|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Cytat:
), ale w tych butach nic ładnego tudzież "rewelacyjnego" nie widzę. Są szpetne, dziwaczne, po prostu okropne, nie dosyć, że mają paskudnie usytuowany obcas, który robi za koturnę to jeszcze ten jaskrawy kolor ![]() A tak poza tym to czy w takim obuwiu da się normalnie chodzić ? Cytat:
Miłego oglądania ! Wydaje mi się, że te kuleczki są wydajne. Mamaantosia, Melkmeisje, czy próbki dotarły ?
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mają obcasa, to najnowszy krzyk mody
Moim skromnym zdaniem wygląda to pokracznie, niezgrabnie i troche przerażająco.Edit- to oczywiście było do Nat, zapomniałam zacytować. |
|
|
|
#2013 |
|
czyli Endżi
|
Miss, widziałam jeszcze inne zdjęcia z tej kampanii z Victorią
Jak dla mnie to ta pani mogłaby już zostać w tej papierowej torbie, w której siedzi na zdjęciu, które wkleiłaś ![]() Myszko - to moje określenie "rewelacyjne" nie znaczy, że da się je nosić Nat, mają obcas, ale nie tam gdzie zwykle
|
#2014 |
|
rude jest piękne:)
|
Ja bardzo przepraszam ze wsi jestem ,a jak takie buty sie nosi ?
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzą mi się z pracami Picassa - i mimo iż artystę szanuje i doceniam jego twórczość, to buty jacobsa ..... litości ..... może i ja ze wsi ...
|
|
|
|
#2016 |
|
czyli Endżi
|
Je się nosi tylko na wybiegu i do zdjęć reklamowych tudzież innych sesji zdjęciowych
![]() Te wychudzone gazelki-modelki wsuwają je na stopę i środek ciężkości znajdzie się na tylnej stronie podbicia a nie na przedniej
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nat
|
|
#2019 | |
|
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-03-04 o 20:50 |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co nie znaczy, że mi się nie podobają
|
|
|
|
|
#2021 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na określenie 'wychudzone' pozwolę sobie się delikatnie obruszyć ![]() Cytat:
![]() tak - przyznaję się - stereotypy związane z modą i modelingiem niestety zawsze mnie drażnią
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś u fryzjera- mam jeszcze jaśniejsze blon włosy i ktrótką fryzurę a la Mia Farrow w "Dziecku Rosemary" i grzywkę na Lurch'a z rodziny Addamsów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2023 |
|
czyli Endżi
|
No właśnie - też uważam, że nie ma sensu dramtyzować... A poza tym według mnie, akurat ten model butów nie jest czymś, co fashion victim lubią najbardziej
Z czyjego pokazu są te buty? Nat, też zauważyłam ten plaster Ale podejrzewam, że znalazł się on tam przede wszystkim dlatego, że:A) buty nie są w rozmiarze tej modelki (na pokazach nagminnie modelki chodzą w niedopasowanych butach B) albo obtarła sobie nogę już wcześniej. Wybiegi nie są aż tak długie żeby przechadzka zajmowała wystarczająco długo by sobie obetrzeć stopę (chyba że jest to ekstremalny przypadek z podpunktu A) i buty są zdecydowanie za małe )
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Miss natasha - fashion victim czyli ofiara mody a nie ktos kto lubi mode. To raz, a dwa na ostatnim zdjeciu widac ze panna ma na sciegnie Achillesa plaster - czyzby butki jednak nie byly wygodne...
![]() Nat
|
#2025 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
(no, chyba, zeby takie założyć i być noszonym na rękach )Cytat:
|
|
#2026 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
buty pewnie niewygodne, ale podoba mi się pomysł
![]() wyglądają abstrakcyjnie, ciekawie i tak przewrotnie ![]() kiedyś moja córka rysowała podobne |
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musze monitor umyc.
|
|
#2029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
]poza tym buty mogły być najzwyczajniej w świecie za duże/za małe, nikt nie szyje modelkom butów na wymiar ![]() aczkolwiek pewnie, że mogą nie być wygodne. jeśli o mnie chodzi, to określenie 'fashion victim' traktuję z rezerwą i dystansem, nie podchodzę do tego wyrażenia dosłownie - być może z tego wynika nasze nieporozumienie. pis end low
|
|
#2030 |
|
|
Jesli w tym sie dobrze chodzi to ja jestem Hans Kloss ,mnie sie nie podobaja sa co najmniej dziwne.
|
|
|
|
#2031 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() W pierwszej chwili zastanawiałam się czy to nie YSL, ale potem zauważyłam te torby... Dałabym głowę, że juz widziałam te "podwójne torby". Holender, nie mogę wpaść czyj to pokaz... Na 90% nie Chanel.Cytat:
Bo moda to nie tylko to, co da się włożyć. Pokój i perfumy ![]() Cytat:
![]() Ale niektórzy lubią to, co w modzie dziwne
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święte słowa Margot ( jeśli chodzi o buty ) Mi, takie pokojowo usposobione symbole Ducha Świętego co prawda nie srały na balkon ( na balkon waliły mi z premedytacją mewy i inne rybitwy ) ale zdarzyło się, ze na głowę .... ja dziękuję za takie pokojowe nastawieni. Co to ... chrzest jakiś w mordę ? |
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
ostatnim słowem wyjaśnienia
- z pokazu Marc Jacobs wiosna/lato 2008, ready to wear [Marc chyba nie robi w ogóle pokazów haute couture]
|
#2035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja popijałam soczek....pół biedy na umyty balkon, gorzej jak na świeżo umytą głowę....
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko- niestety nie posiadam aparatu, ale może będą jakieś zdjęcia ze zlotu katowickiego (oczywiście, jeżeli na zdjęciach wyjdę ładnie)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2037 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Dzięki za info
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
IMO w tych butach mozna byc tylko victim - szczegolnie na polskim chodniku = za pierwszysm rogiem zbieramy zeby do kieszeni... Normalnie ten facet chyba szczerze nienawidzi kobiet...
A tak btw - Antonio Berardi tez zrobil podobne tylko ze... nie maja obcasa w ogole, za to masakryczne platformy.... http://www.nytimes.com/slideshow/200...IDESHOW_2.html Nat
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, niestety... Chciałam kupić cynamonową wersję ale już mi się odechciało ![]() A, buty upolowałam sobie wczoraj, co prawda nie tak szalone jak u MJ ale mi się podobają |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Zerknijcie...
), ale w tych butach nic ładnego tudzież "rewelacyjnego" nie widzę. Są szpetne, dziwaczne, po prostu okropne, nie dosyć, że mają paskudnie usytuowany obcas, który robi za koturnę to jeszcze ten jaskrawy kolor 

Jak dla mnie to ta pani mogłaby już zostać w tej papierowej torbie, w której siedzi na zdjęciu, które wkleiłaś

)
teraz musze monitor umyc.