Dokument "Chłopaki do wzięcia" - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-27, 22:09   #4531
on_taki5
Raczkowanie

Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"

Dzisiejszy odcinek
on_taki5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-27, 22:13   #4532
Krysiakrystyna
Raczkowanie

Bandziorek znalazł swoją miłość. Poczekajmy niech pokażą twarz, bo aż nie chce mi się wierzyć. Jeśli to prawda to trzymam kciuki, zresztą jak za każdego z tego programu. Przecież to są nieszczęśliwi ludzie, na stare lata należy im się coś od życia
Krysiakrystyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-27, 22:16   #4533
lomai
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vita675 Pokaż wiadomość
Dodam jeszcze, ze arogancki medrek, przynajmniej taki obrazek widzialam w tym parku, dresiarz bajerujacy laske
szkoda mi jej trochę, bo wydaję się być sympatyczna, może poza kamerami tak nie pajacuje.

Cytat:
Napisane przez Daisy30 Pokaż wiadomość
Laske? Bez przesady...
i jak tu się nie dziwić Bandziorkowi, że miał takie wymagania, co do przyszłych partnerek, że "musi mieć tu i tu".
lomai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 09:14   #4534
201707171038
Konto usunięte

Było coś ciekawego?

Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 09:41   #4535
Sofiax
BAN stały

Obejrzałam jeden odcinek i to było straszne, nagle zobaczyłam wszystkich kretynów z internetu którzy chcieli się ze mną spotkać bo szukali kogoś na siłę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Albenka to duża Ania z Warsaw Shore tylko milion lat później (piszę tylko o wyglądzie)

Sofiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 10:14   #4536
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Napisane przez Sofiax Pokaż wiadomość
Obejrzałam jeden odcinek i to było straszne, nagle zobaczyłam wszystkich kretynów z internetu którzy chcieli się ze mną spotkać bo szukali kogoś na siłę.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Albenka to duża Ania z Warsaw Shore tylko milion lat później (piszę tylko o wyglądzie)

Daj spokój ta pchajdziura jest gorzej zajechana niz kasztanka Pilsudskiego.
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 10:22   #4537
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dorris23 Pokaż wiadomość
Szczerze to nie rozumiem tego komentarza, znaczy sam fakt, że jest prostytutką czy seks z milionem mężczyzn postarza ?
I nie ładnie mówić o kimś pchajdziura.

Stary 2016-11-28, 14:19   #4538
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Szczerze to nie rozumiem tego komentarza, znaczy sam fakt, że jest prostytutką czy seks z milionem mężczyzn postarza ?
I nie ładnie mówić o kimś pchajdziura.

Nie mow mi jak mam sie wypowiadac, bo widze ze od jakiegos czasu probujesz blysnac na wizazu, nie wychodzi Ci, zostajesz wbita w ziemie przez innye uzytkowniczki to probujesz na innych wątkach. I tak w kolko. Próbujesz błysnąć, upominać innych a nie wychodzi. A na końcu jak nie idzie po Twojej mysli, bo ludzie maja swoje zdanie to piszesz dokladnie tak, cytuje Cie : "ok nie będę się już udzielać ale też proszę i nie adresowanie postów do mnie i o mnie " Dla mnie to jest pchaj dziura, takie okreslenie zeby nie nazwac jej na k. Jest zajechana i to strasznie, styrana, okropna, zaniedbana, a jej pochwa zapewne w strzępach. I jest to dla mnie pchaj dziura bo niczym innym w zyciu sie nie zajmuje. Nie porownuj jej do ladnej i zadbanej dziewczyny bo naprawde to jakbys porownywala kupe do perfum.

Edytowane przez dorris23
Czas edycji: 2016-11-28 o 14:21
Stary 2016-11-28, 14:32   #4539
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Naprawdę, pokazalas klasę i kulturę

Fajnie,że Gumis znalazł drugą połówkę, ciekawe,czy zrezygnuje z serialu.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 16:05   #4540
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Naprawdę, pokazalas klasę i kulturę

Fajnie,że Gumis znalazł drugą połówkę, ciekawe,czy zrezygnuje z serialu.
Określiłam tą osobę i tak ładnym słowem, dużo ładniejszym niż inni ją nazywają. Zresztą to jest moja opinia i moje zdanie.

Co do Gumisia, nie lubie go. Nie lubie jego buraczenia i cwaniactwa. Dziewczyna z dwójką dzieci, niezbyt mądra i urodziwa, zdesperowana.
Uważam, że nie zrezygnuje z serialu.
Stary 2016-11-28, 16:53   #4541
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Nie mow mi jak mam sie wypowiadac, bo widze ze od jakiegos czasu probujesz blysnac na wizazu, nie wychodzi Ci, zostajesz wbita w ziemie przez innye uzytkowniczki to probujesz na innych wątkach. I tak w kolko. Próbujesz błysnąć, upominać innych a nie wychodzi. A na końcu jak nie idzie po Twojej mysli, bo ludzie maja swoje zdanie to piszesz dokladnie tak, cytuje Cie : "ok nie będę się już udzielać ale też proszę i nie adresowanie postów do mnie i o mnie " Dla mnie to jest pchaj dziura, takie okreslenie zeby nie nazwac jej na k. Jest zajechana i to strasznie, styrana, okropna, zaniedbana, a jej pochwa zapewne w strzępach. I jest to dla mnie pchaj dziura bo niczym innym w zyciu sie nie zajmuje. Nie porownuj jej do ladnej i zadbanej dziewczyny bo naprawde to jakbys porownywala kupe do perfum.
Proponowałabym zacytować wszystkie 141 postów z mojego wątku żeby wykręcić kota ogonem bo kobieta prowadzi się nie tak jak sobie życzysz i musisz ją obrazić. Wiesz bo podczas tego "wbijania w ziemię" nauczyłam się że można nie pochwalać zachowania a nie człowieka.

O jej no jak ja śmiałam napisać prawdę

Ale już błysnęłam czy jeszcze nie ?

Stary 2016-11-28, 17:03   #4542
desireflowers
Raczkowanie

Cytat:
Określiłam tą osobę i tak ładnym słowem, dużo ładniejszym niż inni ją nazywają. Zresztą to jest moja opinia i moje zdanie.

Co do Gumisia, nie lubie go. Nie lubie jego buraczenia i cwaniactwa. Dziewczyna z dwójką dzieci, niezbyt mądra i urodziwa, zdesperowana.
Uważam, że nie zrezygnuje z serialu.
Wygląd to nie wszystko, widać, że jest ciepłą, miłą osobą. Jeździć tak przeoraszam po wszystkich jak Ci się ich wygląd nie podoba ;/? Bo mam takie odczucie, że przez to Ci lepiej ;/?
desireflowers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 21:35   #4543
dieRaserei
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez desireflowers Pokaż wiadomość
Wygląd to nie wszystko, widać, że jest ciepłą, miłą osobą. Jeździć tak przeoraszam po wszystkich jak Ci się ich wygląd nie podoba ;/? Bo mam takie odczucie, że przez to Ci lepiej ;/?

Bo w internecie można wszystko pod przykrywką wolności słowa i tego, że przecież ma się prawo do swojego zdania co często nie idzie w parze z kulturą i pokazuje, jakim kto jest człowiekiem i jak łatwo potrafi innych ocenić
dieRaserei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-28, 21:43   #4544
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dieRaserei Pokaż wiadomość
Bo w internecie można wszystko pod przykrywką wolności słowa i tego, że przecież ma się prawo do swojego zdania co często nie idzie w parze z kulturą i pokazuje, jakim kto jest człowiekiem i jak łatwo potrafi innych ocenić
W sedno. Sama czasami temu ulegam.

Stary 2016-11-29, 09:03   #4545
martelaszka
Raczkowanie

okej, nie umiem sobie wyobrazić, że ktokolwiek chciałby aby bandziorek dotykał go tymi brudnymi łapskami.
no nie, po prostu nie.

o całowaniu się z bandziorkiem nawet nie wspomnę.
martelaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 10:32   #4546
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Ale jakie jezdzic? Nie jest styrana? Nie jest zaniedbana? Nie jest pchaj dziurą-prostytutką? Ciepła i miłą osobą? Po czym to wnioskujesz? Ciepła kobieta nie zostawia swojego dziecka w bidulu na pastwe losu a sama nie sz***i się w innym kraju. Dla mnie jest zerem. Po nikim nie jezdze, wyrazam swoje zdanie.
Jak po Rysku szczenie jezdziliscie to bylo ok bo to facet, ale jak ktos o pchaj dziurze napisze prawde to juz gownoburza bo to babsko.

Edytowane przez dorris23
Czas edycji: 2016-11-29 o 10:33
Stary 2016-11-29, 10:45   #4547
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Ale jakie jezdzic? Nie jest styrana? Nie jest zaniedbana? Nie jest pchaj dziurą-prostytutką? Ciepła i miłą osobą? Po czym to wnioskujesz? Ciepła kobieta nie zostawia swojego dziecka w bidulu na pastwe losu a sama nie sz***i się w innym kraju. Dla mnie jest zerem. Po nikim nie jezdze, wyrazam swoje zdanie.
Jak po Rysku szczenie jezdziliscie to bylo ok bo to facet, ale jak ktos o pchaj dziurze napisze prawde to juz gownoburza bo to babsko.
Pomyślałaś, że może ona tak żyje bo nie umie inaczej? Bo może ktoś jej grozi i nie umie sobie z tym poradzić? No tak ale po co się wysilać, lepiej pitolić bzdury w necie I szufladkować ludzi.
To że ta kobieta współżyje za pieniądze nie ujmuje jej jako człowiekowi a do domu dziecka te "porządne i wierne" kobiety też swoje dzieci oddają i sorry ale to dziecko jak już ma prawo ją oceniać a nie Ty i przyczepiać jej łatki. Skąd wiesz co ją spotkało? Za dywan w jej domu robiłaś?

Stary 2016-11-29, 10:49   #4548
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Napisane przez sofiax Pokaż wiadomość
pomyślałaś, że może ona tak żyje bo nie umie inaczej? Bo może ktoś jej grozi i nie umie sobie z tym poradzić? No tak ale po co się wysilać, lepiej pitolić bzdury w necie I szufladkować ludzi.
To że ta kobieta współżyje za pieniądze nie ujmuje jej jako człowiekowi a do domu dziecka te "porządne i wierne" kobiety też swoje dzieci oddają i sorry ale to dziecko jak już ma prawo ją oceniać a nie ty i przyczepiać jej łatki. Skąd wiesz co ją spotkało? Za dywan w jej domu robiłaś?

Wysłane z aplikacji forum wizaz
eot.
Stary 2016-11-29, 13:06   #4549
desireflowers
Raczkowanie

Cytat:
eot.
DZIEWCZYNKO bo kobietą Cię nazwać nie można odnosiłam się do kobiety Gumisia ale widzę, że nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz i przykro mi z tego powodu, że jedyne co umiesz to dowartościowywanie się na czyimś nieszczęściu, musisz mieć bardzo ubogie życie emocjonalne i prywatne skoro jeździsz po każdym .
desireflowers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 13:58   #4550
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
eot.
Uważaj, oj uważaj, życie jest długie i potrafi się naprawdę ostro pokręcic.Karma wraca.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 14:50   #4551
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Pomyślałaś, że może ona tak żyje bo nie umie inaczej? Bo może ktoś jej grozi i nie umie sobie z tym poradzić? No tak ale po co się wysilać, lepiej pitolić bzdury w necie I szufladkować ludzi.
To że ta kobieta współżyje za pieniądze nie ujmuje jej jako człowiekowi a do domu dziecka te "porządne i wierne" kobiety też swoje dzieci oddają i sorry ale to dziecko jak już ma prawo ją oceniać a nie Ty i przyczepiać jej łatki. Skąd wiesz co ją spotkało? Za dywan w jej domu robiłaś?

Te Sofiax, czy to nie ty czasem broniłaś jak niepodległości użycia słowa szmata o innej kobiecie? Bo mi to nawracanie innych tutaj trochę śmierdzi.
Nie popieram słownictwa doris, ale muszę jej przyznać rację, że równie obraźliwe określenia tu leciały i to nieraz, na innych uczestników serialu. I ja święta nie jestem, bo zdaje się że użyłam tu wielokrotnie słowa patola.
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 15:21   #4552
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sztojabudu Pokaż wiadomość
Te Sofiax, czy to nie ty czasem broniłaś jak niepodległości użycia słowa szmata o innej kobiecie? Bo mi to nawracanie innych tutaj trochę śmierdzi.
Nie popieram słownictwa doris, ale muszę jej przyznać rację, że równie obraźliwe określenia tu leciały i to nieraz, na innych uczestników serialu. I ja święta nie jestem, bo zdaje się że użyłam tu wielokrotnie słowa patola.
To jak już czytasz jakiś wątek to rób to dokładnie ;-)

Stary 2016-11-29, 15:23   #4553
dorris23
Pyskatka

Cytat:
DZIEWCZYNKO bo kobietą Cię nazwać nie można odnosiłam się do kobiety Gumisia ale widzę, że nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz i przykro mi z tego powodu, że jedyne co umiesz to dowartościowywanie się na czyimś nieszczęściu, musisz mieć bardzo ubogie życie emocjonalne i prywatne skoro jeździsz po każdym .
Widocznie zle Cie zrozumiałam. Nie dowartościowuje sie na czyimś nieszczęściu. Nikt nie każe komuś być prostytutką.
A co do kobiety Gumisia to niestety ale to są fakty.
Stary 2016-11-29, 15:31   #4554
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Widocznie zle Cie zrozumiałam. Nie dowartościowuje sie na czyimś nieszczęściu. Nikt nie każe komuś być prostytutką.
A co do kobiety Gumisia to niestety ale to są fakty.
A gdyby o Tobie ktoś mówił pustak i argumentował "nikt nie kazał być jej taką głupią" ?
Zawsze da się źle o czyimś zachowaniu pomyśleć/powiedzieć ale szufladkując ludzi robi się im krzywdę a Ty to popierasz bo interesujesz się pupą tej Pani

Stary 2016-11-29, 16:34   #4555
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
A gdyby o Tobie ktoś mówił pustak i argumentował "nikt nie kazał być jej taką głupią" ?
Zawsze da się źle o czyimś zachowaniu pomyśleć/powiedzieć ale szufladkując ludzi robi się im krzywdę a Ty to popierasz bo interesujesz się pupą tej Pani

No czytałam dokładnie, i właśnie broniłaś interesowania się pupami innych, które można w myśli bądź do koleżanki nazwać szmatami. Rozpętujesz gównoburzę, to się licz z tym, że cię jakiś odprysk trafi w oko.
Stary 2016-11-29, 16:44   #4556
dorris23
Pyskatka

Cytat:

Jak na razie to skończyłam konwersacje z Tobą. Spójrz na swoje zachowanie biedna niewinna nawracająca innych istotko, która sama ma wiele za uszami. EOT bez odpowiedzi. Denerwujesz mnie i irytujesz.

Uważam, że czas zakończyć tą głupią gadke i wrócic do tematu wątku.

Edytowane przez dorris23
Czas edycji: 2016-11-29 o 17:17
Stary 2016-11-29, 17:55   #4557
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Gumis jak jest sam i rozmawia tylko do kamery to nawet spoko, ale jak już się pojawiła ta jego nowa Dziunia to dramat. Taki jakiś chamski, gburowaty i dziwnie jej odpowiada. No ale to tylko moje odczucia.

Ten Amerykanin ujdzie nawet ale dlaczego w tle jest ciągle piosenka "ja lubię sex i cudze żony..." :-D?
Kolega Stasiu też sympatyczny no niestety zamiast za młodu wziąć ślub to teraz obudził się z ręką w nocniku...

Ten bezdomny najnormalniejszy z nich wszystkich. Szkoda mi go i widać że od życia dostał porządnie po du*ie. Niestety musi go bardzo ktoś pokochać żeby mógł zaakceptować go takim jakim jest. Bezdomnosc i alkoholizm... ciężko

Bandziorek ma pannę... no paczem i wierzem hahaha. A co teraz z jego zębami ;-)?

A gdzie jest Misiek?

niewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-29, 18:17   #4558
201703061049
Konto usunięte

Hurra Bandziorek znalazł miłość!

Jaruś sobie wino dosłodził cukrem
Stary 2016-11-29, 20:35   #4559
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sztojabudu Pokaż wiadomość
No czytałam dokładnie, i właśnie broniłaś interesowania się pupami innych, które można w myśli bądź do koleżanki nazwać szmatami. Rozpętujesz gównoburzę, to się licz z tym, że cię jakiś odprysk trafi w oko.
W myśli albo w rozmowie do koleżanki ale nie personalnie w i ternecie.

Stary 2016-11-30, 09:15   #4560
yennefer007
Przyczajenie

Wszystkim ze spiną pośladków dedykuję następujący materiał:

https://www.youtube.com/watch?v=9_lLzasVFlA
yennefer007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości