|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I
Reniferek- tak, dalej odciągam mleko młodemu
Jakoś przyzwyczaiłam się do tego i całkiem sprawnie to idzie. Rach ciach i 150 ml mamy Wymaga to czasami niezłej organizacji czasu, ale najważniejsze jest karmienie się moim mlekiem ![]() Miłej niedzieli mamusie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam ciasteczka które mają milion miliardow kalorii i chyba przytylam po 2 ciastkach jakieś 26 kilo
Co tam? Co to za cisza?
|
#3004 |
|
Zadomowienie
|
Byliśmy dziś na basenie . Byłoby idealnie gdyby nie to ,że lodowata woda i Małemu szybko zimno było . Dziś ma dobry dzień i o dziwo zasypia tylko w wózku i samochodzie . Samochodzie ! Którego nienawidził . Za to na rękach bleee spał nie będę. Pozmieniało się mu coś
Jest lepiej ze skóra tez . Moja dieta mu służy ❤️ _Inka_ gratuluje samozaparcia piękny gest dla dziecka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Brawa za basen ![]() Inka a probowalas Malego przystawic do piersi? Czy juz nie chcesz sie w to bawic? ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia - moj smyk od początku nie budził sie tak często
z tym prawdziwym mezczyzna dobre I szczerze mowiac wole aby moj byl troche na niby bo chcę sie wyspac hahaha ![]() Lekarz tez dobry a kaszel minał?Lazurowa wcale nie tak daleko jak Ci sie wydaje, zobaczysz jak lada chwila Cie zaskoczy Inka tez mialam zapytac - probowalas przystawiac malego do piersi? Marie aby tak zostalo! Życze udanych spacerow ![]() Zjadlabym ciasteczek... W ogole to nie ogarniam dzisiejszej nocy. Jest po 4, mały chyba mial teraz pierwsza pobudke, jak słowo daje nie pamiętam czy budził sie wczesniej! Nie przypominam sobie abym go karmila... I pochwale sie troche Mąż wydał na mnie miliony monet i kupił mi cudny kożuszek chyba mnie bardzo kocha
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
Reniferek brawo dla męża
nasz mały obudził się godzinę temu i nie śpi . Tż usypia go na piłce . Oczywiście od 23 budzi się co godzinę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super mąż! kocha i bez futra! A futro proszę mnie tutaj zaprezentować Ja nie gustuje w tego typu odzieży ale jak ładne chętnie popatrzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Cytat:
U Was jeszcze "lepiej" co godzinę - współczuję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucę tak na szybko, potem usune bo nie chce mi się ryła
a zakrywac :P CIACH nie ma
12.06.2010 "A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej.." Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Edytowane przez reniferek01 Czas edycji: 2016-11-22 o 10:11 |
|
|
|
#3012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plaszczyk sliczny Mi tesciowa kupila na urodziny zamienilam dzis na dwie pary butow i koszule ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3013 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zawartość jaka ładna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I
Reniferek jaka Ty elegancka
i pazury masz czas malować ja to malowałam ostatni raz jakieś 6 miesięcy temu przy Tobie mało kobieco się prezentuje ![]() Na czwartek mamy umówiona wideo rozmowę ze sleep concept zobaczymy czy coś się zmieni inaczej zwariujemy z tż i nie będzie więcej dzieci u nas Plecy mi strzeliły ,boli jak yyyyy bardzo muszę ogarnąć i jechać do fizjoterapeuty . Robię się stara zrzędzące baba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Marie Madeleine Czas edycji: 2016-11-21 o 16:25 |
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za komplementy
😘Ja kobieca? Oj nieee raczej taki kopciuch ze mnie paznokcie z daleka wygladaja ok a faktycznie to hybrydy wolajace juz o zdjecie tylko zestaw siostra musi mi pozyczyc![]() Marie oby sie udalo z tym spaniem! I zdrowiej
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno w dniu slubu pod kosciolem zapewniala mojego TZ, ze jeszcze moze zrezygnowac:p Jeden jedyny raz nie posluchal mamusi na moje nieszczescie hahaWysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Padłam i leżę ze śmiechu!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3018 |
|
Zadomowienie
|
Margosia
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia zawsze mi zrobi dzień
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
Miałam pocytowane i oczywiście wszystko mi zeżarło. Grrr.
Dziękuję za miłe słowo odnośnie odciągania mleka. Niestety pozostało nam takie karmienie bo bezpośrednio z cyca nie wyszło. Próbowałam przystawić Wikusia do piersi całkiem na początku, ale ból mnie pokonał. Nie było możliwości by karmić w ten sposób. Od tego czasu jest karmiony z butelki moim mlekiem i nie chcę tego zmieniać. Mam jeszcze traumę ![]() Mam tylko nadzieję że minie mi ona do drugiego dziecka ![]() Póki co laktatorem odciągam w 20 min ok 150 ml mleka więc chyba nie jest źle ![]() Margosia- ty mi zawsze poprawiasz humor ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Inka oby trauma minęła
A plany na drugie juz sa czy tak tylko mowisz? ![]() Ostatnio w sobote ominelam dwa karmienia bo pojechalismy na zakupy bez synka, w 10 minut mialam 150ml, tak mi pierś nabrzmiala ;p Ładny wynik ![]() Bylismy dzis na szczepieniu - pneumokoki. Synuś chwile popłakal i zasnął moj bohater! Teraz osypia bo bylismy jeszcze u moich rodzicow i mama sie z nim wybawiła ![]() Mateusz wazy juz 7440g dzis skonczyl 19 tygodni
|
#3022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo byśmy chcieli różnicę wieku 2 lat pomiędzy dziećmi, zobaczymy czy się uda bo mam problemy z prolaktyną i niereguralne cykle Ekstra wynik odciągania, wow ![]() Dzielny Mateuszek, rzeczywiście masz małego bohatera w domu I ma piękną wagę. Wiktorek jutro kończy 18 tygodni i ma ok 7200 g.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
RENIFEREK brawo dla synka
![]() jakich Wy macie dużych chłopaków ! My w sobotę 19 tygodni a myśle, że 7 kilo to on nie ma . Za to długi jak cholera ![]() bili by go Wasi synowie . Inka dacie radę nie z takimi problemami kobiety zachodzą w ciąże . Uda się U nas skóra o wiele wiele lepiej . Kilka dni i będzie po problemie jednym. Potem tylko dokładnego winowajcę znaleść ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak będę brała leki to na pewno się uda, jestem optymistką w życiu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam ale chyba nie wyslalo
![]() Wiec zbiorowo brawa za wage chlopakow )I Marie za polepszenie skory ![]() Nie do konca wiem co Was tak cieszy ale pozdrowie od Was tesciowa ![]() Hitem w naszych relacjach byl czas wspolnego mieszkania ![]() 3miesiace wytrzymalam i sie wyprowadzilam ![]() Powiedziala, ze nie powinnam siadac na krzeslach, bo sie wytra a to sa krzesla dla gosci nie dla mnie ![]() A teraz opowiada sasiadom, ze ja zostawilismy i moglismy z nia mieszkac a ona by sie do niczego nie wtracala, tylko wszystko co ma byloby dla nas ![]() (w domysle- wszystko oprocz krzesel )Hehehe ![]() Co kupujecie Maluchom na Mikolaja? Pod choinke? Mam oballa z promocji w carrefurze... I zastanawiam sie nad hula kula, ewentualnie zawieszka lamazze ale nie wiem czy juz nie jest za duzy??? Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
#3026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Ja tego nie lubię Starszy dostanie kolejkę z Lidl. Wersja full młodszy nie wiem. Myślę, że na lamaze jest dobra pora. Też się nad tą opcja zastanawiam. Obala mamy po starszym. U nas choroba. Przyniesiona z przedszkola. Ostatnio w szatni miałam wątpliwa przyjemność słyszeć i widzieć jak "zdrowe" dzieci, rodzice prowadzą do przedszkola. Starszy się uodparnia a młodszy łapie od niego. Cudnie wręcz. Wczoraj oboje temperatura. Katar. Zobaczymy dziś jaki będzie ciąg dalszy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka dla chlopakow! Niestety z przedszkolnymi " zdrowymi" dziecmi chyba juz nic sie nie da zrobic... Wielu probowalo:p Ide dzis na rozmowe w sprawie pracy negocjowac warunki karmienia Mlodego:p Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za rozmowę
![]() My damy młodemu na Gwiazdkę Misia Gawedziarza albo Babcie gaske. Musimy też kupić mate piankowa ![]() Krzesełko do karmienia i fotelik. Zbankrutuje Na mikołaja nic nie dostanie :P
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odradzam w Twoim przypadku ![]() Tzn sa rewelacyjne, ale tylko jesli szukasz drapaka dla kotow. Bo po dwoch dniach z kotami nie beda sie nadawac dla dziecka ![]() Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia chyba muszę zaryzykować bo nie mam gdzie Noah położyć jak zacznie się przerwacac :/
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Jakoś przyzwyczaiłam się do tego i całkiem sprawnie to idzie. Rach ciach i 150 ml mamy
Wymaga to czasami niezłej organizacji czasu, ale najważniejsze jest karmienie się moim mlekiem 

piękny gest dla dziecka. 

z tym prawdziwym mezczyzna dobre
nasz mały obudził się godzinę temu i nie śpi . Tż usypia go na piłce . Oczywiście od 23 budzi się co godzinę! 
kocha i bez futra!

zamienilam dzis na dwie pary butow i koszule 
ale zawartość jaka ładna
i pazury masz czas malować
przy Tobie mało kobieco się prezentuje 
muszę ogarnąć i jechać do fizjoterapeuty . Robię się stara zrzędzące baba