|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
Uhhh i na razie to na tyle, a co do fryzurki, to sama się na nią znowu nakręcam, jak się zrobi cieplej to ścinam !
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Rozeznanie
|
Ja ścinam za mniej więcej dwa tygodnie
A tak wogóle to świetne te fryzurki ![]() Daje grzywe na bok i podcinam kudełki i mam nadzieje, ze przyciemnie o pare tonów [na razie nie ma mowy o farbowaniu na czarno - ale to zrobie w wakacje ] No i baaaardzo chciałabym doczepić sobie pasemka w innym kolorze... ![]() A ty co zamierzasz zrobić?^^
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
Carrousel super foty....
|
|
#1684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No więc ja mam już wszystko dokładnie przemyślane ![]() Po pierwsze włosy po bokach wystopniuję od dołu ucha w dół, a te z tyłu będą krótsze od nich o jakieś 3-4 cm. Swoje włosy mam gdzieś do ramion, doczepię pasemka (60cm) w kolorze jasny bolnd i czarny (pomieszam na przemian). I na koniec z przodu mocno wycieniuję włosy. Zastanawiam się też nad prostą grzywką, bo obecnie mam po skosie, no ale nie jestem jeszcze przekonana do końca. No i to na tyle z moimy fantazjami ![]() A co do tych fotek, to chyba część się powtarza, pomieszałam fotki z wątku i te z innych stron, no ale przynajmniej są w jednej kupie
|
|
|
|
|
|
#1685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dawno Cię tu nie było ![]() ![]() ![]() hmm... pomysł świetny... na pewno będziesz super wyglądać... koniecznie foto wstaw jak to zrobisz ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak chciałabym się zapytać, czy może wiesz jak sie ją obcina- czy też poprostu zaczesuje na bok? Wydawało mi sie że to drugie ale kosmicznie wyglądam
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
Patrzcie jaki fajny wiosenny skunksik ^^
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do fryzurki- wyczepista xD chociaz bym sobie takiej nie zrobiła
|
|
|
#1690 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym się odważyła
Na wakacje chciałabym coś takiego (fryzurka z jakiegoś wątku), ale nie wiem kto mi to zrobi i czy nadal będę miała gdzie mieszkać Ale jestem tą tęczą po prostu zachwycona <333 Jak szaleć to szaleć ! |
|
|
|
|
#1691 |
|
Rozeznanie
|
Również bym sie odważyła, ale nie bardzo podoba mi sie ta fryzurka
ale ta z twojego zdjęcia też jest extra ![]() czekam do wakacji... nie moge sie do czekać aż całkowicie zmienie fryz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym jeszcze czarne pasemka na całej głowie, ale nie wiem czy ten pomysł przejdzie...
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
A jaki masz teraz kolor?
Ah czarne włoski i niebieściutkie pasemka- moje marzenie ale boje się że rodzina sie nie będzie do mnie przyznawać
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
Ciemny brąz, a ja marzę o fioletowych
A od niedawna napaliłam się na tą teczę, jak wyżej ![]()
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
nie myle się ;] masz loki do ramion? ... ? jesli tak to tak jak ja mozesz sobie pomarzyc o takiej fryzurze. ;] byłam u niejednej fryzjerki która specjalizuje sie w fryzurach takiego typu i wszytkie mi odradzaly. |
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może nie są w najlepszej kondycji, ale... Nie ma rzeczy niemożliwych ![]() Zresztą chyba były emo fryury, w kręconych włosach?
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, ja też mam naturalnie kręcone włosy, a prostownica potrafi zdziałać cuda. Emo fryzury z loków także istnieją, dlatego ekstrawagancja, zastanów się kilka razy zanim coś powiesz, to taka rada na przyszłość
|
|
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<lol2> dziewczyno Ty się raczej zastanów. Nie wiem ile masz lat ale mniejsza z tyym. tylko poporstu nie wierze ze jakieś "dizewczynki" z forum wiedzą lepiej i znają się lepiej na włosach niż FRYZJERKA z doświadczeniem i ukończonymi szkołami w tym celu. A jeśli sie bylo u 4/5 takich osób i każde odradzały to chyab jest coś w tym, nie? A do tego tak apropo. Używanie prostownicy na dłuższą mete nie zdaje egzaminu. Moze teraz (jak to jedna dziewczyna napisała) "wyglądasz boosko!" ale w takim razie chciałbym Cie zobaczyć za kilka, kilkanaście lat ciekawe czy bedziesz taka mądra. ;] aaa... i jescze jedna jesli "FRYZURY EMO" z loków istnieją, to może pokazłybyście jakies zdjęcia. bo puste zdanie do mnie nie przemawia. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hamuj się, dziewczyno...co ma do tego czyjś wiek? ![]() powiedziałam: przeszukaj oba wątki w którymś na 100 % były zdjęcia.
|
|
|
|
#1701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy ja powiedziałam, że prostownica nie niszczy włosów? I właśnie dlatego odradzały. A jeśli chodzi o to, czy ta 'dziewczynka z forum' wie lepiej od fryzjerki, to powiem tylko tyle, że ten temat nie jest mi obcy, ale z fryzjerką równać się nie mogę, przynajmniej z większością. A swoją drogą, jeśli nie chcesz słuchać 'dziewczynek z forum' to dlaczego w ogóle to weszłaś? No mniejsza z tym![]() Poszukaj zdjęć w wątku, istnieje emo z falowanymi włosami, podkręcanymi także. A jeśli tak bardzo obawiasz się prostownicy, używaj kosmetyków prostujących, włosy nie będą idealnie gładkie, ale napewno będzie widać sporą różnicę. I jeśli możesz, to troszkę pohamuj emocje, bo kłutni tutaj nie chcemy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze- dziewczynki z forum, mogą wiedzić LEPIEJ. Dlaczego? Bo mają doświadczenie w tej dziedzinie [nie wiem jak to nazwać ;P] a fryzjerki często sie mylą. Bo co one np. jeśli o to chodzi mogą mieć wiedze czysto teoretyczną. Mogą ci powiedzieć co sie MOŻE zdarzyć. Zresztą jak wiemy wszystkie włosy są inne, jedne zniosą dużo, innym wszystko szkodzi,.
Coś tym jest? Chyba to, że poprostu od prostownicy niszczą się włosy. Ale to wie kazdy głupi ![]() Ja tam fryzjerkom nie ufam dla mnie lepsza jest praktyka niż teoria. Po drugie- niek nie powiedział, że będziemy miały tą fryzure przez całe życie, a więc nasze włosy nie muszą być zniszczone. Ja na swoje dmucham i chucham, nawilżam, regeneruje podcinam i są zdrowe. Po trzecie- nikt ci fryzur nie będzie ci pokazywał, skoro sama mozesz sobie znaleźć. Przeczytaj wątek, a znajdziesz. tyle ode mnie.
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
kłótni TEŻ nie chce. poprostu CHCE jak każda inna osoba na jakimkolwiek forum wyrazić swoje zdanie. Moze zrobiłam to sposób troche odbiegajacy od normy bowiem wyżyłam się na klawiaturze. ale taka jestem i tego nie zmienie. Jesli kogos obraziłam to przepraszam. ale było to niezamierzone. Tylko tak na przyłość nie besztajcie ludzi po pierwszym poście w danym temacie. aaa.. i jescze jedno nie każy ma czas na przeczytanie 57 stron w wątku. ;]
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi poprostu o to, że nas dosłownie zaatakowałaś
na szczęście nikt nie odpowiedział agresją.Rozumiem, że nie masz czasu, ale z drugiej strony to aż tak dużo nie zajmuje w swoich zbiorach mam tylko jedną emo fryzurke z kręconymi włosami [ nie umiem dodawać zdjęć więc pewnie będzie coś nie tak ]
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1706 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Nie zauwazylam tu zadnej klotni tylko osoba wyrazila swoje zdanie na temat wlosow,a ty od razu najezdzasz i nazywasz klotnia.Prosze na przyszlosc pohamowac sie swoim wyzywaniem na forum! Powinnas zapoznac sie na poczatku z Regulaminem tego forum i tego sie trzymac.Watek bede miala na oku. Regulamin ogolny; http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13 1. Odnoś się do innych użytkowników Forum tak jak chcesz, aby odnoszono sie do ciebie. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-14 o 13:14 Powód: dopisek
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
tu się zgodzę z LuvMSI... nie ma co ufać wszystkim fryzjerom, a nawet większości, bo większość się tak zna, że dajcie spokój...
bez urazy oczywiście... ja np. raz chciałam pocieniować włosy, to jedna do mnie, że nie ma co cieniować, bo mam rzadkie włsoy... o.O wcale aż takich rzadkich nie miałam, a poza tym jak pocieniowałam, to zrobiły się gęściejsze.. xP
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, bo tu właściwie wszystko zależy od tego jak się trafi... Swojego czasu przeglądałam wątek o fryzjerach i dziewczyny pisały tam, że czasem za 10 zł w nieznanym salonie będzie bardziej profesjonalna obsługa niż w tym, gdzie za takie samo cięcie zapłacić trzeba pięć razy więcej. I coś w tym naprawdę jest, na dzień dzisiejszy ufam tylko jednej fryzjerce- mojej cioci i jestem zawsze naprawdę bardzo zadowolona, bo to profesjonalistka w każdym calu |
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie... Wszystko zależy od tego czy trafisz na osobe która coś umie, czy na kogoś kogo promuje marka [czy. jakiś dobry salon ;P] a jest w tym zielony i/lub uważa się za nie wiadomo co i tworzy własną wizje.
Ja jeszcze nie znalazłam Swojego Fryzjera ;P Dodam pare zdjęć ale niektóre mogą sie powtarzać, wiec nie krzyczcie
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
Trzecia od góry, cud miód i orzeszki xd
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

i mam nadzieje, ze przyciemnie o pare tonów [na razie nie ma mowy o farbowaniu na czarno
- ale to zrobie w wakacje 

hamuj się, dziewczyno...co ma do tego czyjś wiek?
No mniejsza z tym