|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IV
ale mam zaległości, nadrobię potem
![]() ja dziś wracałam z rozmowy kwalifikacyjej a w Oxfam "SALE $1" tzn. wszystko za 1 euro. przebrane juz bylo, ale kupiłam retro żółta spódnice ołówkowa i bluze sportowa dla TŻ.
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
witam wizazanki, od dawna sledze ten watek jednak dopiero dzis postanowilam sprobowac zalaczyc pliki. a tak btw. co myslicie o tej bokserko- tunice?
jestem pod wrazeniem jakie cuda wynajdujecie piekne...jak bede miala czas wieczorkiem to porobie zdjeica i tez sie pochwlae skromnymi zdobyczami pozdorwionka
|
|
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
|
ojjj dziewczyny wy top macie szczęście z tymi lumpkowymi zakupkami...zawsze coś fajnego upolujecie
![]() jeśli chodzi o te torebki ala gorset to kiedyś u mnie widziałam taką podobną....była z czerwonego weluru a "biust" był opasany czarnym koronkowym staniczkiem fajna ale nie przepadam za torebkami do ręki więc zostawiłam ![]() a ja dziś znów skoczyłam do lumpa i upolowałam kolejny strój kąpielowy (biały z niebieskimi wstawkami)(1,50zl), czapeczka różowa tirówka von dutch (0,90zl) i piżamka (2,00zl) ;P zdjęć nie ma bo aparat padł...jak go wskrzeszę to pokaże
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
słuchajcie wszystkie dziewczyny które sie pytaja jak to "robimy" powiedzmy ze ja tez mam jakis tam trick chociaz sie dopiero ucze
no wiec zdradze wam ten przepis i mam nadzieje ze żadna nie jest z łodziwiec ja mam taki patent Jezeli juz założyłam ze pojde do sklepiku to zawsze ide na dostawę w inne dni sie nie oplaca bo i tak wszystko przebrane! mozna cos upolowac ale nie juz tak ladnego Jak juz ide na dostawe to wstaje o 8 zeby za 15,9 byc juz przed sklepem Przegladajac rzeczy ogladam kazda rzecz mimo ze sa obok siebie i zazwyczaj nawet sa strasznie pomieszane ...to każda rzecz trzeba obejrzec bo po kolorze nie mozna poznać sie czy to cudo...No i najwazniejsze trzeba szukac szukac i jeszcze raz szukac i upolowac sobie dwa trzy fajne lumpeksy i co dostawa napewno znajdzieci cos ciekawego.A i dodam ze np ja swoj lumpeks ukochany odkryłam po trzech latach codziennego przechodzenia obok...zawsze wydawał mi sie nie ciekawy az raz wesżłam i wow ![]() poprostu wezcie sobie dzien wolny od życia-dla siebie ruszczcie na miasto wchodzcie do lumpeksów szperajcie a jak znajdziecie jakis fajny to trzymajcie sie go i kupujcie kupujcie a na koniec chwalcie sie swoimi rzeczami pozdrawiam
|
|
|
|
#1926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak kiedys jeszcze zobaczysz taka sliczniusia torebeczke to kupuj...a potem mi sprzedaj bo jest sliczniusia |
|
|
|
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bez obrazy pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chodizło mi bardziej o przegladanie kazdej rzeczy a nie ocenianie jej po kolorze i przejscie obok bo nie interesuja mnie koszule...tak jest w normalnym sklepie w lumpeksie jest jak na wyprzedazy jest wiele ciekawych rzeczy ktore akurat w tym momencie nas moga nie interesowac ![]() Ale to tylko moje zdanie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
kasiek87 super zakupkiii
hihi i moje kochane diddle uwielbiam je
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1931 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cuuudna torba ile dałaś?
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ludzie nie mogą się nadziwić i ciągle pytają gdzie ja wynajduję takie ciuchy. Zazwyczaj koleżanki skarżą się, że jak już wchodzą to nigdy nic nie znajdują. Dlaczego ? Bo nie potrafią szukać, albo im się nie chce. Oczywiście, nie chcę nikogo obrazić Ja mam tak samo - uważnie przewracam wieszak po wieszaczku, oglądam i jak coś mi się podoba hop do koszyczka. To pracochłonne (ręce bolą, szczególnie gdy wieszaki są wyżej i trzeba łapska wyciągać!), ale opłaca się. Mam już wprawę, ktoś chciałby się zmierzyć w przewracaniu wieszaczków na czas ? ![]() Również radzę szukać nowych sklepików, wchodzić do nich, gdy napotykacie jakieś przypadkiem, testować, sprawdzać, szperać. Nie zniechęcajcie się i miejcie oczy dookoła głowy, żeby nie przeoczyć czegoś fajnego
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
W moim ukochanym lumpku była wymiana towaru - ale się obkupiłam
![]() Ale najważniejsze: mimo, że były TUMY to zero nerwówki, uszczypliwości, wyrywania sobie ciuchów z rąk a jakie kolejki do przymierzalni i każdy grzecznie stał i czekał na swoją kolej fajnie.
|
|
|
|
#1934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baleriny..piekne I skórkowe, więc tym bardziej super Cytat:
Generalnie dziewczyny..rozbroiłyście mnie tymi torebkami Jeszcze takich nie widziałam, superowe i zabawne ![]() Cytat:
DIDDLE Chcę jeeeee!!! ![]() Cytat:
A oczywiście, że dużo osób jest tutaj z Łodzi Ale nie wiem co to ma do rzeczy A swoją drogą to mogłabyś zdradzić, który lumpeks jest Twoim ulubionym...bo może nie znam, a warto pójść Pewnie i tak się nie przyznasz ![]() Ja ostatnio skromniutko bardzo, bo przelotem wpadłam tylko przed wykładem..no i niestety w biednej studenckiej kieszeni mało kasiorki Ale wkleję co upolowałam jak tylko znajdę chwilkę, może nawet dzisiaj jeszcze
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2008-03-04 o 22:17 |
||||
|
|
|
#1935 |
|
Kokon pro
|
dzieki dziewczyny nie wiem ile dalam za poszczegolne rzeczy bo wszystko razem na wage poszlo
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
No to się wcisnę jednak z moimi skromnymi łowami jeśli pozwolicie
Postanowiłam jednak od razu foty porobić, bo później zapomnę ![]() A więc: 1. Spódnica letnia, kwiecista - Chilli (nie znam )2. Trochę śmieszny bluzeczko-sweterek, ale taki mi się uroczy wydawał, że wzięłam - amaranto ![]() 3. Torba typu worek, podoba mi się i takiej jeszcze nie posiadam ![]() 4. Sweterek, który mógłby być nieco węższy jak dla mnie, no ale fajny, to wzięłam - new lookNawet mogę total cost podać, bo zapamiętałam - 26zł
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
ojeju dzięki dziewczyny
Dorzucam jescze jedną torebusie wklejałam ją już w innym wątku ale jest piękna 1,50 zł jakby któraś miała jakieś zamówienia na torebki to mówcie bo mam raj torebkowy koło domu
|
|
|
|
#1938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koniczynkaa ale masz nosa do tych torebek. Ja tu we wroclawiu szukam i jak na zlosc same malutkie, a potrzebuje taka wieksza (ale bez przesady) czarna,cos w stylu skorzanej, bo te materialowe na deszcz to ni bardzono, w miare elegancka, zeby do plaszcza czarnego pasowala. Moglabys cos niedrogiego dla mnie poszukac?
|
|
#1939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze zle sie wyrazilam bardziej chodzi o kulture majac na uwadze innych ogladajacych
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
Też tutaj cos zarzuce... wy dziewczyny same malutkie ciuszki
wiec ja cos od L i rozmiaru 40, jesli ktos ma taki rozmiar tez cos znajdzie dla siebie zawsze ![]() 1. sweterek w paski długo (New Look) [5zl] 2. czarna bluzka typu blizej mi nieznanego, ale elegancka z cekinkami, firma nieznana [8zl] 3. różowy sweterek (H&M) [18z] jakosc zdjec nienajlepsza, bo swiatlo kiepskie
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
moje ostatnie
- spodniczka czerwona H&M - spodniczka khaki Cherokee chyba - sweterek Mango - bluzeczka Atmosphere - sukienka fioletowa New Look (zdjęcie na mojej siorze;P) - fioletowa tunika Atmosphere niestety nie wszystko mi dobre sie okazalo, ale z wiekszosci jestem zadowolona
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak nieśmiało powiem - ja a jakie tam bywają i jak ceny?
|
|
#1943 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
przydała by mi się taka ![]() kosmarka zwróciłam uwage na Twój avatar i... mam taką samą torbe jak dziewczyna ze zdjęcia
|
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
moje skromne bo poszłam we wtorek, teraz załuje bo pani z lumpka powiedziała że w poniedziałek była super dostawa i było bardzo dużo młodziezowych ciuszków. czemu ja nie poszłam buuuuuu
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łoooo to ja też się piszę !! Na czerwoną, żółtą, kolorową jakąś lub na długim pasku !! A jak cenowo u Ciebie? Dla mnie tak do 10 zł poproszę ! Wszystkie koszta zwrócę !
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
nafie super zakupy tylko pozazdrościć hihi oddawaj hihi |
|
|
|
#1948 | |||||||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Balerinki, i rury extra![]() Cytat:
Torebeczka musztardowa Świetna!Cytat:
Ale w sklepach są strasznie drogie![]() No i torebka też fajna ![]() Cytat:
Czekamy na zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
Hmmm... Raczej jak ide na dostawe to nie ogladam wszystkiego dokładnie za pierwszym razem. Spodoba mi się to leci do koszyka. Później mierze, patrze czy ma dziury itp. Jak złe, albo jednak mi sie nie podoba to odwieszam Cytat:
Ładny swterek Ja jakoś nie mam szcześcia do swetrów![]() Cytat:
Albo inny kolor byle nie jaskrawy Coś w stylu Twojej musztardówkiCytat:
Fioletowa tunika! Ten kolor
|
|||||||||
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na jakiej ulicy sa te ciucholandy gdzie jest odziez na wagę???? i w jakich cenach???? |
|
|
|
|
#1950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kosmarka koniecznie musisz dokupic sobie pieska w ubranku!! kalosze kaloszami moze dasz rade bez ![]() Dziewczyny wszystkie Wasze zakupy są super!! Przypomniały mi się stare dobre czasy jak u siebie w mieście wygrzebywałam z koszy i wychodziłam ze sklepu obładowana kg odziezy i z portfelem mniejszym o 100 zł... teraz sie nakręciłam i rozpoczełam znów moją przygode z lumpkami... mam dwa upatrzone ... chodzę tam po ubranka dla mojego nienarodzonego i naprawdę mozna znaleść super ubranka dla maluchów, super firm (Monsoon, Next, Mexx, H&M) no i ograniczałam się do ubrań dla Dzieciaka ale tak Wam pozozdrosciłam, że siebie też obkupiłam.... moze któregoś dnia coś wkleję.. Nie martwcie sie nie bedę Was katowała rozmiarem dzieciecym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

piekne...
fajna ale nie przepadam za torebkami do ręki więc zostawiłam
i mam nadzieje ze żadna nie jest z łodzi

i każdy grzecznie stał i czekał na swoją kolej 

Ale wkleję co upolowałam jak tylko znajdę chwilkę, może nawet dzisiaj jeszcze 
a jakie tam bywają i jak ceny?