![]() |
#1891 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() ![]() Na wzajemne makijażowanie jestem bardzo chętna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Anuschko, ode mnie również pozdrów brata ![]() Cytat:
![]() A kotki też są mięsożerne. W kwestii żywienia węży to na hodowli i chorobach zwierząt egzotycznych zalecali pokarm uprzednio uśmiercony... Cytat:
![]() ![]() I jak smakują? ![]() To było na jakimś kursie przetrwania czy z innych przyczyn?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
Slynne na caly swiat pijawki w cukrze?
![]() ![]() Nat
#1893 |
Zakorzenienie
|
Nataszko, ale fajne
![]() Mam strrrraszną ochotę coś kupić. Ratunku ![]() ![]()
#1894 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Tylko jaki wybrać odcień ![]() ![]() O! Ależ portrety ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie się instynkt macierzyński włącza na kotki. Małe, średnie i duże. Jechaliśmy kiedyś z TŻ przez wybieg tygrysi w zoo Knuthenborg - miałam ochotę wysiąść i przytuuuuuliiiiiiiić. ![]()
![]() |
#1896 |
Wtajemniczenie
|
Hihi, chyba dzięki opisowi Sabbath dopasowalam co dostalam w prezencie od jednej z Wizażanek (byly 3 wymieniane próbki + 4 nieopisana - na pytanie co to, dostalam info, że... coś - miala w kolekcji, jej nie pasi, więc dorzucila, bo może mnie się spodoba
![]() Pachnie tak wlaśnie bardzo soczyście, zielono, choć nie zastanawialam się nad bambusem, a nad taką świeżo ściętą trawą, gdy czuć sok. Do tego w tle jakby ziola ![]() ![]() Dalam TŻ obejrzeć mecz NBA, a teraz siedzę i czekam na powtórkę Zagadek. Bo kurde powtarzają je tylko raz, o prawie 3 w nocy ![]() ![]() ![]()
#1897 |
Zakorzenienie
|
W końcu i ja coś tu napiszę, bo widzę, że wątek kwitnie
![]() Idę dziś po raz pierwszy od X lat w sukience i trochę się z tym dziwnie czuję. Do spódnic przyzwyczaiłam się od nowa, gdy zaczęłam pracę- dress code zakazuje noszenia dżinsów, a za spodniami w kant nie przepadam i mam tylko 5 par, więc zaczęłam znów nosić spódnice, po raz pierwszy od czasów liceum. Za to sukienkę nie pamiętam kiedy ostatnio nosiłam, mam nadzieję więc, że nie będę się w niej czuła jak jakiś dziwak... Tyle moich problemów ubraniowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1899 | |||||
Wiedźma
|
Dziękuję za pozwolenie.
![]() Nie zazdraszczam. ![]() Cytat:
Gdybym nie mając już na składzie butelki miała wybierać Jaisalmer albo... cokolwiek - wybrałabym Jaisalmer. Nie ma chyba zapachu, który kocham bardziej. Przesłodko miniasta kocina. ![]() Patrzy, jak gdyby myślała, że ci ludzie maja nie po kolei w głowach. ![]() Cytat:
Ale test do naprawdę dobry pomysł. Zapach jest niezwykły i nawet jeśli Cię nie zauroczy, z pewnością zrobi wrażenie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pijawki były smażone, w normalnej chińskiej knajpie prowadzonej przez zaprzyjaźnionego Chińczyka. Na żadnym kursie przetrwania. Tam to chyba surowe trzeba by żreć, a to mogło by być niebezpieczne. ![]() Smażona pijawka wygląda trochę jak niezgrabny wałeczek lukrecji, może ciemnego ciasta obsypany grubymi kryształami cukru. W smaku jest kwaskowata, słodka od cukru, nieco chrupka, choć chrupie bardziej cukier, niż mięso. Niewiele więcej mogę powiedzieć, bo kiedy je jadłam po pierwsze nie wiedziałam, że to pijawki, po drugie byliśmy po takiej ilości wina ryżowego, że nawet informacja o tym, co właśnie wpałaszowaliśmy nie zrobiła na nas większego wrażenia. Jadłam też suszoną szarańczę. ![]() Tu przeoczenie faktu, że je się owada było niemożliwe. ![]()
![]() |
#1900 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ też jadł
![]() ![]() P.S. Znów nie wstałam na siłownię, ale to już pewnie nikogo nie dziwi ![]() ![]()
#1901 | |||||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Papuziu norweska dziekowac,dziekowac ![]() (do dentysty ide bu........) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Rozeznanie
|
szarańcze??
