładkie niż po zastosowaniu odżywki do kompletu. Po odżywce robią się z powrotem szorstkie i suche Tylko tyle, że dalej błyszczą ładnie, może nawet mocniej niż po samym szamponie. Niemniej jednak boję się, że po kilku następnych użyciach będę mieć całkowite siano
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:37   #2133
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kochana, nawet nie wiesz, jakie to budujące, że kolejna NK dołącza do marcowej ascezy Wytrwamy!
damy rade ja juz szykuje kolejne zamowienie u prostozformy na all kupie chyba kolorowe cukry i zele do dekoracji - swiateczne pieczenie na mojej glowie w koncu

Mag nie wiem tot aki owczy ped - czytam watek klinikowy i chce to, o czym pisza dziewczyny gdybym miala karte to klikalabym co chwile - jak ktoras rzuci, ze jest nowosc, wszystkie leca i klikaja

ale ni ma karty, odwyk jest
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:39   #2134
snowqueen
Zakorzenienie

Mag dziękuję za wsparcie Faktycznie kolejny błyszczyk mi niepotrzebny. Niedawno kupiłam dwa JT, nim je zużyję minie dużo czasu.

Mam nadzieję, że faktycznie z biegiem czasu zrobi się coraz lepiej... Ale to jest przerażające, od razu wychodzi, jaką mam słabą samokontrolę - doskonale wiem, że mam wystarczającą ilość np. błyszczyków, ale gdyby nie szlaban, to bym kliknęła Superbalma... Tak z samej chęci posiadania.

ziz ja właśnie przeglądam przedmioty tam
Skoro TY mówisz że damy radę, to ja siebie jestem już prawie w 100% pewna Ale nie złam tego, bo wtedy mi będzie ciężej
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:46   #2135
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro TY mówisz że damy radę, to ja siebie jestem już prawie w 100% pewna Ale nie złam tego, bo wtedy mi będzie ciężej
wczoraj przegladalam moje cudowne kosmetyczne pudelko i uznalam, ze ja tego mam naprawde duzo a kazdy kolejny kosmetyk to po prostu kolejna zachcianka... w dodatku lubuje sie w drogich zachciankach co wykancza moj budzet [niestety zaczynam dostrzegac topniejace zapasy pieniedzy ] - taki odwyk posluzy i mnie i mojemu portfelowi. [aj hołp ]
Stary 2008-03-01, 16:50   #2136
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj przegladalam moje cudowne kosmetyczne pudelko i uznalam, ze ja tego mam naprawde duzo a kazdy kolejny kosmetyk to po prostu kolejna zachcianka... w dodatku lubuje sie w drogich zachciankach co wykancza moj budzet [niestety zaczynam dostrzegac topniejace zapasy pieniedzy ] - taki odwyk posluzy i mnie i mojemu portfelowi. [aj hołp ]
Ja jakieś pół roku temu przerzuciłam się na selektywy tylko nie zmniejszyłam kupowanej ilości I dopiero teraz, ja widzę zadłużenie na kartach, to rozumiem, że przesadzam... Tak jak piszesz, zapasy kasy topnieją, a bez przesady, nie samymi kosmetykami człowiek żyje

No właśnie, tylko żeby nie wpaść z inny nałóg w między czasie Chociaż mnie to raczej nie grozi
Stary 2008-03-01, 16:56   #2137
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakieś pół roku temu przerzuciłam się na selektywy tylko nie zmniejszyłam kupowanej ilości I dopiero teraz, ja widzę zadłużenie na kartach, to rozumiem, że przesadzam... Tak jak piszesz, zapasy kasy topnieją, a bez przesady, nie samymi kosmetykami człowiek żyje

No właśnie, tylko żeby nie wpaść z inny nałóg w między czasie Chociaż mnie to raczej nie grozi
mnie chyba tez ciuchow nalogowo nie kupuje, ewentualnie buty lu torebki ale tu tez zamierzam sie trzymac aj, u mnie jeszcze perfumy ale w perfumerii kupowac nie bede - czekam na wakacje. gorzej z demeterkami - ale tez powiedzialam stop - musze nad soba panowac poki jeszcze nie jest ze mna zle
Stary 2008-03-01, 17:12   #2138
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
damy rade ja juz szykuje kolejne zamowienie u prostozformy na all kupie chyba kolorowe cukry i zele do dekoracji - swiateczne pieczenie na mojej glowie w koncu
Ja też trochę na święta pozamawiałam, aczkolwiek nie od prostozformy - od niej chcę zamówić za jakiś czas papilotki, są sliczne
Ja dziś kupiłam foremki do ciasteczek świątecznych w Tchibo za 19,99zł. Jest kurczaczek, tulipan, baranek, królik, jajko i motyl.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-03-01, 17:22   #2139
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja też trochę na święta pozamawiałam, aczkolwiek nie od prostozformy - od niej chcę zamówić za jakiś czas papilotki, są sliczne
Ja dziś kupiłam foremki do ciasteczek świątecznych w Tchibo za 19,99zł. Jest kurczaczek, tulipan, baranek, królik, jajko i motyl.
Ooo, a jakie są te foremki? Metalowe, plastikowe, kolorowe? Jakie mają wymiary? Tak na oko, np. wysokość tulipana czy jajka
Stary 2008-03-01, 17:26   #2140
Estella
Zakorzenienie

Metalowe kolorowe - żółte, zielone i różowe, jajko ma 7cm, tulipan 9, motyl ok. 5-6cm, królik 7,5cm. Mogę Ci jutro fotkę pstryknąć

Siegfried Obermeier
Stary 2008-03-01, 17:28   #2141
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Metalowe kolorowe - żółte, zielone i różowe, jajko ma 7cm, tulipan 9, motyl ok. 5-6cm, królik 7,5cm. Mogę Ci jutro fotkę pstryknąć
O, to muszą być fajne, mam nadzieję, że znajdę je i u mnie, fotkę chętnie zobaczę A było ich tam sporo czy raczej towar deficytowy? Gdybym nie upolowała we Wrocławiu to mogłabyś ew. mi kupić? Brzmią ciekawie i nie są takie drogie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 17:30   #2142
protka
Zakorzenienie

Cytat:
nad podkładem muszę się porządnie zastanowić, ale najpierw będę chciała kupić jakiś zółciutki puder sypki (szkoda, że Benefit taki drogi ) i zobaczę jak się wtedy zachowywać będzie.

Inglot to jednak 147- pakosta go ma

protka dla moich porów on jets zbawienny ale to krycie czerwonych niedosksonałości....
Dziękuję , to w takim razie muszę przyuważyć gdzieś ten 147 Inglota.

Kilka dni temu zamówiłam sobie na stronie Benefitu ten żółty puder, sama jestem ciekawa jaki będzie....
Skoro piszesz, że Deborah nie podkreśla porów to może spróbuję jak się ociepli i już się trochę opalę, mam nadzieję że wtedy czerwone niedoskonałości wtopią się w opaleniznę
protka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:35   #2143
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mag nie wiem tot aki owczy ped - czytam watek klinikowy i chce to, o czym pisza dziewczyny gdybym miala karte to klikalabym co chwile - jak ktoras rzuci, ze jest nowosc, wszystkie leca i klikaja

ale ni ma karty, odwyk jest
Owczy pęd, powiadasz... Ale faktycznie coś w tym jest. Takie zbiorowe nakręcanie się dość mocno działa na podświadomość i chciałoby się wszystko mieć.

Też mi się trochę udziela, ale mój aktualny stan zadłużenia studzi me zapędy i nawet mimo iż potrzebuję szamponu i odżywki, i czegoś jeszcze do stylingu loków, to mam obawy przed kliknięciem. Tak samo z PI EL.

Ale z drugiej strony po granatowy cień RE czy lakier OPI, tyż granatowy, z chęcią bym poleciałam choćby teraz. Tylko mam lenia No i sam lakier nie do kupienia praktycznie A wczoraj mnie wzięło na granatowy lakier, tylko jeszcze nie wiem, który chcę czy Russian Navy czy Yoga-Ta Get This Blue. Oba są piękne i raz mi się podoba bardziej pierwszy a raz drugi A dwóch posiadać nie ma sensu, bo są jednak zbyt podobne do siebie.
Pierwsze trzy foty obrazują Yoga-Ta Get This Blue, kolejne Russian Navy

Cytat:
Mag dziękuję za wsparcie Faktycznie kolejny błyszczyk mi niepotrzebny. Niedawno kupiłam dwa JT, nim je zużyję minie dużo czasu.

Mam nadzieję, że faktycznie z biegiem czasu zrobi się coraz lepiej... Ale to jest przerażające, od razu wychodzi, jaką mam słabą samokontrolę - doskonale wiem, że mam wystarczającą ilość np. błyszczyków, ale gdyby nie szlaban, to bym kliknęła Superbalma... Tak z samej chęci posiadania.
No widzisz. JT starczą na trochę, Superbalma kupisz potem. Będzie dobrze, zobaczysz, tylko trzeba sobie wybijać z głowy :mlotek: te zachcianki racjonalnymi argumentami W ostateczności stanem zadłużenia karty albo w przypadku co poniektórych kart

Cytat:
Cytat:
mnie chyba tez ciuchow nalogowo nie kupuje, ewentualnie buty lu torebki ale tu tez zamierzam sie trzymac aj, u mnie jeszcze perfumy ale w perfumerii kupowac nie bede - czekam na wakacje. gorzej z demeterkami - ale tez powiedzialam stop - musze nad soba panowac poki jeszcze nie jest ze mna zle
Nie jest z Tobą tak źle Dobre sobie Demeteroholiczko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Yoga-Ta Get This Blue3.jpg (95,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yoga-ta+get+this+blue.JPG (56,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yogatagetthisblue.jpg (40,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg granaty.jpg (119,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg opi russian navy.jpg (9,9 KB, 13 załadowań)
Stary 2008-03-01, 17:42   #2144
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Nie jest z Tobą tak źle Dobre sobie Demeteroholiczko
prosze sie ze mnie nie smaic nie jest zle
Stary 2008-03-01, 17:55   #2145
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
gdzie te foremki kupilaś?
tez bym kupila ale chyba nie bede ciasteczek robila na te swieta. Na Boze Narodzenie zrobiłam tyle, ze je rodzina przez miesiąc jadła

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 18:02   #2146
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
tez bym kupila ale chyba nie bede ciasteczek robila na te swieta. Na Boze Narodzenie zrobiłam tyle, ze je rodzina przez miesiąc jadła
w Tchibo sa sklepiki albo stoiska w duzych supermarketach
Stary 2008-03-01, 18:05   #2147
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
w Tchibo sa sklepiki albo stoiska w duzych supermarketach
nigdy nie widziałam

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 18:11   #2148
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie widziałam
wejdź na ich stronę i sprawdź, gdzie w okolicy masz ten sklep lub możesz kupić coś przez internet
http://www.tchibo.pl/
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 18:29   #2149
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A muffinkowych zakupów nie chcesz wcześniej odebrać
No właśnie nie wiem jeszcze.. zastanowię się. A może przesunęłybyśmy datę spotkania na jakiś dzień w tygodniu? Tylko coś nikt w wątku się nie odzywa..

Cytat:
A wczoraj mnie wzięło na granatowy lakier, tylko jeszcze nie wiem, który chcę czy Russian Navy czy Yoga-Ta Get This Blue. Oba są piękne i raz mi się podoba bardziej pierwszy a raz drugi A dwóch posiadać nie ma sensu, bo są jednak zbyt podobne do siebie.
Drugi ładniejszy.
Stary 2008-03-01, 18:39   #2150
isa666
Zakorzenienie

Ja też bym chciała na wizażankowe spotkanie, ale akurat 8 marca mam zjazd na uczelni Więc znów odpadam tym razem.

Ja w marcu nie robię żadnego celibatu na zakupy, bo muszę zainwestować w krem z filtrem Poza tym po cichu liczę, że może w końcu dostanę pracę(fajną ofertę znalazłam, ale do 15 marca muszę czekać aż będzie koniec terminu nadsyłania CV).
Gdyby tak się udało...
Stary 2008-03-01, 18:50   #2151
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Pierwsze trzy foty obrazują Yoga-Ta Get This Blue, kolejne Russian Navy

Bardzo ladne te lakiery! Tez choruje na granatowy!
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:00   #2152
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
O, to muszą być fajne, mam nadzieję, że znajdę je i u mnie, fotkę chętnie zobaczę A było ich tam sporo czy raczej towar deficytowy? Gdybym nie upolowała we Wrocławiu to mogłabyś ew. mi kupić? Brzmią ciekawie i nie są takie drogie
Było dużo foremek, jakbyś nie znalazła a ja będę w Tchibo to nie ma problemu muszę się jakoś odwdzięczyć
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
wejdź na ich stronę i sprawdź, gdzie w okolicy masz ten sklep lub możesz kupić coś przez internet
http://www.tchibo.pl/
W Wwie są normalne sklepiki w supermarketach (Klif i Real na Jubilerskiej na 100%) i w Realu też widziałam w supermarkecie przy ubraniach ich produkty.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-03-01, 19:12   #2153
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
W Wwie są normalne sklepiki w supermarketach (Klif i Real na Jubilerskiej na 100%) i w Realu też widziałam w supermarkecie przy ubraniach ich produkty.
w krakowie sa dwa [chyba ] sklepiki [krakowska i m1] i na pewno jest szafa czibo w karfurze w krakowskiej i w realu w m1
Stary 2008-03-01, 19:32   #2154
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

Agabil trzymaj się dzielnie, bo na klinikowym wątku widziałam, że coś pęka Twoja sillna wola!
no i pękła ale pocieszam się tym że te dwie rzeczy miałam na oku jakiś czas . Teraz już szlaban na bank

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:39   #2155
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
0306, (napisz nam jak masz na imię, bo mi się tak dziwnie do numeru zwracać, albo jakąś ksywkę, jeśli to nie problem oczywiście )
ja swego czasu regularnie robiłam maseczkę aspirynową i przyłączam się do zachwytów bichemiczek- buzia była gładziusieńka. Ja polecam (w wersji z jogurtem)
Ksywki nie posiadam , a na imię mam Aga.

Dziś już mi się nie chce, ale w takim razie jutro zrobię tę cud-maseczkę .

Generalnie to coś mnie grypsko od kilku dni łapie i boję się by nie rozłożyło mnie na wyjazd . Znając moje szczęście to tak właśnie będzie.
Jeszcze wczoraj mądrze założyłam minisukienkę i pończoszki, a z jednego lokalu do drugiego biegałam bez płaszczyka, bo mi się nie chciało za każdym razem ubierać . Teraz mam za swoje. Aspirynę muszę raczej zapodać wewnętrznie .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:47   #2156
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Snow, jeśli nie upolujesz już w sklepie Tchibo albo na depocie w Realu, zawsze możesz poprosić lokalnego PH,by Ci takie sprowadził - zazwyczaj trwa to max tydzień. TCM-owskie kolekcje są limitowane i jak zejdzie asortyment na danym pt, to już go nie uzupełniają , więc pozostaje tylko prośba do PH.

Czy któraś może mi wyjaśnić jak działa multicytowanie? Produkuję niepotrzebnie tony postów, a na technicznym nie znalazłam odp. Ja wkońcu tempa blondi jestem .

Stary 2008-03-01, 19:52   #2157
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Hosenko, szkoda, że butki na Ciebie nie pasują. Ładne są i napewno je zmiezrę jak będę w sklepie, choć u mnie może być to samo co u Ciebie A z ceiniami to szalejesz hoho Mam nadzieję, że będzies zadowolona. Czekam na relację z testów dwufazy Vipery, ja poszukuję jakiejś mało tłustej.
Cytat:
gdybym miala karte kredytowa to dzisiaj prawdopodobnie zbankrutowalabym a tak to moge sobie jedynie wzdychac i zazdroscic
Dla chcacego nic trudnego ja tez nie mam karty, ale dzięki uprzejmości murlier bede miała Choco-latte
Poruszyłam tez niebo i ziemię żeby zdobyć Doe-eyed z brytyjskiego ebaya (taaa i jak już mam to musiąło sie na All pojawić Ale i tak bym go nie upolowała, bo zaczełam dziś szkołę i siedziałam tam od 8.00 do 16.30) - TZ nie chcial mi kliknac - powiedział ze skoro on jest w Uk to ja nie mam sie dla kogo pięnić i mi nie kliknie. On mnei wogóle nie rozumie Ale na szczeście koleżanka sie zlitowała i klikneła

Cytat:
ja tak cichutko tez sobie postanowilam ze bedzie szlabanik wczoraj byl ostatni lutego i kupilam doe-eyed. nie bedzie szlabanu na caly miesiac, narazie dwa tygodnie jak wytrwam, to przedluze sobie
Ja tez daję sobie szlabanik 6 cieni Clinique (3 dwójki, trójka, czwórka i szósteczka) w ciagu tygodnia to chyba stanowczo za dużo + superbalmy + klika innych rzeczy

Jesli wytrwam w marcu, to kupię sobie w nagrodę Kittycata chocby za te 85 zł w sklepie (no chyba ze wczesniej gdzieś upoluję taniej). Pozwalam sobie tylko na 2-3 kosmetyki.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 20:08   #2158
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Drugi ładniejszy.
Dziś też tak myślę, wczoraj poodbał mi się bardziej Yoka-ta
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała na wizażankowe spotkanie, ale akurat 8 marca mam zjazd na uczelni Więc znów odpadam tym razem.
Zajrzyj na wątek, już dumamy nad innym dniem
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja w marcu nie robię żadnego celibatu na zakupy, bo muszę zainwestować w krem z filtrem Poza tym po cichu liczę, że może w końcu dostanę pracę(fajną ofertę znalazłam, ale do 15 marca muszę czekać aż będzie koniec terminu nadsyłania CV).
Gdyby tak się udało...
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Bardzo ladne te lakiery! Tez choruje na granatowy!
Mnie tak wczoraj nagle wzięło, wcześniej mi się podobały, a teraz zapragnęłam mieć

Cytat:
w krakowie sa dwa [chyba ] sklepiki [krakowska i m1] i na pewno jest szafa czibo w karfurze w krakowskiej i w realu w m1
Też tylko te kojarzę.

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Czy któraś może mi wyjaśnić jak działa multicytowanie? Produkuję niepotrzebnie tony postów, a na technicznym nie znalazłam odp. Ja wkońcu tempa blondi jestem .
Przy każdym poście, który chcesz zacytować klikasz te plusiki takie
Cytat:
"+
, one się zaznaczają wtedy na czerwono, i jak już klikniesz wszystkie, które chcesz, klikasz
Cytat:
przy którymś. Voila

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dla chcacego nic trudnego ja tez nie mam karty, ale dzięki uprzejmości murlier bede miała Choco-latte
Poruszyłam tez niebo i ziemię żeby zdobyć Doe-eyed z brytyjskiego ebaya (taaa i jak już mam to musiąło sie na All pojawić Ale i tak bym go nie upolowała, bo zaczełam dziś szkołę i siedziałam tam od 8.00 do 16.30) - TZ nie chcial mi kliknac - powiedział ze skoro on jest w Uk to ja nie mam sie dla kogo pięnić i mi nie kliknie. On mnei wogóle nie rozumie Ale na szczeście koleżanka sie zlitowała i klikneła

Ja tez daję sobie szlabanik 6 cieni Clinique (3 dwójki, trójka, czwórka i szósteczka) w ciagu tygodnia to chyba stanowczo za dużo + superbalmy + klika innych rzeczy

Jesli wytrwam w marcu, to kupię sobie w nagrodę Kittycata chocby za te 85 zł w sklepie (no chyba ze wczesniej gdzieś upoluję taniej). Pozwalam sobie tylko na 2-3 kosmetyki.
Jakoś w to nie wierzę Już tyle razy obiecywałaś sobie i nam, że sobie dajesz szlaban i chyba jeszcze nigdy nic z tego nie wyszło
No chyba, że po tych szaleństwach w końcu zmądrz..., chciałam powiedzieć, przystopujesz
Niemniej jednak czekam na fotograficzne dowody Twoich szaleństw
Stary 2008-03-01, 20:18   #2159
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

Przy każdym poście, który chcesz zacytować klikasz te plusiki takie , one się zaznaczają wtedy na czerwono, i jak już klikniesz wszystkie, które chcesz, klikasz przy którymś. Voila
Dzięki Mag .

Stary 2008-03-01, 20:25   #2160
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Jakoś w to nie wierzę Już tyle razy obiecywałaś sobie i nam, że sobie dajesz szlaban i chyba jeszcze nigdy nic z tego nie wyszło
No chyba, że po tych szaleństwach w końcu zmądrz..., chciałam powiedzieć, przystopujesz
Niemniej jednak czekam na fotograficzne dowody Twoich szaleństw
oj przepraszam bardzo!!
W styczniu obiecałam ze nie kupie błyszczyka do końca lutego - udało się Przedłużyłam ten zakaz do końca marca (potem pewnie znowu przedłuże).

Teraz to JUZ NAPRAWDE musze zmądrz....przystopować Na koncie oszczędnościowym na którym jeszcze niedawno miałam kilka tysiaczków zostało mi ... ok 300 zł

Napewno obfoce

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości