Scent Bar II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-02, 20:05   #1891
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar II

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
No dokładnie! Ja też mam ochotę żeby to mnie ktoś dla odmiany pokolorował i poczesał Zrobimy taką wymianę - najpierw ja Ciebie, później Ty mnie

Kicia to Mimi - kociak mojej babci i siostrzyczka mojego Stineczka i Misiaczka

Wybacz, nie mogłam się powstrzymać od zdrabniania W przypadku kociaków włącza mi się instynkt macierzyński i niepohamowana ochota na takie zdrobnienia
Mnie też się instynkt macierzyński włącza na wszystkie małe zwierzątka (nawet na kompletnie łyse, chomicze fasolki ). A ludzkich nie lubię...

Na wzajemne makijażowanie jestem bardzo chętna

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Tak w temacie agresywnych zwierzatek.

Ogladalam kiedys program o malpach, dokladnie chyba szympansach. Program obalil mit jakoby to byla taka malpka slodka pierd olaa.

Szympansy potrafia dorwac inna malpe, rozszarpac i zjesc...
Ja wczesniej myslalam, ze 'my tylko te banany i banany'
No cóż, wyraźnie widzę podobieństwo do pewnego spokrewnionego gatunku...

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Podsumowując: w ten feralny dzień bardziej lubiłam tego kleszcza niż koleżankę.
Jakoś mnie to wcale nie dziwi

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Na prawdę.Obawiam sie jednak że duża część widowni nie będzie mogła go zrozumieć i uzna za makabryczny koszmarek bo już słyszałam takie opinie
Makabryczny koszmarek?! Nie wierzę...

Anuschko, ode mnie również pozdrów brata

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Też znam taki przypadek No i właśnie - za każdym razem jak słyszę, że "mój wąż nie jada mrożonek" albo "nie da się do tego przyzwyczaić węży", to mną trzącha... Jak widać, można!

Więc niech sobie żyją kosarze, kleszcze, i nawet te srające gołębie czy agresywne acz uroczo wyglądające cukrówki. Takie prawo natury, zwierzaki muszą się zżerać. Nie każde stworzenie jest takie słodkie i urocze jak mały kotek.

P.S. Jestem chora. Dobijcie mnie.
Zdrówka życzę

A kotki też są mięsożerne.

W kwestii żywienia węży to na hodowli i chorobach zwierząt egzotycznych zalecali pokarm uprzednio uśmiercony...

Cytat:
Załamana jestem Planowałam w środę odważyć się, zawalczyć z fobią i iść oddać krew wraz z moją grupą wsparcia, ale byłam wczoraj u lekarza i pan profesor dopatrzył się u mnie infekcji i unieruchomił mnie na dwa tygodnie antybiotykiem

Holender... im dłuzej to się odwleka tym większą paranoję se wkręcam
Na pewno Ci się uda
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
I pomyśleć, że jadłam kiedyś pijawki...
I jak smakują?

To było na jakimś kursie przetrwania czy z innych przyczyn?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 20:14   #1892
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
I pomyśleć, że jadłam kiedyś pijawki...
Slynne na caly swiat pijawki w cukrze? Nie pamietam tylko czy smazone

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 20:16   #1893
agnyska81
Zakorzenienie

Nataszko, ale fajne

Mam strrrraszną ochotę coś kupić. Ratunku A może zamiast perfum uda mi się kupić ciuszki albo buty? Ostatnio byłam dzielna i kupiłam dwie pary spodni

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 20:49   #1894
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Anuschko, ode mnie również pozdrów brata

(...)

W kwestii żywienia węży to na hodowli i chorobach zwierząt egzotycznych zalecali pokarm uprzednio uśmiercony...
Truskaweczko - dziękuję bardzo, na pewno pozdrowię I jeszcze pochwalę
Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent Pokaż wiadomość

Nat
Sabbath - podłączam się pod pytanie Nat, gdyż czuję się co najmniej zaintrygowana
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 21:26   #1895
martwa papuga
Zakorzenienie

Kolejny głos od zaintrygowanej pijawkami.

