|
|
#2491 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Prawda?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2492 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jaka cudna pogoda!
Nagotowałam gar zupy ogórkowej, zaniosłam Dorocie i wyszlam z domu z bosymi nogami i w odkrytych butach, i tylko w polarku narzuconym na to, co po domu, czyli spodnie i koszulkę na ramiączkach.
|
#2493 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2495 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poooookaaaaa Stwierdziłam, że jednak muszę pomacać na żywo - pudry, szminki, może perfumy? bo już mnie nie stać na klikanie w ciemno, nie potrafię z tymi odcieniami, za dużo strat generowałam A ja mimo wiosennej pogody, nurzam się w tym Shalimarku . O bogowie, jak mi doooobrzeeeeeeeeeeeeeeee. Czy ja dobrze kojarzę, że w Massimo Dutti używają Shalimarowego zapachu? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-20 o 15:43 |
|
|
|
|
#2497 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Podejrzewam, że ta szminka będzie na żywo za pomarańczowa. Nie mam już więcej pomysłów jakie klikać więc po tej przerwa. Buty pewnie będą mieć za szeroka cholewę bo są wciągane. Kapelusz już mam i jest ok, najbardziej cieszę się z sukmany. |
|
|
|
|
#2498 |
|
To ja :)
|
Jestę lenię, tak sobie poustawiałam jutrzejszy dzień, żeby się z mieszkania nie ruszać
Nawet zakupy Tesco przywiezie, a na obiad mięso rozmrożę...
|
#2499 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() U mnie podobnie choć wyskoczę do Lidla po bałkański serek kozi i mozarella di buffala tydzień deluxe jest moim ulubionym.
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to tak: - szminka - b.fajna, ale faktoza, ciepłe tony się czają ![]() - sukmana - no kwintesencja nindżoszopowego stylu. Niezła, very You I think. - buty - Maj loooooooooooooove! ![]() - kolczyki mi się podobają - kapelusz chyba na Tobie wygląda lepiej prawda -legginsy - brałabym A te botki na modelce z legginsami, to mój signture but. I jestem skłonna kupować tylko ten fason bez końca, byle by był wygodny, bo okazuje się, że nie każdej firmy jest. W jednych, najstarszych, już zniszcoznych byłam w stanie schodzić cały dzień i nic, a w nowszych modelach po 2h jest koniec chodzenia, tak szitowo wyprofilowane (of kors ccc ) Słowem - gratsy spójnego stylu ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-20 o 18:48 |
||
|
|
|
#2502 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. to materiał skóropodobny więc obstawiam plastik udający nubuk, zobaczymy. Ogólnie były bardzo tanie a ja dostałam zniżkę zależną od wartości zamówienia, więc brałam je dla ciekawości i pewnie odlecą ze względu na szerokość cholewki. Bo nie wierzę, że nie będzie za szeroka. 2. czy ja wiem Nigdzie nie było idealnych no i tak. Ale wyglądam w nim chyba normalnie, jak w każdym kapeluszu.3. signature but Ja tymczasem staję się mniej "lumpowatym" nindżopszem. Znudziły mi się poszarpane zwisy, swetrzyska, dziury, klamry, męskie buciory, teraz ciągnie mnie do obcasów, skórzanych legginsów, gemetryczno-surowej biżuterii. Coby trochę nowocześnie-kobieco było. Ale worek na górze obowiązkowo. |
|
|
|
|
#2503 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio połasiłem się na kawałek koziego sera pleśniowego, a przez następną godzinę nie mogłem się pozbyć posmaku rzygowin z ust
|
|
|
|
|
#2504 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
z żółtych to bardziej owcze i wędzone
|
|
#2505 |
|
BAN stały
|
Do tej pory przekonany byłem, że uwielbiam wszelkie sery pleśniowe
|
|
|
|
#2507 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kolega TŻa też tak ostatnio zszedł z tego świata, 30 lat i zawał.... nie miał żadnych problemów ze zdrowiem, sportowiec Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2508 | |
|
BAN stały
|
Nie próbowałem, ale jeśli rzygiem daje, to niebałdzo
![]() Cytat:
Co mi przypomniało, że już paru młodych piłkarzy zeszło na zawał, nie tylko w Polsce
|
|
|
|
|
#2509 | |||||||
|
Panaroja
|
Bry znad cherbaty
![]() Cytat:
![]() 2.może jeszcze nie , ale na wszelki wypadek tytuł się należy Cytat:
Cytat:
![]() ha ! mnie się ostatnio NIC nie klika ![]() Cytat:
Cytat:
wszystko bardzo Twoje ![]() Cytat:
Cytat:
Suońce wyszło jestę zdumiona a nawet z lekka oburzona , że jak to tak , listopad, syfoza a tu suońce znienacka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2510 | ||
|
BAN stały
|
Znad
i bułki z żółtym serem wędzonym (na pewno nie kozim) Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze z zachwytem oglądam twoje łupy , chętnie bym spapugowała, ale moja szafa pęka w szwach ![]() kaki krem? Cytat:
![]() a mnie się kliknou odkurzacz ![]() i krem z retinolem, pierwszy w moim długim już życiu i "kliknou" mi się kotek na skrzyżowaniu w okolicach biedrony, malutki, chudy i przemoczony roboczo zwany Michałkiem (kto zgadnie dlaczemu? , tak więc szukamy domu dla kocurka ![]() miłego dnia baru
|
|
|
#2512 | |
|
|
Cytat:
![]() A Michałęk nie może zostać i mieszkać w kartonie po odkurzaczu?? ![]() Zapisz
|
|
#2513 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Człek sobie obiecuje, ze nie będzie generował żadnych zachciewajek juz, szczególnei perfum, a tu wystarczyło poniuchać i spryskac się dwoma dostanymi do zakupu próbsami perfum i nwoe dwa chciejstwa gotowe
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
|
|
#2514 | ||
|
|
Cytat:
No właśnie. Ogłaszam, że już się cała trzęsę przed wernisażem. Wystarczyło, że ktoś zapytał, co powiem na otwarciu... A ja chciałam powiedzieć tylko "dzień dobry, zapraszam do oglądania" i uciec... Zapisz ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Tylko tam jest głupia strona, trzeba się zalogować, żeby dodać do koszyka. A ostateczną cenę podają w mailu potwierdzającym, przy czym wyszło taniej, niż jest w ofercie na stronie. Miałam niebieską robioną, zamóiłam więc sobie dwie takie i jeszcze złotą, która podobno jest dla 60-latek, ale czasem wolno i młodszym, i którąś jeszcze...Zapisz
|
|
#2515 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dasz radę A dziękuje bardzo
|
|
#2516 |
|
Piers do przodu
|
Mursz dasz radę
parę słów o inspiracji, zakochaniu i pasji i pół godzinki minie toaścik na koniec i poleciało ....
|
#2517 | |
|
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#2518 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dawaj jakąś fotę! Mocno szyprowa ta Pantera? Mocno mchem daje? Ciekawi mnie też, czy na żywo te flaszki równie piękne Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakoś jak słyszę że sportowiec, to nie jestem w głębokim szoku. Albowiem oni zazwyczaj narażają swoje organizmy na nadludzkie wysiłki, przeciążenia i ryzyka. Oczywiście wszystko zależy od sportu i człowieka, ale niejednokrotnie żyłują bezlitośnie swoje organizmy. Cytat:
Ja bym chciała nowy, bo nasz zarąbany po remoncie. Teraz jak nie mam dywanów to bym mogła jakiś energooszczędny wsysak. No ale póki tamtem jeszcze ledwie zipie Electrolux jet maxxxx, to małż nie godzi się na nowego 2. Bo jadłaś Michałka z Biedry? ![]()
|
||
|
|
|
#2520 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Sukienkowór z Etsy też jakiś czas temu kliknęłam 
Poooookaaaaa

Maj loooooooooooooove!
W jednych, najstarszych, już zniszcoznych byłam w stanie schodzić cały dzień i nic, a w nowszych modelach po 2h jest koniec chodzenia, tak szitowo wyprofilowane (of kors ccc
) 

Ostatnio połasiłem się na kawałek koziego sera pleśniowego, a przez następną godzinę nie mogłem się pozbyć posmaku rzygowin z ust

Zebrali już pieniądze na przywóz ciała, pogrzeb w poniedziałek.
Co mi przypomniało, że już paru młodych piłkarzy zeszło na zawał, nie tylko w Polsce
No ale cóż, klimat polityczny nam się zmienił, wiatry wieją przeważnie z Watykanu 

i bułki z żółtym serem wędzonym (na pewno nie kozim) 
parę słów o inspiracji, zakochaniu i pasji i pół godzinki minie
Dawaj jakąś fotę!