|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
no i chyba klikne ten doidyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
o rany, ale was wzięła z zaskoczenia
świetnie ![]() Milenka od jakichś 3 tygodni ćwiczy siadanie, ale jeszcze nie usiadła z podniesionymi dwiema łapkami, i gdzie tam jej do klaskania ![]() ps. doidy cup to najdroższy kubek jaki miałam w rękach. w dodatku plastikowy! ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- 14 listopada kupiłam krzesełko z ikei na allegro, nawet nie bardzo szukałam najtańszej oferty bo chciałam mieć je szybko więc klik klik i kupiłam. do dziś nie dotarło
Milenka 1.05.2016 Edytowane przez asta9126 Czas edycji: 2016-11-25 o 20:41 |
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo podobaja mi sie takie porcelanowe zastawy dla dzieci ale to jeszcze troche czasu inaczej moglyby zle skonczyc ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Ogladamy idola a mala siedzi na kanapie wcina jogurt ze sliwkami i tanczy do muzyki |
|
|
|
|
#2824 | |||
|
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój cichaczem zaczął pełzać do zabawek, a myślałam, że będzie od razu raczkował tak jak starsza
|
|||
|
|
|
#2825 |
|
Zadomowienie
|
Brawa dla Lenki
doidy kupiłam i ja
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż awansował - już drugi dzień on usypia na noc, bo przy mnie dziecko za bardzo harcuje
![]() Nie mamy upadku z kanapy ale mamy guza - chciałam zainstalować Wojtula na środku dostawki a nie na łączeniu materacy a on odkrył szczebelki. Świetnie się nimi bawił, ale nie wycelował i rypnął czołem. Oj, płacz był niezły, ale wystarczyło wziąć na ręce i ponosić, mąż dodatkowo zajrzał i już się młode śmiało
|
|
|
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
My byliśmy dzisiaj u lekarza, mimo świadczenia w nosku Wojtuś jest zdrowy, mamy nawilżacz powietrza i chyba trochę jest poprawy
my kupiliśmy w rtv agd akurat była jakaś promocja, też jest 5LBylismy dzisiaj na zakupach i kupiliśmy krzesełko do karmienia, oglądaliśmy też foteliki ale nadal nie wiemy na jaki się zdecydować :-( Wojtuś po tych zakupach jakiś przebodzcowany, nie mogl zasnąć i straszna maruda :-( lekarka powiedziala ze ząbków nie widać a ewidentnie go męczą :-\ także niewiem o co chodzi:-\ Dziecko wkoncu padło i spi... Mąż też... Wiec został mi wizaz albo spanie pozdrawiamy
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslalam o tym samo ostatnio.. przesylam buziaki Cytat:
Poki co na praktyki, full time z Antkiem jeszcze poltora roku posiedze. A na praktyki chodze raz w tygodniu fajna odskoczniaKupilam dwa staniki :p oszczedzilam 100zl bo black friday chociaz wciaz cena z kosmosu haha
|
||
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
...człowieka chwile nie ma
i milion postów w plecy. ![]() Manu- dzieki jużem nazat. Od wczoraj tati w domu na wolnym i tak jakos ciagle cos robie/robimy korzystajac ze jest nas dwoch do ogarniecia Jogurtasa marudasa Wczorajsza noc masakra. Rozbudzal sie nie mogl zasnac puszal bąki biedny tej kupy nie mogł robic od poniedz czy wtorku juz podsypialam z nim na siedzaco bo odlozony w sekundzie sie rozbudzał ale na rekach tez sie krecil strasznie. Wstalam jak zombie i wyslalam D. po czopki glicerynowe. Ruszyły go dopiero po kilku godzinach aaaale jaaaak no ale dobrze ze w koncu poszlo. Niuniutek w koncu zasnal spokojnie na noc jak to mial w zwyczaju tj od razu przy cysiu. Odlozylam nie kreci sie. Spi. Uff cale zamieszanie wywolalo gó.no ![]() Co do perfum od lat uwielbiam pume red mialam z nia przerwe na flora by gucci a niedawno dostalam probke black opium i tez mi wpadly w nos. Teraz tez chce kupic i nie wiem czy pume czy opium. Gratki dziewczyny za osiagniecia Waszych dzieciaczkow. Na prawde jestem w szoku patrzac na mojego ze inne pelzaja raczkuja siedza Jogurtas ma czas ![]() ale ciesze sie ze jest jeszcze taki dzidziusiowy. ![]() Ja dzis poszalalam i ze trzy godziny grasowalam w galerii. Matulu tyle przecen ze zglupialam i tylko jedna bluzke sobie kupilam i jedna szminke. Jedną bluzke dla D. i zgadnijcie komu najwiecej nakupilam. ![]() Aha dzis mam wolną noc. Ustalilismy ze odsypiam dzisiaj ostatnie nocki w salonie. Chlopaki zostaja w sypialni i moim jedynym powodem do obudzenia sie ma byc tylko kp. W praktyce pewnie nic z tego nie wyjdzie bo malutek ma czujnik kto go usypia i jesli to nie jestem ja to jest pisk. A i D. nie jest taki czuly na kwekanie i zanim go uslyszy to ten sie pewnie obudzi a to = placz a to = ja sie obudze. No ale moze mnie zaskoczą i bedzie ok sie wyśpie a tati zobaczy jak to jest wstawac w nocy ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Aaaa kolejne dzieci spadają... Moze to cos w powietrzu lata! ![]() nie otwierajmy okien. ![]() Stówka dla kolejnych solenizantow.
Edytowane przez Iwonia27 Czas edycji: 2016-11-25 o 21:54 |
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
Czy wasze maluchy podczas znakowania w nocy były marudne? Budziły się często z płaczem i nic nie chcą tylko na ręce ? Kurczę u nas ostatnio noce tragedia w dzień jest w miarę ok trochę więcej na rece chce ale w nocy coś okropnego .
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwie noce (nie pod rzad) jedna pobudka byla z placzem takim ze tylko na recach bylo lepiej ale tez plakal. Tyle u nas. |
|
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
I Non stop w dzień chce na cycu wisieć w ogóle zaczęła płytko łapać i znowu sutki cierpią ; (
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie otwieramy okien hahaha będę miała dobra noc 😂😘Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż wybiera się właśnie po raz drugi na lotnisko. Odwołali lot mojej mamie :/
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- To sie porobiło! D. przyniosl mi Niuniutka do karmienia o godz 24 z minutami. Zjadl przysnal odnosze D. pyta spi? Ja ze tak jakby ale jeszcze plytko i jak odloze to sie zbudzi. To mowi to daj potrzymam go jeszcze idz spij. To ok. Jest godz 2.13 i ten stan (usypianie) trwa nadal. ![]() Co go odlozy to za minute slysze placze. To go bierze usypia z placzem, odklada, placze i tak od tamtej pory. Ja oczywiscie tez nie spie od dwoch godz bo jak mam zasnac. Pare razy chodzilam ze wsparciem ale D. sie zaparl i chce sam podołac. ![]() Niedawno poszlam zmiana pampera bo moze mokro, dalam cysia, dalej on go usypia. Malutek tez juz padniety. Mysle ze ewidentnie chce do mnie. U mnie az takich ekscesow nie ma. Mowie wezme go to trzy osoby pojda w koncu spac. O znowu placze. Albo cos mu sie porobilo ze dzis tylko na rekach chce spac. Ciekawe ile jeszcze D. wytrzyma ale trzyma sie dzielnie i walczy. Edytowane przez Iwonia27 Czas edycji: 2016-11-26 o 02:22 |
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze o nim świadczy choć wiadomo że Ty i tak nie spisz. Ja nie śpię bo właśnie się karmilismy i próbuje Tymciowi jakoś oddychanie ułatwić... ![]() Boję się żeby się z tego nic do poniedziałku nie wyklulo bo na dyżur nie chce z nim jechać bo tam kupę godzin czekania z innymi wirusami. Ewentualnie poszukam prywatnie lekarza na wizytę domowa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Nina następna. Zastanawialyscie się wczoraj
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
O rany
serio jakas plaga. Ja się tego bardzo boję i na razie pilnuje jak oka w głowie tfu tfu ale wiem że się nie da już tych żywych sreberek upilnować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba się przystosować do nowej rzeczywistości i na nowo nauczyć opiekować tymi małymi szogunami
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
O cholera, pewnie to przyszło razem ze smogiem co teraz wisi w całej Polsce 😨
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- W DD TVN mowia właśnie o szczepieniach |
|
|
|
#2842 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nie wiem co za pieron sie do nas przyplatal, ale od 3 mloda spala na mnie a i tak poplakiwala. Plecy mnie bola bo spalam na polsiedzaco ale chyba cos krzywo. To bedzie cudownu dzien
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Zmówiła się ta dzieciarnia? U nas pobudki co 1-2h i to na żarcie! Normalnie wypijał kilka łyków i spał a dziś jadł jak wściekły. O 5 w ogóle spał przytulony, bo nie chciał inaczej.
Smoczyca dziś przyjeżdża, jadę się spotkać z koleżanką, ale na pewno nie zajmie to tyle, żebym wróciła już do pustego domu Może wrócę, ściągnę mleko i wybędę na zakupy?
|
|
|
|
#2844 | ||||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Naumiala sie uderzac przedmiotem o podloze, perfekcyjnie "staje" na czterech i najwazniejsze...cudownie sie we mnie wtula az mi serce rosnie ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2845 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zadomowienie
|
U nas co chwile baam glowa o podloge. O placz. Bo wspina sie na meble, klęka itepe.Takze ten. Ale spadku z kanapy/łózka zamierzam uniknąć😚
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ninka- głasiu... Widze ze nie tylko my "pospaliśmy". Tati do konca dał rade. O 5 mi go przyniosl to jak go odlozylam bo juz u mnie przy jedzeniu zasnal tak spal do 8. Przyniosl mi i karmilam juz na lezaco i zasnal do tej swojej 9. A tati? Tati bedzie pewnie chcial odsypiac noc do 12. Ale zaraz zaraz hold on mi sie to nie zdarza bo malutek wstaje to i ja musze wiec niech zobaczy czym jest tata zombie. Ja lece z rańca do kosmetyczki. Ciesze sie ze eksperyment sie udal i nie polegl w polowie nocy. ️---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Nie wietrzysz domu? Czy moskitiera w oknach po lecie wystarczy?
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Zadomowienie
|
E no wlasniw cos dawno nie otwieralam okien 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonia ładnie to tak eksperymentować na chłopie?
Mona, masakra. Nie otwieraj więcej tych okien. Ja mam pieprznik w chacie, ale nie chce mi się sprzątać. W sumie to też nie chce mi się zrobić śniadania. Jestesmy tylko z Matim w domu, ale z okazji jego dzisiejszego święta wystroiłam go w polówkę i pewnie biedakowi nie wygodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

no i chyba klikne ten doidy
świetnie 
płakał strasznie, a ja z nim
teraz śpi biedny. Zanim poszedł spać to zachowywał się normalnie. Nie wiem tylko czy dobrze robie, że nie jadę z nim do lekarza... Ale z drugiej strony nie chce żeby załapał jakies paskudztwo jeszcze dodatkowo. 
. Zazdro takiej kumpeli
moja bezapelacyjna miłość
i milion postów w plecy.
Wczorajsza noc masakra. Rozbudzal sie nie mogl zasnac puszal bąki biedny tej kupy nie mogł robic od poniedz czy wtorku
juz podsypialam z nim na siedzaco bo odlozony w sekundzie sie rozbudzał ale na rekach tez sie krecil strasznie. Wstalam jak zombie i wyslalam D. po czopki glicerynowe. Ruszyły go dopiero po kilku godzinach aaaale jaaaak
no ale dobrze ze w koncu poszlo. Niuniutek w koncu zasnal spokojnie na noc jak to mial w zwyczaju tj od razu przy cysiu. 
ale ciesze sie ze jest jeszcze taki dzidziusiowy. 

Może wrócę, ściągnę mleko i wybędę na zakupy?

️