Cytat:
Napisane przez Dallale Pokaż wiadomość
O Paulach można jeszcze poczytać na MUA, gdzie mają dobre recenzje . Ja jestem z mojej bardzo zadowolona, szczególnie z tego, jak stapia się ze skórą, dając miękki, naturalny efekt - mam wrażenie, że to mój własny rumieniec, a nie malowany. Kuszą mnie jeszcze Baby Face i Ectasy .
Łuuuu. Chyba mnie skusiłaś.
Tylko jaki wybrać odcień z początku Ballet mnie nie kusił, ale wygooglałam Carrie Bradshaw i ładne ma te rumieńce...
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo i specjalnie dla Was
O! Ależ portrety cudo
Cytat:
Mnie też się instynkt macierzyński włącza na wszystkie małe zwierzątka (nawet na kompletnie łyse, chomicze fasolki ). A ludzkich nie lubię...
Też nie jestem entuzjastką ludzkich
Mnie się instynkt macierzyński włącza na kotki. Małe, średnie i duże. Jechaliśmy kiedyś z TŻ przez wybieg tygrysi w zoo Knuthenborg - miałam ochotę wysiąść i przytuuuuuliiiiiiiić.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 00:46   #1896
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Hihi, chyba dzięki opisowi Sabbath dopasowalam co dostalam w prezencie od jednej z Wizażanek (byly 3 wymieniane próbki + 4 nieopisana - na pytanie co to, dostalam info, że... coś - miala w kolekcji, jej nie pasi, więc dorzucila, bo może mnie się spodoba ).

Pachnie tak wlaśnie bardzo soczyście, zielono, choć nie zastanawialam się nad bambusem, a nad taką świeżo ściętą trawą, gdy czuć sok. Do tego w tle jakby ziola

Dalam TŻ obejrzeć mecz NBA, a teraz siedzę i czekam na powtórkę Zagadek. Bo kurde powtarzają je tylko raz, o prawie 3 w nocy Porażka... Ale uwielbiam Zagadki...
Stary 2008-03-03, 06:23   #1897
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

W końcu i ja coś tu napiszę, bo widzę, że wątek kwitnie
Idę dziś po raz pierwszy od X lat w sukience i trochę się z tym dziwnie czuję. Do spódnic przyzwyczaiłam się od nowa, gdy zaczęłam pracę- dress code zakazuje noszenia dżinsów, a za spodniami w kant nie przepadam i mam tylko 5 par, więc zaczęłam znów nosić spódnice, po raz pierwszy od czasów liceum. Za to sukienkę nie pamiętam kiedy ostatnio nosiłam, mam nadzieję więc, że nie będę się w niej czuła jak jakiś dziwak...

Tyle moich problemów ubraniowych Miłego dnia wszystkim!
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 06:41   #1898
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Idę dziś po raz pierwszy od X lat w sukience i trochę się z tym dziwnie czuję. Do spódnic przyzwyczaiłam się od nowa, gdy zaczęłam pracę- dress code zakazuje noszenia dżinsów, a za spodniami w kant nie przepadam i mam tylko 5 par, więc zaczęłam znów nosić spódnice, po raz pierwszy od czasów liceum. Za to sukienkę nie pamiętam kiedy ostatnio nosiłam, mam nadzieję więc, że nie będę się w niej czuła jak jakiś dziwak...

To ja chyba jakaś upośledzona ubraniowo jestem, bo dla mnie 5 par to byłoby dużo (no dobra, mam tyle, ale aktualnie w jedną nie wchodzę). Do tego trzy spódnice (w jedną nie wchodzę) i jedna sukienka (w której nie chodzę; chyba że liczymy suknię ślubną, której nie udało mi się sprzedać - to dwie, ale w nią dopiero się nie zmieszczę). W ogóle mam wrażenie, że zawsze miałam mało ciuchów

Stary 2008-03-03, 07:15   #1899
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
A pachnij Ty sobie tymi łodygami, ja będę pachnieć perfumami
na zdrowie
Dziękuję za pozwolenie.

Nie zazdraszczam.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To Sabbath, mogę chyba Tobie pogratulować udanego zakupu
W doradzaniu Tobie byłabym nieobiektywna, bo się w Jaisalmerze zakochałam ostatnio nieprzytomnie (najpierw Zagorsk, teraz Jaisalmer, aż boję się testować dwa kolejne; Avignon nie podszedł mi na szczęście).
W związku z Jaisalmerem chciałam się Wam pochwalić swoim ogromnym sprytem. Wczoraj M. tak węszył za mną, jak nim pachniałam, no to pytam czy mu się podoba. Podobał się. No to dzisiaj zaproponowałam mu, że go nim zleję (ach, pięknie to brzmi ). Poszedł taki pachnący do pracy. Dzwonię do niego i przy okazji pytam, czy jeszcze pachnie i jak mu się podoba. A on zachwycony i pyta mnie czy to unisex. Jak mu powiedziałam, że kupuję za dodatkową pracę w maju, nawet się nie zająknął. Powiedział, że się dołoży, bo też chce używać.
Zepsułam chłopinę zapachowo Kiedyś wystarczał mu jeden zapach, wybrany na chybcika. Teraz ma trzy flakony i ileśtam próbek i jeszcze mu mało.
Agnysko, ja już mam Jaisalmer. Gdyby nie to, nie zastanawiałabym się w ogóle. Dumałam nad backupem flaszkowym tej pięknej żywicy.
Gdybym nie mając już na składzie butelki miała wybierać Jaisalmer albo... cokolwiek - wybrałabym Jaisalmer. Nie ma chyba zapachu, który kocham bardziej.

Cytat:
Przesłodko miniasta kocina.
Patrzy, jak gdyby myślała, że ci ludzie maja nie po kolei w głowach.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
apropo Calamusa - to chyba muszę sie pofatygowac do Guerilla Store - bo jakoś mi nie może teraz wyjść ze łba ... i kusi choć zapachu nie znam ... jak to jest
Mea culpa.
Ale test do naprawdę dobry pomysł. Zapach jest niezwykły i nawet jeśli Cię nie zauroczy, z pewnością zrobi wrażenie.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
I jak smakują?

To było na jakimś kursie przetrwania czy z innych przyczyn?
Cytat:

Nat
Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

Sabbath - podłączam się pod pytanie Nat, gdyż czuję się co najmniej zaintrygowana
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Kolejny głos od zaintrygowanej pijawkami.
Oj, narobiłam zamieszania.

Pijawki były smażone, w normalnej chińskiej knajpie prowadzonej przez zaprzyjaźnionego Chińczyka. Na żadnym kursie przetrwania. Tam to chyba surowe trzeba by żreć, a to mogło by być niebezpieczne.

Smażona pijawka wygląda trochę jak niezgrabny wałeczek lukrecji, może ciemnego ciasta obsypany grubymi kryształami cukru. W smaku jest kwaskowata, słodka od cukru, nieco chrupka, choć chrupie bardziej cukier, niż mięso.

Niewiele więcej mogę powiedzieć, bo kiedy je jadłam po pierwsze nie wiedziałam, że to pijawki, po drugie byliśmy po takiej ilości wina ryżowego, że nawet informacja o tym, co właśnie wpałaszowaliśmy nie zrobiła na nas większego wrażenia.

