|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2016 - do szpitala pomykają, bo swe dzieci już witają!
Cytat:
![]() Cytat:
Migdalku - lepiej kup bo to nigdy nic nie wiadomo... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieżko odmówić gości w urodziny. Ale jak wyraźnie tego nie chcesz to powinni to uszanować ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam, dzwoniłam, odwiedzałam, ale zauważyłam, że tylko ja się staram, więc teraz już sprawę olałam. Jak ostatnio do chrzestnej dzwoniłam i przypomniałam, że ona sama też może do mnie czasem zadzwonić, to się wymigała standardowym tekstem "a ja nie wiem czy nie przeszkadzam, czy nie jesteś zajęta"...Tak, bardzo. Całę 9 miesięcy zapierdzielam w kopalni... Chodzi mi o to, że ja nikogo nie zaprosiłam, bo nic nie organizuję, ale jeżeli ktoś się pojawi, to oczywiście zostanie ugoszczony.
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-11-26 o 14:29 |
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Migdałku
![]() Kurde u Listopadówek to na początku było dużo porodów a teraz jakoś ta końcówka u nich mega spowolniła ciekawe jak to będzie u nas
|
#1865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj kot nadal nie wchodzi do malej do pokoju bo boi sie bialej podlogi. Ciesze sie niesamowicie. Dzis albo jutro rozlozymy w koncu ta kolyske w salonie, zeby nasza ksiezniczka Kicia nauczyla sie, ze to nie dla niej. U nas jest taka mgla, ze widocznosc jest na max 20m... no moze z 30m. Pani Migdalek ja tez nie lubie robic imorez na urodziny. Najwspanialsze jakie pamietam to te spedzonetylko z tz! Nie mialam wtedy wstepu do kuchni, a na obiad dostalam kaczke w sosie szalwiowym z frytkami z pietruszki i tiramisu i wspominam to do dzis! Byly to moje leniwe 22 urodziny a zarazem najpiekniejszy prezent, bo ja jednak lubie takie prezenty od serca robione. Rzeczy materialne jakos tak nie cieszą 6 stycznia w przyszlym roku tez zamierzam spedzic urodziny tylko z tz i Liliana mysle, ze te beda jeszcze lepsze- chocby mala miala plakac caly dzien i wisiec na piersi to pewnie nic tych urodzin nie przebije![]() Dziewczyny postanowilam sama uszyc spiworek do wozka. Jedna dziewczyna, która tu sprzedaje materialy pokazala na swojej grupie caly tutorial... wiec skoro poszewke na mini kolderke uszylam i poduszeczki to i musle, ze dam rade ze spiworkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba znalazlam patent na psa, zeby nie wchodzil na dywanik. Spryskalam dywan kroplami mietowymi i jak na razie pies jak niuchnie to zaraz ucieka 🙊🙉🙈
Pozniej spryskam kanape. Oby szybko nie wywietrzalo
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
U mnie olejek cytrynowy (na kota) na kablach dzialal przez okolo 1.5tygodnia. Jak moja kicia byla mala to ja tak probowalam oduczyc gryzienia kabli bo w 3 dni potrafila mi zalatwic 3 pary skuchawek samsunga to telefonu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
gorzej jak wywietrzeje nasza nie lubi zapachu lakieru do paznokci :P
|
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eukaliptusowy ponoc lepszy na odstraszanie ale nie mam. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Zjadlam budyn smietankowy 😌 Mniam
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj jem z nudów... mąż w pracy, oglądam powtórki na tvn bo co tu robić...
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czesto jem z nudow stad te kilogramy 🙈
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora dzis rodzi? Zapowiada sie jakas akcja?
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
ja niee
![]() dzis bylam na budowie niby blisko ale kurde normalne czulam malego nisko.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Hejka 👋
My nadal w dwupaku ( na szczęście! 😊 ![]() Mewka fakt, trochę wieje bez czopa, a Iza bez czapki, mam nadzieję, ze jej nie przewieje ✌ Dziś wykorzystalam pozytecznie moja energie i w końcu lepiej się czuje, jednak leczenie na kanapie nie jest dla mnie 😯 Ogarnelismy z tż całą chatę, zakupy, konkretny obiadek i zakonczylismy prasowanie i układanie w komodzie ciuszkow Izy 🙌 Tżta odeslalam do kumpli, bo zaraz się zabieram do napisania projektu na uczelnie, ale najpierw nadrobie wizaz ✌ Szarlotka w piekarniku, wiec chyba zanim wezme się za pisanie, to poczekam na jej konsumpcję 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
I u mnie zaraz słodko
Ciasto czekoladowo pomarańczowe Z budyniem smietankowym 😋 Taki miałam kaprys 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
Jaka tu dzis cisza!!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1880 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wieczór!
![]() U mnie sobota dość leniwa, ale łóżeczko zostało złożone Już lepiej się czuję Cytat:
Zjem normalnie albo nawet mniej i zaraz się czuję napchana. Ale nie szkodzi, moje dziecię ma u mnie dość zapasów, z których może czerpać ![]() Cytat:
Zawsze to jakiś bajer i zachęta No co Ty, oczywiście, że nie mam torby jeszcze. Czy pociesza Cię to pomimo mojego 36 tc? W tym tyg pakujemy, ok, umowa? W sumie to chwila roboty, tylko muszę wcześniej jeszcze wyprać koszule do szpitala.Kurczę, w sumie to już jutro u mnie 37 tc i 9 mies, którego sposobu liczenia by nie brać Trza się brać do roboty!Ale że jak nie rodzimy? Już by co niektóre tu mogły odetkać korek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też Lidię czuję już jak mi gmera bardzo nisko. Aż się czasami zastanawiam, czy mnie nie zaskoczy i nie urodzi się trochę przed terminem w przeciwieństwie do braci, skoro było trochę różnic między tą ciążą a poprzednimi. Cytat:
![]() Szafa i ciuszki to mój plan na następny tydzień ![]() Ja też nie mogę za długo leżeć, trzeba znaleźć złoty środek - trochę pracy i trochę odpoczynku na zmianę Miłej konsumpcji i udanego projektu!
2006.03.28 ur. Maksymilian 2012.05.15 ur. Kajetan 2017.01.02 ur. Lidia 2018.07.05 ur. Beniamin Edytowane przez folinka Czas edycji: 2016-11-26 o 22:25 |
|||||
|
|
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jeszcze nie rodze. Mala ma szlaban do wtorku bo w poniedziałek mam urodziny i bie chce lezec w szpitalu. Bylam dziś u babci i zrobiłyśmy pierniki. Mama mnie dziś wkurzyła, że aż się popłakałam. Ehh
Dobranoc wszystkim Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
Na jutro zażyczyłam sobie torta 🎂🍰
Cukiernia od 10 otwarta więc nic, tylko się wyspać i wio po słodkości 💃🍬🍫 Dzisiaj mała tak mi wypychała miednicę główką, że miałam wrażenie jakby mi nożem ktoś wiercił 🔪😨 Dobranoc babeczki 😊🌃💤
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
My też nadal w dwupaku.
Choć dzisiaj posprzątaliśmy dom i nachodziłam się bo chciałam jakieś ozdoby na święta kupić a skończyło sie kupowaniem TV. Teraz Kuba ma alternatywe albo urodzi się do jutra wieczora albo dopiero w czwartek. Wcześniej nam nie pasuje
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
folinka - na dietach jestesmy
![]() no wlasnie dzieci do swiatelka ida.. moze zaraz wyskocza ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Po północy a ja nie mogę zasnąć:/ gorąco mi..duszno..:/
|
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
Migdałku! 👋 Z okazji urodzin:
Szybkiego porodu, zdrowej pieknej córy Cery jak za młodu I tej samej figury! Do tego seksu tęgiego Niech się TŻ nie byczy Tego wszystkiego Kazik Ci życzy! 💞💐🍷🎀🎂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, Kazik, jak tu teraz wyskoczyć z normalnymi życzeniami?
![]() To od tego projektu taka wena Cię złapała? ![]() Jak będę mieć urodziny, to też muszę się pochwalić, też chcę takie życzenia od Ciebie dostać! ![]() Migdałku, skromne ale serdeczne wszystkiego najlepszego! Ech, to złośliwość losu. Czy Ty nie pisałaś ostatnio, że nie masz problemu ze spaniem? U mnie północ dochodzi, ale ja to raczej przed północą nie chodzę spać ![]() Ogólnie mam różne noce, raz lepiej, raz gorzej. Najdziwniejsze, że nie mam jednego sposobu na wygodne ułożenie się, tylko co kilka nocy zmieniam, jak mi pasuje czy raczej nie pasuje coś. Raz śpię z rogalem, raz bez, raz na małej poduszce, raz na dwóch w tym jedna duża.
2006.03.28 ur. Maksymilian 2012.05.15 ur. Kajetan 2017.01.02 ur. Lidia 2018.07.05 ur. Beniamin Edytowane przez folinka Czas edycji: 2016-11-27 o 00:56 |
|
|
|
#1889 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, my dzisiaj po meeeeeeeega ciężkim dniu.
Ostatni zjazd za mną i teraz szykuję sie do egzaminu, Adam musi się wstrzymać jeszcze przez tydzień. Przemilczę fakt, że mam termin z om dokładnie jak emoszek na 1.12 (ale od początku to nierealne ) Tak czy inaczej na egzamin jakieś 50km, jedziemy już ze spakowaną torbą, żeby w razie czego, jak mi ze stresu wody odejdą nie pchać się te 50 km spowrotem + jeszcze przez całe miasto do domu... także tego....plan jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Od siebie jeszcze dodam, że życzę Ci żebyś zawsze była szczęśliwa, uśmiechnięta, a Twoje życie spokojne i beztroskie Motylku piękny, wzruszający opis, a Misia to cukiereczek ![]() Papaya wiem przez co przechodzisz z tym remontem, ny niedawno skończyliśmy, a teraz remontje się moja siostra (całe mieszkanie praktycznie od podstaw) i wiem ile ją to nerwów kosztuje |
||
|
|
|
#1890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plan jak tralala!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

ale slicznie dziekuje za gościnność

Zjem normalnie albo nawet mniej i zaraz się czuję napchana. Ale nie szkodzi, moje dziecię ma u mnie dość zapasów, z których może czerpać
W tym tyg pakujemy, ok, umowa? W sumie to chwila roboty, tylko muszę wcześniej jeszcze wyprać koszule do szpitala.
Trza się brać do roboty!

) Tak czy inaczej na egzamin jakieś 50km, jedziemy już ze spakowaną torbą, żeby w razie czego, jak mi ze stresu wody odejdą nie pchać się te 50 km spowrotem + jeszcze przez całe miasto do domu... także tego....plan jest