Lutówki 2017 ❤ cz. V - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-17, 21:31   #151
malawrednioszka
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V

Justi no co Ty :p ja czasami pozniej chodze spac :p a spie max do 8:30 :p
Silver o nieee biedna kruszyna zawsze tak jest na weekend.. Oby lekarz cos zaradzil i szybko przeszlo glowa do gory mamusiu !

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-17, 21:40   #152
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anolta Pokaż wiadomość
Hehe, ja zawsze lubię patrzeć co mi robią, jak wybijają igły itp. muszę mieć nad wszystkim kontrolę 😁

Jak mi robili cc to patrzyłam się na tę lampę nade mną, tam wszystko się odbija i elegancko widać 😀 i jeszcze rodzilam w akademickim, więc było kilku studentów, a mój lekarz krok po kroku opisywał jakie kroi właśnie mięśnie itd. 😁😂

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja na tyle nie jestem odważna.. 😅 ale moja siostra patrzyła w lampę i mówi, że żałuje. na igłę też nie patrze, ale ten "ból " nie robi na mnie żadnego wrażenia. Wgl mam wysoki próg bólu. Zęby zawsze bez znieczulenia a proszki p.bólowe tylko w ostateczności nie wiem czy przez cały rok wezmę 5 szt.

22/40
it's a boy.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
A widzialas film z cesarki ale hmm oni nazywali to porodem sn... po prostu nacieli brzuch i czekali az dziecko sie wydostanie z niego samo.

Pocytowalam sobie i cos sie wysypalo

Silver najważniejsze że nie jest gorzej

Maz aktualnie po 12h w pracy... potem czas na spanie, więc go prawie nie ma

Michał dziś rano mnie kopnął w brzuch i boli mnie chwilami to miejsce, ale nie jest to ból ciągły, więc mam nadzieję, że przejdzie szybko i obejdzie się bez wizyty...

Nie widziałam, ale to już chyba za hardkorowo dla mnie.

Mój synek też mnie próbuje uderzyć w brzuch... jak reagujesz na takie zachowanie?

22/40
it's a boy.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-17, 21:41   #153
axn22
Zakorzenienie

Ja lubię patrzeć na takie rzeczy jak igły itp, wielokrotnie oglądałam jakieś nagrania z porodów na yt... o ile te z cc mnie nie ruszały, to sn mimo wszystko tak u siebie to szczególnie nie chciałabym tego widzieć
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-17, 21:45   #154
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A wiecie co ?
Daria mi dziś w nocy się co chwilę budziła bo gorączkę miała i mówi nagle
"mama kto tam jest" ? i pokazuje palcem na ścianę
a w pokoju ciemno
ja mówię gdzie? "Nikogo tu nie ma
a ona "no przecież widzę. Kto tam stoi?

To moj synek ostatnio podobnie miał, ale bez gorączki. Obudził się o 3 o mówi, że się boi psa my nie mamy żadnych zwierząt w domu. Mówię do niego śpij synku tam nikogo nie ma a on pokazuje na sufit i ciągle pies i pies i do 5 tak.

22/40
it's a boy.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie wszystko ok z młodym ale ja musze sie na maxa oszczedzac bo mimo iz szyjke mam dluga to miękkawa bo inaczej bedzie grozil przedwczesny porod w najgorszym wypadku ech...
I do 2 tyg mam zrobic nieszczesna glukoze
Cieszę się, że wszystko dobrze.
Słuchaj lekarza i postaraj się nie stresować.

22/40
it's a boy.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-17, 21:53   #155
minula
Wtajemniczenie

Ja nie lubię oglądać jak ktoś mnie kroi przy rekonstrukcji więzadeł poprosiłam o lulu przy cc sama poprosiłam o zasłonkę, aby nie oglądać. Innych mogę pooglądać

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość

[/COLOR]dziewczyny już nie piszcie o tych zjawach!!! ja uwielbiam takie historie, mega się naczytalam, naogladalam horrorów, jest taki kanał ID i tam w nocy puszczają jakies rekonstrukcje historii o duchach jak ludzie opowiadają co sie działo w ich domach. teraz jak to widzę od razu zmieniam kanal
Teraz tylko w piątek wieczorem o duchach na ID z okazji Halloween chyba cały tydzień było. A tak to różne rodzaje zbrodni. Moim faworytem są zaginieni dopiero po kilkunastu odcinkach kogoś znaleźli.

Cytat:
No to jutro do lekarza.... Daria ma znów temp 38

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Szkoda malutkiej jakieś inne objawy ma?

Edytowane przez minula
Czas edycji: 2016-11-17 o 21:54
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 04:55   #156
paulinka009
Zadomowienie

Hej witam się z rana i w nowym wątku. Niestety Was nie nadrobie. Obudziłam się dzisiaj z jakimś świstem W płucach i jestem przerażona. Generalnie czuje się dobrze tylko od jakiegoś czasu boli mnie gardło i nos. Do tej pory zwalam to na suche powietrze w domu teraz boje się najgorszego czekam chwilę i jadę do lekarza.

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 04:58   #157
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Mnie nie ruszają Ostatnio jak miałam gorączkę to podobno piratów widziałam i, że zabrali rum mąż mi opowiadał, chciał po karetkę dzwonić, ale po zimnych okładach mi przeszło. Ja oczywiście nic nie pamiętam.
Ludzki mózg lubi się wyszukiwać twarzy i kształtów tam gdzie ich nie ma. Lubi sobie zapewnić rozrywkę jak nic się nie dzieje
Racja, z tym sie zgodzę Jak naogladam sie horrorów to później w łóżku słysze różne stuki i puki

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 05:12   #158
malawrednioszka
Zakorzenienie

Lilotka staram sie nie stresowac, ale rozne mysli czlowiekowi przez glowe przechodza

Wojtuś 30.01.2019!!!!!

Edytowane przez malawrednioszka
Czas edycji: 2016-11-18 o 05:15
Stary 2016-11-18, 05:29   #159
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Mnie nie ruszają Ostatnio jak miałam gorączkę to podobno piratów widziałam i, że zabrali rum mąż mi opowiadał, chciał po karetkę dzwonić, ale po zimnych okładach mi przeszło. Ja oczywiście nic nie pamiętam.
Ludzki mózg lubi się wyszukiwać twarzy i kształtów tam gdzie ich nie ma. Lubi sobie zapewnić rozrywkę jak nic się nie dzieje
Coś musi być, bo po co egzorcyści?

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Dzień dobry
Chyba się wyspałam, choć ciężko stwierdzić
Maluchy od rana szaleją, zaraz wstaje, kawka, śniadanko, przedszkole, obiad i ciągle to samo
Stary 2016-11-18, 06:20   #160
axn22
Zakorzenienie

Dzień dobry

Też już wstałam. Planowałam na dziś kupę roboty bo jutro mam urodziny ale w efekcie mama wyręczy mnie w połowie rzeczy nie dała sobie powiedzieć, że dam radę sama chce mnie widać odciążyć jako że jestem tuż po zatruciu i ledwo wróciłam do żywych

Będę więc piekła jakieś fajne ciacho i zrobię przystawki, mięcho mam zamówione (pierwszy raz coś zamawiałam zamiast robić), reszta mama
Stary 2016-11-18, 06:31   #161
sreberko4
Zakorzenienie

Ja również witam z rana

Ale u nas wieje, masakra

mariea Dzięki za porady, kurcze chyba słowo dieta w ciąży lekko mnie przeraziło i jak na razie mam kombo
Stary 2016-11-18, 06:32   #162
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Ja dzisiaj chyba w końcu zrobię to ciasto na piernik staropolski. Miałam robić wczoraj, ale TŻ zjadł mi wszystkie jajka

Macie tak, że jak jesteście chore albo coś Wam dolega i w końcu wybieracie się do lekarza to po samym wejściu do ośrodka/poradni/szpitala wszystkie dolegliwości mijają? Ja mam tak często hahah, wczoraj to samo. Poszłam w końcu w tym twardnieniem brzucha i nagle przestało mi to dokuczac Dzisiaj tez mam spokoj

Edytowane przez Lorelei24
Czas edycji: 2016-11-18 o 06:35
Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 07:00   #163
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
kurcze chyba słowo dieta w ciąży lekko mnie przeraziło i jak na razie mam kombo
Na spokojnie, to NIE jest dieta odchudzająca a po prostu zdrowe odżywianie, które powinien stosować KAŻDY
Na początek pooglądaj sobie na spokojnie te tabelki "dla cukrzyków" co można jeść a czego się nie powinno i sama zobaczysz, że da się bez problemu zrobić fajny i zdrowy posiłek na tych zasadach. Zaczniesz wprowadzać zdrowe nawyki i powinno się poprawiać
A nie masz zaawansowanej cukrzycy zagrażającej życiu więc jak złamiesz jakąś zasadę to od razu nie umrzesz
Stary 2016-11-18, 07:06   #164
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Coś musi być, bo po co egzorcyści?

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Dzień dobry
Chyba się wyspałam, choć ciężko stwierdzić
Maluchy od rana szaleją, zaraz wstaje, kawka, śniadanko, przedszkole, obiad i ciągle to samo
Dla mnie osobiście egzorcyści to taki wymysł, ale każdy moe wierzyć w co tylko chce. Wszelkie opętania i inne takie uważam za choroby psychiczne, niestety tyle ich jest. Zawsze jak są przesilenia czy pełnia to różne epizody się nasilają. Niektórzy są po prostu wrażliwsi. Przed pełnią i w czasie pełni moje dziwne sny osiągają apogeum, przy przesileniach zawsze dopada mnie jakiś dół. A jeśli ktośma kruchą psychikę to czasami kończy to się tragicznie

Cytat:
Napisane przez Lorelei24 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj chyba w końcu zrobię to ciasto na piernik staropolski. Miałam robić wczoraj, ale TŻ zjadł mi wszystkie jajka

Macie tak, że jak jesteście chore albo coś Wam dolega i w końcu wybieracie się do lekarza to po samym wejściu do ośrodka/poradni/szpitala wszystkie dolegliwości mijają? Ja mam tak często hahah, wczoraj to samo. Poszłam w końcu w tym twardnieniem brzucha i nagle przestało mi to dokuczac Dzisiaj tez mam spokoj

Zaciekawiłyście mnie tym piernikiem może też zrobię i się popiszę przed rodziną Już wiem gdzie święta spędzimy i teraz muszę prezentów poszukać żeby jakieś fajne były. Najgorzej to z facetami jak zawsze Dla brata mam pomysł Jest wieeelkim fanem czekolady i pracuje jako serwisant maszyn budowlanych,z zamiłowania spawacz i o takie chce mu kupić http://garaaz.pl/wp-content/uploads/...%C5%82aski.jpg

Co do twardnień to wczoraj miałam kiepski dzień. Aż liczyłam czas czy przypadkiem to nie są jakieś regularne skurcze. Myślę, że to ze zmęczenia było, kilka dni prawie nie jadłam bo się o córkę martwiłam. Jeśli mam rację to dziś powinno być lepiej. Mam scopolan od lekarza i biorę na tą skracającą szyjkę razem z luteiną.
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 07:09   #165
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Mój synek też mnie próbuje uderzyć w brzuch... jak reagujesz na takie zachowanie?
Mnie maly kopnal przypadkiem jak rano broilismy, ale co nie zmienia faktu, że prostu w brzuch.
Tlumacze mu, że w brzuszku mieszka teraz Wojtek i trzeba uważać, bo będzie płakał. I wtedy zazwyczaj pokazuje palcem na brzuch, mowi "bla" i robi aja.

Jak byliśmy w weekend u znajomych to nie był już zazdrosny o ich coreczke, że jak ją wzielam. Nawet sam się domagał, aby dać jej buziaka, pokazywal swoje zwierzatka i glaskal, więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak Wojtek się urodzi.

Dzień dobry

sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 07:22   #166
justkonev
Zakorzenienie

Dzień dobry jeszcze leże a Kaja wariuje w brzuchu

Ale dziś brzydko..

justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 08:06   #167
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie osobiście egzorcyści to taki wymysł, ale każdy moe wierzyć w co tylko chce. Wszelkie opętania i inne takie uważam za choroby psychiczne, niestety tyle ich jest. Zawsze jak są przesilenia czy pełnia to różne epizody się nasilają. Niektórzy są po prostu wrażliwsi. Przed pełnią i w czasie pełni moje dziwne sny osiągają apogeum, przy przesileniach zawsze dopada mnie jakiś dół. A jeśli ktośma kruchą psychikę to czasami kończy to się tragicznie

Zaciekawiłyście mnie tym piernikiem może też zrobię i się popiszę przed rodziną Już wiem gdzie święta spędzimy i teraz muszę prezentów poszukać żeby jakieś fajne były. Najgorzej to z facetami jak zawsze Dla brata mam pomysł Jest wieeelkim fanem czekolady i pracuje jako serwisant maszyn budowlanych,z zamiłowania spawacz i o takie chce mu kupić http://garaaz.pl/wp-content/uploads/...%C5%82aski.jpg

Co do twardnień to wczoraj miałam kiepski dzień. Aż liczyłam czas czy przypadkiem to nie są jakieś regularne skurcze. Myślę, że to ze zmęczenia było, kilka dni prawie nie jadłam bo się o córkę martwiłam. Jeśli mam rację to dziś powinno być lepiej. Mam scopolan od lekarza i biorę na tą skracającą szyjkę razem z luteiną.
Ja też mam zawsze problem z prezentami dla facetów 😐

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość

Ale dziś brzydko..

A u nas dziś przepięknie! Nawet czapkę i szalik Antosi sięgnęłam jak szlysmy do przedszkola, a było koło 8. Cieplutko 😊

2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 08:12   #168
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam zawsze problem z prezentami dla facetów 😐

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

A u nas dziś przepięknie! Nawet czapkę i szalik Antosi sięgnęłam jak szlysmy do przedszkola, a było koło 8. Cieplutko 😊

Zazdroszcze
Stary 2016-11-18, 08:18   #169
ferimori
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Hej witam się z rana i w nowym wątku. Niestety Was nie nadrobie. Obudziłam się dzisiaj z jakimś świstem W płucach i jestem przerażona. Generalnie czuje się dobrze tylko od jakiegoś czasu boli mnie gardło i nos. Do tej pory zwalam to na suche powietrze w domu teraz boje się najgorszego czekam chwilę i jadę do lekarza.
Dzień dobry,
Trzymam kciuki, oby to nie było nic
groźnego

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Aj zapomniałam oznajmić, iż wczoraj miałam studniówkę a dziś przypada szkoła rodzenia, ale chyba odpuszcze żeby przypadkiem nie zarazić nikogo, a szkoda, bo z chęcią bym pojechala

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-18, 08:37   #170
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Mój niezwykle pomocny pies Na poligonie są ćwiczenia i się boi strzałów, przybiegła żeby ją ratować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2016-11-18 09.20.13.jpg (68,7 KB, 34 załadowań)
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 08:38   #171
ferimori
Zadomowienie

Cytat:
Mój niezwykle pomocny pies Na poligonie są ćwiczenia i się boi strzałów, przybiegła żeby ją ratować
Przecież to ona Was broni

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 08:57   #172
malawrednioszka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja wstalam o 9, zjadlam sniadanko i leze u mnie rano przez chwile bylo sloneczko i sie zachmurzylo chyba sie przejde na lekki spacerek do rosska, 10 min drogi nie zaszkodzi ?

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
Stary 2016-11-18, 09:04   #173
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, ja zawsze lubię patrzeć co mi robią, jak wybijają igły itp. muszę mieć nad wszystkim kontrolę ��

ja zawsze głowę odwracam
Cytat:
Silver no wlasnie kurcze jeszcze nie :P Szymon albo Igor
Podoba mi się Igor zresztą Szymon też

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
ojj Zdrówka!!!
Cytat:
Napisane przez minula Pokaż wiadomość

Szkoda malutkiej jakieś inne objawy ma?

No właśnie wczoraj wieczorem jeszcze taką dziwną qpkę zrobiła. I skarżyła się na ból brzucha
Właśnie wróciłyśmy od lekarza. Wg niego to wirusówka. Nic na to nie przepisał. Dieta przez pare dni... Obym sie znów nie zaraziła. Miesiąc temu wymioty, teraz znów coś... ehhh. Oby jej szybko przeszło i żebym się znów nie zaraziła

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-11-18 o 09:05
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-18, 09:18   #174
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
Ja wstalam o 9, zjadlam sniadanko i leze u mnie rano przez chwile bylo sloneczko i sie zachmurzylo chyba sie przejde na lekki spacerek do rosska, 10 min drogi nie zaszkodzi ?
To u mnie sie pieknie zrobiło
Idź, tylko sie oszczędzaj
Stary 2016-11-18, 09:22   #175
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Na spokojnie, to NIE jest dieta odchudzająca a po prostu zdrowe odżywianie, które powinien stosować KAŻDY
Na początek pooglądaj sobie na spokojnie te tabelki "dla cukrzyków" co można jeść a czego się nie powinno i sama zobaczysz, że da się bez problemu zrobić fajny i zdrowy posiłek na tych zasadach. Zaczniesz wprowadzać zdrowe nawyki i powinno się poprawiać
A nie masz zaawansowanej cukrzycy zagrażającej życiu więc jak złamiesz jakąś zasadę to od razu nie umrzesz
Dokladnie!
Tak naprawde to jest normalna, zdrowa dieta. Glowne zalecenia - zbilansowane posilki oraz MAŁO, ale CZESTO.

Ja dzisiaj jestem po wizycie u diabetologa i tak: moj wynik z OGTT nie jest tragiczny, takze nie ma paniki. Cukry sa dobre, wiec dieta powinna wystarczyc. Kolejna wizyta za miesiac takze spoko. Mam przykaz wiecej jesc, ale moge zmniejszyc odrobine posilki. Troche sie uspokoilam...

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-18, 09:23   #176
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajny

U nas też od rana słoneczko,ale jednak na dworze zimno jest
Stary 2016-11-18, 09:32   #177
malawrednioszka
Zakorzenienie

Justi, ja juz powiedzialam ze pierdziele, nic nie robie, nikt mi medalu za to nie da. Byle sie wyprowadzic bo masakra 'przeciez Klaudia nic nie robi w domu, nie sprzata, ma w dupie wszystko' a o mojej znajomej 'jak ma poronic to i tak poroni, to TYLKO dziecko'

Wojtuś 30.01.2019!!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-18, 09:34   #178
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Justi, ja juz powiedzialam ze pierdziele, nic nie robie, nikt mi medalu za to nie da. Byle sie wyprowadzic bo masakra 'przeciez Klaudia nic nie robi w domu, nie sprzata, ma w dupie wszystko' a o mojej znajomej 'jak ma poronic to i tak poroni, to TYLKO dziecko'
Masakra
Stary 2016-11-18, 09:38   #179
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie co ?
Daria mi dziś w nocy się co chwilę budziła bo gorączkę miała i mówi nagle
"mama kto tam jest" ? i pokazuje palcem na ścianę
a w pokoju ciemno
ja mówię gdzie? "Nikogo tu nie ma
a ona "no przecież widzę. Kto tam stoi?

Cytat:
Ja juz po wizycie wszystko ok z młodym ale ja musze sie na maxa oszczedzac bo mimo iz szyjke mam dluga to miękkawa bo inaczej bedzie grozil przedwczesny porod w najgorszym wypadku ech...
I do 2 tyg mam zrobic nieszczesna glukoze
glukoza jest spoko. nie nastawiaj sie zle

Cytat:
o mamo!

Też słyszałam,że dzieci widzą różne rzeczy których my nie widzimy.... Aż strach się bać... Nie myślałam,że takie coś usłyszę od mojej córy i to w nocy w ciemnym pokoju
no niby tka ale ja jako dziekco za duzo nie widzialam

najwazniejsze to jej nie pokazywac ze sie boisz, chyba...
moze powiedz ze to przyjaciel domu?

Cytat:

Ale dziś brzydko..
zazdroszcze... ja wczoraj mialam imprezke sluzbowa, wrocilam przed 1, jak rano budzik zadzwonił (i w sumie do teraz) czuje sie jakbym chlała cały wieczor... glowa boli, spac sie chce... masakra!!!
Stary 2016-11-18, 09:38   #180
malawrednioszka
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra
no widzisz.. a kazdy za przeproszeniem robi kupe i sika, a oprocz mnie to nie ma komu kibla wyczyscic

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości