|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Żel do skórek
Dziewczyny jaki możecie polecić mi z czystym sumieniem?
![]() Miałam już z Vipery i Rival the Loop ale z żadnego nie byłam do końca zadowolona nie zmiękczały skórek dogłębnie i po odsunięciu zostawały mi ze skórek takie farfocle
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żel do skórek
ja lubie AVONu krem do skórek... chyba jedna z nielicznych rzeczy tej firmy która przypadła mi do gustu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nie no,tylko Dolly używa żelu do skórek ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra skoro nie byłyście w stanie mi nic polecić (za wyjątkiem Dolly) to ja polecę Wam,moje dzisiejsze odkrycie:płyn do usuwania skórek Manhattan,nigdy nie miałam lepszego,radzi sobie nawet z bardziej twardszymi skórkami dla mnie bomba
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Z mojej strony NIE polecam Ci zelu do usuwania skórek Oriflame, badziewie jakich mało i nawet w połowie nie spełnia swojej funkcji.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
kremik do skórek z avonu
sama zuzyłam już 2 opakowania - a starczają na baaaardzo długo... w wyniku małego nieporozumienia dostalam ostatnio taki kremik w wizażowej wymianie i teraz ja go mam do wymiany zapraszam mój watek w podpisie: D
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Mi ten kremik z Avonu w ogóle nie służy. Za to ostatnio wyprubowałam Żel do usuwania skórek Inglota i jestem bardzo zadowolona, a próbowałam już wielu tego typu żelów i kremów z bardzo miernym rezultatem. Ten z Inglota naprawde działa - wystarczy nałożyc, poczekać 2 minuty i można zabrać się za usuwanie skórek, które odchodzą jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Gorąco polecam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.