|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
A jaka ja dziś zakręcona jestem, matko
Pojechałam dziś kupić prezent dIa TŻ. Pieknie, profesjonalnie podeszłam do tematu i kupiłam co trzeba Ale. Założeniem na dziś było zakupienie dup-ereli do prezentów- papiery, tasiemki, bombeczki etc.Fajnych etykiet nie było, to Sobie darowałam- chyba sobie chłop odnajdzie ten jedyny prezent pod choinką i wydedukuje, że to dla niego ,Ale, w sklepie z gadżetami DIY po zakupach odeszłam od kasy na blat żeby się spakować . ... I zapomniałam zabrać rolki papieru pakowego Zorientowałam się dopiero jakieś 15min później, gdy W ogromnym Auchan modliłam się nad kolejnymi dwoma Ale zrobiłam mini zakupy, wyszłam z galerii, zaszłam do tego sklepu a mój papier nadal tam leżał na blacie w tej samej pozycji, jak go zostawiłam, pomimo tego, że było wielu klientów, Wow, brawo ja Zawsze zorganizowana i ogarnięta, Że aż się zdziwiłam i zaczynam się siebie bać
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochote na piernikowe
ale one sie nie konczą, mam orzechowe, pachnie jak nutella albo jakies kinder bueno, ale do dna to ja do smierci nie dojde
|
#3693 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Co to są te niemieckie cukierki??? Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3694 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Kupiliśmy z mężem ostatnio paczuszkę, to wchłonął połowę zanim wróciliśmy do domu ![]() 30 dni do Świąt! Chyba już 1 grudnia zmienię pościel na świąteczną - ostatnio w H&Y dokupiłam kolejną (cieszyłam się jak debil, gdy zobaczyłam na stronie, że znów jest dostępna - po niecałych 2 godzinach już stałam w sklepie i tuliłam ją do serca c ![]() Zapowiada się na kolejny ciepły dzień... Ostatnio chodzę w trampkach i cieniutkiej kurtce ![]() U Was w Pepco też ostatnio takie kolejki? U mnie od jakiegoś czasu wąż do kasy ciągnie się przed dobre pół sklepu Mam wrażenie, że to szaleństwo zbiegło się z wejściem świątecznych pierdół
Edytowane przez martyna_tina Czas edycji: 2016-11-23 o 07:08 |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest bardziej takie natluszczające na bazie olejków
|
|
#3696 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Nie mam zadnej konsultantki ;( nie dla mnie piernikowe smarowidelko ;( Gdzie ta zima, gdzie ten snieg? Chce juz wyjąć emu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pójdę chyba do nowo otwartego, w centrum handlowym. W tygodniu i na początku grudnia tłumów nie powinno być i liczę też jeszcze na jakiś wybór towaru
|
||
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wczoraj jednak odpuściłam pierniczki, jutro może zrobię. Teraz ciągle coś się dzieje, pogoda jest jaka jest i ciężko w klimat świąteczny się wbić. 😐
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytałam wcześniej o pisaki, ale nie sprecyzowałam pytania
Chodzi mi o coś takiego, do wielokrotnego napełniania 1479887316506.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajny ten Christmas Planner, dzięki za wrzucenie Dzisiaj przy porannej kawie przeglądałam różne blogi natrafiłam na posta o Grudniowniku, czyli scrap bookingowym albumie grudniowym Chyba zrobię w takim roku, już się zabieram od lat do stworzenia czegoś scrapowego, ale nigdy nic nie powstało... Czy będzie kiedyś lepsza okazja niż przedświąteczna? ![]() Wrzucam linka: http://worqshop.pl/dokumentowanie-ws...c-grudniownik/ Dziewczyny, robicie świąteczne albumy?
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie
Ze zdjęciami, fotoksiążki, wyklejane.. Ale na świąteczną okazję
|
|
#3703 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Brzydkie, bo krzywe i rozmazane, ale ja wszystkie zdjęcia z choinkami zachowuję ![]() Nawet nie wiedziałam, że remont mają Cytat:
![]() Mi skruszyła zęba, każdy poniósł jakieś straty
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam juz je zamowione U mnie straszne mgły. Wieczorny spacer był piękny, ale jazda rano samochodem niekoniecznie ![]() Ja zmieniam pościel na swiateczną w nastepny weekend i wystawiam swiecznik adwentowy i słoj mikołaj z H&U
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
Ja już dzisiaj wydrukowałam sobie etykiety na prezenty i inne dodatki. Jednak nie byłabym sobą gdybym posłużyła się jedynie gotowymi szablonami. Uważam siebie za osobę kreatywną, więc trochę się pobawiłam w programach graficznych. Gdy wszystko będzie gotowe, nie omieszkam wrzucić tutaj wyników mojej pracy
