|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa znajomość - zaproszenie do domu.
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Mnie mój były już facet zaprosił na drugą randkę do domu. Odmówiłam i zaproponowałam miejsce publiczne. Na trzecią i na czwartą randkę również próbował zaciągnąć mbie do siebie, więc w końcu mu powiedziałam wprost jak to dla mnie wygląda, zaznaczyłam, że na seks dla mnie za wcześnie i wolę spotykać się w miejscach publicznych. Zrozumiał i przestał już ponawiać takie propozycje na jakieś dwa miesiące
Poźniej, jak już byliśmy dosyć blisko spytałam go, co tak naprawdę miał wtedy na myśli i on twierdził, że nie seks. Chciał, żeby było bardziej intymnie, żebyśmy mieli lepsze warunki do spokojnej rozmowy. Nie wiem, czy mówił prawdę, może na seks też liczył, ale fakt jest jednak taki, że mimo to chciał mnie poznać, więc nie zrezygnował, kiedy nie godziłam się na domowe randki.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ty tak serio? Oceniasz co jest dla kogo bardziej seksowne? Bardzo niefajnie.
wysłane telepatycznie
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nie byłabym zainteresowana kontynuowaniem znajomości... |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Seks był jedym z moich tropów, nie mogłam tego wykluczyć. Skąd mogłam wiedzieć, o co chodzi facetowi, który zaczepił mnie kilka dni wcześniej w muzeum? Wolałam poznać go lepiej na neutralnym gruncie i uniknąć ewentualnej nieprzyjemnej sytuacji. Nie wspomnę już o bezpieczeństwie... Ja mu nie powiedziałam "chodzi ci o seks, nie licz na nic, bo dla mnie za wcześnie". Podeszłam do tego delikatniej: "bardzo dziękuję ci za zaproszenie, nie zrozum mnie źle, ale nie znamy się, więc muszę brać pod uwagę różne opcje i mam takie skojarzenie, że być może liczysz na seks, choć może się mylę, ale chciałabym, żebyś wiedział, że dla mnie to za wcześnie i nie chciałabym, abyśmy znaleźli się w niezręcznej sytuacj, wolalabym poznawać się na neutralnym gruncie". Poruszyłam również kwestię bezpieczeństwa i wszystko było jasne. Liczyłam się z tym, że on nie będzie chciał kontynuować znajomości, ale wówczas nie żałowałabym tego. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że dla mnie nie ma znaczenia, czy ktoś owija w bawełnę, czy mówi wprost - liczy się tylko to, co ten ktoś mówi... |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym smieszne jest to że dla kobiety moze byc za wczesnie na seks ale kazdy facet to na 100% bedzie chciał seksu na 1 randce bo on nie ma mózgu tylko sam popęd. Facet tez moze nie chciec jeszcze tego seksu na 1 randce a zapraszac po prostu na obiad i film czyli FAKTYCZNIE na jedzenie i film! Seks to seks a zaproszenie do domu to zaproszenie po prostu do domu. Jednak na terytorium faceta to czułabym sie mało komfortowo na poczatku. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-24 o 14:18 |
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak tak na serio. A Ty niefajnie, że doszukujesz się w cudzych wypowiedziach czegoś, czego wypowiadający się w nich nie zawarł. Nigdzie nie pisałam, że ja oceniam co dla kogo seksowne. W tym wypadku bazuję na tym jak faceci określali, które zachowania kobiet są dla nich seksowne, a które nie. Z badań wynika, że dla facetów jest seksowne jak kobieta mówi otwarcie, że to nie jej tempo, że teraz na seks jest dla niej za szybko i że facet ma zwolnić. Jako nieseksowne były traktowane odpowiedzi wymijające typu: może innym razem, może kiedyś, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie itp. ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
-facet myśli o seksie co 4- 6 sekund -60% panów nie ma nic przeciwko uprawianiu seksu z nieznajomą kobietą (dla porównania taką otwartość na przypadkowy seks deklaruje zaledwie 10% pań) - 60% panów nie ma nic przeciwko seksowi z przypadkową kobietą bez zabezpieczenia i ewentualnej ciąży partnerki. Co zrozumiałe bo męska natura pcha panów w kierunku zapładniania jak największej ilości kobiet Nadal myślisz, że jak facet od razu zaprasza do domu to na wspólną medytację bądź maraton filmowy i pokaz swoich umiejętności kulinarnych?
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2016-11-24 o 15:55 |
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
60% facetow to wcale nie tak dużo. Duzo byłoby 80%. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-24 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie poszlam do faceta na 2 spotkaniu i nie poszlabym. Uwazam, ze lepiej byc ostrozna. Jak Ty czujesz, ze tez nie chcesz, to nie idz. Samo to, ze spotkaliscie sie raz w ciagu 2 miesiecy jest kiepskie. Moze mu za bardzo nie zalezec, a zaprasza do siebie na seks. Inaczej na pewno znalazlby wiecej czasu, by sie spotykac.
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Oczywiscie zaproszenie do siebie nie oznacza zawsze seksu, ale dla mnie wazniejsza jest kwestia bezpieczenstwa. Tak jak pisaly dziewczyny slabo sie zna, nie wiadomo co moze zrobic.. Jak sie zna dluzej to tez, ale krotko zwlaszcza, a ryzyko warto minimalizowac. Zwyczajnie bym sie bala i nie czula komfortowo. Tak samo nie zapraszalabym faceta do siebie tak szybko, ale jednak dom kojarzy mi sie z komfortem i nie chcialam, by ktos kogo jeszcze nie znam w nim byl. To bylaby jeszcze dla mnie obca osoba. Dla mnie to niekomfortowe. Dlatego zawsze na poczatku byly komfortowe miejsca. Zapraszanie po wiekszej ilosci spotkan, wtedy kogos sie juz troche zna, czuje bardziej komfortowo i jest blizszy. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Edit: Nie umiem edytowac na smartfonie, wiec pisze tutaj. Mialo byc, ze na poczatku spotykalam sie w neutralnych miejscach ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Thirky to indywidualna kwestia i nie ma co sie dziwic, ze ktos ma inaczej... no ale nie boisz sie isc tak na 1 randke do kogos? Nie krepujesz sie? Dom to jednak juz intymne miejsce, ja bym sie zaroeno krepowala jak i bala. To tak jakby samemu wchodzic w klopoty, bo nie wiesz czy nie idziesz do psychopaty skoro dopiero 1 raz go zobaczysz. Dla mbie to byly takie podstawy jak 1 spotkanie to w dzien, miejsce gdzie sa ludzie itp. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam się wcale nie seksem czy jego brakiem martwiłabym, tylko tym czy przypadkowy facet nie okaże się takim Kajetanem Poznańskim.
|
|
#43 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie znasz go kompletnie. Nie ryzykuj. Po co Ci to? W kawiarni się nie możesz umówić? ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Gra niewarta świeczki. |
||
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Tyle, że u mnie on wymiguje się od innych spotkań. W tygodniu pracuje, w niedzielę odpoczywa itp. Ciągle coś. Poza tym rzadko sie odzywa, przeważnie w weekendy.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Tym bardziej dziwi, że jeszcze sobie z tematem jego osoby nie dałaś spokoju. Widać, że mu nie zależy na niczym więcej.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko OLEJ go! Nie warto. Jesli pojdziesz to i tak wiecej sie nie odezwie bo zalezy mu jedynie na tym. On nie chce Cie poznawac. Poznawac mozna i na spacerze po miescie czy w kawiarni. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-25 o 10:59 |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie brzmi to wszystko bardziej jak artykuł z jakiegoś portalu erotycznego niż wynik jakichkolwiek badań... Niektóre pomysły są wręcz komiczne... |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że nie pójdę, nie mam najmniejszego zamiaru
Dobrze wiem, że dla chcącego nic trudnego, zawsze znalazłby czas, choć na godzinę.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
ostanio tez miałam podobną sytuacje tylko to kolega z pracy no tylko pracuje zaledwie u nas miesiąc . jak sie to zdarzyło pracował u nas tydzien więc bardzo slabo go znałam wcale mozna powiedzieć. raz rozmawialiśmy zamieniliśmy kilka słów . 2 rozmowa to zaczął pytać czy mam chlopaka i co robie w week ja mu mówie ze wole to zostawić dla siebie on pytam sie bo mieszkam sam i czy bym do niego nie przyszła byśmy coś porobili i tu mi sie lampka zapaliła . odmówiłam mu bo ta sytuacja była dla mnie bardzo dziwnia. ledwo mnie zna i do domu zaprasza no wiadomo w jakim celu . porobimy coś heheh no na pewno w karty grac nie chciał
tylko chciał mnie wykorzystać ! relacje moze mamy dobre ale wole go brać na dystans D: ja tam ani nie zagaduje ani nic tylko słuzbowo . on tam zagaduje trochę . odpowiadam tylko z uprzejmości ! dla mnie to jakiś dziwny typek zapomniałam napisać ze jak odmowilam to powiedział ze mnie nie bedzie do niczego zmuszał no i wiecej nie zapraszał mnie do siebie ani na inne spotkania . nasze relacje nie roznia sie od pozostałych pracowników. nawet nie chce z nim jakiś głębszych relacji !
Edytowane przez nelka555 Czas edycji: 2019-11-29 o 19:57 |
|
|
|
|
#50 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeśli dalej będzie drążył, to dla mnie byłby sygnał że coś z nim jest nie tak i lepiej będzie zakończyć tą znajomość. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowicie mnie rozśmieszyło to zdziwienie autorki ... i reszty wypowiadających się
A jeszcze lepsze jest to se autorka myśli ze jest z nim szansa na związek XD |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej czas przeszły, bo wątek ma 3 lata.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

Poźniej, jak już byliśmy dosyć blisko spytałam go, co tak naprawdę miał wtedy na myśli i on twierdził, że nie seks. Chciał, żeby było bardziej intymnie, żebyśmy mieli lepsze warunki do spokojnej rozmowy. Nie wiem, czy mówił prawdę, może na seks też liczył, ale fakt jest jednak taki, że mimo to chciał mnie poznać, więc nie zrezygnował, kiedy nie godziłam się na domowe randki.

tylko chciał mnie wykorzystać !
relacje moze mamy dobre ale wole go brać na dystans D: ja tam ani nie zagaduje ani nic tylko słuzbowo . on tam zagaduje trochę . odpowiadam tylko z uprzejmości ! dla mnie to jakiś dziwny typek
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.