![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam
![]() Ale Wy tu dzisiaj wyjątkowo ciuchotko siedzicie ![]() W dodatku znowu przygnębia mnie myśl, że umrę. A pograłam przez chwilę z nudów w singstara, zaczęła boleć mnie krtań, doszła ostra chrypka itd. Ogólnie przepłakałam więc połowę niedzieli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Agolku - Nie przejmuj się takimi grzeszkami ^^ miłego spotkania
![]() Manguś - Ale my dziś mamy sobotę ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zadomowienie
|
Ech ,wszystko co dobre się kończy
![]() Przyszłam pod gim,spotkałam ludzi,okazało się,że wychowawczyni przybyć nie może więc przełożyła meeting na przyszłą sobotę ,mimo tego poszliśmy do domu jednej z koleżanek. Tam pogadaliśmy,pośmialiśmy się z naszych perypetii (szczególnie ze złośliwych ;P akcji kumpli z nauczycielami ![]() ![]() W następnym tygodniu również pójdę mimo perspektywy sprawdzianów z matmy itd. ![]() Tak czy siak,znikam dalej się relaksować... |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Brawo Schism_ fajnie, że się przełamałaś
![]() ![]() A dziś miałam zawody i cały czas się bałam, że spotkam tam starego trenera (zmieniłam dwa tygodnie temu)i będzie niezręcznie, ale nie było go tam ![]() ![]() ![]() ![]() Echhh... Mango postaraj się skupić na czymś przyjemnym, nie myśl o takich rzeczach...
![]() |
#1025 | |||||||||
Zadomowienie
|
cześć Wam kobity
![]() Cytat:
![]() oby wrócił dobry humor ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a w jakim sklepie bluzeczka? Jak kupisz wrzuć zdjęcie ![]() no, a w kwestii TZ - przestań się na niego złościć, faceci zawsze zapominają o tym, żeby w porę uprzedzać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dla odmiany dziś na spotkanie klasowe nie poszłam, nie byłam w nastroju nadającym się na widok publiczny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do trenera cóż...są ludzie i taborety^^ a czemu zrezygnowałaś z jego "usług"? ![]() Ech, remont praktycznie zakończony, podłoga ułożona i mogę relaksować się w zupełnie innym, spokojnym i lśniącym czystością pokoju... ![]() ![]() ![]() Ciekawam czy ten orkan, Emma, rzeczywiście przylezie do nas w nocy... Nawet jeśli to mam nadzieję, że nie będzie aż tak silny no i że jutro już nie będzie po nim śladu bo chcę wybrać się na zakupy, a przy wielgachnej wichurze wychodzenie raczej niewskazane niestety... ![]() Jak u Was w ogóle teraz? Faktycznie tak strasznie wieje? Bo u mnie póki co nie dzieje się nic nadzwyczajnego... ![]() No nic, ściskam Was wszystkie i życzę kolorowych snów! ![]() Cichutko tu dzisiaj strasznie... Buuuuzi ![]()
![]() |
#1026 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A TZ wlasnie zroil 2 pizze! zabije go kiedys.. Zawsze mi zostawia same koncowki bo ja najbardziej lubie takie spalone ale to tyle wegli na noc.. Przed chwila zrobilsmy sobie maseczki! I nawet TZ dal sobie polozyc ![]() ![]() ![]() ![]() Siedzimy na dywanie i ogladamy ,,100 most annoying pop moments'' swietny. Podjadamy pizze i pijemy pifko ![]() rano na silownie i basen. Zrzucic to wszystko ![]() dobranoc aniolki ![]()
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Agolku - Zazdroszczę takich super wieczorków z TŻ-tem
![]() POstaram się nie gniewać na mojego ![]() Jabłuszko - Bluzeczka w takim niewielkim sklepie z ciuchami,dzisiaj chyba obłaziłam większość na osiedlu ^^ ![]() Ja jeszcze chwilę wizażuję i zmykam. Jakby co mówię już dobranoc ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
No ! Wkońcu ktoś przerwał tą cisze panującą na plotkowym
![]() Jabłuszko i jak? jesteś zadowolona z efektu końcowego ? ![]() Co do wiatru, to u mnie strasznie wieje ![]() ![]() Agolku cieszę się, że miałaś udany wieczór, no a co do pizzy to zjedz jej choć troszke, wkońcu Twoj TŻ robił, trzeba to docenić ![]() I w sumie po sobocie ![]() ![]()
![]() |
#1029 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to sto lat Aguś ![]() ![]() ![]() ![]() no baaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jak wiosna przyjdzie na dobre to na pewno Ci się odechce izolowania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przez większość dnia próbowałam się zebrać w sobie, ale ciężko mi było, przez to ciśnienie niskie i przez wczorajsze imprezowanie ![]() ale jak się już zebrałam to zabrałam sie za naukę i normalnie całe dzisiejszy plan, który sobie narzuciłam wykonałam ![]() muszę się streszczać z tą nauką skoro chcę zamknąć sesję w przyszłym tygodniu ![]() dobranoc Kochane ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A co tu taka cisza ?? ![]() Agness sto lat, sto laaat ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś ![]() ![]() ![]() A ja zjem jakieś śniadanie, wypije kawe i jade do Babci na obiad, a gdy wróce biorę się za jakąś naukę, żeby jutro mieć mniej, bo wtorek zapowiada się mega męczący i stresujący ![]() Udanej niedzieli Aniołki ![]()
![]() |
#1031 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Agness sto lat!!!! Zdrowia, slonka,usmiechu na buzce i niezapomnianych chwil z TZ ![]() ![]() ![]() a Agolek sie wlasnie obudzil,popija zielona herbatke i bedzie sie zbieral z TZ na silownie i basen lada chwila. Na dworze piekne slonce! ![]() ![]() milego dnia kochane, mam nadzieje,ze juz tak nie wieje...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Agness Słoneczko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||||||
Zadomowienie
|
bonjour słonka
![]() Agness - z okazji urodzinek życzę Ci wszystkiego co najlepsze; przede wszystkim szczęścia, zdrówka i żebyś zawsze miała przy sobie osoby, na których Ci zależy ![]() Mimo, że nie znam Cię osobiście mam wrażenie, że jesteś baaardzo ciepłą, pogodną i kochaną osóbką - taką też pozostań ![]() No i udanego TŻowania dzisiaj i zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo ![]() ![]() załączę fotki mojego pokoiku jak tylko będę miała z powrotem aparat (pożyczyłam koleżance ![]() Cytat:
Cytat:
ale po szkolnych dniach znów przyjdzie weekend więc nie jest tak źle ![]() A już za 3 tygodnie święta ![]() Cytat:
![]() tylko ta wiosna coś się nie spieszy... ![]() Cytat:
![]() a kiedy to ostatnie zaliczenie? ![]() Cytat:
![]() kurcze, pochodziłabym sobie na basen tak swoją drogą... Muszę namówić którąś z koleżanek i jazzzda ![]() Dziś obudziło mnie słońce więc się ucieszyłam, że wiatr przegonił chmurzyska. Ale nic z tego - pogoda zmienna, teraz znów szaro i pochmurno. Ech. Pocieszające, że nawet zima (która ma pojawić się koło środy), zniknie już 8 marca. Tak przynajmniej mówią synoptycy. A później już wiosna, oby ![]() Niedziela jak niedziela - dzień, którego nie lubię bo tuż za nią poniedziałek i cała uczelniana polka-galopka. Ale staram się o tym nie myśleć ![]() ![]() Miłego dnia dziewuszki ![]()
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ wczoraj okropnie wiało ![]() ![]() ![]() Moja babcia ma dzisiaj urodziny [81 o_0] wiec później sobie trochę odpocznę psychicznie ![]()
![]() |
#1035 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
![]() Dziś wstalam chyba w lepszym nastroju niz wczoraj i oby takowy juz pozostal... ![]() ![]() Muszę się troche pouczyc, nie chce mi sie wogole, ale trzeba wkoncu indeks zdac! ![]() Wogole to ciesze sie niesamowicie, bo moja najlepsza kolezanka wrocila wczoraj, a przez moje i jej wojaże nie widzialysmy sie... poltora roku ![]() ![]()
#1036 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za życzenia
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję zę w czwartek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję że urodziny babci będą udane ![]() ![]() ![]() Gujanka, owocnej nauki ![]() ![]() ![]() U mnie oczywiście wichura chciała okna wyrwać czyli do jakiejś 3 nad ranem nie było mowy o spaniu... ale jak już zasnęłam to spałam do 11 ^^ musiałam odespać wczorajszy dzień żeby mieć siłę na dzisiejszą naukę ![]() ![]() miłej niedzieli Słonka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
LoLciu - Widzę,że Twoja babcia ma urodziny wtedy kiedy ja
![]() ![]() Współczuję awantury ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
![]()
Aguś spełnienia marzeń przede wszystkim i więcej dystansu do siebie
![]() Od wczoraj nie miałam światła i prądu w połowie mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj Gujanko biedaku ja już dawno indeks odebrałam i nawet o dziwo średnią powyżej 4,0 mogę się pochwalić ![]() Miłej niedzieli ![]() Ale pogoda... taka całkiem do d*** ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie lubie za radzo niedzieli, nibywolny caly dzien ale jakos widmo poniedzialku go psuje... ide sie teraz walnac na sofke i powizazowac. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#1041 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miłego babciowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą faktycznie dziwne - może coś przeskrobałaś ostatnio i brak prądu miał być karą od losu? ![]() ![]() gratuluję średniej : ![]()
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Agness, wszystkiego najlepszego Kochana!!!!
![]() ![]() ![]() Już mi się humor poprawił ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Wtajemniczenie
|
Agness, wszystkiego najlepszego!!!!
![]()
#1045 |
Zakorzenienie
|
jabłuszko - szybkie tłumaczenie
![]() Ewusia - ![]() Eh cały czas mi smutno, ale już lepiej. Wczorajsza impreza pomogła tzn. impreza jak impreza moi kochani "ochraniacze". Cudowni ludzie ![]() Agness - i ja się przyłączam do życzeń ![]() ![]()
#1046 |
Zadomowienie
|
Agness- Wszystkiego naj !
![]() ![]() ![]() U mnie niedziela całkiem udana. Wieje słabiej niż w nocy,którą średniawo przespałam,ale nevermind ![]() Czuję zbliżającą się wielkimi krokami wiosnę ![]() Dla zwieńczenia dzieła ,wybrałam się z koleżanką na Step Up 2 . Pierw czekałam na spóźnialska 20minut popijając Tiger Latte w Coffee Heaven ![]() ![]() Wracając do samego filmu, powiem krótko-doskonale odpręża i poprawia humor ![]() Świetne ujęcia, niebanalne zwroty akcji/dialogi, układy choreograficzne i muzyka, po prostu cudo *____* W scenie kulminacyjnej,aż wbiło mnie w fotel i poczułam nieodpartą chęć potańczenia sobie ![]() ![]() Gra aktorska również na plus. I nie tylko ze względu na Roberta Hoffmana ![]() Chwilami odrobinka pozytywnego patosu (tolerancja,solidarność itp),wątek miłosny nie rzucał się za nadto w oczy,co również jest pozytywem. Jednym słowem polecam ![]() ![]() ![]() Po takim czymś nawet z uśmiechem na ustach udam się jutro po 7 do LO, zlokalizowanego 300m od centrum kinowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do chłopaka - o ile nie napisał do Ciebie tekstu w stylu: "podoba mi się Twoja koleżanka, co mogę zrobić, żeby się do mnie przekonała" - atakuj ![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym jestem zdania, że prawdziwa przyjaźń utrzyma się mimo wszelkich przeciwieństw losu i odległości ![]() oby Twoje przeczucia się sprawdziły ![]() Cytat:
![]() Tak jeszcze a propos gdyńskiego kinowego kawowania to polecam gorąco cappucino w Cavablance na górze ![]() Cytat:
![]() a taniec ja też kocham, żałuję, że kiedy byłam mała nie zaczęłam trenować nowoczesnego... ![]() Dostałam dziś jakiegoś zastrzyku pozytywnej energii i zaczęłam kombinować nad urozmaiceniem swoich treningów ![]() W efekcie obok aerobów wprowadzam HIIT i siłowy, oczywiście każdy innego dnia ![]() Postanowiłam też, że niedziela będzie od przyszłego tygodnia dniem regeneracji ![]() Co więcej wyciągnęłam skakankę i zdałam sobie sprawę, że skakanie to straszna przyjemność w związku z tym co jakiś czas będę sobie skakać ![]() No i jeszcze a6w, jutro zaczynam ![]() To tyle w kwestii mojego fitnessowania się ![]() Poza tym kupiłam sobie (przecena, ach przecena) czarne Reeboki śliczne, żeby nie męczyć nóżek obcasami ciągle ![]() ![]() Dobra, kończę mój przydługi wywód ![]() ![]() Buzi ![]()
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Ci tej motywacji do ćwiczeń ![]() Dobrze, że humor dopisuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale tu cisza !
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.