Jadłam też suszoną szarańczę.
Tu przeoczenie faktu, że je się owada było niemożliwe.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 07:46   #1900
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Jadłam też suszoną szarańczę.
Mój TŻ też jadł O pijawkach mu nie powiem, bo będzie szukał miejsca gdzie je można zjeść, a potem będzie próbował mnie tam zaciągnąć

P.S. Znów nie wstałam na siłownię, ale to już pewnie nikogo nie dziwi zresztą o 12.00 tam jest tak samo fajnie jak rano
Stary 2008-03-03, 08:34   #1901
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Idę dziś po raz pierwszy od X lat w sukience i trochę się z tym dziwnie czuję.
Milego dnia wi podziel sie wrazeniami jak minal (w sukience)

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To ja chyba jakaś upośledzona ubraniowo jestem, bo dla mnie 5 par to byłoby dużo (no dobra, mam tyle, ale aktualnie w jedną nie wchodzę). Do tego trzy spódnice (w jedną nie wchodzę) i jedna sukienka (w której nie chodzę; chyba że liczymy suknię ślubną, której nie udało mi się sprzedać - to dwie, ale w nią dopiero się nie zmieszczę). W ogóle mam wrażenie, że zawsze miałam mało ciuchów
E tam nie wchodzisz ,skurczyły sie wpraniu ot co

Cytat:
Przesłodko miniasta kocina.
Patrzy, jak gdyby myślała, że ci ludzie maja nie po kolei w głowach.
Zwlaszcza jej pani robiaca zdjecia ,a ona laskawie pozwala na to ,myslac tak jak napisalas

Cytat:
Napisane przez Sabbath

Oj, narobiłam zamieszania.

Pijawki były smażone, w normalnej chińskiej knajpie prowadzonej przez zaprzyjaźnionego Chińczyka. Na żadnym kursie przetrwania. Tam to chyba surowe trzeba by żreć, a to mogło by być niebezpieczne.

Smażona pijawka wygląda trochę jak niezgrabny wałeczek lukrecji, może ciemnego ciasta obsypany grubymi kryształami cukru. W smaku jest kwaskowata, słodka od cukru, nieco chrupka, choć chrupie bardziej cukier, niż mięso.

Niewiele więcej mogę powiedzieć, bo kiedy je jadłam po pierwsze nie wiedziałam, że to pijawki, po drugie byliśmy po takiej ilości wina ryżowego, że nawet informacja o tym, co właśnie wpałaszowaliśmy nie zrobiła na nas większego wrażenia.

Jadlam tez suszona szarancze
Tu przeoczenie faktu ze je sie owada jest niemozliwa
ŁO matko musialabym sie niezle znieczulic ponoc szarancza jest najlepsza do szampana.

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Mój TŻ też jadł O pijawkach mu nie powiem, bo będzie szukał miejsca gdzie je można zjeść, a potem będzie próbował mnie tam zaciągnąć

P.S. Znów nie wstałam na siłownię, ale to już pewnie nikogo nie dziwi zresztą o 12.00 tam jest tak samo fajnie jak rano
E....tam i tak ladnie wygladasz ,a godz 12 toz, to rano no prawie swit

Papuziu norweska dziekowac,dziekowac

(do dentysty ide bu........)
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 09:19   #1902
_Adelajda_
Rozeznanie

szarańcze??

i witam poniediałkow i sennie
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 12:23   #1903
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Wlasnie zaliczam dola giganta - finansowo. Cos mi sie widzi ze firma mnie kantuje i to tym razem ostro.... Wrrrrr....

Nat

Legite aut Perite!
Stary 2008-03-03, 14:37   #1904
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka słodka mordka !

Cytat:
Gdybym nie mając już na składzie butelki miała wybierać Jaisalmer albo... cokolwiek - wybrałabym Jaisalmer. Nie ma chyba zapachu, który kocham bardziej
A Ambre Russe ?
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:46   #1905
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Czy pocieszy Cię fakt, że to było dość daleko?

Cytat:
ŁO matko musialabym sie niezle znieczulic ponoc szarancza jest najlepsza do szampana.
Nie przepadam za Szampanem. nawet takim prawdziwym. Nie mówiąc już o winach musujących, których szczerze nie cierpię.

Tak więc wcinanie szarańczy nie grozi mi na co dzień.

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
szarańcze??
Tak szczerze, to żaden cymes.
Smakowała jak lekko słodkawe łupki ze słonecznika. Może na świeżo jest soczysta i smaczna, ale suszona zdecydowanie nie stanowi atrakcji. Poza wyglądem, oczywiście.

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
A Ambre Russe ?
Też nie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:53   #1906
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Czy pocieszy Cię fakt, że to było dość daleko?
Tak, dziękuję
Cytat:
Nie przepadam za Szampanem. nawet takim prawdziwym. Nie mówiąc już o winach musujących, których szczerze nie cierpię.
Ja za prawdziwymi szampanami też nie przepadam, ale za to takie na przykład musujące Martini Asti to coś co strachulce bardzo lubią
Stary 2008-03-03, 14:58   #1907
your Angel
czyli Endżi

Ja mam takie pytanie. Tak, wiem - jak Filip z konopii - ale może się czegoś konkretnego dowiem, bo pytam dziś ludzi i otrzymuję sprzeczne komunikaty W necie nie chcę szukać, bo jesli chodzi o leki to nie ufam wiadomościom publikowanym na Wikipedii i tego typu portalach. Może jest na sali lekarz

Otóż... Czy podczas zażywania antybiotyków i dość silnych leków możliwe jest nasilenie objawów, gorączka, mdłości, ból głowy i poczucie robicia - tak jak wtedy jak człowiek ma grypę i niemal namacalnie czuje jak organizm walczy ?
Stary 2008-03-03, 15:02   #1908
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Otóż... Czy podczas zażywania antybiotyków i dość silnych leków możliwe jest nasilenie objawów, gorączka i poczucie robicia - tak jak wtedy jak człowiek ma grypę i niemal namacalnie czuje jak organizm walczy ?
Lekarzem nie jestem, ale mialam tak trzy razy - i we wzystkich przypadkach uslyszalam, że to "reakcja normalna", ale nie powinno trwać dlużej niż 3-4 dni (raz trwalo dlużej i wtedy lekarz stwierdzil, że to już podchodzi pod "walkę z lekarstwem" i zmienil mi leki).
Ale najlepiej zapytaj tego lekarza, któy Ci to przepisal - on powinien wiedzieć, czy mozesz mieć takie objawy, czy to zly sygnal...
Stary 2008-03-03, 15:08   #1909
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Lekarzem nie jestem, ale mialam tak trzy razy - i we wzystkich przypadkach uslyszalam, że to "reakcja normalna", ale nie powinno trwać dlużej niż 3-4 dni (raz trwalo dlużej i wtedy lekarz stwierdzil, że to już podchodzi pod "walkę z lekarstwem" i zmienil mi leki).
Ale najlepiej zapytaj tego lekarza, któy Ci to przepisal - on powinien wiedzieć, czy mozesz mieć takie objawy, czy to zly sygnal...

Ahaaaa... Czyli jeszcze te 2-3 dni muszę brać to świństwo i jeśli dalej będę się czuć tak parszywie to wtedy uderzać do lekarza ? No, jak "reakcja normalna" to reakcja normalna...

Wlazłam przed chwilą na przychodnia.pl i przeczytałam, że 1/10 pacjentów podczas zażywania tego leku odczuwa mdłości. To by wyjaśniało czemu dziś dałam radę w siebie wmusić tylko dwa lizaki Chupa Chups Buuu... Idę spać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 15:16   #1910
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:

Ahaaaa... Czyli jeszcze te 2-3 dni muszę brać to świństwo i jeśli dalej będę się czuć tak parszywie to wtedy uderzać do lekarza ? No, jak "reakcja normalna" to reakcja normalna...
Nie, zadzwoń do lekarza dzisiaj (jeśli możesz) - moze się okazać, że po tym leku nie powinnaś mieć takich objawów (są niepożądane).

Ja tak raz zbagatelizowalam dziwny objaw - doszlam do tego, że spalam po 16 godzin - okazalo się, że znalazlam się w grupie "źle reagujących na lek", ale wydawalo mi się, że nowa praca, przesilenie wiosenne, itp., to nie ma się co martwić. Ale te 16 już dalo mi ostro do myślenia... Potem bralam tydzień lek neutralizujący...
Stary 2008-03-03, 15:18   #1911
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Angel, to chyba nie jest normalne Lepiej idź do lekarza.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 15:26   #1912
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Sabbath, dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie kwestii pijawkowej. Ale czemu przemianowałaś mnie na Favkes?

Cytat:
(do dentysty ide bu........)
Bądź dzielna! Mam nadzieję, że nie będzie bolało.

Cytat:
Ja mam takie pytanie. Tak, wiem - jak Filip z konopii - ale może się czegoś konkretnego dowiem, bo pytam dziś ludzi i otrzymuję sprzeczne komunikaty W necie nie chcę szukać, bo jesli chodzi o leki to nie ufam wiadomościom publikowanym na Wikipedii i tego typu portalach. Może jest na sali lekarz

Otóż... Czy podczas zażywania antybiotyków i dość silnych leków możliwe jest nasilenie objawów, gorączka, mdłości, ból głowy i poczucie robicia - tak jak wtedy jak człowiek ma grypę i niemal namacalnie czuje jak organizm walczy ?
Biedna Angel Zdrowiej szybko. A w kwestii leków, to tak jak Annmarie pisze - nie powinno to trwać zbyt długo, a jeśli będziesz się naprawdę bardzo, bardzo źle czuła, to lepiej przestań brać - antybiotyki mogą uczulać (co to jest tak właściwie? Bo jak jakiś kuzyn penicyliny to one są pierwsze do wywoływania nadwrażliwości)

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 15:59   #1913
your Angel
czyli Endżi

Nie mogę spać. Łeb mnie boli. Do de z taką robotą...

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Nie, zadzwoń do lekarza dzisiaj (jeśli możesz) - moze się okazać, że po tym leku nie powinnaś mieć takich objawów (są niepożądane).

Ja tak raz zbagatelizowalam dziwny objaw - doszlam do tego, że spalam po 16 godzin - okazalo się, że znalazlam się w grupie "źle reagujących na lek", ale wydawalo mi się, że nowa praca, przesilenie wiosenne, itp., to nie ma się co martwić. Ale te 16 już dalo mi ostro do myślenia... Potem bralam tydzień lek neutralizujący...
Ann, ja zauważyłam, że mój organizm w ogóle nie lubi leków i jakoś tak zawsze marudzi jeśli zmusza się go do zażywania jakichś sztuczności. Objawów jakichś podejrzanych chyba nie mam - po prostu beznadziejnie się czuję

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Angel, to chyba nie jest normalne Lepiej idź do lekarza.
Jeśli mi się nie polepszy to nie będę cierpieć bez sensu i zapytam profesora co jest grane

Cytat:
Biedna Angel Zdrowiej szybko. A w kwestii leków, to tak jak Annmarie pisze - nie powinno to trwać zbyt długo, a jeśli będziesz się naprawdę bardzo, bardzo źle czuła, to lepiej przestań brać - antybiotyki mogą uczulać (co to jest tak właściwie? Bo jak jakiś kuzyn penicyliny to one są pierwsze do wywoływania nadwrażliwości)
Pochodna penicyliny Jest tam cefalosporyna. Ale mama twierdzi, że żadna z nas w domu nie jest uczulona na penicylinę.
Beznadzieja...

Ok, najwyżej umrę - wielkie rzeczy Tylko przed śmiercią muszę przekazać jakiejś zaufanej osobie wytyczne co do przesyłek z Demeterami dla Wizażanek Bo jeśli to nie będzie załatwione to nie będę spoczywać w spokoju
Stary 2008-03-03, 16:03   #1914
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Pochodna penicyliny Jest tam cefalosporyna. Ale mama twierdzi, że żadna z nas w domu nie jest uczulona na penicylinę.
Zawsze jest ktoś pierwszy...