![]() i witam poniediałkow i sennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie zaliczam dola giganta - finansowo. Cos mi sie widzi ze firma mnie kantuje i to tym razem ostro.... Wrrrrr....
Nat
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Jaka słodka mordka
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak więc wcinanie szarańczy nie grozi mi na co dzień. ![]() Tak szczerze, to żaden cymes. Smakowała jak lekko słodkawe łupki ze słonecznika. Może na świeżo jest soczysta i smaczna, ale suszona zdecydowanie nie stanowi atrakcji. Poza wyglądem, oczywiście. ![]() Też nie. ![]()
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Tak, dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1907 |
czyli Endżi
|
Ja mam takie pytanie. Tak, wiem - jak Filip z konopii - ale może się czegoś konkretnego dowiem, bo pytam dziś ludzi i otrzymuję sprzeczne komunikaty
![]() ![]() ![]() Otóż... Czy podczas zażywania antybiotyków i dość silnych leków możliwe jest nasilenie objawów, gorączka, mdłości, ból głowy i poczucie robicia - tak jak wtedy jak człowiek ma grypę i niemal namacalnie czuje jak organizm walczy ![]()
#1908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale najlepiej zapytaj tego lekarza, któy Ci to przepisal - on powinien wiedzieć, czy mozesz mieć takie objawy, czy to zly sygnal...
![]() |
#1909 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ahaaaa... Czyli jeszcze te 2-3 dni muszę brać to świństwo i jeśli dalej będę się czuć tak parszywie to wtedy uderzać do lekarza ![]() ![]() Wlazłam przed chwilą na przychodnia.pl i przeczytałam, że 1/10 pacjentów podczas zażywania tego leku odczuwa mdłości. To by wyjaśniało czemu dziś dałam radę w siebie wmusić tylko dwa lizaki Chupa Chups ![]()
![]() |
#1910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak raz zbagatelizowalam dziwny objaw - doszlam do tego, że spalam po 16 godzin - okazalo się, że znalazlam się w grupie "źle reagujących na lek", ale wydawalo mi się, że nowa praca, przesilenie wiosenne, itp., to nie ma się co martwić. Ale te 16 już dalo mi ostro do myślenia... Potem bralam tydzień lek neutralizujący...
![]() |
#1911 |
Zakorzenienie
|
Angel, to chyba nie jest normalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabbath, dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie kwestii pijawkowej. Ale czemu przemianowałaś mnie na Favkes?
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | ||
czyli Endżi
|
Nie mogę spać. Łeb mnie boli. Do de z taką robotą...
Cytat:
![]() Jeśli mi się nie polepszy to nie będę cierpieć bez sensu i zapytam profesora co jest grane ![]() Cytat:
![]() Beznadzieja... Ok, najwyżej umrę - wielkie rzeczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żadnego umierania - nie po to się tyle męczylaś w tej sesji, żeby nie zostać magistrem przynajmniej przed śmiercią ![]()
![]() |
#1915 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sabbath dzieki ![]() Cytat:
Aniol dp lekarza to moze byc zla tolerancja leku Truskawciu nie bolalo ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-03-03 o 17:15 Powód: tfu...byk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
BAN stały
|
Cudny!!!
![]() Właśnie włączyli mi net, nareszcie. Wróciłam z siłowni lekko zmęczona, a teraz strasznie mnie boli głowa, pochwaliłabym sie materiałem jaki kupiłam na sukienkę i na żakiecik, ale nie dam rady ![]() Mój tż dzisiaj wyszedł z apteki z kosmetykami vichy dla mężczyzn ![]() P.S. Ja tez mam zdj swojej buni, zrobiłam jej kilka wieczorkiem powklejam |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
#1918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłość do Jaisalmera podzielam ![]() Chyba mnie jakaś choróbka bierze, coś tak czuję. Trzeci dzień łupie mnie głowa (a w ogóle rzadko mnie boli) i jakaś taka rozgrzana jestem. Od dwóch tygodni jestem taka ani zdrowa ani chora.
![]() |
#1919 | |
|
Cytat:
![]() Edit Ale sie ciemno u nas zrobilo zaczal wiac wiatr i sypac grad , wlaczyly sie alarmy samochodow. A moze to nasza Szara Wrozka gdzies tu w moich regionach przelatuje ,obiecala mi ,ze bede pierwsza . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
Dostalam te posade
![]() Az mi sie slabo zrobilo jak mi powiedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.