"Emo" fryzurka, kontynuacja ;P - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 15:38   #1681
Carrousel
Raczkowanie

Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P

Uhhh i na razie to na tyle, a co do fryzurki, to sama się na nią znowu nakręcam, jak się zrobi cieplej to ścinam !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1177042053_f.jpg (16,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg My Emo Boy.jpg (27,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f_13954064_7781f3ca4e04f0ad2170b441afbf6624.jpg (16,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22594585.jpg (27,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20972418.jpg (31,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3931237841a5824346721l.jpg (35,2 KB, 20 załadowań)
Carrousel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 17:31   #1682
LuvMSI
Rozeznanie

Ja ścinam za mniej więcej dwa tygodnie
A tak wogóle to świetne te fryzurki

Daje grzywe na bok i podcinam kudełki i mam nadzieje, ze przyciemnie o pare tonów [na razie nie ma mowy o farbowaniu na czarno- ale to zrobie w wakacje ]
No i baaaardzo chciałabym doczepić sobie pasemka w innym kolorze...

A ty co zamierzasz zrobić?^^
Stary 2008-03-05, 20:34   #1683
nisiiaaa
Raczkowanie

Carrousel super foty....
Stary 2008-03-06, 16:14   #1684
Carrousel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LuvMSI Pokaż wiadomość
Ja ścinam za mniej więcej dwa tygodnie
A tak wogóle to świetne te fryzurki

Daje grzywe na bok i podcinam kudełki i mam nadzieje, ze przyciemnie o pare tonów [na razie nie ma mowy o farbowaniu na czarno- ale to zrobie w wakacje ]
No i baaaardzo chciałabym doczepić sobie pasemka w innym kolorze...

A ty co zamierzasz zrobić?^^
Doczepiane pasemka w innym kolorze
No więc ja mam już wszystko dokładnie przemyślane
Po pierwsze włosy po bokach wystopniuję od dołu ucha w dół, a te z tyłu będą krótsze od nich o jakieś 3-4 cm.
Swoje włosy mam gdzieś do ramion, doczepię pasemka (60cm) w kolorze jasny bolnd i czarny (pomieszam na przemian).
I na koniec z przodu mocno wycieniuję włosy. Zastanawiam się też nad prostą grzywką, bo obecnie mam po skosie, no ale nie jestem jeszcze przekonana do końca.
No i to na tyle z moimy fantazjami

A co do tych fotek, to chyba część się powtarza, pomieszałam fotki z wątku i te z innych stron, no ale przynajmniej są w jednej kupie
Stary 2008-03-06, 20:30   #1685
nothing-92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carrousel Pokaż wiadomość
Doczepiane pasemka w innym kolorze
No więc ja mam już wszystko dokładnie przemyślane
Po pierwsze włosy po bokach wystopniuję od dołu ucha w dół, a te z tyłu będą krótsze od nich o jakieś 3-4 cm.
Swoje włosy mam gdzieś do ramion, doczepię pasemka (60cm) w kolorze jasny bolnd i czarny (pomieszam na przemian).
I na koniec z przodu mocno wycieniuję włosy. Zastanawiam się też nad prostą grzywką, bo obecnie mam po skosie, no ale nie jestem jeszcze przekonana do końca.
No i to na tyle z moimy fantazjami

A co do tych fotek, to chyba część się powtarza, pomieszałam fotki z wątku i te z innych stron, no ale przynajmniej są w jednej kupie
witam dawno Cię tu nie było
hmm... pomysł świetny... na pewno będziesz super wyglądać...
koniecznie foto wstaw jak to zrobisz

pozdrawiam
nothing-92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 20:53   #1686
LuvMSI
Rozeznanie

Cytat:
Zastanawiam się też nad prostą grzywką, bo obecnie mam po skosie, no ale nie jestem jeszcze przekonana do końca.
O właśnie. Ja mam obecnie prostą grzywkę i chciałabym dać ją sobie na skos tak chciałabym się zapytać, czy może wiesz jak sie ją obcina- czy też poprostu zaczesuje na bok? Wydawało mi sie że to drugie ale kosmicznie wyglądam
Stary 2008-03-07, 12:37   #1687
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Patrzcie jaki fajny wiosenny skunksik ^^
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1589886202.jpg (31,1 KB, 208 załadowań)
Stary 2008-03-07, 14:22   #1688
Carrousel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothing-92 Pokaż wiadomość
witam dawno Cię tu nie było
hmm... pomysł świetny... na pewno będziesz super wyglądać...
koniecznie foto wstaw jak to zrobisz

pozdrawiam
A dziękuję, dziękuję Ciebie też miło widzieć Foto wstawie obowiązkowo! Ale jeszcze nie wiem, kiedy po to cudo pojadę

