Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-04, 18:34   #2371
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
proszę mnie chwalic. Miałam łyknąc maczki dwa ale się oparłam
czytałam w klinikowym wątku gratulacje należy Ci się nagroda tylko jaka byłaby dobra, jeśli nie kosmetyczna
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 18:41   #2372
kamisio
Zadomowienie

Bo sie jeszcze skusze na tego maczka tak go zachwalacie
Stary 2008-03-04, 18:48   #2373
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Powodzenia!

Mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Wczoraj wieczorem miałam telefon z domu, że ktoś z bardzo bliskiej rodziny walczy w szpitalu o życie .
Dziś jadę do rodziców.
To będą moje najsmutniejsze urodziny.

Jak się wali to wszystko na raz .
Dzięki

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Estel, trzymam kciuki za egzamin.
Dzięki nie jestem do końca zadowolona. Padał poza tym śnieg i mam humor do piję szampana, a później wezmę długą i gorącą kąpiel. Poza tym znowu mi się popsuła cera.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
jak napisała Madlaine :"rozmawiałam z konsultantką Clinique ostatnio i podobno mają być w sprzedaży ok. połowy marca, bo szkolenia już dawno były

wg jej opinii potrójny róż w odcieniu Bare Nudes jest cudowny"

to pewnie będzie piękny

Cytat:
W planach na dzisiaj miałam muffinki jogurtowe z jagodami. Ale muszą poczekać do jutra, bo sporo czasu mi zeszło na zakupach.
Poproszę przepis

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 18:50   #2374
iceflower
Przyjaciółka KWC

To będą te: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=18995 + mrożone jagody.

Następnym razem zrobię cytrynowe albo te z suszonymi pomidorami i mozarella. Jedna mała foremka a tyle radości.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 18:56   #2375
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez kamisio Pokaż wiadomość
no co ty Aga, nie poznaje
mam silną wolę, tylko czasami słabszą niż zazwyczaj
Witamy rodzynka

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jestem z Ciebie dumna
dzięki aż mi lżej na duszy

Cytat:
Aga, brawo.

fajne uczucie

Cytat:
czytałam w klinikowym wątku gratulacje należy Ci się nagroda tylko jaka byłaby dobra, jeśli nie kosmetyczna
no własnie w nagrodę poproszę o to by Truskawka nie wrzucała choco-latte oraz pink chocolate w marcu bo ulegnę

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 19:09   #2376
emememsik
po prostu Em :)

Ja wychodząc dziś ze szkoły wiedziałam, że muszę sobie jakoś wynagrodzić tę spartaczoną maturę. TŻ też to wiedział, więc zabrał mnie do pierwszej drogerii po drodze i kazał wybrać sobie coś ładnie pachnącego i absolutnie mi niepotrzebnego. Na jego koszt. Spodobała mi się cała seria Dairy fun, w końcu wzięłam kokosowy żel pod prysznic. Pachnie trochę kokosowo, trochę krówkowo. No i cóż, przyznaję się.. humor mi się poprawił.
Mam enty żel i dobrze mi z tym.

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22865
Stary 2008-03-04, 19:09   #2377
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisio Pokaż wiadomość
Bo sie jeszcze skusze na tego maczka tak go zachwalacie
skuś się, jeśli jest Ci naprawdę potrzebny

i kto to mówi.. Posy mi nie potrzebny (aż tak ) a dumam nad nim i dumam ;D pewnie zaraz mi go sprzątną sprzed nosa i dopiero będę miała

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
dokładnie tak
Cytat:
no własnie w nagrodę poproszę o to by Truskawka nie wrzucała choco-latte oraz pink chocolate w marcu bo ulegnę
ostatnio tyle nowości było szokujące

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja wychodząc dziś ze szkoły wiedziałam, że muszę sobie jakoś wynagrodzić tę spartaczoną maturę. TŻ też to wiedział, więc zabrał mnie do pierwszej drogerii po drodze i kazał wybrać sobie coś ładnie pachnącego i absolutnie mi niepotrzebnego. Na jego koszt. Spodobała mi się cała seria Dairy fun, w końcu wzięłam kokosowy żel pod prysznic. Pachnie trochę kokosowo, trochę krówkowo. No i cóż, przyznaję się.. humor mi się poprawił.

Fajny taki TŻ, który zna potrzeby kobiety i poprawia tym samym humor
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 19:12   #2378
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

znam te produkty mialam kiedys chyba wszystkie z serii o zapachu czekoladowym

edit: tak mi sie przypomnialo Mag jak tam Twoje wrazenia z uzywania cernora? bo u mnie niestety klapa krem jest a jakby go nie bylo
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2008-03-04 o 20:31
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 21:23   #2379
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
raczej na pewno ja tak myślę, czy się nie skusić na jakiś jeszcze kolor

ja też to byłby miły akcent na wiosnę
I jedno i drugie się okaże.
A co do maczka dla Ciebie, to zastanów się czy aby na pewno jest Ci niezbędny do życia. Ledwie pierwszego dostałaś...

Cytat:
spal i za mnie, jak możesz
Wszystkich swoich nawet nie spaliłam... Godzina to za mało.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ze tez nie wpadło mi to do głowy

Cytat:
Jak to z jakiej formy jest stolnica

Mam taką: http://www.allegro.pl/item315657727_stolnica_si likonowa_extra_duza_100_s ilikonu_nowa.html

Zamawiałam jakoś w październiku pierwsze 2 (dla siostry i dla mamy), a teraz zmaówiłam dla cioci i drugą dla mamy - duża nie miesci się do piekarnika a jak się zegnie to np. ciasteczka zlatują, więc sobie jedną przytnie Ciocia tez w tym celu kupiła - ma jedną z Tupperwear ale ksomiecznie droga więc szkoda ciąć
Miało być firmy nie formy Ale skoro masz tą z All, to fajowo, bo właśnie nad jej zakupem od jakiegoś czasu myślę Dobrze wiedzieć, że się sprawdza. W takim razie w przypływie gotówki, który nie pójdzie na spłacanie karty kliknę sobie taką stolnicę.

Cytat:
Taa... piszesz tu teraz o spalaniu kalorii a cały tydzień o wypiekach
Oj, ale póki co wypiek był tylko jeden i to tylko 12 malutkich muffinek

Cytat:
Kupiłam w końcu podkład. Chociaż miałam moment załamania, jak podeszłam do szafy IsaDory w SP i zobaczyłam wszystkie testery oprócz mojego koloru. Na szczęście zanim zdążyłam się porządnie zdenerwować okazało się, że tester stał w drugim rządku.
Daj znać, jak się sprawdza, bo i mnie on kiedyś zastanawiał. A jaki odcień kupiłaś?

Cytat:
W planach na dzisiaj miałam muffinki jogurtowe z jagodami. Ale muszą poczekać do jutra, bo sporo czasu mi zeszło na zakupach.
Jogurtowe też są u mnie w planach na tyn tydzień. Ale bez dodatku owoców, sama Jogobella z owoców leśnych.

Cytat:
T Jedna mała foremka a tyle radości.
No nie
Ja już bym chciała mieć drugą, bo stwierdzam, że jedna to za mało, ale z drugiej strony nie wiem czy mi 2 na raz do piekarnika wejdą Najwyżej trzeba będzie piec na 2 zmiany. Ale to i tak nie teraz, teraz kasy na foremki brak.

Cytat:
tak mi sie przypomnialo Mag jak tam Twoje wrazenia z uzywania cernora? bo u mnie niestety klapa krem jest a jakby go nie bylo
Ostatnio nie używałam go regularnie, bo coś mi się oczy podrażniły, łzawiły i piekły i nie wiedziałam od czego, więc na wszelki wypadek go odstawiłam. Od paru dni znów smaruję nim oczka na noc (bo 2 razy dziennie jednak nie mogę, jednak skóra domaga się więcej nawilżenia, więc na dzień idzie żel Biodermy) i widać, że znów są jaśniejsze. Jeszcze mi się co prawda skóra nie rozjaśniła tak, jakbym chciała, ale ogólnie jestem z niego zadowolona. I dobrze się sprawdza w duecie z tym żelem Biodermy, który mimo, że niby jest żelem, to dobrze mi służy. Tylko że w sumie to bardziej lekka emulsja niż żel, więc to pewnie dlatego, bo typowych żeli nie lubię. Wykańczam już drugą mini-tubkę 5ml i w niedalekich planach mam zakup całej pełnowymiarowej.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 21:25   #2380
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ostatnio nie używałam go regularnie, bo coś mi się oczy podrażniły, łzawiły i piekły i nie wiedziałam od czego, więc na wszelki wypadek go odstawiłam. Od paru dni znów smaruję nim oczka na noc (bo 2 razy dziennie jednak nie mogę, jednak skóra domaga się więcej nawilżenia, więc na dzień idzie żel Biodermy) i widać, że znów są jaśniejsze. Jeszcze mi się co prawda skóra nie rozjaśniła tak, jakbym chciała, ale ogólnie jestem z niego zadowolona. I dobrze się sprawdza w duecie z tym żelem Biodermy, który mimo, że niby jest żelem, to dobrze mi służy. Tylko że w sumie to bardziej lekka emulsja niż żel, więc to pewnie dlatego, bo typowych żeli nie lubię. Wykańczam już drugą mini-tubkę 5ml i w niedalekich planach mam zakup całej pełnowymiarowej.
to u mnie nie bylo zadnego rozjasnienia szkoda
Stary 2008-03-04, 22:32   #2381
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Daj znać, jak się sprawdza, bo i mnie on kiedyś zastanawiał. A jaki odcień kupiłaś?
Velvet Touch nr 39 Ivory Beige - super jest ten odcień tak na oko, jutro testy na twarzy i w dziennym świetle, mam wielką nadzieję, że mi nie ściemnieje, ani nie zbrzoskwiniowieje na twarzy.

Cytat:
Jogurtowe też są u mnie w planach na tyn tydzień. Ale bez dodatku owoców, sama Jogobella z owoców leśnych.
Jakoś nie wyobrażam sobie zrobić ciasta z jogurtu o jakimś smaku. Nie przemawia to do mnie. Wolę jogurt naturalny i mrożone owocki.

Cytat:
Co to za żel Biodermy? Ja właśnie wyciskam ostatnie kropelki z mojej Avenki i trzeba będzie coś nowego sobie sprawić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 22:38   #2382
rzyrafka
Zakorzenienie

No jestem już, wczoraj tylko liznęłam wizaż, bo wróciłam do domu po 20 z Prokocimia dzisiaj tez tylko wpadłam na 10 min do domu po zajęciach i biegusiem na callaneticsa. Czuję się zmęczona jak po całym tygodniu. No ale jak wiadomo też jestem na studiach dziennych

Otrzymałam wreszcie swoje glamshiny Natural Glow- superowe

Czy ktoś juz widział serum do włosów Nivea Diamond Gloss? Bo jutro sie wybieram z mamą wydać jakieś bony do Carrefoura i jakby było to bym Ja naciągnęła i jak nie znajdę nic ciekawego do zmywania oczu to zaryzykuję te emulsję Olaya- chociaż inne produkty z tej niebieskiej serii chyba mnie nei zachwyciły o ile dobrze pamiętam No i liczę, że w Czyżynowym Douglasie będą mieli zmywacze do pazurków Essence, bo jak nei to się załąmię

Sprawdzałam w 2 drogeriach jak wygląda Architect Carbon Gloss na szczoteczce- no i one są takie suchsze niż mój, który na włoskach szczoteczki zostawia takie "ciapki" już mi nei robi grudek i się nie kruszy. Ładnie podkręca rzęsy ale znów same ich końcówki wywinął mi do dołu dziś nie rozumiem tego tuszu wcale

MagJa- te czipsy jabłkowe są w sklepiku naturalnym jak się w bramę COKu wchodzi i też chyba po 2,80 kiedyś kupowałam tylko toto maluskie jest
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 23:30   #2383
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie wyobrażam sobie zrobić ciasta z jogurtu o jakimś smaku. Nie przemawia to do mnie. Wolę jogurt naturalny i mrożone owocki.
Do mnie też ta idea tak do końca nie przemawia, ale dopóki nie spróbuję to się nie przekonam. Na samym jogurcie naturalnym nie chciałam robić, bo TŻ nie lubi ich smaku, a znów owoców też nie chcę dawać póki co. Chcę takie muffinki jogurtowe solo.
I z tego samego przepisu co Ty będę robić

Cytat:
Co to za żel Biodermy? Ja właśnie wyciskam ostatnie kropelki z mojej Avenki i trzeba będzie coś nowego sobie sprawić.
A ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22397 Naprawdę fajny i niedrogi. W Vena-Vita był najtańszy z tego, co patrzyłam po krakowskich aptekach.

W ogóle muszę tą aptekę pochwalić. Do tej pory robiłam tam zakupy netowe z odbiorem w aptece 2 razy, zawsze na niewielkie kwoty, jakieś 30-40zł i raz nic nie dostałam, raz jedną marną próbkę i stos ulotek, a wczoraj do kropli do oczu za 22zł dostałam chyba 7 próbek podkładów i różnych wyszczuplaczy z Vichy. Nie powiem, miło mnie zaskoczyli

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Otrzymałam wreszcie swoje glamshiny Natural Glow- superowe
Nic się nie chwaliłaś dzisiaj. Proszę o prezentację przy najbliższej okazji

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
MagJa- te czipsy jabłkowe są w sklepiku naturalnym jak się w bramę COKu wchodzi i też chyba po 2,80 kiedyś kupowałam tylko toto maluskie jest
Ooo, to sobie kupię na próbę. Że maluśkie, to się domyślam. One wszystkie zawsze są w takich maleńkich paczuszkach. 5min i po sprawie

A wczoraj w realu niby były i jabłka i gruszki suszone na wagę, ale chyba tam niezła wilgoć panowała, bo jabłka i gruszki jakieś wilgotne były i na sam ich widok zrezygnowałam, a znów chipsy bananowe, które chciał TŻ były tak zawilgocone, że nie chciały z dyspozytora wylatywać

ice, ziz - ja tak dla informacji w najbliższy czwartek szykuje się nam wizażankowe spotkanie w Dyni. Jakbyście miały ochotę, to wiecie Ustalenia są na stosownym wątku na spotkanich.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 01:34   #2384
SiSleyS
Zakorzenienie

Dziewczyny bywam teraz rzadko przy komputerze- latam cały dzień za sprzętem i rzeczami na wyjazd.

Widziałam pytanie dotyczące mojej fryzury, więc odpowiem

Przedziałek mam naprawdę dość charakterystyczny, zawsze taki robiłam, lepiej mi się włosy układają jak właśnie mam taki 'na ukos'. Włosy mam gęste (dokładniej: miałam, bo wyliniały razem z rzęsami, ale teraz mam taki odrastający puszek ). Za to jednak są dość delikatne i cienkie.

Przód fryzury mam trochę dłuższy niż tył- ale to jest delikatna różnica. Z tyłu mam ścięcie na typową bombkę, dzięki temu włosy ładnie się układają- są mocno ścieniowane. Od boków natomiast zaczynają być dłuższe i przechodzić w dłuższy przód, który jest ścięty na prosto, bez cieniowania- tylko na czubku głowy mam je leciutko podcieniowane by nadać objętości.

Mam nadzieję, że jakoś to wytłumaczyłam Ścinam się w ten sposób od kilku lat- tzn. raz na jakiś czas, bo lubię zmiany no i nie zawsze każdy fryzjer wie o co mi chodzi

Mam fryzurę ściętą dokładnie jak na tym zdjęciu trochę musiałam je przerobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzurka.jpg (33,4 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-03-05, 07:01   #2385
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Snow, jak mogłaś
powinnaś sobie zablokować truskawkową stronę na miesiąc, bo jak tak dalej pójdzie nie wytrwasz totalnie a ile jeszcze okazji może być
Teraz to już na pewno wytrwam. Oba maczki planowałam kupić już dawno, chciałam je kupić w Sephorze przy okazji jakiejś promocji (choćby -20% ). Tutaj mogłam mieć 2 w cenie 1

Musze faktycznie przestać zaglądać na Truskawę i co chyba wazniejsze - na wątek o Clinique

Cytat:

Gdzie Twoja silna wola, co Jeszcze parę godzin temu nie miałaś ochoty na żaden kosmetyk, a teraz kliknęłaś i to dwa. Nieładnie, nieładnie
No bo to jak 2 w cenie 1! (będę sobie to powtarzac co chwila jako kolejne usprawiedliwienie hyhy)
Jak już być nałogowcem, to chociaz trzeba skorzystać z okazji A wiem, że i tak prędzej czy później kupiłabym oba.

