|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
u ciebei podba mi sie:
biale pareo ++ Oriflame - ręczniczek do twarzy Milk&Honey - mały, milutki w dotyku NOWY ++ Smacker - Bubble Yum (lotta luv) - GRAPE, ++ Smacker - lip frosting, buttercream ++ Balsam do ust w sztyfcie - Reese's - milk chocolate >> Bielenda - Turbo przyspieszacz opalania z masłem kakaowym - raz użyty >> L'oreal - Color Appeal Platinum, 151 - Pure Gold, ważny do 03.2008 - kolczyki przezroczyste krople >> Oriflame - Milk&Honey - krem do ciała, nowy, zafoliowany
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
hej, widze, ze bylas zainteresowana ksiazka "milosc w czasach zarazy", ja mam ja rowniez u siebie, wiec jesli jestes zainteresowana daj mi znac
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedz mi - czym byłabyś zainteresowana w zamian?
Może i znalazłabym jeszcze jakieś książki u Ciebie, ale tylko za rzeczy, z którymi będzie mi się łatwo rozstać ![]() Ostatnio nazbierałam masę książek i czekają w kolejce na przeczytanie
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Moze cosik u mnie znajdziesz za:
++ Oriflame - puder pyłkowy flawless - nowy |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
tompola - spodobała mi się pianka kadus i ew. SH - mega shine, ale to za dużo za puder
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejka! Trzeba cos na to zaradzić To może Sally Hansen Mega Shine i :MAX FACTOR Lipfinity-błyszczyk długotrwały.Odcień malinkowo-rózowy.7ml.Pozostało ok.połowy. i :MAYBELLINE- Expert Wear Duo -długotrwałe cienie do powiek,z aplikatorem,odcień 10 Cashmire Brown/ Brun Cachemire(kremowy/brązowy )Data 07.2008,zużycie niewielkie 5x Co Ty na to???Czekam na odp.
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co powiesz,że dla Ciebie: Kadus Amulett-profesjonalna pianka(ok.3/4 z 300ml-myślę,że więcej pozostało) Sally Hansen Mega Shine(ok.połowy) Dla mnie: Oriflame - puder pyłkowy flawless - nowy i chciałabym dodatkowo,ale nie znam ceny,żeby było sprawiedliwie: Oriflame - męska woda toaletowa s8 - 30 ml, bez atomizera, nowa, zafoliowana. Co o ty myslisz??czekam na odp.Pozdrawiam ciepło ![]() |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Pianka Kadus pełny wymiar 400ml a nie 300ml,jak napisałam.Mogę jeszcze dorzucić;
AVON-Cellu Sculpt Leg Perfector,Upiekszający krem modelujący nogi(poprawia wygląd skóry,ukrywając skórkę pomarańczową, przebarwienia, pajaczki).Nadaje odcień delikatnej opalenizny.Tuba 200ml.Zawartość- ok połowy. SEEING double duo maskara London-dwustronny wydłużający tusz do rzęs.12ml odzywki+12 ml tuszu z drugiej strony.Testowana 2 x. Co Ty na to??
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chętnie wypróbowałabym ten krem upiększający z avonu Tylko nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałam ![]() Wodę s8, jak najbardziej byłabym skłonna oddać
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
No to cieszę się,że się zgadzasz!!Ostatecznie podsumowywując:
Dla Ciebie: Kadus Amulett-profesjonalna pianka(ok.3/4 z 300ml-myślę,że więcej pozostało) Sally Hansen Mega Shine(ok.połowy) AVON-Cellu Sculpt Leg Perfector,Upiekszający krem modelujący nogi(200ml.ok.polowy) Dla mnie: Oriflame - puder pyłkowy flawless - nowy i chciałabym dodatkowo,ale nie znam ceny,żeby było sprawiedliwie: Oriflame - męska woda toaletowa s8 - 30 ml, bez atomizera, nowa, zafoliowana. jesli tak,zapraszam na pw,jutro wyślę poleconym priorytetem Podaj mi swój adres.Pozdro
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
coś u mnie za:
++ Oriflame Woda toaletowa Fire - 30 ml - nowa ++ Oriflame Woda toaletowa Ice - 30 ml - nowa ++ Oriflame - kosmetyczka Giordani Gold - nowa >> Puma Jamaica - ubytek widoczny na zdjęciu z 30 ml- bez naklejki na dnie buteleczki informującej o pojemności i dacie >> ORIFLAME - Aromabliss Calming - woda toaletowa 50 ml - nowa >> Oriflame - Woda toaletowa Lucia - 30 ml - edycja świąteczna, bez atomizera. Nowa, zafoliowana. >> Oriflame - Optimals, Day Shield SPF 30 - 2 x użyty na całą twarz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,18778,optimals-day-shield-spf-30-ochronny-fluid-spf-30-wysoka-ochrona.html >> Avon - Foot Works - Nawilżający krem do stóp - nowy ++ Avon - Foot Works - scrub do stóp rajska plaża - ze 100ml zostało około 1/3 ??
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
++ Oriflame - kosmetyczka Giordani Gold - nowa
++ Oriflame - męska woda toaletowa s8 - 30 ml, bez atomizera, nowa, zafoliowana. cos u mnie? a moze szykujesz dokladke?
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
spóźniłam się, bo na liście wymienionych jest masa rzeczy, które by mi się przydały![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
inetersuje mnie przede wszystkim pielęgnacja: żele pod prysznic, micele, [Vichy, LRP], filtry, peelingi, preparaty z jedwabiem do włosów
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Masz mnóstwo ciekawych kosmetyków w wątku
, ale staram się opierać pokusie i nie powiększać kolekcji kosmetyków, które będą czekać w kolejce (choć pokusa ogromna )Zainteresowały mnie tylko: * Cacharel Amor Amor edt 20/50 ml - gdyby tylko było ich mniej i wymiana byłaby współmierna (może dałoby się odlać co nieco? )poza tym: Guerlain Insolence edt 1,5 ml ewentualnie któryś z żeli do kąpieli aquoliny a może wchodziłaby w grę większa odyspka clinique 03? Pozdrawiam
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
++ Oriflame - puder pyłkowy flawless - nowy
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj jestem zainteresowana Versace Bright Crystal - próbka, raz użyta w minimalnej ilości - mogę zaoferować w zamian odlewkę samoopalacza Yves Rocher http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14908 lub cos z mojego wątku z ciuszkami zapraszam
|
#204 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłabym bardzo chętna A powiedz mi jeszcze tylko (nie pamiętam, czy już pytałam) - nadaje się do bladej cery? Dostosowuje się w miarę do karnacji? ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
słonik ta myjka sizalowa to ta nowa niebieska spa ori?
może znalazłabyś coś u mnie
|
#207 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
ale nie jest porcelanowy ani różowy. Może mogłabyś go zobaczyć w sklepie? Ja używam samuch najjasniejszych kolorów podkładów a on sie na nie spokojnie daje nałożyć.
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, pozdrawiam!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale z tego, co piszesz powinien mi pasować |
|||
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie! Może znajdziesz cos u mnie??
Potrzebuję również kilku kosmetyków z Oriflame,może posiadasz coś poza wątkiem jeszcze??Pozdro Szukam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241952 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

może znalazłabyś coś u mnie