Cytat:
O właśnie. Ja mam obecnie prostą grzywkę i chciałabym dać ją sobie na skos tak chciałabym się zapytać, czy może wiesz jak sie ją obcina- czy też poprostu zaczesuje na bok? Wydawało mi sie że to drugie ale kosmicznie wyglądam
Są dwie wersje, ja mam tą pierwszą. Od połowy czoła jest wyszczępiona i stopniowo schodzi aż do ucha. Kiedyś miałam tylko zaczesaną, ale wygladało to tak banalnie, wyszczępiona jest ciekawsza

Cytat:
Patrzcie jaki fajny wiosenny skunksik ^^
Cudo ! <3
Stary 2008-03-07, 17:48   #1689
LuvMSI
Rozeznanie

Cytat:
Są dwie wersje, ja mam tą pierwszą. Od połowy czoła jest wyszczępiona i stopniowo schodzi aż do ucha. Kiedyś miałam tylko zaczesaną, ale wygladało to tak banalnie, wyszczępiona jest ciekawsza
Dzięki

A co do fryzurki- wyczepista xD chociaz bym sobie takiej nie zrobiła
Stary 2008-03-07, 18:50   #1690
Carrousel
Raczkowanie

A ja bym się odważyła
Na wakacje chciałabym coś takiego (fryzurka z jakiegoś wątku), ale nie wiem kto mi to zrobi i czy nadal będę miała gdzie mieszkać Ale jestem tą tęczą po prostu zachwycona <333 Jak szaleć to szaleć !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4676481.jpg (64,4 KB, 141 załadowań)
Stary 2008-03-08, 00:17   #1691
LuvMSI
Rozeznanie

Również bym sie odważyła, ale nie bardzo podoba mi sie ta fryzurka ale ta z twojego zdjęcia też jest extra
czekam do wakacji... nie moge sie do czekać aż całkowicie zmienie fryz
Stary 2008-03-08, 16:00   #1692
Carrousel
Raczkowanie

Chciałabym jeszcze czarne pasemka na całej głowie, ale nie wiem czy ten pomysł przejdzie...
Stary 2008-03-09, 19:38   #1693
LuvMSI
Rozeznanie

A jaki masz teraz kolor?
Ah czarne włoski i niebieściutkie pasemka- moje marzenie ale boje się że rodzina sie nie będzie do mnie przyznawać
Stary 2008-03-10, 15:21   #1694
Carrousel
Raczkowanie

Ciemny brąz, a ja marzę o fioletowych A od niedawna napaliłam się na tą teczę, jak wyżej
Stary 2008-03-10, 18:28   #1695
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adeq Pokaż wiadomość
mylisz się.

nie myle się ;] masz loki do ramion? ... ? jesli tak to tak jak ja mozesz sobie pomarzyc o takiej fryzurze. ;] byłam u niejednej fryzjerki która specjalizuje sie w fryzurach takiego typu i wszytkie mi odradzaly.

ekstrawagancja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 19:51   #1696
Adeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
nie myle się ;] masz loki do ramion? ... ? jesli tak to tak jak ja mozesz sobie pomarzyc o takiej fryzurze. ;] byłam u niejednej fryzjerki która specjalizuje sie w fryzurach takiego typu i wszytkie mi odradzaly.
a poszukaj dobrze zdjęć w obu wątkach, hm?
Stary 2008-03-10, 22:43   #1697
LuvMSI
Rozeznanie

Cytat:
Moimi naturalnymi włosami są właśnie loki. I prostuje i mam emo. I wyglądam bosko
Może nie są w najlepszej kondycji, ale...
Nie ma rzeczy niemożliwych

Zresztą chyba były emo fryury, w kręconych włosach?
Stary 2008-03-11, 14:32   #1698
Carrousel
Raczkowanie

Dokładnie, ja też mam naturalnie kręcone włosy, a prostownica potrafi zdziałać cuda. Emo fryzury z loków także istnieją, dlatego ekstrawagancja, zastanów się kilka razy zanim coś powiesz, to taka rada na przyszłość
Stary 2008-03-11, 18:20   #1699
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie, ja też mam naturalnie kręcone włosy, a prostownica potrafi zdziałać cuda. Emo fryzury z loków także istnieją, dlatego ekstrawagancja, zastanów się kilka razy zanim coś powiesz, to taka rada na przyszłość

<lol2> dziewczyno Ty się raczej zastanów. Nie wiem ile masz lat ale mniejsza z tyym. tylko poporstu nie wierze ze jakieś "dizewczynki" z forum wiedzą lepiej i znają się lepiej na włosach niż FRYZJERKA z doświadczeniem i ukończonymi szkołami w tym celu. A jeśli sie bylo u 4/5 takich osób i każde odradzały to chyab jest coś w tym, nie?
A do tego tak apropo. Używanie prostownicy na dłuższą mete nie zdaje egzaminu. Moze teraz (jak to jedna dziewczyna napisała) "wyglądasz boosko!" ale w takim razie chciałbym Cie zobaczyć za kilka, kilkanaście lat ciekawe czy bedziesz taka mądra. ;]

aaa... i jescze jedna jesli "FRYZURY EMO" z loków istnieją, to może pokazłybyście jakies zdjęcia. bo puste zdanie do mnie nie przemawia.

Stary 2008-03-11, 21:04   #1700
Adeq
Zakorzenienie

Cytat:
<lol2> dziewczyno Ty się raczej zastanów. Nie wiem ile masz lat ale mniejsza z tyym. tylko poporstu nie wierze ze jakieś "dizewczynki" z forum wiedzą lepiej i znają się lepiej na włosach niż FRYZJERKA z doświadczeniem i ukończonymi szkołami w tym celu. A jeśli sie bylo u 4/5 takich osób i każde odradzały to chyab jest coś w tym, nie?
A do tego tak apropo. Używanie prostownicy na dłuższą mete nie zdaje egzaminu. Moze teraz (jak to jedna dziewczyna napisała) "wyglądasz boosko!" ale w takim razie chciałbym Cie zobaczyć za kilka, kilkanaście lat ciekawe czy bedziesz taka mądra. ;]

aaa... i jescze jedna jesli "FRYZURY EMO" z loków istnieją, to może pokazłybyście jakies zdjęcia. bo puste zdanie do mnie nie przemawia.
hamuj się, dziewczyno...co ma do tego czyjś wiek?
powiedziałam: przeszukaj oba wątki w którymś na 100 % były zdjęcia.
Stary 2008-03-11, 21:09   #1701
Carrousel
Raczkowanie

Cytat:

A czy ja powiedziałam, że prostownica nie niszczy włosów? I właśnie dlatego odradzały.
A jeśli chodzi o to, czy ta 'dziewczynka z forum' wie lepiej od fryzjerki, to powiem tylko tyle, że ten temat nie jest mi obcy, ale z fryzjerką równać się nie mogę, przynajmniej z większością.
A swoją drogą, jeśli nie chcesz słuchać 'dziewczynek z forum' to dlaczego w ogóle to weszłaś? No mniejsza z tym
Poszukaj zdjęć w wątku, istnieje emo z falowanymi włosami, podkręcanymi także. A jeśli tak bardzo obawiasz się prostownicy, używaj kosmetyków prostujących, włosy nie będą idealnie gładkie, ale napewno będzie widać sporą różnicę.
I jeśli możesz, to troszkę pohamuj emocje, bo kłutni tutaj nie chcemy.
Pozdrawiam
Stary 2008-03-11, 21:50   #1702
LuvMSI
Rozeznanie

Po pierwsze- dziewczynki z forum, mogą wiedzić LEPIEJ. Dlaczego? Bo mają doświadczenie w tej dziedzinie [nie wiem jak to nazwać ;P] a fryzjerki często sie mylą. Bo co one np. jeśli o to chodzi mogą mieć wiedze czysto teoretyczną. Mogą ci powiedzieć co sie MOŻE zdarzyć. Zresztą jak wiemy wszystkie włosy są inne, jedne zniosą dużo, innym wszystko szkodzi,.
Coś tym jest? Chyba to, że poprostu od prostownicy niszczą się włosy. Ale to wie kazdy głupi
Ja tam fryzjerkom nie ufam dla mnie lepsza jest praktyka niż teoria.
Po drugie- niek nie powiedział, że będziemy miały tą fryzure przez całe życie, a więc nasze włosy nie muszą być zniszczone. Ja na swoje dmucham i chucham, nawilżam, regeneruje podcinam i są zdrowe.

Po trzecie- nikt ci fryzur nie będzie ci pokazywał, skoro sama mozesz sobie znaleźć. Przeczytaj wątek, a znajdziesz.

tyle ode mnie.
Stary 2008-03-12, 16:31   #1703
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

kłótni TEŻ nie chce. poprostu CHCE jak każda inna osoba na jakimkolwiek forum wyrazić swoje zdanie. Moze zrobiłam to sposób troche odbiegajacy od normy bowiem wyżyłam się na klawiaturze. ale taka jestem i tego nie zmienie. Jesli kogos obraziłam to przepraszam. ale było to niezamierzone. Tylko tak na przyłość nie besztajcie ludzi po pierwszym poście w danym temacie. aaa.. i jescze jedno nie każy ma czas na przeczytanie 57 stron w wątku. ;]

Stary 2008-03-12, 17:24   #1704
LuvMSI
Rozeznanie

Chodzi poprostu o to, że nas dosłownie zaatakowałaś na szczęście nikt nie odpowiedział agresją.

Rozumiem, że nie masz czasu, ale z drugiej strony to aż tak dużo nie zajmuje w swoich zbiorach mam tylko jedną emo fryzurke z kręconymi włosami

[ nie umiem dodawać zdjęć więc pewnie będzie coś nie tak ]

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 152062623.jpg (36,4 KB, 945 załadowań)
Stary 2008-03-12, 17:28   #1705
Adeq
Zakorzenienie

Cytat:
aaa.. i jescze jedno nie każy ma czas na przeczytanie 57 stron w wątku. ;]
no to już nie nasza wina.
Stary 2008-03-12, 18:34   #1706
kaska222
Moderator

Cytat:
kłótni TEŻ nie chce. poprostu CHCE jak każda inna osoba na jakimkolwiek forum wyrazić swoje zdanie. Moze zrobiłam to sposób troche odbiegajacy od normy bowiem wyżyłam się na klawiaturze. ale taka jestem i tego nie zmienie. Jesli kogos obraziłam to przepraszam. ale było to niezamierzone. Tylko tak na przyłość nie besztajcie ludzi po pierwszym poście w danym temacie. aaa.. i jescze jedno nie każy ma czas na przeczytanie 57 stron w wątku. ;]

Nie zauwazylam tu zadnej klotni tylko osoba wyrazila swoje zdanie na temat wlosow,a ty od razu najezdzasz i nazywasz klotnia.Prosze na przyszlosc pohamowac sie swoim wyzywaniem na forum! Powinnas zapoznac sie na poczatku z Regulaminem tego forum i tego sie trzymac.Watek bede miala na oku.
Regulamin ogolny;

http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13

1. Odnoś się do innych użytkowników Forum tak jak chcesz, aby odnoszono sie do ciebie.

RegulaminWizaz.pl

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2008-03-14 o 13:14 Powód: dopisek
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 17:03   #1707
nisiiaaa
Raczkowanie

tu się zgodzę z LuvMSI... nie ma co ufać wszystkim fryzjerom, a nawet większości, bo większość się tak zna, że dajcie spokój... bez urazy oczywiście... ja np. raz chciałam pocieniować włosy, to jedna do mnie, że nie ma co cieniować, bo mam rzadkie włsoy... o.O wcale aż takich rzadkich nie miałam, a poza tym jak pocieniowałam, to zrobiły się gęściejsze.. xP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 18:05   #1708
Carrousel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nisiiaaa Pokaż wiadomość
tu się zgodzę z LuvMSI... nie ma co ufać wszystkim fryzjerom, a nawet większości, bo większość się tak zna, że dajcie spokój... bez urazy oczywiście... ja np. raz chciałam pocieniować włosy, to jedna do mnie, że nie ma co cieniować, bo mam rzadkie włsoy... o.O wcale aż takich rzadkich nie miałam, a poza tym jak pocieniowałam, to zrobiły się gęściejsze.. xP

No właśnie, bo tu właściwie wszystko zależy od tego jak się trafi... Swojego czasu przeglądałam wątek o fryzjerach i dziewczyny pisały tam, że czasem za 10 zł w nieznanym salonie będzie bardziej profesjonalna obsługa niż w tym, gdzie za takie samo cięcie zapłacić trzeba pięć razy więcej. I coś w tym naprawdę jest, na dzień dzisiejszy ufam tylko jednej fryzjerce- mojej cioci i jestem zawsze naprawdę bardzo zadowolona, bo to profesjonalistka w każdym calu Nikomu innemu nie oddam moich kudełków
Stary 2008-03-14, 10:59   #1709
LuvMSI
Rozeznanie

Dokładnie... Wszystko zależy od tego czy trafisz na osobe która coś umie, czy na kogoś kogo promuje marka [czy. jakiś dobry salon ;P] a jest w tym zielony i/lub uważa się za nie wiadomo co i tworzy własną wizje.

Ja jeszcze nie znalazłam Swojego Fryzjera ;P

Dodam pare zdjęć ale niektóre mogą sie powtarzać, wiec nie krzyczcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraz418xi7.jpg (58,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15126816.jpg (18,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 898135126_small.jpg (17,0 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg danigore--large-msg-117658992741.jpg (25,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg emodlamonisc0.jpg (120,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18750591.jpg (38,7 KB, 55 załadowań)
Stary 2008-03-14, 13:12   #1710
Carrousel
Raczkowanie

Trzecia od góry, cud miód i orzeszki xd
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości