|
|
#2671 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Bo jeśli nie, to płać szybko i czekaj na przesyłkę ![]() Dzięki wielkie, oczywiście na wieczór wyprostowałam ![]() A mogę dopytać, to moja przyjaciółka z podstawówki jeszcze, z Olsztyna, która teraz mieszka po drugiej stronie ulicy w Warszawie i widujemy się raz na rok... No ale zaczynam wracać do normalnego życia i odświeżać znajomości, więc na pewno będzie okazja ![]() Zapisz
|
|
#2672 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. o, to zapytaj proszę! Ale jak zapomnisz to trudno, pewnie i tak wyprzedane, z zeszłego roku, nie ma mojego numeru, i tak dalej, i tak dalej jak zawsze
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Panaroja
|
snad zamiaru srobienia kawusi i wysączenia ostatniej kropli Womanity , jak żyć panie premierze
![]() Cytat:
![]() albo nie mam tak wyrazistych urodowo przodków jak pani Ewa M. 2.a estetyka ?3.dlaczego mnie to nie dziwi a wręcz obraz doskonale znany łącznie z imieniem ![]() Cytat:
![]() 2.może być lęk separacyjny , ile jarl sobie wieku liczy ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-11-25 o 13:29 |
||
|
|
|
#2674 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale żeby BF nie był stracony kliknęłam szmatę w H&M i znalazłam inne buty (teraz czekam na sponsora z kartą).2. musi tak, ma teraz 11 m-cy. |
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy on jest do czegoś podobny? W jakim typie? Mnie zraziło, że słony, ale Ty byś chyba słonego nie stosowała? Wiesz, póki co, sprawdza mi się zasada, że jak Ty używasz jakiś perfum, to one są dobre Szyscy mówili mi, że doniczegoniepodobne, no ale, o czegoś być musi 2. Znad pachnienia bezosobowym czymś - Miu Miu. Do lekarza se tak postanowiłam pachś - tzw próbasy dotorebkowe w sytuacjach niedrażnienia tłumu. Serio pachnie to jak wszystkie kobitki, mijane an ulicy. Taki uniwersalny "perfum". Trochę - to już było, i to chyba wczesne 90te, a trochę taki zimny współczesny kwiatek. Nie umiem się zdecydować, czym mi to bardziej pachnie, chyba jednak skojarzenia z przeszłością mocniejsze. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
2. Zaczyna się czas kumacji, no i nie jest sam w stadzie. Pewnie to tylko jedna z faz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-25 o 16:15 |
||
|
|
|
#2676 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad rozmemłania
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba, że rząd wymyśli/podwyższy kolejne podatki, albo wynajdzie jaką inną metodę, by nas łupić ![]() Cytat:
![]() Ad sinupret - Katty, najlepszego imieninowo! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze co do "cudu pińcet plus" - mieszkam w okolicy, gdzie wiele sadów i plantacji truskawek. W tym roku nie było praktycznie chętnych do pracy, bezrobocie tak "spadło"!
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-11-25 o 16:20 |
||||||||
|
|
|
#2677 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ło matko, faktycznie, dziś Katarzyny
![]() Katty, Red - wszystkiego najlepszego! I wszystkim Kaśkom, które się nie ujawniają z imienia na wywątku, też!
|
#2678 |
|
BAN stały
|
Redzia, wybacz me fo-pa, Tobie też najlepszego!
|
|
|
|
#2679 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no to szystko jasne , niestety norma pamiętaj że ta tzw silna płeć jest słaaaaba ![]() Cytat:
i zaledwie kilka zapachów zyskało jego aprobatę ![]() 2.pchepracham ale Cytat:
![]() 2. 3. 4.że tak kolokwialnie powiem - dokładnie Wszystkim Kasiom wszystkiego, czego by chciały
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2680 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję!
Z tymi imieninami znowu problem, wczoraj nietopesz zadzwonił do TŻta z pretensją, że ma dla mnie prezent więc wpadnie (nie zapraszałam, nic nie urządzam, nawet zapomniałam, że mam imieniny, to jej telefon mi przypomniał), ale pewnie znowu dostanie niedobrą herbatę i nie będzie ciasta TŻ sam się wkurzył, poradził żeby wzięła dobrą herbatę z domu jak jej nie smakuje. No i cóż było robić, musiałam na gwałt organizować kawałek ciasta i dobrą herbatę ![]() Parabelko, takie ło nabytki, mam nadzieję, że mi butów nie wykupią do czasu powrotu do domu sponsora z kartą/paypalem (tak naprawdę sama płacę, kasę mu oddaję )I już nic więcej nie kupuję!!!
|
|
|
|
#2681 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ojej, to faktycznie lipa Cytat:
Co do tego "500+" jeszcze, moim zdaniem powinno być to tak zorganizowane, że jeśli nie pracujesz i chęci do jakiejkolwiek pracy nie przejawiasz, żadna kasa ci się nie należy, kropka.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2682 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
w gruncie rzeczy to Ty powinnaś teraz ją obdarzyć hojnym prezentem z wdzięczności za okazane łaski ![]() 2. buty za niewykupienie ![]() Gryksiu - chęci do pracy nie zweryfikujesz, każdy zawsze twierdzi że on by bardzo chętnie pracował, ale na takim stanowisku i z takim wynagrodzeniem, na jakie on zasługuje , no Ferdek Kiepski ogólnonarodowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2683 | |
|
|
Cytat:
Jak rany, to ja się przed chwilą z Katty widziałam, a ona dziś imieniny... O ja durna... Katty wybacz!! Sto lat, przyjemności, szczęścia, radości i wizyt w mniej świętych knajpach, niż ta, w której byłyśmy ![]() Zapisz
|
|
#2684 |
|
Piers do przodu
|
Senkju Wsiem za życzenia imieninowe
![]() A Mursz przy okazji za bardzo miłe święte spotkanie - ręka boska rulez
|
#2685 |
|
|
Redzi też najlepszego
|
#2686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Niestety groteska sytuacji narasta - właśnie dostałam maila, że w związku z brakami magazynowymi Nawet kosza mi nie jest dane se kupić Cytat:
BTW, daj znać jaką kupiłaś herbę ![]() 2. Zajeeebiste!!!! Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2687 |
|
|
Cóż, wypatrzyłam przez okno autobusu afrykańską knajpę. Tam zarządziłam spotkanie, a na miejscu się okazało, że to owszem kawiarnia, ale misyjna
I wszystko było święte, zaraz Wam z telefonu wkleję, jakie były szalone promocje ![]() Zapisz
|
#2688 |
|
|
1480093921495.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2689 |
|
Mother of Cats
|
Wszystkim Katarzynom wszystkiego pięknego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
A teraz szukam sobie zapachu z nutą kakao.
![]() Tak sobie teraz przy szafkach kuchennych dumałam, co by wyszło perfumowego, gdybym mogła połączyć moje ulubione nuty zapachowe kakao, earl grey, miód, vanilia, sliwka, trochę słodkich drzew typu sandał, gwajak, rum, cynamon, jakieś żywice, i trochę patchouli. ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Cytat:
Nie! Aaaaaale, cóż, Jednak szoczek i egzotyka zaliczone! W końcu BLACK Friday nie?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-25 o 18:37 |
||
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad bułeczki z serkiem topionym i maminym dżemem aroniowym macham Wam
![]() Wszystkim obecnym Kasiom składam najlepsze życzenia imieninowe Cytat:
![]() Ignoruję BF, bo na koncie pustki po spontanicznym kupnie krzeseł i ekspresu
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-25 o 19:19 |
|
|
|
|
#2692 | |||
|
Nindżopesz
|
Dziękuję dziękuję komu nie dziękowałam
Cytat:
Cytat:
2. no ba, nietopesz niezawodny. Herbata nie wiem jaka, moja matka dostarczyła mi kilka saszetek swojej. Cytat:
Buty kliknięte, ale co zabawne, to w momencie płacenia podliczyło mi 8 tys euro a nie 80 euro Po odświeżeniu wyszło 80, a mail doszedł, że niby kupione za 8000... Teraz myślę czy ich od razu nie zwrócić i nie zażądać 8 tys Jakieś fatum, przyjdzie mi sprzedać swoją część mieszkania żeby to spłacić.A teraz dumam nad bonem do Douglasa, dziś zniżka 20% więc wezmę cień Armaniego, na który się od jakiegoś czasu czaję a było mi szkoda kasy, no i coś jeszcze za około 70 zł się zmieści... Ale co brać? Pomadkę?
|
|||
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa, a propos "wiszącego dida" Mój od września co noc przychodzi do nas do wyra. Boi się potworów, najchętniej śpi całą noc przy lampce (nie muszę wspomnieć, że mi to przeszkadza, bo łuna idzie), drzwi muszą być zamknięte, bo coś tam widzi...Kolację zagryzłam jeszcze słoiczkiem (malutkim ) galaretko-dżemu z porzeczek czerwonych i czarnych
|
|
#2694 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Nindżopesz
|
Nosz kurde, tak długo dumałam co dobrać do cienia, że mi cień wykupili!
A potem wykupili dwa inne, podobne! Chrzaniony czarny piątek!
|
|
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja surfuję, i nawet bym klikła torepkie, bo potrzebuję, ale no ni ma takiej jak chcę Kryste panie nawet nie chcę wiedzieć co się dziej w centrum handlowym Silesia God bless the Internet. Kosmetyków nie doradzę, bo sama sobie nie potrafię dobrać kolorówki. Pudr by się przydał dotorepkowy, ale risercz nie wykazał nic dla mnie wartego. Bym chciała rozjaśniający, rozbielający ale nie total mat, bo mam za żółte podkłady i zimą to wygląda źle, no ale nie ma takich. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Że nie mój on, to wiem z góry , raczej cel poznawczy mi przyświecał, że jak to tak, nie znać Womanity, nie móc się określić. Ciekawa jestem włąsnego odbioru. No i lubię mierzyć się z kontrowersją, często w moich oczach ona niknie. Cytat:
Swoją drogą, na co ten Nietopsz tak długo czekał
|
||
|
|
|
#2697 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. a Laura Mercier, któraś? Na F polecajo. 3. cień wrócił był za jakąś godzinę Szybko kliknęłam i znowu zniknął. Więc uff, jestem ustawiona.Z tego wszystkiego polazłam sprawdzić czy Voluplus (od wypełniania cycków i polików) też przeceniony, no i też Trza było brać, cóż robić...Przeceny to ZŁO. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-11-25 o 21:18 |
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za powroty asortymentowe! Laura głównie sypka. Ja kompakciku szukam. Ten nowy nie wiem jaki jest ale w sieciuni na rozjaśniający/rozbielający nie wygląda. Jesli chodzi o sypkie pudry LM to testowałam, i niczym nie różnią się na mnie od krzemionki z kolorówka.com. Podkreślam - na mnie. Nie ma żadnego efektu wow. Ot bdb puder, niewidoczny. ![]() Ale thnx Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-25 o 21:28 |
|
|
|
|
#2699 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.oesu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
2.chyba nic dobrego jednak gdyby tak wszystko razem ![]() Cytat:
2.o matko umarłabym na zawał na miejscu ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() mnie roskosze blak frajdeja ominęły bo raz że o nim zapomniałam, dwa - moje aktualne potrzeby i tak z nim nie konweniują , albowiem nabyłam dziś chili w płatkach, grzypki shiitake i makaron sojowy ![]() Zapisz
|||||
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no spoko, nie jest zła, nawet rozważam żela, jednak kakao szukam w formie wody edp lub edt, a takiego w YR obecnie nie dajo chyba ![]() 2. O jaaaaaaaaaaaaaaaa Topre zakupy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-25 o 21:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

Chociaż w sumie mam podobne
Bo jeśli nie, to płać szybko i czekaj na przesyłkę 

Dzwoniła ciotka złożyć życzenia ojcu i dowiedziałem się, że jej sąsiedzi (znam doskonale, jako dziecko spędzałem każde wakacje razem z ich dziećmi) zostaną dziadkami, bo ich najmłodsza latorośl (osiemnastolatka) jest po raz drugi w ciąży. Brajanek skończył roczek niedawno temu
Niby nic szokującego, rodzina jakich wiele, ale... tam nikt nie jest zatrudniony, nigdy nie był. Jedynie dziadek dorabia, gdzie może, głównie jako "parobek" u okolicznych gospodarzy
Czy on jest do czegoś podobny? W jakim typie? Mnie zraziło, że słony, ale Ty byś chyba słonego nie stosowała?
Wiesz, póki co, sprawdza mi się zasada, że jak Ty używasz jakiś perfum, to one są dobre

za niewykupienie