Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 10:15   #2401
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Dziękuję Gdybym nie znalazła, to się odezwę, chyba, że zdecyduję się na inny. Mimo wszystko nie chcę mieć bladej twarzy i nie wiem, czy nie lepiej wziąc coś z przedizału 15-30 Chyba jeszcze nie dorosłam do porządnego filtrowania, chociaż chyba powinnam z moją cerą...

Szukałam poki co głównie w internetowych, w piątek spróbuję w kilku stacjonarnych, mam wolne to sobie pochodzę

ziz
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 10:19   #2402
iceflower
Przyjaciółka KWC

Myślałam też kiedyś o tym, ale nie wiem, czy przebiłby mój krem Avene. Boję się, że mógłby przypominać w konsystencji i zachowaniu na twarzy mleczko Avene, które mnie owszem zachwycało, potem tylko zadowalało, a odkąd mam krem, nie chcę nawet na nie patrzec.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 10:19   #2403
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dziękuję Gdybym nie znalazła, to się odezwę, chyba, że zdecyduję się na inny. Mimo wszystko nie chcę mieć bladej twarzy i nie wiem, czy nie lepiej wziąc coś z przedizału 15-30 Chyba jeszcze nie dorosłam do porządnego filtrowania, chociaż chyba powinnam z moją cerą...

Szukałam poki co głównie w internetowych, w piątek spróbuję w kilku stacjonarnych, mam wolne to sobie pochodzę

ziz
ja sie zbyt boje przebarwien na starosc i dlatego teraz stosuje filtry zwlaszcza, ze sie regularnie obdzieram - mam ten komfort psychiczny. srednio lubie filtry no ale co zrobic

ice ja sie zdecydowalam na kupno po przeczytaniu recenzji MagJi. bo mamy podobna skore z tego co czytam wiec moze mnie zadowolic a cena niska zaryzykuje, najwyzej sie pozbede
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 10:24   #2404
Kaisandra
Wtajemniczenie

Ja również polecam to mleczko KLorane, dla mnie jest lepsze od Avene (choc ten sam koncern). Lepiej się wchłania, nie bieli aż tak bardzo. I najważniejsze można na nie aplikowac dowlony podkład/ puder. Ja zamawiałm w Aptece w Sieci za 30 zł , u mnie w stacjonarnej kosztował 40 zł
Stary 2008-03-05, 10:25   #2405
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Ja również polecam to mleczko KLorane, dla mnie jest lepsze od Avene (choc ten sam koncern). Lepiej się wchłania, nie bieli aż tak bardzo. I najważniejsze można na nie aplikowac dowlony podkład/ puder. Ja zamawiałm w Aptece w Sieci za 30 zł , u mnie w stacjonarnej kosztował 40 zł
nie mam czasu czekac musze kupic na miejscu bo moj klinans sie skonczyl i zaczal mnie wkurzac pod koniec tubki, nie zniose go wiecej na twarzy [ten zapach, brrr]. dzis wycisnelam ostatek i musze wieczorem cos kupic. jak na 75ml to cena bardzo przyzwoita
Stary 2008-03-05, 10:29   #2406
iceflower
Przyjaciółka KWC

To jak kupisz i potestujesz, to opowiedz, czy też jesteś zachwycona.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 10:32   #2407
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nie mam czasu czekac musze kupic na miejscu bo moj klinans sie skonczyl i zaczal mnie wkurzac pod koniec tubki, nie zniose go wiecej na twarzy [ten zapach, brrr]. dzis wycisnelam ostatek i musze wieczorem cos kupic. jak na 75ml to cena bardzo przyzwoita
Zgadzam sie cena przyzwoita i produkt też
A dr feelgood'a mogę polecić, choć nie mam porónania z jedwabnym pudrem. Chyba sobie zamówię tę puderek na lato. Ide buszować po aptekach netowych

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 10:41   #2408
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jestem po pierwszych testach IsaDory Velvet Touch. Trochę się zdziwiłam - jest strasznie płynna i lekka, po testach w sklepie spodziewałam się, ze będzie bardziej treściwa. Nie kryje wcale i powłaziła mi trochę w pory. Pewnie dlatego, że konsystencja taka lejąca. Szkoda, ze nie wtapia się idealnie, bo kolor dobrany super.

Na razie zachwycona nie jestem, ale nie przekreślam jej jeszcze, bo wygląda na to, że jakby moja cera nie wariowała, to byłabym zadowolona.

