|
|
#2761 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
|
|
|
|
#2762 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
Cytat:
![]() C'nie? Chyba, że gryx by chciał nim zostać to niech przyjeżdża do mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty się wielu rzeczy boisz, obawiasz - basenu, kina (no dobra kina nie lubisz, a raczej ludziuf w nim - ok ) czego tam jeszcze nie możesz tak , w jacuzzi też, ludzie różni przychodzą, ale ogólnie jakbym tak ciągle myślała to nic bym nie robiła i nie wychodziła z domu Też se tak o jacuzzi z raz pomyślałam, ale bez schizów, no i też nie siedzę tam godzinami (tylko tyle czasu ile potrzeba do odbarwienia kostiumu ![]() A i najczęściej siedzę sama i dopiero ludzie zaczynają się schodzić na basen. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2764 | ||||
|
BAN stały
|
A w życiu!
Chociaż... raz podrywał mnie na basenie Turek (a jeśli to nie podryw był, to dość dziwne zachowanie), ale miałem podówczas 12 lat i dziewczęcą urodę, więc się nie liczy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż fotkę Może być na pw ![]() Ja nie chcę ptaszka ;( A fogle u nas dziś rano było biało i ślisko i już się poślizgnąć zdążyłam...
|
|
|
|
#2766 | |||
|
BAN stały
|
Zapomniałem o tym zupełnie, wyparłem ze świadomości
Ale to na basenie w Hamburgu było, może mnie wziął za młodą Niemkę? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2767 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a So Elixir miałam i wyleciał, bo mnie zaczął mdlić . bardzo szybko ze mnie uciekają obecne Miss Diory (klasyczna stara trzyma się jak cholera - znaczy ta którą wycofili daaawno temu, ta pierwsza) , w ogóle to co teraz robią zwiewa ze mnie na ogół w trymiga. Nowy Angel też się trzyma krócej zapachy z ostatniego 10-lecia to na ogół masakra - albo uciekają , albo po rozwinięciu śmierdzą i to wszystkie jedną duszącą pudrową bazą W ogóle nawet stare zapachy ale po reformulacjach wieją ze mnie w podskokach , kiedyś Chanelki - 19 czy Cristalle się trzymały i trzymały, teraz ze 3 godziny i po ptokach ![]() Ja nie wiem czy to pH - raczej obstawiam hormo i pigmentację skóry . Mam koleżankę naturalnie rudą z taką kremową karnacją - jest jedyną znaną mi osobą, na której wszystkie leciutkie świeżaki na bazie zielonej herbaty pachną cały dzień , podczas kiedy ze wszystkich innych ludzi uciekają po dwóch-trzech godzinach góra . no to przykład ekstremalny, ale ilustruje bardzo częste - o ile nie najczęstsze - i najbardziej kontuzjogenne - podejście osób zaczynających cokolwiek się ruszać . Poczytaj choćby na fitnesowym wyznania panienek, które postanowiły zacząć uprawiać sport (głównie żeby schudnąć ale nie tylko) - plany treningowe bogatsze niż olimpijczyka przez startami w mistrzostwach , treningi codziennie po kilka godzin , a potem tu boli, tam trzasło, tu spuchło , tym ruszyć nie można i rozpacz co mi jest ???? pomijając , że wreszcie pracujące mięśnie naciągnęły wody i obwody wzrosły, waga się zwiększyła i krzyk, że robię się pudzianem a chciałam schudnąć , nie będę więcej ćwiczyć bo mi mięśnie urosną bo już po tygodniu treningów są większe i jestem cięższa DLACZEGO ??? Zapisz
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-11-28 o 21:07 |
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Spod nagłej zimy
Przeleciałam Was ale nie pamiętam co miałam pisać ![]() Spo ale historia biedny strój Red pytałaś o mojego Dida. Tak więc u niego takiego lęku separacyjnego na razie jeszcze nie ma (i może niech nie będzie bo za miesiąc wracam do pracy ), to takie cygańskie dziecko trochę jest, kto go niańczy ten jest dobry Ja jestem potrzebna do karmienia i usypiania Poza tym chodzić nie chodzi (przy meblach odrobinę, ale musi mieć motywację, np pilot w pobliżu ), nadal tez nie siedzi, bo okazało się ze jego problemy z napięciem mięśniowym sa większe niż to wyglądało pierwotnie. Mamy teraz 2 razy w tyg rehabilitację i mamy nadzieję to naprostować Śpi w miarę, je niezmiennie super, więc ogólnie większych problemów wychowawczych nie sprawia
|
|
|
|
#2769 |
|
Mother of Cats
|
Heloł Baru
![]() Zwierzątka przynoszę w darze
|
|
|
|
#2770 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
zwierzątka bosssskie Dzięki
|
|
#2771 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#2772 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie siekierką z neolitu! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2773 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Znad zimna i kanapki.
|
|
#2774 |
|
|
Dobry
![]() Jaśniej, to może trochę dziś będzie, czy to już wszystko, na co nas stać???
|
#2775 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi i megasyfozy zaokiennej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja używam eleganckiego i stylowego wyposażenia https://www.google.pl/search?q=ba%C5...ENBIZIg0VlM%3A ![]() A jak Ryszard po zabiegu ? matko święta, kto do cholery zrobił taką pogodę ![]() ![]() ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i -1,5 stopnia ![]() Znad |
||
|
|
|
#2777 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
masakra, aż się nie chce z domu wychodzić, ja nigdzie nie idę
|
|
|
|
#2779 |
|
|
Fajnie Ci... U mnie podniesienie rolet, niewiele zmieniło w natężeniu światła w mieszkaniu...
Wstałam dziś wcześniej, niż zwykle, bo zazwyczaj kurier zastawał mnie w piżamie, tuż przed 9 i chciałam tego dziś uniknąć... A tu nie ma pana dotąd... Zapisz
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie polski tomahawk http://fabrykamemow.pl/uimages/servi...jpg?1480343632 Ziimnooooo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-29 o 10:32 |
|
|
|
|
#2781 |
|
|
No, aż bluzkę z długim rękawem założyłam... Jeszcze kilka stopni w dół i kaloryfery odkręcę...
Zapisz
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2783 | ||
|
BAN stały
|
Idź!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2784 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
U mnie dzonił dzisiaj jak hantlami machałam
Miał byc, ale jeszcze go nie było
|
#2785 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() W domu rodzinnym, to zawsze polar, sweter, golf i inne wynalazki były, także przyzwyczajona jestem. A teraz cienki polarek wystarcza, można jeść lody ![]() Zapisz
|
|
#2786 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cóż oni zawsze maja wyczucie słonia w składzie porcelany
![]() A jak człowiek nic nei robi, tylko czeka, wtedy na pewno nie zadzwonia i nie przyjadą
|
#2787 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Niech zgadnę, akurat patroszyłaś kurę? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2788 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I z paleniem papierosa (podobno).
Jak tylko człowiek zapali, autobus od razu przyjeżdża ![]() Co do gotowania: nie oglądam TV, no ale internet jest wszechobecny. I jak widzę pewną panią, która się zabiera do gotowania z rozwianą peruką, od razu mi się jeść odechciewa Przez cały posiłek bym się zastanawiała, ile tych kudłów do danej potrawy nawpadało
|
#2789 | |
|
Panaroja
|
no wiesz, jakby nie było klejnoty rodowe stracił, nic dziwnego, że przeżywa
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2790 |
|
Piers do przodu
|
ciekawa jestem 70%
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

dobrze będzie 

Myślałem, że na jakiego zboczeńca trafiłaś, no od biedy ekshibicjonistę
mina pewnie była bezcenna 

Ja życzę baru emocjonującej lektury (z intymnymi częściami ciała w tle)
Ja się poczułam rozczarowana historią. 

Ty się wielu rzeczy boisz, obawiasz - basenu, kina (no dobra kina nie lubisz, a raczej ludziuf w nim - ok
A i najczęściej siedzę sama i dopiero ludzie zaczynają się schodzić na basen.
i skrzydełka kurczakowe z frytami i różnymi sosami 

Może być na pw

ja używam eleganckiego i stylowego wyposażenia
i -1,5 stopnia 
Przez cały posiłek bym się zastanawiała, ile tych kudłów do danej potrawy nawpadało