|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Popełniłam używkę Idole de Lubin edp
najwyżej będę się dopsikiwać w ciągu dnia bo kompozycja to miszczostwo A nowy LM Parfums ma miszczoską reklamę ![]() http://www.basenotes.net/threads/427...gdom-Of-Dreams!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-23 o 15:23 |
|
|
|
#2612 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
znaczy całkiem zmarch nie wyprasowało, ale ogólnie są mniejsze . Ale ja nienormalna ogólnie jestem , to może dlatego ![]() bo trzeba im zapobiegać , póki nie ma , ale kto wiedział jak , te lata temu ![]() Ja stosuję te co Cukier u siebie pokazuje , takie przepychanie tkanki w górę i na boki i jest tfu tfu jakby lepiej , no ale wiadomo, cudów nie ma no i trzeba to stale na okrągło robić codziennie http://azjatyckicukier.blogspot.com/...do-twarzy.html tylko ręcznie nie takim fikuśnym czymś .Cytat:
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znad na pewno za dużej ilości ikonek, i zapobiegliwości - podzielenia posta na raty. Parabell - to nasza zmora co nie? Za to ubawiliście mnie do łez
Cytat:
Nom, twarzowe, nie da sie ukryć. 2. Ech no tak te zwierzaki mają, gość w dom, to jak najeźdzca, konkurencja, i w ogóle zamach stanu. To fakt, ale wiesz co? Całe to zapobieganie imo, też kija warte. Bo co ma siąść to siądzie, co ma się obkurczyć, się obkurczy. Możemy miliony monet wydawać na zew pielęgnację wcześniej, a jak się zaczną procesy "kurczenia", obwisu, braku kolagenu - to i tak zrobią swoje. Geny. Wszystko jest zakodowane. My się łudzimy jakąs tam wielką profilaktyką. To już serio lepiej botoksować, laserować i wypełniać. Bo dziady i tak się zrobią i tak. NIC nie działa profilaktycznie aż tak długofalowo. Nawet reti. Całą młodość byłam retinolowana na trąd, i że niby skutek uboczny, nie będę mieć tak szybko zmarch. Bujda na resorach! Nie będę mieć w czasie stosowania kuracji, ale jak skończę, zrobią się i tak. Życie skóry to proces, nic go nie zatrzyma, ona i tak wejdzie w swoje zakodowane fazy. Także jesteś rozgrzeszona ![]() Zmarchy można przyspieszyć - solar, fajki itp. Ale nie można ich opóźnić. ![]() Nie no leżę Uwielbiam Was! ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj? jak pisałaś o tej mandarynce i przyprawach to se myślę, a fuuu! A dziś fonhauam YR mandarynkę z cynamonem, dla testu, ot tak z marszu, i kurcze doooooobre to! Gruszka z czekuladą też całkiem do rzeczy była. Także zaczynam Ci zazdrościć perfum, wyobrażam je sobie teraz całkiem in plus. 2. Kurde nie wiem, a jak byś wolała się pokazać? Jako które wcielenie? Bo do rysunków bardziej widzę glany... ale może bardziej ubrać się pod okazję? Miejsce? Towarzystwo? Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-23 o 17:37 |
|||||
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Nindżopesz
|
Mursz, fajny worek, na wystawę bymbrała + rajstopy i pantofelki. Acz nie mój krój wora więc nie spapuguję.
Cytat:
Nie było blogów, nie było internetów, średniowiecze urodowe!2. a, te. Kiedyś robiłam Tanakę (Tanaka?), ale doczytałam, że może jeszcze wyszczuplić twarz i sobie darowałam. Teraz przymierzam się do masaży nadymanych na bruzdy i wyszczerzanych na wypchnięcie polików tj. face joga. Niestety skasowałam link i nie pomnę kto je prezentował. Jakaś Japonka w kwiecie wieku. W ogóle kusi mnie ta koreańska kniga, o której Cukier ciągle pisze (za 180 zeta!). Może kupimy na spółkę Ja mogę ją sobie fotografować i puścić dalej.Doszli ciuchi, kiecoworek świetny, z paskiem i bez paska, legginsy też fajne bo wyglądają jak spodnie z prawdziwej zamszowej skóry (nie wiem jak to się fachowo nazywa), a buty niby ładne, ale przyszerokie cholewy więc out. Szminki nie będzie fcale bo nie mieli na stanie, w sumie uff, pewnie nie mój kolor. |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub chustka/szaliczek w kolorze świetny pomysł! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-23 o 18:03 |
|
|
|
|
#2617 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Zakwasy będę na karku miała ![]() No więc ja już sama nie wiem, worek jest OK, tylko mam problem z rajstopami, Gdyż jestem wysokim wielorybem i muszę nosić rozmiar 5. ALe na długość to jest OK, natomiast na szerokość nie do końca, jest luźne i mi zjeżdża, więc ciągle chodzę i podciągam. No chyba, że szelki?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zapisz
|
|
#2618 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mursz, włóż do worka pończochy
Nic nie zjeżdża i z szerokością nie ma problemu. Ja dziś miałam ślinotok przed wystawą Gatty, ale się wstrzymałam z bólami. Tego modelu, który mi się podoba, nie kupię, bo nie noszę czarnych, a na inne się nie umiałam zdecydować.
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To ja jestem niskim wielorybem bo noszę 4 i podciagam. Ja preferuję jak zjżdża niż jak cisnie, podciągam sobie w wc a na wernisażu zawsze jakiś winkiel znajdziesz 3. Noooo cudowne składy i formy! Mówię, grajdołek na tym Śląsku. Sieciuniowo kupować? - mają zwroty? Musiałabym chyba zamówić celem przymierzenia pół sklepu i odesłać. ![]() 4. No jak TAKI ładny to tak! klasa! |
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gratuluję wszystkim wszystkiego ![]() Nooo...oprócz złych rzeczy ![]() Mursz lojalnie uprzedzam,że ja mam się zamiar w Megan wystroić, tylko szmaragdową, zgnilozielone, albo morską
|
|
|
|
#2621 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiem, jak te rajstopy robią, masakra jakaś... I jeszcze zawsze skręcona jedna nogawka...3. Chyba mają zwroty, ja tam zazwyczaj przez net właśnie zamawiam, dostawa jest gratis, a na stronie mają wszystko zwymiarowane 4. To idę odkłaczyć ten worek, bo w praniu nałapał... Hmmm... Tylko mam granatowe buty do tego... To może granatowy worek?? Ale w nim wyglądam nieco, jak stóg siana... Nie tak, jak pani na zdjęciu Swoją drogą cena się szybko zmienia, niedawno kupowałam tę sukienkę za 80 zł...Zapisz
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ić w Megan! ![]() ad.3. To fakt mają zmierzone, ale wymiary wymiarami, a ja nie lubię kupować ciuchów online, bo lubię zmierzyć na sobie fason, jak leży całość, jak się na mojej kaczej sylwetce układa, liczy się dla mnie efekt całościowy. ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Zainspirowana Mają, zapodałam sobie dziś Idola z Lublina, no nadal nie maj love, ale bdb. Bardzo wporzo ale bez ochów i achów. nie wysładza się na mnie, a szkoda rumu nie czuję - a szkoda Jest uderzenie skóry - na szczęście potem nie zalatuje jak to skóra w nutach perfum często ma w zwyczaju na mnie robić. Bardziej taki wytrawnawy-drzewnohebanowo-kadzidlano- skórzany na mnie. No szkoda Wolałabym rum i słodycz. Tak jakby nuty gorzkie i wytrawne ze słodkimi walczyły, i przechylały szalę na stronę wytrawną. Jest przyjemnie, ale nie tarzam się z rozkoszy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-23 o 20:35 |
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę nie - wysładzania.
Moja skóra słodzi albo kwasu prawie wszystko ![]() Właśnie mam na nadgarstku Loewe 7. I piękny, drzewno- zywiczny Na mnie nawet Gucci ph byl slodki, a Dzing wali wata cukrową, a skora dopiero gdzies w tle A reszta zapachów sie kwasi i wali starym potem (Jaisalmer, Kardynał czy Embers) Chciałabym rozsiewać wokół siebie dymy, kadzidla, zuoo i mhrrok, a sieje pot i cukierki ![]() Redhaired, a jaka masz opinię o Bois dasceze Naomi Goodsir? Bo mi wali wędzonką ![]() Cudne, aż sie boję, ze pi całym dniu zwyczajnie by mnie bolał łeb, jak zazwyczaj od dymu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-23 o 21:19 |
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnica polega n tym, że ja to wysładzanie na sobie lubię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-23 o 21:12 |
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.można ![]() Cytat:
![]() 2.no właśnie potencjalne wyszczuplenie też mnie od Tanaki odrzuciło , a o Japące chyba wiem o której mówisz ale ni huhu nie pamiętam jak się zwała ? to może byłoby i niegłupie , o ile można z niej coś zrozumieć , ale Cukier pisze, że da się wykoncypować, hmmmm może pod choinkę byśmy sobie strzeliły ?3. i ? Nie nubuk ta skóra ?Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2626 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. uuu, jak oficjalnie całym "imieniem" Dla mnie to słona wędzonka, sos do dziczyzny. Jak chcesz to podeślę Ci jutro linka do zagranicznej F gdzie mi polecano osobiście mhroczne zapachy, muszę go znaleźć. |
|
|
|
|
#2627 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja jeszcze w temacie zwisów i skrętów: ptimo - ciepło przecież jest, nawet teraz +5 stopni
secundo - nienawidzę rajstop właśnie dlatego, ze dają takie efekty. Szlag mnie trafia równo.Co prawda, to i pas ostatnio podciągałam, bo za luźno zapięłam i mi się zsuwał. Nie chcę już więcej chudnąć
|
#2628 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
?Zapisz
||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Nie- cukierkowe slodziaki są słodkie, aż żeby bolą
![]() Idole edt bylznacznie słodszy i bardziej rumowy Red, z telefonu piszę, to i mi się wkleiło oficjalnie ![]() Hm, z 5ml Naomi bym może przygarnęła, próbka sie kończy, a cały flachon o wiele za drogi Chyba. , ze Red mi go jeszcze obrzydzi Ja rajstopy lubię i to takie grube i ciasne na zimę. - ładnie opinają brzuch i robią wcięcie w talii jak mam sukienkę (i nie odznacza się linia majtek ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Będzie wabik na ministrantów?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-23 o 21:33 |
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
W pewnym stopniu, ale w niewielkim.
No ale jak? To wszystko zewnętrznie, to uelastycznianie, nawilżanie, natłuszczanie, filtry uv, myślimy że robio robotę, a DŁUGOFALOWO, nie robią AŻ TAKIEJ. Raczej na jasność skóry wpływają, brak przebarwień. Genetyczno-hormonalny i tłuszczowy skład naszego organizmu plus środowisko, zrobi swoje. Ja, byłam od wczesnych lat (16) pod mega ekstra świetną opieką dermatologiczną, miałam pielęgnację z zachodu i wschodu o jakiej czytamy dopiero od kilku lat i dziś, miałam filtry, gdzie się każdy ze mnie śmiał co to jest filtr i że jestem dziwak. Miałam retinol, kwasy, pobudzanie produkcji kolagenu, zabiegi WSZELAKIE etc. Ale zmarchy i tak i tak z wiekiem przyjszły. Zwis takoż. Nie wierzę, że by mi się zrobiły wcześniej, gdyby nie to. Ot po prostu przyszedł na nie czas, dla mojego organizmu. Wierzę w picie kolagenu, wewnętrzne mobilizowanie organizmu do zmian skórnych. Ale sama pielęgnacja nie ma AŻ TAK wyraźnego wpływu na nasze potencjalne, przyszłe zmarchi. Ona działa tu i teraz, inaczej działa na organiźmie 20 latki, inaczej na 25 latki, inaczej na 30latki. Skóra - to my , nie jest czymś osobnym, na co możemy aż tak wpłynąć samą pielęgnacją. W pewnym stopniu, jasne, ale choćbysmy przez 30 lat tarzały się w hialuronie, to jak przyjdzie hormonalny kres w produkcji nawilżenia, hormonki zakręcają kurek i się możemy cmoknąć. ![]() Dodam, na cerze suchej to widać bardziej. Moja przyjaciółka, rówieśniczka. Cera jak pergamin, takoż pognieciona, co też jest jakby spuźcizną jej organizmu. Ale niewłaściwą pielęgnacją, a w zasadzie jej brakiem, sobie przyspieszyła to gniecenie się pergaminu, wiesz co mam na mysli. Solar przez kilkanaście lat, fajki, zero pielęgnacji, zero filtrów. No to się pomarszczyła wcześniej. Przyspieszyła, nieuchronny proces. Gdyby dbała, to nie tyle by go opóźniła, co mam wrażenie pojawiłby się w swoim czasie tak czy owak. Ale co tam, takie tam dywagacje, i tak musimy działać z tym co mamy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-23 o 21:53 |
|
|
|
#2631 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2632 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko podobno paczka może iść kilka tygodni, więc jak się zdecydujesz, to daj cynk i bendem klikać. 184 to po 92 zeta, przesyłka chyba darmowa. Myślę, że na mój adres, obfocę i potem się spotkamy albo prześlę. Ciekawe tylko ile ma stron, oby nie milijon ![]() 2. a może i nubuk, chociaż zawsze kojarzył mi się z twardym, butowym materiałem. 1. nie bierz, fuj, pety w słonym sosie do dziczyzny i skóra. 2. ![]() Jako i z syfami tylko w drugą mańkę. Wrócił mi @ i cera znowu się psuje, jakieś podskórne gule, pory zanieczyszczone... A nic nie zmieniałam w pielęgnacji czy makijażu. Więc można włożyć między bajki wszystkie gadki w stylu "masz syfy bo się malujesz, bla bla!" Jak wrócę do starej cery to idę do ginekologa po jakieś pigułeczki, teraz już wiem, że to nie wina złej pielęgnacji tylko durne hormony. |
|
|
|
|
#2633 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Redzia, masz możliwość sprawdzenia gdzie jest moja paczuszka?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2634 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jutro dam Ci znać na PW bo to na mailu TŻta. |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Yep
|
|
|
|
|
#2636 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O właśnie, ad sinupret - zastanowiła mnie reklama jakiegoś Voltarenu w żelu, na ból mięśni stawów: skoro działa aż tak "dogłębnie" (bo jakoś nie ogarniam, jak to możliwe, że nałożony na skórę niweluje ból kości, tj. aż tak głęboko penetruje tkanki ), to kremy przeciwzmarszczkowe powinny być przy tym przysłowiowym pikusiem i robić marmurowe lico na zawołanie, co nie? Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już sama zrezygnowałam, bo cena zbójecka, a po wywietrzeniu wędzonki jest bardzo podobny do Blacka cdg, ktrego już mam ![]() I prawie nie noszę, bo w bazie jakaś nutka mnie wkurza
|
|
#2638 |
|
Nindżopesz
|
Maja, ja też już Blacka nie mogę, męczy duszną lukrecją i wodą kolońską. Ale czasami psikam sobie z odlewki. Perfumeryjnie w ogóle ogarnęło mnie zniechęcenie, wszystko wydaje mi się za mocne, natrętnie perfumeryjne. Ostatnio tylko trzy zapachy nieustannie mnie zachwycają: Bois d'Ombrie, Encens Flamboyant i od niedawna Celtic Fire. Resztę w zasadzie mogłabym puścić w świat. Do kogo idzie się z syfami hormonalnymi? Engo, gina czy dermatologa? |
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko BC i Poison (dymek) nigdy nie męczą Avignon, Szpilkówna, Black i Bois Noir kaprysza - raz znośne, raz nie do wytrzymania I nic więcej z tej kategorii nosić nie zdołam
|
|
#2640 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

bo kompozycja to miszczostwo 

znaczy całkiem zmarch nie wyprasowało, ale ogólnie są mniejsze . Ale ja nienormalna ogólnie jestem , to może dlatego 
Tylko się boję, że goście będą bardziej wystrojeni, niż ja...
, chowa się po kątach itp.
Nom, twarzowe, nie da sie ukryć. 
Wczoraj? jak pisałaś o tej mandarynce i przyprawach to se myślę, a fuuu! A dziś fonhauam YR mandarynkę z cynamonem, dla testu, ot tak z marszu, i kurcze doooooobre to!
Ja mogę ją sobie fotografować i puścić dalej.

Ić w Megan! 
secundo - nienawidzę rajstop właśnie dlatego, ze dają takie efekty. Szlag mnie trafia równo.
Bo na basenie różne rzeczy się dzieją, nawet do cudów dochodzi
...