Za to jestem pewna, że do końca kwietnia nie kupię już żadnego różu itp. Wczoraj doleciał do mnie Aglow, jak dołącza maczki, to już nie będę miała kiedy się tym wszystkim malować. W okolicach maja dokupię jakiś bronzer i tyle

Cytat:
A tak w ogóle to fajne te blaszki Wiltona, takie porządne już z wyglądu, i szybciutko stygną, i łatwo się myją. Nie wiem tylko jeszcze jak z nich same babeczki wychodzą, ale póki mam mnóstwo papilotek, to pewnie tego nie sprawdzę. Po co sobie życie utrudniać
Ja mam na 12 standardowych muffinek z Duki, a na minimuffinki z Wiltona i z obu jestem b. zadowolona Ostatnio upiekłam bez papilotek i pomimo iż porzadnie nasmarowałam foremki masłem, to przywarły, także jeżeli nie jestem zmuszona do pieczenia bez papilotek, to piekę w nich.

Ale fajna, musze się rozejrzeć za taką

Cytat:
proszę mnie chwalic. Miałam łyknąc maczki dwa ale się oparłam
Brawo Aga Ja przy szachownicy wytrzymałam, ale teraz już pękłam, bo na Posy i AB mam ochotę od kilku miesięcy. I ta cena...

Za to przedłużam odwyk

Cytat:
To będą te: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=18995 + mrożone jagody.

Następnym razem zrobię cytrynowe albo te z suszonymi pomidorami i mozarella. Jedna mała foremka a tyle radości.

Musze wypróbowac ten przepis

Cytat:
Velvet Touch nr 39 Ivory Beige - super jest ten odcień tak na oko, jutro testy na twarzy i w dziennym świetle, mam wielką nadzieję, że mi nie ściemnieje, ani nie zbrzoskwiniowieje na twarzy.

Gratulacje z okazji zakupu podkładu!

Co do ciasta, ja też jakoś nie wyobrażam sobie zrobienia z owocowym, chociaż może kiedyś spróbuję.

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Widziałam pytanie dotyczące mojej fryzury, więc odpowiem
(...)
Dzięki za wyczerpujący opis

Mam podobnie ścięte włosy, tylko mniej wycieniowane z tyłu i bardziej na boba, cięte na skos. A w sumie tak jak Ty masz to też kiedyś miałam ścięte włosy, ale to było dawno, może wrócę do takiej fryzurki
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 07:09   #2386
isa666
Zakorzenienie

Kurde, powiedzcie mi czy ja jestem jakaś pechowa? Nie wiem czy ktoś na mnie rzucił klątwe jakąś czy co?
Siedze sobie wieczorkiem w domu, dzwoni koleżanka i mi mówi, że nasz starosta roku pilnie mnie wzywa w sprawie zabranej pracy z egzaminu. Ja na to: O co biega?
Patrzę a na forum uczelni wpis od starosty, że niby ja nie oddałam pracy po skończonym egzaminie!!! Normalnie tak sie zdenerwowałam, starosta mi nie napisał nic dokłaniej, choć mu odpisałam zeby mi to wyjaśnił i zaczynam się denerwować
W zeszłym roku miałam taką samą sytuację, ale to była wina psorki, która moją pracę gdzieś włożyła w inne dokumenty, ale się znalazła a tu mnie o kradzież pracy oskarżają, że sobie zabrałam kartkę do domu a nie oddałam
Jak Boga kocham, chyba trzeba było rzucić te studia w cholere już dawno

Wybaczcie, że tak zaśmiecam, ale musiałam to z siebie wyrzucić

---------------------------

Sis, fajna ta fryzurka, ale ja np. bym sie nie dała rady tak ściąć, bo moje włosy by się puszyły i wykręcały na wszystkie strony Miałam już krótkie włosy i więcej miałam z nimi problemów niż z długimi
Stary 2008-03-05, 07:35   #2387
snowqueen
Zakorzenienie

isa jakie zaśmiecasz? No coś Ty

Współczuję, bo sytuacja nieprzyjemna, mam nadzieję, że Twoja praca się jednak odnajdzie... W ogóle dziwny ten starosta, nie mógł skontaktowac się bezpośrednio z Tobą i próbowac wyjaśnić? Niezbyt to miłe...

Też miałam taką sytuację, na II roku poszłam na wyniki egzaminu, a tu przy moim numerze kreska. Idę do dr, pytam, o co chodzi, a ona, że nie ma mojej pracy, wiec nie pisałam, ale tez nie przyniosłam usprawiedliwienia, więc powinnam dostać 2. Nie dałam sobie wpisac tej oceny i powiedziałam, żeby poszukała... To, że 5 osób zaświadczyło, że pisałam egzamin, to nic, a obecności nie sprawdzała W ogóle nawrzeszczała na mnie, że wymyślam sobie bajki i nie wiadomo co

Po tygodniu znalazła pracę i z oburzeniem wpisała mi ocene, oczywiście, nie usłyszałam żadnego przepraszam ani nic Pewnie uważała, że wielką łaskę zrobiła przez samo odszukanie mojej pracy. Ych.
Stary 2008-03-05, 08:28   #2388
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
0306 Trzymaj się
Trzymam się, dziękuję
Cytat:

Widzisz, będzie dobrze
I mim wszystko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzę. Dużo siły i zdrówka przede wszystkim

Dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dzięki

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Kurde, powiedzcie mi czy ja jestem jakaś pechowa? Nie wiem czy ktoś na mnie rzucił klątwe jakąś czy co?
Siedze sobie wieczorkiem w domu, dzwoni koleżanka i mi mówi, że nasz starosta roku pilnie mnie wzywa w sprawie zabranej pracy z egzaminu. Ja na to: O co biega?
Patrzę a na forum uczelni wpis od starosty, że niby ja nie oddałam pracy po skończonym egzaminie!!! Normalnie tak sie zdenerwowałam, starosta mi nie napisał nic dokłaniej, choć mu odpisałam zeby mi to wyjaśnił i zaczynam się denerwować
W zeszłym roku miałam taką samą sytuację, ale to była wina psorki, która moją pracę gdzieś włożyła w inne dokumenty, ale się znalazła a tu mnie o kradzież pracy oskarżają, że sobie zabrałam kartkę do domu a nie oddałam
Będzie dobrze, na pewno wszystko się wyjaśni

W związku z zaistaniałą sytucają wyjazd odwołałam, ale nic straconego, pojadę jak będzie cieplej i może na dłużej

Niom i moje konto troszkę odetchnie, bo nie mam teraz głowy do zakupów .

Przez ten cały stres i płacz dziś wstałam z dwoma wielgachnymi krostami (co mi się nigdy nie zdarza). W związku z tym dziś już na 100% muszę zrobić maseczkę aspirynową (a planuję ją od niedzieli ) i przeprosić się ze znienawidzonym normadermem chociaż na kilka dni.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 08:35   #2389
isa666
Zakorzenienie

Ech...dziewczyny najgorsze jest to, że poczułam się jak oszustka jakaś, że poszłam na egzamin, napisałam pracę i ją zabrałam ze sobą, żeby mieć pytania na poprawkę(bo ten prof. daje na poprawach te same testy )
Najgorsze, że nie wiem dokładnie o co chodzi, pilnował nas na egzaminie prof. i jego asystentka, jak dobrze pamiętam, to jej oddałam pracę i wychodząc z sali przeszłam koło prof, który stał na górze auli i nawet jakbym chciała, to bym nie mogła pracy wynieść ze sobą niezauważenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 08:51   #2390
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Widziałam pytanie dotyczące mojej fryzury, więc odpowiem [...]
dzieki myslalam o takkiej fryzurze, tylko boje sie co na to moje grube i niesforne wlosy
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja mam na 12 standardowych muffinek z Duki, a na minimuffinki z Wiltona i z obu jestem b. zadowolona Ostatnio upiekłam bez papilotek i pomimo iż porzadnie nasmarowałam foremki masłem, to przywarły, także jeżeli nie jestem zmuszona do pieczenia bez papilotek, to piekę w nich.
ja mam standardowa facklemanna a minimuffinki wiltona. kiedys, w zamierzchlych czasach gdy papilotki byly towarem deficytowym i nie sposob bylo je dostac pieklam bez, smarujac foremki roztopionym maslem i nigdy nic mi nie przywarlo teraz mam zapas papilotek i juz nie pieke bez

Cytat:

Wybaczcie, że tak zaśmiecam, ale musiałam to z siebie wyrzucić
isa biedaku mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni

_________________________ __

ide dzis kupic sobie kurtke wiosenna [chociaz pogoda sie skiepscila ]. mam nadzieje, ze cos znajde
Stary 2008-03-05, 09:30   #2391
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Do mnie też ta idea tak do końca nie przemawia, ale dopóki nie spróbuję to się nie przekonam. Na samym jogurcie naturalnym nie chciałam robić, bo TŻ nie lubi ich smaku, a znów owoców też nie chcę dawać póki co. Chcę takie muffinki jogurtowe solo.
I z tego samego przepisu co Ty będę robić
To daj znać, jak wyjdą. Ja myślę, że trzeba będzie dać do tego trochę więcej mąki niż w przepisie (ja na pewno, bo mam większy jogurt trochę).

Cytat:
A ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22397 Naprawdę fajny i niedrogi. W Vena-Vita był najtańszy z tego, co patrzyłam po krakowskich aptekach.

W ogóle muszę tą aptekę pochwalić. Do tej pory robiłam tam zakupy netowe z odbiorem w aptece 2 razy, zawsze na niewielkie kwoty, jakieś 30-40zł i raz nic nie dostałam, raz jedną marną próbkę i stos ulotek, a wczoraj do kropli do oczu za 22zł dostałam chyba 7 próbek podkładów i różnych wyszczuplaczy z Vichy. Nie powiem, miło mnie zaskoczyli
Dzięki, zastanowię się nad nim. Myślałam jeszcze nad Nuxe, tym specjalnie na cienie pod oczami. Jak zamawiasz w VV, to odbierasz na Wolskiej, czy na Józefińskiej?

Cytat:
ice, ziz - ja tak dla informacji w najbliższy czwartek szykuje się nam wizażankowe spotkanie w Dyni. Jakbyście miały ochotę, to wiecie Ustalenia są na stosownym wątku na spotkanich.
Przeczytam, nie byłam jeszcze na spotkaniu, więc chętnie bym przyszła, ale czwartek dla mnie chyba nie jest najlepszym dniem, mam zajęcia od rana do (prawie) wieczora.

Cytat:
Musze faktycznie przestać zaglądać na Truskawę i co chyba wazniejsze - na wątek o Clinique
Musisz - pomaga.

Cytat:
No bo to jak 2 w cenie 1! (będę sobie to powtarzac co chwila jako kolejne usprawiedliwienie hyhy)
Jak już być nałogowcem, to chociaz trzeba skorzystać z okazji A wiem, że i tak prędzej czy później kupiłabym oba.
Ale usprawiedliwienie.

Cytat:
Gratulacje z okazji zakupu podkładu!
Dziękuję. Zaraz testy, jak tylko zmyję maseczkę Nuxe i nasmaruję twarz wszystkimi specyfikami.

W ogóle, to straszne rzeczy dzieją się na mojej twarzy. Dawno nie miałam cery w tak beznadziejnym stanie i kondycji i sama już nie wiem, co mam robić.

---

Isa, nie martw się absolutnie, na uczelni zdarzają się takie kretyńskie sytuacje i absurdy.

Czy ktoś może wyłączyć śnieg? Miała już być wiosna! Taka pogoda, że chyba nie pójdę dziś na wykład (każdy wykręt dobry), tylko wrócę po ćwiczeniach piec muffinki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 09:35   #2392
snowqueen
Zakorzenienie

ice a co, praktykujesz niezaglądanie na klinikowy wątek? Faktycznie Cię tam dawno nie widziałam

Moja twarz też okropna Nigdy nie miałam tylu popękanych naczynek, skóra jest cienka, szaro-różowa, fu Rano niby jest ok, a wieczorem jak zmyję makijaż ukazują mi się jakieś plamki, mini-grudki pod skórą, suche skórki, nie wiem już, jak to pielęgnować.

Chyba nadchodzi pora na zakupy apteczne - coraz bardziej skłaniam się ku Active C, chociaż wcale nie chcę rozjaśniac twarzy
chciałabym Redness Solutions, ale w sumie jest sporo droższy no i bo ja wiem, czy pomoże...
Stary 2008-03-05, 09:44   #2393
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziękuję za słowa otuchy Co jak co, ale może ja wyglądam na spokojną osobę, ale jak się zawezmę to choćbym miała tą uczelnię na strzępy rozerwać to wyjaśnię tą sprawę

-----

PS. Widziała któraś z Was ten kremik Antheliosa LRP może w SP na przykład?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23208
Szukam filtra na wiosnę, będę zamawiać ten z Ori z Optimals z SPF 30, ale Antki też lubię a ten byłby w sam raz
Stary 2008-03-05, 09:47   #2394
iceflower
Przyjaciółka KWC

Snow, no raczej nie zaglądam ostatnio, i nie powiem - pomaga.

Ja mam coś strasznego na twarzy: jest cały czas sucha, ale tak wewnętrznie, na jednym policzku i brodzie "wyskoczyła" mi przepiękna mapka krostek, które nie chcę się zagoić. Pod podkładem zdarza mi się, ze skóra mi się błyszczy, a nigdy w życiu nie miałam z tym problemów. To chyba wiosenne przesilenie, tak mi szkodzi.

Za to widze poprawę na dekolcie i plecach. Wstrętne błotko Logony i balsam nawilżający działają cuda. Tzn. jak na razie, bo mam nadzieję, ze nie zatrzymam się na tym etapie i dalej będzie coraz lepiej, aż do czystej skóry na plecach.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 09:52   #2395
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
PS. Widziała któraś z Was ten kremik Antheliosa LRP może w SP na przykład?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23208
Szukam filtra na wiosnę, będę zamawiać ten z Ori z Optimals z SPF 30, ale Antki też lubię a ten byłby w sam raz
Widziałam go tylko dziś w KWC i też mnie zainteresował - jak go gdzieś zobaczę, to dam znać

Cytat:
Snow, no raczej nie zaglądam ostatnio, i nie powiem - pomaga.

Ja mam coś strasznego na twarzy: jest cały czas sucha, ale tak wewnętrznie, na jednym policzku i brodzie "wyskoczyła" mi przepiękna mapka krostek, które nie chcę się zagoić. Pod podkładem zdarza mi się, ze skóra mi się błyszczy, a nigdy w życiu nie miałam z tym problemów. To chyba wiosenne przesilenie, tak mi szkodzi.
Chyba też przestanę zaglądać w kusicielskie wątki.

Mnie też się skóra błyszczy Możliwe, że to przesilenie, bo ja ogólnie zaczełam się kiepsko czuć i nasiliły się też moje migreny i inne dolegliwości
A na brodzie mam jakieś dziwne plamki...

Ide buszowac po aptekach internetowych i chyba poszukam filtra.
Byłaś zadowolona z tej Avenki SPF50? Bo widziałam, że dobrze ją oceniłaś, ale tez widziałam, że wymieniasz ja na targowisku i nie wiem, czy to znaczy, że jednak jest średnia dla Ciebie?
Stary 2008-03-05, 09:57   #2396
zizou
Zakorzenienie

ja tez szukam filtera. chyba kupie dzis tego dzieciaczka klorane ktorego w KWC zachwalala Mag. no i do tego filtra kupie prawdopodobnie jedwabnika hauschki. bo tanszy niz doktor filgud benefita
Stary 2008-03-05, 09:58   #2397
iceflower
Przyjaciółka KWC

Świetnie oceniłam krem, a wymieniam mleczko. Krem polecam, a mleczko w porównaniu z nim jest takie fe - leje się przez palce i trudniej wchłania. I nie nawilża tak dobrze. Krem jest bombowy, do skory suchej lepszy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 10:09   #2398
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez szukam filtera. chyba kupie dzis tego dzieciaczka klorane ktorego w KWC zachwalala Mag. no i do tego filtra kupie prawdopodobnie jedwabnika hauschki. bo tanszy niz doktor filgud benefita
A mogę prosić o wskazanie palcem, o który filtr chodzi?

Cytat:
Świetnie oceniłam krem, a wymieniam mleczko. Krem polecam, a mleczko w porównaniu z nim jest takie fe - leje się przez palce i trudniej wchłania. I nie nawilża tak dobrze. Krem jest bombowy, do skory suchej lepszy.
Aaa to nei doczytałam. Nigdzie nie mogę znaleźć tego kremu
Stary 2008-03-05, 10:13   #2399
iceflower
Przyjaciółka KWC

Wiosna idzie, niedługo powinni we wszystkich aptekach wystawić filtry. A jak nie znajdziesz, to oferuję pomoc, bo chyba wiem, gdzie w Krakowie można kupić ot ej porze roku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 10:13   #2400
zizou
Zakorzenienie

snow, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19486
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości