|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zawsze łakoma.
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IV
Cytat:
![]() I właśnie później zaczęły mnie nachodzić takie rozkminy. A jak się sobie nie spodobamy? Albo będziemy oczekiwać czegoś innego? Albo któreś z nas będzie czuło niesmak, bo druga osoba wygląda całkowicie inaczej niż w myślach? I napisałam mu swoje obawy. Powiedział, że on jest pozytywnie nastawiony do spotkania. Co wyjdzie to w praniu. Jeśli nam nie pyknie to chociaż będziemy mieć kompanów do picia alkoholu ![]()
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stąd idealnie byłoby spotkać kogoś fajnego w realu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja urwałam z nim kontakt, nie było to i tak nic romantycznego, po prostu mniej pisaliśmy i mniej aż padło. Nie wiem po co teoria o 'tamtych'. I cały czas traktuję to koleżeńsko, ale miło mi się z nim gada.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2016-11-23 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
BAN stały
|
Cytat:
Im dłużej rozmowa trwa, tym większą odczuwam presję. Wychodzę z założenia, że jak się człowiek wystrzela z tematów to potem już ciężko o dobre, pierwsze wrażenie. Po prostu wydaje mi się, że na wszystko jest pewien odpowiedni moment. Zauroczeniu sprzyja rozmawianie na fajne, interesujące tematy. Jeśli je wszystkie odbębnimy w necie to .... czar pryska ![]() Nawet nie pojmuję jak można pisać z kimś 3 miesiące i nie zapraszać ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-11-23 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Wychodzę z założenia, że jeśli znajomość da się "przegadać" to i tak nie rokuje ona dobrze
![]()
#4806 | |
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() ![]() Spotkania proponował. Tak jak już pisałam. Czekał, aż wrócę z miasta rodzinnego do naszego miasta. Jak już wróciłam to mieszkam jak na razie trzy tygodnie. Spotkanie było ustalone, ale odwołał. Przeprosił, wyraził skruchę, powiedział, ze się zrekompensuje. Teraz czekam, bo nie chce się narzucać ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
U mnie najlepiej wypadały te znajomości gdzie pisaliśmy sporo i kilka tygodni. Ale fakt, jak coś szło potem nie tak to trudniej było przełknąć niż 2-3 rozmowy i spotkanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Rozeznanie
|
Zdarzyło mi się kiedyś pisać z kimś przez miesiąc, a tak to zwykle spotkanie po tygodniu, dwóch. Potem już jak facet nie proponował spotkania po 2 tygodniach spotkania traciłam cierpliwość. Podziwiam, że dajecie radę tak długo pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zawsze łakoma.
|
Powiedziałam sobie, że jak wrócę do naszego wspólnego miasta i nie dojdzie do spotkania to odpuszczę. Nie udało się spotkać, no trudno. Teraz myślę, że jak następnym razem też odwoła spotkanie to kończę znajomość, bo nie ma sensu tego tak długo przeciągać...
#4810 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W ogóle, do klepania w klawiaturę podchodzę z rezerwą. Można być mistrzem klawiatury, a w rzeczywistości nie powiesz nic sensownego. Albo można być milczkiem przy klawiaturze (bo ileż możesz pisać do jednego zdjęcia profilowego), a w rzeczywistości będziesz mieć tematów bez liku bo każde spotkanie to inna rzeczywistość, inne miejsce, inne jedzenie, inne n bodźców, które mogą sprawić, że zawsze znajdziesz fajny temat. Jak widać, zupełnie inne podejścia ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-11-23 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-23 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja też bardzo lubię pisać, mam takich znajomych internetowych, z którymi piszę nawet lata, nie miesiące i nie planujemy się spotkać, bo to żadne romantyczne relacje, a czasem całkiem inne miasta/ kraje.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2016-11-23 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia z londynu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak uważam ![]() Jeżeli trafia na siebie osoby które siebie polubily, chcą się kontaktować, rozmawiać to upływ czasu nie ma większego znaczenia. Wiadomo, ze takie internetowe znajomości lepiej żeby kiedykolwiek zostały spersonifikowane (bo ilez można klepac), ale to ze rozwijają się w internecie np. 3 miesiące nie czyni ich gorszymi. Natomiast moim zdaniem problmem jest oczekiwanie czegos, jeżeli ludzie się nastawiają na cos, maja oczekiwania , no to to "wypalenie" prędzej przyjdzie. Czlowiek się nastawia --> nie zostaje to zaspokojone---> spada energia, motywacja, kontakt się urywa.
![]() |
#4817 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też chcem coś xP. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2016-11-24 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Raczkowanie
|
Tak sobie czytam te posty pobieżnie i się zastanawiam czy wy w ogóle umawiacie się z ludźmi spoza internetu, chyba jednak potwierdza się teoria, że portale randkowe okupują spróchniałe singielki szukające x lat ideału do którego im samym sporo brakuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bzdura. Gdyby na portalach były same singielki, to byłby on najwyżej dla lesbijek ![]() Ja umawiam się w realu, jak mam okazję kogoś poznać. Niestety, to ostatnie jest trudniejsze - pracuję w małej firmie, imprezuję sporadycznie, jak się nie jest na studiach ciężej poznaje się nowe osoby. Przez neta jest po prostu łatwiej. Apropo portali, ostatni nie randkuję, ale intensywnie rozmawiam z jednym panem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A single to juz nie?? Głupoty gadasz Ja sie umawiałam z tymi z ktorymi najlepiej mi sie pisało. Nie ma ideałów to po pierwsze a ja w końcu znalazłam swój taki pół ideał dla którego tez jestem pół ideałem ![]() ![]() Ty sie mozesz zwiazać z byle kim ja juz wole być sama niz z byle kim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Raczkowanie
|
Faceta można poznać w milionach miejsc, na siłowni, w kolejce do sklepu, w CH, w windzie, nie tylko na imprezie. Kiedyś zapytałem się swojej dziewczyny czemu ona wstaje o 6 rano i mnie budzi żeby iść na siłownię, myślałem że taki z niej ranny ptaszek a ona po prostu nie chodzi wieczorem, bo wtedy roi się tam od "instruktorów" którzy szukają tylko pretekstu żeby zaprosić ją na kawkę. Z koleżanek mojej dziewczyny tylko jedna wojuje na badoo, swoją drogą jest otyła więc nie dziwi mnie czemu tam siedzi. A tak to prawie każda normalna szuka na żywo.
Cytat:
![]() Edytowane przez MMarius Czas edycji: 2016-11-24 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Ooooo a już tak było spokojnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli istnieje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Raczkowanie
|
Jedna woli lukrowanego lisa a inna faceta z jajami który nie boi się wyrażać własnego zdania, swoją drogą prawdziwego, kto co woli.
A jeszcze co do singli to tinder opublikował kiedyś statystyki dotyczące polubień i okazało się, że kobiety są 3x bardziej wybredniejsze od facetów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i? Nie bardzo rozumiem, po co gromisz inne kobiety, zwłaszcza skoro masz dziewczynę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Raczkowanie
|
To się nazywa konstruktywna krytyka. Akurat mi się przypomniał ten wątek gdy trafiłem przypadkiem na ten tekst, wypisz wymaluj wy
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Juz skończyłeś czy nadal masz zamiar pierdzielic farmazony? Bo trochę nuda
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chcesz przez to powiedziec że twoja dziewczyna nie była wybredna i wzieła pierwsze lepsze gacie to średnio to wygląda. ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-24 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój, dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.