Miałam kupić sobie wczoraj kalendarz z Kinder, poszłam po to specjalnie do Lidla, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam. Moja "oszczędność" wzięła nade mną przewagę. Jednak coś czuję, że będąc na zakupach w przyszłym tygodniu, poddam się go i ostatecznie kupię heh |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Tak robiłam takie rzecz dla moich rodziców z ich 30 lecia małżeństwa, z naszego ślubu, dla teściów z ich 40lecia małżeństwa do tego jeszcze dla męża nasze wspólne zdjęcia z wycieczek. To jeden z moich ulubionych prezentów 😊gdy kiedyś robiłam jakie rzeczy - około 10lat temu chyba pierwszy raz to było drogie...ale teraz można za 30/40zł zrobić naprawdę fajna książkę.
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy dobrze kojarzę, czy one nie pojawiają się w Aldi?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2016-11-23 o 11:52 |
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- :O Te czekoladki to wspomnienie z dzieciństwa! Pamiętam jak nam rodzice z trójki klasowej w podstawówce dorzucali je do świątecznych vs. mikołajkowych prezentów :O <3 |
|
|
|
|
#3709 |
|
Naczelny Hipster
|
W zyciu nie jadlam tych czekoladek, co jest w nich takiego super?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
to lodowe czekoladki, producent zaleca przechowywać je w lodówce :-D pamiętam ich smak, smakowały nam wszystkim, smak dzieciństwa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja dziś dla odmiany cały ranek intensywnie pracowałam i dopiero teraz nadrabiałam co napisałyście Wczoraj z sukcesów świątecznych to jedynie wydrukowałam planner i piłam zimową herbatkę przy muzyce swiątecznej caly wieczór ,paliłam w kominku jakąś świąteczną gąskę . Dziś dostałam świateczne płyny do kąpieli z Avon,mikołaj i renifer hahaha,więc dziś już swiąteczna kąpiel przede mną . W weekend wpadnę do Yves rocher bo widzę że już mają też świateczną serię , uwielbiam to z mandarynką i migdałem,jest jeszcze z żurawiną i muszę to sprawdzić U mnie w domu po trochu już świąteczne ozdoby się pojawiają -na kominku stoi już mikołaj na koniu z h&y ,mam pierniki w słoju iw puszkach z pepco ,poduszki w salonie już świateczne , po trochu będe to wyciągać żeby mąż szoku nie dostał
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3713 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, serio znalazlyscie te czekoladki Moritz w Aldi? Ciekawe czy w UK są
Odebrałam wczoraj naszą choinkę, chciałam ją już ubierać, ale przypomniałam sobie, że mamy tylko jeden komplet lampek. W piątek w Tesco dokupię drugi i się nie patyczkuję TŻ juz sie dopomina kiedy ubierzemy choinke, to znak ze juz
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;67851336]Kurcze, serio znalazlyscie te czekoladki Moritz w Aldi? Ciekawe czy w UK są
Odebrałam wczoraj naszą choinkę, chciałam ją już ubierać, ale przypomniałam sobie, że mamy tylko jeden komplet lampek. W piątek w Tesco dokupię drugi i się nie patyczkuję TŻ juz sie dopomina kiedy ubierzemy choinke, to znak ze juz [/QUOTE]Przed chwila widzialam je tez w ulotce z Kauflandu
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
PO ILE?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;67851336]Kurcze, serio znalazlyscie te czekoladki Moritz w Aldi? Ciekawe czy w UK są Odebrałam wczoraj naszą choinkę, chciałam ją już ubierać, ale przypomniałam sobie, że mamy tylko jeden komplet lampek. W piątek w Tesco dokupię drugi i się nie patyczkuję TŻ juz sie dopomina kiedy ubierzemy choinke, to znak ze juz [/QUOTE]podziel sie TZ chociaz na jedne święta haha! mam wrażenie ze faceci to ogólnie największe scrooge ever :/ kobiety to podejda poogladaja bombeczki ozdoby, mimo ze narzekają ze za wcześnie a faceci to marudy haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jakoś nigdy nie byłam wielka fanką tych lodowych czekoladek
jak już nie było nic słodkiego to mogły być chociaż fakt... to jest smak dzieciństwa ![]() Jadę do pasmanterii po elstyczna koronkę i dorobię jeszcze opasek wkręciłam się |
|
|
|
#3717 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Moj jest w takiej samej ekstazie świątecznej jak ja Musze podejsc do Kauflandu i obczaic te cukierki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3718 |
|
Rozeznanie
|
Przy Politechnice na Placu Grunwaldzkim stawiają choinkę
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Po 9,99 zl, tylko nie wiem, czy ta gazetka obowiazuje wszedzie ;-) widzialam na opiniodajni.
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2016-11-23 o 14:31 |
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
juz mam kupione prezenty do wszystkich
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

,

ale one sie nie konczą, mam orzechowe, pachnie jak nutella albo jakies kinder bueno, ale do dna to ja do smierci nie dojde

to jest bardziej takie natluszczające na bazie olejków

bo właśnie na Targówku jest ten remont
Wiecie kiedy mają skończyć?