Cytat:
Ok, najwyżej umrę - wielkie rzeczy
Żadnego umierania - nie po to się tyle męczylaś w tej sesji, żeby nie zostać magistrem przynajmniej przed śmiercią
Stary 2008-03-03, 16:15   #1915
czarnazuzia1

Cytat:
Wlasnie zaliczam dola giganta - finansowo. Cos mi sie widzi ze firma mnie kantuje i to tym razem ostro.... Wrrrrr....

Nat
Nat tak mi przykro jeszcze nie tak dawno pisalam o swoich przebojach z firma musiasz z nimi pracowac?
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Jaka słodka mordka !

Cytat:

Tak więc wcinanie szarańczy nie grozi mi na co dzień.
Moze byc piwo
Sabbath dzieki za info na temat balsamu AA -swietny
Cytat:

Aniol dp lekarza to moze byc zla tolerancja leku
Cytat:

Bądź dzielna! Mam nadzieję, że nie bedzie bolało )
Truskawciu nie bolalo,

Edytowane przez czarnazuzia1
Czas edycji: 2008-03-03 o 17:15 Powód: tfu...byk
Stary 2008-03-03, 16:30   #1916
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dziękuje bardzo i specjalnie dla Was
Cudny!!!

Właśnie włączyli mi net, nareszcie. Wróciłam z siłowni lekko zmęczona, a teraz strasznie mnie boli głowa, pochwaliłabym sie materiałem jaki kupiłam na sukienkę i na żakiecik, ale nie dam rady
Mój tż dzisiaj wyszedł z apteki z kosmetykami vichy dla mężczyzn w szoku byłam bo on nie używa nic poza pianka do golenia, mydłem i wodą. No może wreszcie zadba o siebie trochę.

P.S. Ja tez mam zdj swojej buni, zrobiłam jej kilka wieczorkiem powklejam
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 16:38   #1917
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
Nat tak mi przykro jeszcze nie tak dawno pisalam o swojch przebojach z firma musiasz z nimi pracowac?
Co ciekawe pod koniec lutego przyslali mi kolejna umowe ramowa - ale cos mnie tknelo, zeby nie podpisywac i chyba juz nie podpisze....

Nat

Legite aut Perite!
Stary 2008-03-03, 16:54   #1918
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Agnysko, ja już mam Jaisalmer. Gdyby nie to, nie zastanawiałabym się w ogóle. Dumałam nad backupem flaszkowym tej pięknej żywicy.
Gdybym nie mając już na składzie butelki miała wybierać Jaisalmer albo... cokolwiek - wybrałabym Jaisalmer. Nie ma chyba zapachu, który kocham bardziej.
Ale ja wiem o tym, dlatego pisałam, że nie należy się sugerować moją opinią.
Miłość do Jaisalmera podzielam Czy przypadkiem nie pachniałaś nim na ostatnim spotkaniu? Podczas testów naszło mnie takie wspomnienie...

Chyba mnie jakaś choróbka bierze, coś tak czuję. Trzeci dzień łupie mnie głowa (a w ogóle rzadko mnie boli) i jakaś taka rozgrzana jestem. Od dwóch tygodni jestem taka ani zdrowa ani chora.

Stary 2008-03-03, 17:17   #1919
czarnazuzia1

Cytat:
Co ciekawe pod koniec lutego przyslali mi kolejna umowe ramowa - ale cos mnie tknelo, zeby nie podpisywac i chyba juz nie podpisze....

Nat
Nat dlugo z nimi wspolpracujesz? bo cos mi sie w glowie zaswitalo

Edit Ale sie ciemno u nas zrobilo zaczal wiac wiatr i sypac grad , wlaczyly sie alarmy samochodow.
A moze to nasza Szara Wrozka gdzies tu w moich regionach przelatuje ,obiecala mi ,ze bede pierwsza .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00099 grad.jpg (23,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00100 grad2.jpg (24,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00101grad3.jpg (23,4 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-03-03, 17:21   #1920
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Dostalam te posade

Az mi sie slabo zrobilo jak mi powiedzieli a teraz tylko uczyc sie, szkolic i jeszcze troche uczyc.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości