|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 273
|
Co robic, ¿eby w zwi±zku nie by³o nudy?
No to jak w temacie u góry. Co robiæ ¿eby w zwi±zku nie by³o nudy?
Mia³am ju¿ kilku ch³opaków, ale po jakim¶ czasie oni mi sie nudzili albo sama wynajdywa³am w nich wady...A teraz mam ¶wietnego ch³opaka i nie chcê ¿eby on te¿ nied³ugo mi siê znudzi³. Co wiêc robiæ, zeby w zwi±zku nie by³o rutyny tylko zawsze to samo napiêcie i ta rado¶c jak na pocz±tku bycia ze sob±? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
Dot.: Co robic, ¿eby w zwi±zku nie by³o nudy?
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 218
|
zdraaaaaaaaaaaaaaaaaaadza æ!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 172
|
My¶le, ¿e mog³aby¶ czasami poudawac niedostepna, nie odzywac sie czasami do niego, albo nie odzywac sie jako pierwsza. Niech chlopak troche zateskni i sie o Ciebie pomartwi a co najwazniejsze stara
To dzialaDraznij sie z nim, oczywiscie w zartach, oni podobno to lubia ![]() Przy spotkaniach z nim ubieraj sie tak jak mu sie podobasz najbardziej. Troche poswiecenia sie nie zaszkodzi, bedziesz miala przynajmniej powod do bycia pewna siebie, ze fajnie wygladasz i, ze robisz na nim wrazenie. Nie wypytuj sie go ciagle o to samo, sluchaj go kiedy mowi. Patrz mu sie w oczy, a co jakis czas spogladaj na niego takim wzrokiem kokietki ![]() Raz b±d¿ niesmiala, raz ¶miala. Wedlug mnie to wazne, bo Twoj partner sie nie zanudzi. Pomysli, ze jestes ciekawa osobka bo raz otwierasz sie przed nim, a raz zamykasz( bez przesady z tym zamykaniem sie, poprostu czasami nie zgadzaj sie z jego zdaniem, czy np. nie daj sie dotykac w niektorych miejscach itp.) Przed kazdym spotkaniem z Toba bedzie sie zastanawial jak bedzie wygladala Wasza randka, jak sie ubierzesz, jak zachowasz. Czasami ubierajac sie na spotkanie poka¿ nieco wiecej, a czasami zakryj sie. Nie mysle tutaj o jakims dekolcie do brzucha ale np. bluzka ze zwyklym dekoltem, a raz z mniejszym. Mysle, ze to co tu opisalam przyda Ci sie.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 654
|
Je¶li jest MI£O¦Æ , prawdziwa MI£O¦Æ to ta "nuda" mo¿e wystapiæ po d³uuugim czasie, mówie tu o kwestii paru lat... je¶li nudzisz sie ch³opakiem to znaczy ze wcale nie kochasz, proponuje zapoznaæ sie z terminem mi³o¶ci i zauroczenia, bo Tobie raczej doskwiera to drugie ;> po prostu OGARNIJ SYTUACJE
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
KOCHAJCIE i B¡D¬CIE KOCHANE
![]() ![]()
...SzAnUnEk To PoDsTaWa... Edytowane przez xxSylwiiaxx Czas edycji: 2008-11-23 o 19:04 Powód: ;*;D |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhem, ile Wy macie lat?
Bycie w zwiazku nie ogranicza nikogo przed przezyciem swojego ¿ycia jakos wyjatkowo
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 879
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;6749781]zdraaaaaaaaaaaaaaaaaaadza æ!
a Tobie co?
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 72
|
No naprawdê ciekawe podej¶cie, na nudê zdrada.... Hmm... mi to nie przysz³oby nigdy do g³owy.
I ca³e szczê¶cie... Widzisz, parê lat wstecz mia³am podobne problemy do Ciebie. By³a z ch³opakiem przez kilka miesiêcy, a w pewnym momencie wrêcz doprowadza³ mnie do sza³u wszystkim... Swoj± obecno¶ci±, zachowaniem, s³owami, gestami... Tak patrz±c z perspektywy czasu, wiem, ¿e to chodzi³o o moj± niedojrza³o¶æ. Ale je¿eli uwa¿asz siê za osobê dojrza³± to mo¿e byæ jeszcze jeden powód. Musi trafiæ swój na swojego. Ty mo¿e jeszcze po prostu nie trafi³a¶. Ale Ka¿dy prêdzej czy pó¼niej znajdzie t± swoj± drug± po³ówkê. "Szukaj, a znajdziesz" ![]() A je¿eli obawiasz siê rutyny i monotonii... Urz±dzajcie sobie ró¿ne urozmaicone zajêcia. raz: romantyczny wieczór przy ¶wiecach, a drugi: kino, Trzeci: dyskoteka, czy jaka¶ impreza, czwarty: spacerek rekreacyjny... itd... Mo¿liwo¶ci jest nieskoñczenie wiele, trzeba tylko wyzwoliæ kreatywno¶æ ![]() ¯yczê Ci, aby to by³ w³a¶nie ten TZ
|
|
#10 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 469
|
Cytat:
I w sumie siê nie dziwiê, bo dla mnie pojêcie nudy w zwi±zku nie wystêpuje jako tako. Nie wydaje mi siê, ¿e mo¿na siê kim¶ ot tak znudziæ. Wykonuj±c nawet najbardziej nudne rzeczy z partnerem staje siê to fascynuj±ce ![]() Ale mo¿e tylko ja tak to rozumiem
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 765
|
Nuda.. cz³owiek wymy¶lil sobie taki termin, koncepcjê, na opisanie najczêsciej, wiecie czego? lenistwa
Kiedy jeste¶ z kim¶, chcesz dla niego/niej jak najlepiej. A jak to sprawiæ? jest jedna metoda - samemu stworzyc swoj ciekawy ¶wiat a pozniej t± drug± osobê do niego zaprosiæ. Ca³a filozofia. Dbasz o siebie, szukasz nowych wyzwan, nowych celow, d±zysz do spelnienia ich, spelniasz, ustanawiasz nowe cele, szukasz rzeczy ktore chcesz poznac itd, jednym obszernym s³owem: ¯YJESZ. I uczysz siê ¿yc z drugim cz³owiekiem. Jeste¶cie dwoma innymi osobami, macie ¶wiadomo¶æ swojej odrêbno¶ci, ¶wiadomie decydujecie siê na ¿ycie razem - wtedy nie ma tu nigdzie miejsca na nudê! Bo jest tyle ciekawych rzeczy do poznania i co lepsze RAZEM
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram zdecydowanie ![]() I dodam, ¿e ja nudziæ siê umiem tylko przy TZcie. Rozumiej±c to s³owo, jako czas relaksu, w którym wyj±tkowo mogê sobie pozwoliæ na nicnierobienie. Kochaæ to znaczy patrzeæ w tym samym kierunku, pomimo odrêbno¶ci dusz i charakterów. Je¿eli On Ci siê nudzi to znaczy, ¿e nie potrafisz spojrzeæ w tym samym kierunku, co on.
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Tylko wydaje mi siê ¿e sie troszkê z niektórymi nie zrozumia³am. Ja teraz mam ch³opaka i siê z nim nie nudze, o nie
Tylko boje siê tego, co mia³am kiedys, czyli po pewnym czasie on mi siê znudza³....i nie chce tego tym razem. Dlatego nie mówcie ¿e jestem niedojrza³a czy co¶, bo na razie sie wcale z nim nie nudze i czujê siê ¶wietnie w tym zwi±zku.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Nic na si³ê, samo siê musi u³o¿yæ. Powiedz sobie "co bêdzie to bêdzie" i staraj siê, rozmawiaj du¿o ze swoim T¯em.
Zdrad¼ mu swoje obawy. Powa¿nie mówiê, ja tak zrobi³am ze swoim, bo wcze¶niej mia³am ch³opaka przez 10miechów i powiewa³o monotoni±, rutyn±, a przede wszystkim brakiem mi³o¶ci. Ba³am siê, ¿e tak bêdzie i tym razem. Ale przez te dwa lata ani na chwilê nie poczu³am znudzenia jego osob± Bo du¿o rozmawiali¶my i ja go naprawdê kocha³am, ¿adne tam jakie¶ zauroczenie i emocje, które po kilku tygodniach opadaj±.Na ka¿d± rozterkê najlepsza jest szczera rozmowa
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Kleotka my¶l o wszystkich rzeczach jakie mog± siê udaæ, takie podejscie sprawi ¿e jakies wizje przysz³ej nudy w ogole znikn± Ci z g³owy
a jak siê uklada to dziwne niemile wizje wyrzucaj za okno ![]() pozdrawiam Adieu racja! rozmowa to najlepsze lekarstwo. Najlepiej rozmawiac juz jak siê cos klici cichutko w glowie
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 145
|
Cytat:
![]() Dla mnie to szok,¿e zd±zy³a¶ miec ich ju¿ kilku ale ja stara baba jestem Rutyna w zwiazku gimnazjalistki? Kleotko szkoda czasu,ciesz sie dniem codziennym ,dojrzejesz i wtedy pomy¶lisz o rutynie. Prawdziwa mi³o¶æ nie nudzi tzreba o ni± tylko dbaæ i od¶wie¿aæ uczucia. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 072
|
Trzeba miec co¶ takiego co sie nazywa poczucie humoru i fantazje
Humor- by siê smiac z wad ![]() Fantazje by co¶ wykombinow±æ ![]() Zapomnia³abym spontan, spontam i jeczsze raz spontan
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co jesli ch³opak jest typem uparciucha??Pozostaje mi chyba walka z tym...
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Je¶li zycie zaczyna sie po 40 to mam bezczynie czekaæ 20 lat na to....
Owszem probowa³am papierosów, picia itp. Jednak mam rodziców, którzy wychowywali mnie w sposób konserwatywny tzn. zakaz imprez, zakaz malowania w³osów, zakaz spania poza domem i tak zakaz za zakazem...By³ czas ze sie buntowa³am w tedy pope³ni³am kilka b³êdów;( Dosz³am do wniosku, ¿e nie warto szaleæ ia potem p³akaæ WYGODNIEJ by³o prowadziæ domowe ¿ycie.Mojego ch³opaka pozna³am podczas wyb³aganej u rodziców imprezy, to by³a strza³a amora!!!Bombonierka uczuæ i w ogóle szaleñstwo..... Jest mi z nim wygodnie i boje sie ze ta wygodê mylê z prawdziwym uczuciem...
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chyba ¿e ustalicie razem, powtorze sie -rozmawiaj±c, czego oboje chcecie i czy jestescie w stanie to spelnic i oboje razem do tego d±¿yc.
|
|
|
#22 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 012
|
Gimnazjalistka i ju¿ wieje Ci w zwi±zku nud±?
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To siê czuje dziewczyno ;> têsknisz za nim jak siê d³u¿ej nie widzicie? czujesz motylki w brzuchu? jakie¶ ciep³o ogarniajace Cie od ¶rodka i rado¶æ ? A co do ¿ycia, to masz je ca³y czas... ale takie prawdziwe zaczyna sie kiedy jeste¶ doros³a.. masz rodzine prace w³asne mieszkanie i wiele obowiazków na swojej g³owie, musisz sie na codzien borykaæ z wieloma decyzjami problemami itp. Jesli jeste¶ z nim "bo Ci jest wygodnie" to sory nie têdy droga... ile masz lat tak w ogóle?
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie macie napisane ¿e jestem gimnazjalistk±?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Z twojego profilu:
Lokalizacja: z domciu P³eæ: kobieta Zainteresowania: Egipt Zawód: uczennica gimnazjum, w przysz³o¶ci archeolog Czy¿bys nam tu chcia³a wmówic, ¿e analfabetyzm wtórny mamy
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 012
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 145
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Naucz sie, ¿e k³amstwo ma krótkie nogi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 303
|
jak siê kogos kocha to zawsze jakos tak samo wychodzi ze zawsze jest przyjemnie i fajnie a nawet wspólna nuda jest cudowna
ja tak mam![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

To dziala