|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rurki
nie zwęzaj, skoro ładnie leżą po co ryzykowac?!
![]() niedawno widziałm dziewczyne w rurkach,która była bardzo szczupła,miała na sobie zimową kurtkę,rurki,które podkreślały jej chude nogi i jakoś mi się to nie podobało... Rurki same w sobie sa ładne,a;e jak ktoś ma chude nogi,to nie wygląda w nich za dobrze. Sama jestem szczupła i nie czułabym się za dobrze w tak obcisłych spodniach. Oczywiście wszystko zalezy od fasonu, dobrania do figury. |
|
|
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
Olkie te szerokie spodnie z Twojego zdjecia są suuuuuper
błagam powiedz gdzie mozna takie dostać![]() Apali mówisz, że masz takie z Bershki, takie szerokie? Jesli tak to mozez powiedziec ile kosztowały?
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
z ciucharni<hahaha> musialam nabiegac sie by znalezc takie co dobrze na mnie leza
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam pytac juz jakis czas ale ciagle mi z glowy wypadało. Widział ktoś gdzies jakies ładne rurki szare lub z szarego jeansu? za 2 tygodnie jade na zakupy do Poznania i bym sie roejrzała
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
tez szukam szarych i jestem tez z okolic Poznania
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcięcie jest ok, ale tyłek już nie. Nie poznałam Cię po nowym avatarku ![]() Proszę ![]() Dzięki ![]() Ooo, ja też bym takie chciała.
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A widziec, widzialam i owszem Na pewno gdzies jeszcze, ale aktualnie nie pamietam gdzie. |
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
zapłaciłam za nie 150 złotych.
średnie zdjęcie, ale oddaje klimat tych spodni
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
a ja poluję na fioletowe może wiecie gdzie można kupić jakieś fajne i tanie[!] ??
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Raczkowanie
|
a co sądzicie o tym że moda na rurki mija ? nadal w nich będziecie chodzić jak minie ? chciałam poznać wasze opinie...
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na pewno bede, bo dobrze sie w nich czuje! i o to chodzi, w nosie mam czy byly, sa i czy beda modne!
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech sie konczy ta moda, przynajmniej bede sie bardziej wyrozniac .
|
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak wogole to kupilam wczorja biale jeansowe rureczki w cubusie i w sumie mam mieszane uczucia , myslicie ze do brazowych koazakow lub polbutów moga byc na ta pore roku ?? |
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne ładnie leza
ja bym nie ryzykowała poczekaj na wiosne Ile kosztowały? Byly w cubusie mzoe szare? chociaz nad bialymy tez mysle
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale średnio mi sie podobały, ten fiolet był taki "dosłowny", a same spodnie były sporo na mnie za krótkie. Cytat:
"zaczątek rurek" tzn spodnie z prostą, dość wąską nogawką nosiłam zanim zapanował szał na rurki - prosta nogawka po prostu podkreśla długość nóg i uważam, że wyglądam lepiej w takich spodniach niż w np. dzwonach. Z drugiej strony mam też kilka par szerokich spodni, więc wybieram dany "trend" w zależności od nastroju, okoliczności itp![]() Cytat:
Bardzo fajnie komponują sie z tymi butkami.Nie lubię za bardzo jasnych spodni zimą, wiec poczekałabym z noszeniem tych rurek do wiosny. Ile kosztowały?
|
|
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
okej dzięki za odpowiedzi, ja też uważam jak wy. no bo w sumie jak komuś się podobają to czemu ma nie nosić :P ja noszę co mi się podoba
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewcyzny
mzoe faktycnzie poczekam az sie troche cieplej zrobi i bedzie sloneczko za oknem ![]() a kosztowaly mnie az 50 zl z przeceny ze 179 ![]() Pyra szarych nie widzialam ale byly jeszcze bezowe |
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to Tym bardziej udany zakup. Nie dość, że pięknie na Tobie leżą, to nie kosztowały Cię wiele.
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj kupiłam szare rurki, z jaśniejszymi przetarciami , i o ile wczoraj w sklepie wydawały mi się fajne, to dzisiaj te przetarcia nie dają mi spokoju. I tak w ogóle je założyłam i mi się jakieś takie mało rurkowate wydają, w porównaniu z tym co już mam do tej pory. Mam wrażanie, że są za bardzo opięte na udach....chociaż to kwestia czasu, i się trochę rozejdą, w zasadzie zawsze takie kupuje spodnie, żeby potem nie mieć spadających, no bo prawda każde się rozejdą, nawet te "idealne od zaraz"....a, że potem wiszą na tyłku to inna bajka.
No i mam taki trochę dylemat z tymi spodniami, czy to w ogóle sluszna decyzja była, i czy te rurki to rurki......chociaż na pewno, no a nawet jeśli nie, to mają proste nogawki na 100%, już je oglądałam na lewo i prawo, tylko na mnie one jakoś tak dziwnie wyglądają, albo mam urojenia. I ja wiem, że bez zdjęć to tak sobie mogę pisać i pisać, ale później jakieś wstawie, cobyście poddały to ocenie ![]() ------ dodaje zdjęcie
As I pierce my love deeply into your neck Deeply..like this _________ babawdomu.blogspot.com Edytowane przez Lumia Czas edycji: 2008-03-02 o 18:54 |
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne, ale moim zdaniem to nie rurki. Ja bym sie zle czula, majac ta szerokie spodnie na dole. Jesli tylko dobrze sie w nich czujesz, to jak najbardziej byla to dobra decyzja (dobrze leza ) .
|
|
|
|
|
|
#3921 |
|
żona
|
a co myslicie teraz o takich spodniach szerszych, cos w stylu skate.. podobne do tych co ostatnio Olkie wkleila, tylko moze nie az takie obszarpane
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item321200535_...ozm_roz_s.html
białe rurki za 36zl ;p co myslicie?;> |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli ktoś dobrze się czuje w szerokich i podoba mu się taki styl, to czemu nie? Grunt to być sobą i mieć własny styl . A najlepiej, żebyś pokazała zdjęcie (Twoje w takich spodniach), wtedy najłatwiej ocenić .
|
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
żona
|
Cytat:
![]() Tez lubie rurki i przyzwyczailam sie do nich, ale myslalam zeby teraz troche odmienic i takie szersze przyszly mi na mysl
|
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli wychodzi, że się nie znam, trudno
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To po prostu taka moja prywatna opinia .
|
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie chciałam zakładać nowego wątku ale chciałam zapytać się Was o spodnie z Trolla. Znalazłam wczoraj nawet w porządku rurki jeansy, tylko nigdy nie miałam spodni z Trolla i nie mam pojęcia jak z jakością.
A 139zł nie mam ochoty wydawać na byle co..
|
|
|
#3929 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też tak średnio. Materiał z kieszeni z przodu prześwituje na udzie:/
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

tak mysle czy by ich nie zwezic troche

błagam powiedz gdzie mozna takie dostać
Jesli tak to mozez powiedziec ile kosztowały?