Chyba jednak pójdę po próbki do MACa w najbliższym czasie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 10:47   #2409
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
To jak kupisz i potestujesz, to opowiedz, czy też jesteś zachwycona.
oczywiscie

Cytat:
Zgadzam sie cena przyzwoita i produkt też
A dr feelgood'a mogę polecić, choć nie mam porónania z jedwabnym pudrem. Chyba sobie zamówię tę puderek na lato. Ide buszować po aptekach netowych
Kaisandro jak nakladasz dr feelgooda? kurcze kusi mnie to, a jakby mialo byc takie cudowne to dam za niego te ciezkie pieniadze
Stary 2008-03-05, 10:54   #2410
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiscie

Kaisandro jak nakladasz dr feelgooda? kurcze kusi mnie to, a jakby mialo byc takie cudowne to dam za niego te ciezkie pieniadze
Ja nakładam różnie...czasami pod podkład innym razem na. Trzeba samemu wypróbować wg mnie. Nie wiem ile on u Nas kosztuje, ale pewnie nie mało. Ja go przed zakupem testowałm na ręce. Fajny daje efekt taki matowy, gładki (jak po jakiejś bazie).
Ale jak ten jedwabny jest lepszy , to sama nie wiem co Ci doradzić. A macałaś go w sephorze?
Stary 2008-03-05, 10:56   #2411
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nakładam różnie...czasami pod podkład innym razem na. Trzeba samemu wypróbować wg mnie. Nie wiem ile on u Nas kosztuje, ale pewnie nie mało. Ja go przed zakupem testowałm na ręce. Fajny daje efekt taki matowy, gładki (jak po jakiejś bazie).
Ale jak ten jedwabny jest lepszy , to sama nie wiem co Ci doradzić. A macałaś go w sephorze?
jeszcze nie macalam, bo go nie bylo jak ja bylam dzis pojde testowac. jedwabny do matowania filtrow jest podobno dobry, kosztuje 65zlotych za chyba 50g. wczesniej mialam baze z filterm MAC i jestem z niej zadowolona ale cena 110zlotych za 30ml mnie troche przeraza. feelgood wydajny?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 11:01   #2412
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze nie macalam, bo go nie bylo jak ja bylam dzis pojde testowac. jedwabny do matowania filtrow jest podobno dobry, kosztuje 65zlotych za chyba 50g. wczesniej mialam baze z filterm MAC i jestem z niej zadowolona ale cena 110zlotych za 30ml mnie troche przeraza. feelgood wydajny?
W takim razie czekam na wrażenia po testach

Wydajny jest, bo to taka gęsta maź coś jak wosk

W sumie ta baza Maca to jak 2 w 1 i filtr i matujące
Stary 2008-03-05, 11:02   #2413
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie czekam na wrażenia po testach

Wydajny jest, bo to taka gęsta maź coś jak wosk

W sumie ta baza Maca to jak 2 w 1 i filtr i matujące
niby tak z tym MACiem ale filt niestabilny ja i tak uzywalam pod nia filtra a baze jako matowacz potestuje tego feelgooda jesli juz sie pojawil
Stary 2008-03-05, 11:52   #2414
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Musze faktycznie przestać zaglądać na Truskawę i co chyba wazniejsze - na wątek o Clinique
Ja też powinnam. I niby o tym już myślałam parę dni temu, ale coś mi nie wychodzi

Cytat:
No bo to jak 2 w cenie 1! (będę sobie to powtarzac co chwila jako kolejne usprawiedliwienie hyhy)
Jak już być nałogowcem, to chociaz trzeba skorzystać z okazji A wiem, że i tak prędzej czy później kupiłabym oba.
Ech, no niech Ci będzie. Ja w sumie też wyszłam z podobnego założenia, że prędzej czy później i tak Posy byłby mój, więc dlaczego nie teraz, skoro cena taka okazyjna

Cytat:
Ja mam na 12 standardowych muffinek z Duki, a na minimuffinki z Wiltona i z obu jestem b. zadowolona Ostatnio upiekłam bez papilotek i pomimo iż porzadnie nasmarowałam foremki masłem, to przywarły, także jeżeli nie jestem zmuszona do pieczenia bez papilotek, to piekę w nich.
Ja dziś wypróbowałam papilotki Fackelmanna do tych muffinek z mozarellą i te ichnie papirki jakieś kiepskawe są, bo co prawda nie przywarły do blachy, ale za to ciężko odchodzą od samych babeczek.
A muffinki, hmmm, jak dla mnie nie rewelacja, ale całkiem niezłe. Następnym razem dam więcej pomidorów ze słoiczka i jeszcze przyprawię je sypkimi suszonymi pomidorami Kamisa. A mozarella to całkiem się rozpłynęła i praktycznie ślad po niej zaginął

Cytat:
Co do ciasta, ja też jakoś nie wyobrażam sobie zrobienia z owocowym, chociaż może kiedyś spróbuję.
Ja też nie, ale skoro na CinCin piszą, że tak można, to widać można.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Kurde, powiedzcie mi czy ja jestem jakaś pechowa? Nie wiem czy ktoś na mnie rzucił klątwe jakąś czy co?
Siedze sobie wieczorkiem w domu, dzwoni koleżanka i mi mówi, że nasz starosta roku pilnie mnie wzywa w sprawie zabranej pracy z egzaminu. Ja na to: O co biega?
Patrzę a na forum uczelni wpis od starosty, że niby ja nie oddałam pracy po skończonym egzaminie!!! Normalnie tak sie zdenerwowałam, starosta mi nie napisał nic dokłaniej, choć mu odpisałam zeby mi to wyjaśnił i zaczynam się denerwować
W zeszłym roku miałam taką samą sytuację, ale to była wina psorki, która moją pracę gdzieś włożyła w inne dokumenty, ale się znalazła a tu mnie o kradzież pracy oskarżają, że sobie zabrałam kartkę do domu a nie oddałam
Jak Boga kocham, chyba trzeba było rzucić te studia w cholere już dawno

Wybaczcie, że tak zaśmiecam, ale musiałam to z siebie wyrzucić
Nieźle. Współczuję I trzymam kciuki, żeby sprawa się pozytywnie rozwiązała.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 12:46   #2415
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
To daj znać, jak wyjdą. Ja myślę, że trzeba będzie dać do tego trochę więcej mąki niż w przepisie (ja na pewno, bo mam większy jogurt trochę).
Może dziś jeszcze je zrobię, kto wie.

Cytat:
Dzięki, zastanowię się nad nim. Myślałam jeszcze nad Nuxe, tym specjalnie na cienie pod oczami. Jak zamawiasz w VV, to odbierasz na Wolskiej, czy na Józefińskiej?
Akurat na Józefińskiej, bo tam mi wygodnie podjechać i jak jadę na miasto i jak z niego wracam. Tylko na kolejki trzeba się nastawić

Cytat:
Przeczytam, nie byłam jeszcze na spotkaniu, więc chętnie bym przyszła, ale czwartek dla mnie chyba nie jest najlepszym dniem, mam zajęcia od rana do (prawie) wieczora.
Oj, nie marudź, tylko przychodź

Cytat:
ja tez szukam filtera. chyba kupie dzis tego dzieciaczka klorane ktorego w KWC zachwalala Mag. no i do tego filtra kupie prawdopodobnie jedwabnika hauschki. bo tanszy niz doktor filgud benefita
A gdzie go widziałaś? Bo mnie samej się kończy, a w Vena-Vita jest tylko spray, który w ostateczności też kupię, ale póki co wolę się trzymać sprawdzonego mleczka.

Cytat:
Wiosna idzie, niedługo powinni we wszystkich aptekach wystawić filtry. A jak nie znajdziesz, to oferuję pomoc, bo chyba wiem, gdzie w Krakowie można kupić ot ej porze roku.
A gdzie

Cytat:
ja sie zbyt boje przebarwien na starosc i dlatego teraz stosuje filtry zwlaszcza, ze sie regularnie obdzieram - mam ten komfort psychiczny. srednio lubie filtry no ale co zrobic

ice ja sie zdecydowalam na kupno po przeczytaniu recenzji MagJi. bo mamy podobna skore z tego co czytam wiec moze mnie zadowolic a cena niska zaryzykuje, najwyzej sie pozbede
Jakbyś się pozbywała, to ja jestem chętna, więc możesz być spokojna, nabywca się znajdzie
Sama też za filtrami nie przepadam, ale ten naprawdę jest najprzyjemniejszy, jaki znam. I mam nadzieję, że Ci przypasuje, sama go kupiłam po zachwytach Hexx, bo z kolei z nią też mam podobne cery.

Cytat:
Cena to już w ogóle bajkowa jak na filtr.

Cytat:
Jestem po pierwszych testach IsaDory Velvet Touch. Trochę się zdziwiłam - jest strasznie płynna i lekka, po testach w sklepie spodziewałam się, ze będzie bardziej treściwa. Nie kryje wcale i powłaziła mi trochę w pory. Pewnie dlatego, że konsystencja taka lejąca. Szkoda, ze nie wtapia się idealnie, bo kolor dobrany super.

Na razie zachwycona nie jestem, ale nie przekreślam jej jeszcze, bo wygląda na to, że jakby moja cera nie wariowała, to byłabym zadowolona.

Chyba jednak pójdę po próbki do MACa w najbliższym czasie.
Uuuu, niedobrze. Ale pocieszę Cię, że mój Clinique PR też lekko wchodzi w pory, ale też się tym zbytnio nie przejmuje, bo moja cera też dalej ma lekką wariację

Wybywam zaraz na miasto załatwić parę spraw i przy okazji skoczyć do Empiku po Nigellę i coś do czytania do kompletu. Po drodze będę walczyć sama ze sobą, żeby nie skoczyć do hurtowni na Berka Joselewicza po lakier OPI. Bo Sephor i Douglasów się nie boję, tam mnie nic nie interesuje dopóki promocji nie ma SuperPharm też mi nie straszny, podobnie jak Rossmann, chociaż w tym ostatnim muszę w końcu ten krem do rąk kupić.0
Stary 2008-03-05, 13:00   #2416
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

MagJa, w Sephorze jest promocja, ale chyba taka, co Cię nie bardzo interesuje (a może) Przy zakupie szminki Sephorowej i dowolnego innego kosmetyku S., dostaje się blyszczyk (dowolny, wybrany, z każdej S. serii) albo konturówkę do ust (też dowolną).
Stary 2008-03-05, 13:06   #2417
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
MagJa, w Sephorze jest promocja, ale chyba taka, co Cię nie bardzo interesuje (a może) Przy zakupie szminki Sephorowej i dowolnego innego kosmetyku S., dostaje się blyszczyk (dowolny, wybrany, z każdej S. serii) albo konturówkę do ust (też dowolną).
Udam, że mnie nie interesuje Niby te nowe szminki mi się podobają, ale jest tak duży wybór kolorów, że ciężko mi się zdecydować na jedną. Zresztą błyszczyka ani szminki wcale mi nie potrzeba, tego się będę trzymać Pędzelek do kresek by się przydał, ale coś nie mogę się doczekać jakiegoś -20% albo chociażby 2+1 na produkty Sephory...
Stary 2008-03-05, 13:24   #2418
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Pędzelek do kresek by się przydał, ale coś nie mogę się doczekać jakiegoś -20% albo chociażby 2+1 na produkty Sephory...
A, to takiej fajnej nie ma Babka w M1 powiedziala, że do końca marca nie planują nic nowego (innych promocji większych - nie np. na konkretne perfumy, czy coś), a taka na wszystko, albo na Sephorę, to może wakacyjno-letnia będzie...
Stary 2008-03-05, 14:32   #2419
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
I jedno i drugie się okaże.
A co do maczka dla Ciebie, to zastanów się czy aby na pewno jest Ci niezbędny do życia. Ledwie pierwszego dostałaś...
niezbędny nie jest.. Ale z drugiej strony taka okazja może się nie powtórzyć
Cytat:
Teraz to już na pewno wytrwam. Oba maczki planowałam kupić już dawno, chciałam je kupić w Sephorze przy okazji jakiejś promocji (choćby -20% ). Tutaj mogłam mieć 2 w cenie 1

Musze faktycznie przestać zaglądać na Truskawę i co chyba wazniejsze - na wątek o Clinique
Trzymaj się dzielnie

A nie wiesz może czy te z truskawki to są maczki z lusterkiem czy bez? intryguje mnie to
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 14:48   #2420
zizou
Zakorzenienie

MagJa filter klorane jest w europejskiej cena w granciach 40 zlotych, nie ja kupowalam i nie wiem a nie mam ceny na opakowaniu

jestem z siebie dumna nie kupilam nawet pol kosmetyka, nawet mnie w ich strone nie ciagnelo
Stary 2008-03-05, 15:03   #2421
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A gdzie
W M1 i w Europejskiej i nie wiem, czy w Tesco na Wielickiej, albo w Carrefourze na Zakopiańskiej by nie było.

Cytat:
Uuuu, niedobrze. Ale pocieszę Cię, że mój Clinique PR też lekko wchodzi w pory, ale też się tym zbytnio nie przejmuje, bo moja cera też dalej ma lekką wariację
Ja nie jestem zachwycona. Nawet więcej, po kilku godzinach wyglądam tak samo kiepsko, jak z poprzednimi podkładami, tylko kolorystycznie lepiej.

Myślę, czy może nie powinnam zmienić czegoś w pielęgnacji. Albo może sypaniec Clinique mnie nieco wysusza? (BTW, ponieważ pędzelki nie wyschły mi po praniu, nałożyłam go dzisiaj rękami, tak jak radzi producent i efekt był szokujący - idealnie gładki i aksamitny, a puder w zasadzie niewidoczny; nie żebym narzekała na nakładanie pędzlem, ale z tymi rękami, to niegłupi bajer).

Ogłaszam bojkot Galerii Centrum. Jak będę chciała tam iść coś oglądać, to mi to proszę przypomnieć. Ostatnio łaził za mną ochroniarz, a dzisiaj zostałam zaczepiona 7 razy przez nadgorliwe panie ekspedientki! W dodatku, jak grzecznie dziękowałam za pomoc, to stały mi za plecami patrząc na ręce. Nie można już nawet w spokoju błyszczyków pooglądać.

Nie chcę JT Pamplemousse - ma za duże drobinki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 15:37   #2422
isa666
Zakorzenienie

Mi przyszła nowa chcica: na perfumy Showtime Kylie Minogue(taką 15-ml flaszeczkę bym chciała, ale najpierw muszę dokłanie obniuchać ten zapach w Douglasie) i jeszcze w Ori też będą nowe perfumy niedługo(ale pachną podobno różami a ja mam już różaną Baby doll, więc pewnie się nie skuszę ).
Stary 2008-03-05, 15:47   #2423
Estella
Zakorzenienie

SuperPharma zamieściła nowa gazetkę. Kosmetyki Auriga są w promocji -20%, zastanawiam się nad Flavo C - chciałam albo Flavo albo serum Lumene. Poza tym nowa seria Daxa też jest przeceniona - szkoda, że mam tyle kremów jeszcze:/

Isa Showtime jest w promocji w SP.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 15:49   #2424
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
SuperPharma zamiesciła nowa gazetkę. Kosmetyki Auriga sa w promocji -20%, zastanawiam się nad Flavo C - chciałam albo Flavo albo serum Lumene. Poza tym nowa seria Daxa też jest przeceniona - szkoda, że mam tyle kremów jeszcze:/
Właśnie oglądam wiosenna taka ta gazetka
Double with me?
Stary 2008-03-05, 15:56   #2425
isa666
Zakorzenienie

O właśnie zajrzałam na stronkę SP
Spodobały mi się: pomadki Bebe w promocji, seria Nivea Diamond Gloss(lakier mam i polubiłam i chętnie coś jeszcze kupię), woda Showtime().
Stary 2008-03-05, 16:06   #2426
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja też oglądam. Podoba mi się promocja na wszystkie pomadki (L'oreal wypuścił fajne kolory na wiosnę), Cacharel Eden za 99 zł (mam nadzieję, że szybko nie zejdzie, w sumie chyba nie jest to zapach masowy) i kupię sobie wreszcie Smackersa, bo w życiu żadnego nie miałam. Nawet jak wczoraj byłam w SP, to o tym myślałam, ale nie wiem, gdzie wiszą, a nie szukałam już, bo mi się spieszyło.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 16:09   #2427
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też oglądam. Podoba mi się promocja na wszystkie pomadki (L'oreal wypuścił fajne kolory na wiosnę), Cacharel Eden za 99 zł (mam nadzieję, że szybko nie zejdzie, w sumie chyba nie jest to zapach masowy) i kupię sobie wreszcie Smackersa, bo w życiu żadnego nie miałam. Nawet jak wczoraj byłam w SP, to o tym myślałam, ale nie wiem, gdzie wiszą, a nie szukałam już, bo mi się spieszyło.
No właśnie, też się raz rozglądałam, ale nie widziałam Smackersów Może jutro skoczę do SP, bo jadę na uczelnię po wpis i dowiedzieć się w tej mojej sprawie z tą pracą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 16:11   #2428
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też oglądam. Podoba mi się promocja na wszystkie pomadki (L'oreal wypuścił fajne kolory na wiosnę)
Kusisz tymi pomadkami muszę je obejrzeć
Double with me?
Stary 2008-03-05, 16:16   #2429
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No właśnie, też się raz rozglądałam, ale nie widziałam Smackersów Może jutro skoczę do SP, bo jadę na uczelnię po wpis i dowiedzieć się w tej mojej sprawie z tą pracą
Wydaje mi się, że Annmarie pisała, że widziała u nas Smackersy.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Kusisz tymi pomadkami muszę je obejrzeć
No bo ja po prostu lubię pomadki L'oreal.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-05, 16:21   #2430
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
No bo ja po prostu lubię pomadki L'oreal.
ja też je lubię i to najstraszniejsze a te nowe kolory jakie są mniej więcej?
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości