![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jak odbić komus chlopaka????
Cześc dziewczyny
Jestem tu nowa, zalogowalam sie, bo chcialabym prosic o rade. Mianowicie moja starsza siostra ma super chlopaka, ma on 24 lata i konczy studia, pracuje i sporo zarabia, ma swoj samochod i jest baaaardzo przystojny. strasznie mi sie podoba i zazdroszcze siostrze ze sie z nim spotyka. ostatnio slyszalam ze sie klocili i pomyslalam, ze moze skoro sie kloca to ja mialabym u niego szanse??? gdyby sie kochali to chyba by sie tak nie klocili. ![]() no ale on jest wpatrzony w ewe jak w obrazek i mnie to strasznie wkurza. ja wiem ze to moja siostra ale przeciez nie umrze jak przestanie sie z nim spotykac, znajdzie innego a ja wlasnie zerwalam z chlopakiem i mi jest potrzebny jakis inny wiecie jak to jest. nigdy nie czulam czegos takiego do zadnego chlopaka! wiem ze to milosc a chyba najwazniejsza jest w zyciu milosc?? poradzcie mi jak odbic jej chlopaka?? tak zeby sie we mnie zakochal na maxa???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak odbić komus chlopaka????
ale fajna prowokacja!
normalnie niektórzy to powinni mieć limitowany internet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
cooo????jaka prowokacja!! ja tylko chce rady jak nie chcesz pomoc to nie, i nie zaglodaj tu
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
też myśle, że to prowokacja. A jeśli nie, to bardzo się cieszę, że nie mam siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
xenia-costamcostam - a to sobie załóż bloga z hasłem a nie pisz na ogólnodostępnym forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A jak chcesz rady to powiem Tobie tak:
Odbić komuś chłopaka to dla mnie świństwo. Odbić go własnej siostrze to już normalnie.....brak słów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja naprawde chcialabym uslyszec pare porad na ten temat a nie jakies waty do mnie .
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
nie dziw się koleżance wizażance, że tak trudno jej uwierzyć w aż taki poziom braku empatii, skrupułów i szarych komórek
![]() jedyne co mogę Ci poradzić to przeglądnięcie odpowiedniej literatury w poszukiwaniu słowa "egoizm" i wyciągnięcie odpowiednich wniosków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
no ale ja nawet nie mam z siostra dobrego kontaktu. ona sie uwaza za niewiadomo kogo. Studiuje i w ogole wielka pani z niej , nawet mi ciuchow nie chce pozyczac !!! Jest starsza ode mnie o pare lat i zadziera nosa. Nie chce z jednej strony żeby plakala, ale tak sobie mysle ze ona szybko kogos pozna na studiach a ja naprawde sie zakochalam !!!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() po przeczytaniu pierwszego posta zaczynam sie cieszyc, że nie mam siostry a swoja drogą kiedys znajoma opowiadała mi, że w jej rodzinie był taki przypadek, że narzeczony dziewczyny zerwał z nia i zacza spotykać sie z jej siostrą. Zaręczyli się i wzieli slub, a jej siosta (jego pierwsza narzeczona) była ich swiadkiem. Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie chciałabym mieć takiej siostry jak Ty....
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nie wstyd ci tak otwarcie mowic ludziom, ze zazdroscisz siostrze wszystkiego, a najbardziej szczesliwej milosci?? Moze zamiast kradzieży chlopaka, zainwestuj w siebie, swoj rozwoj? Twoja siostra na pewno przyciagnela go czyms czego nie masz, wiec radze prace nad soba....i wara od cudzych facetow!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
jedyna ktora zadziera nosa to jestes ty, widocznie nie jeses w jego guscie jak sie pndrzysz a on nawet nie spojrzy. trzeba byc jakas niedorajda zyciowa zeby nie umiec sobie samej faceta znalezc tylko cudzych zarywac.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
A mi się zawsze wydawało, że chłopak/narzeczony/mąż/kochanek siostry jest bezpłciowy...
![]() Sorry Esmeralda, porad nie będzie. ![]() A jak Cię zżera frustracja z powodu sukcesów siostry to się zapisz na studia i też zapracuj na uznanie, a nie kradnij jej faceta. Obijanie chłopaka własnej siostrze-jakakolwiek by ona nie była- to jest kompletne chamstwo i chwyt poniżej pasa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
misia_bella bardzo dziekuje za wsparcie i podtrzymanie na duchu
![]() i wcale mi nie wstyd bo ja nie chce zeby ona wiedziala ze to ja go jej odbilam, tylko zeby on sie we mnie zakochal i odszedl od niej sam. wtedy wszystko bedzie na niego a nie na mnie i bedziemy szczesliwi. a tak poza tym nie jestem niedorajdą bo ja mialam juz wielu chlopakow i nie mowie ze chlopak siostry nie patrzy na mnie wcale. owszem zerkna gdy jestem ładnie ubrana i sie usmiecham i on tez sie nieraz do mnie milo usmiecha a raz mnie nawet zagadal jak siedzialam i ogladalam film.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Skoro ona jest na studiach, to domyślam się, że jej chłopak liczy się z wyższym wykształceniem i szukał partnerki, która mogłaby mu intelektualnie zaimponować. Ubierając się seksownie i kręcąc się jak kotka z rują nie osiągniesz tego, co chcesz. Jedyne, co może się zdarzyć, to on może zdradzić siostrę z Tobą (w co wątpię), ale bez charyzmy i inteligencji oraz wykształcenia nie masz szans, moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
wchodzenie komuś z buciorami w związek to największe chamstwo.
zastanów się. chciałabyś być na miejscu twojej siostry? chciałabyś, żeby ktoś tak się zachowywał względem twojego chłopaka? chciałabyś żeby cię zostawił dla innej? jesteś egoistką. tyle ci powiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już dawno nie słyszałam takich bzdur. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
ołłłł maj gad...Ty masz wogóle coś takiego jak sumienie??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
oooojjjjj ona to zrozumiala jako tajny przekaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cóż...skoro on kocha twoją siostrę, a tak najprawdopodobniej jest, to nie masz u niego żadnych szans.
![]() pocieszyłam prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
teafortwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
![]() Uwiedź go. Co za problem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ty tez mozesz poznac kogos innego.. Nie właz z butami tam, gdzie cie nie chca... Ten koles gdyby chciał sie z toba spotykac to juz dawno by to zrobił...nie czekajac na to, czy ubuerzesz cos seksownego czy nie( nawiasem mowiac pewnie strasznie smiesznei wtedy wygladasz i załosnie jak tak sie krecisz koło niego wyszykowana jak na dozynki hehe) Cytat:
Zreszta juz na wstepie powinnnas byc u niego na przegranbej pozycji, skoro dowalasz sie do niego, gdy jest w zwiazku z twoja siostra... To nie swidczy o tobie dobrze.. [quote=fleurdelys;6770638]Skoro ona jest na studiach, to domyślam się, że jej chłopak liczy się z wyższym wykształceniem i szukał partnerki, która mogłaby mu intelektualnie zaimponować. Ubierając się seksownie i kręcąc się jak kotka z rują nie osiągniesz tego, co chcesz. Jedyne, co może się zdarzyć, to on może zdradzić siostrę z Tobą (w co wątpię), ale bez charyzmy i inteligencji oraz wykształcenia nie masz szans, moim zdaniem.[/quote] Dokładnie!! Wiec dziecinko daj sobie sopkoj, oszczedz sobie i siostrze wstydu.. Bo nie chce nawet myslec jak ona by sie poczuła gdyby wszystkietwoje plany wyszły na jaw.. eh te dzieci.
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
zapytajmy czy koleżanka ma coś takiego jak mózg...bo ja na jego miejscu od razu bym się wyprowadziła z jej czaszki
![]() uśmiałam się co nie miara czytając ten wątek,ciekawy jest ![]()
Nie ma dwóch mężczyzn, którzy byliby tępi w jeden i ten sam sposób ![]() Edytowane przez gOsieK2 Czas edycji: 2008-03-02 o 15:50 Powód: słownictwo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.