|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II
Kancia ja również trzymam kciukasy za neurologa i trzymajcie się - przybądź tu z dobrymi wieściami
![]() lea bardzo się cieszę, ze Maksik ma już zdrowe bioderka ![]() Zdrówka życzę także naszym chorowitkom ![]() Pytałyście co chcemy kupić i NAPEWNO nie będzei to już FIAT ![]() I kupimy coś używanego, bo nowe auta tracą dużo na wartości, a poza tym to że nowe nie znaczy, ze będzie super extra o czym przekonaliśmy sie właśnie mając tego Fiata - był nowy, a bylismy z nim 5 razy w serwisie - z 1,5 rocznym autem ![]() ![]() A jakoś będzie trzeba sobie poradzić - może w sobotę lub niedzielę pojedziemy po nowe, mąż musi tylko ogłoszenia poczytać ![]() A my już na nogach, Hania wstałą o 7:30, ale przespała całą noc bez ani jednej pobudki na włożenie smoka ![]()
#4562 |
Zakorzenienie
|
minisiu my mamy Opla Astrę juz 11 letniego i jest całkiem nieźle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
kurcze ale mam humor po tej akcji z nk
![]() wybaczcie ale az mi sie nie chce nic mowic ![]()
#4564 |
Zakorzenienie
|
kropka nie przejmuj się
![]() ![]() ![]() ![]() Nie myśl o tym i nie denerwuj się na serio nie warto ![]() Napewno martwisz sie co my sobie myslimy o Tobie, ale nie masz sie co martwić - dla mnie nadal jesteś kochana i napewno takie cos nie zmieni mojej sympatii do ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Kanciu no to fajnie, ze autko sie sprawuje. Wiadomo, ze zawsze trzeba cos tam zrobić no, ale taka kolej rzeczy. Myśleliśmy nad Astrą, ale mi się bardziej vectra podoba i zresztą to prawie jak Astra ![]()
#4565 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Kropka nie przejmuj się dupkiem. Minisiu no ja właśnie też kupuję w końcu Vectrę. W tym tyg ma mi go znajomy przywieźć, żebym go dokładnie obejrzała. Daniel już go oglądał i mówi że warto go kupić. A Astrę też kiedyś miałam ale sprzedałam jak licznik przekroczył 500 tys km. Mam szczęście do samochodów. Tą Astrę kupił brat mojego męża i nadal nim jeździ i jeszcze nic nie robił przy nim. Kanciu i Juleczko trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki. A moja Klaudia ostatnio więcej czasu bawi się sama ![]() ![]() ![]() Izuniak mi Swift też się bardzo podoba. Ale wydaje mi się mały w środku
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Anula no to się będziemy wozić Vectrami
![]() ![]() izuniak no ten Swift też mi się podoba - taki babski jest moim zdaniem, ale właśnie nie za duży, więc z takimi dziećmi jak my mamy to niebardzo ![]()
#4567 |
Zakorzenienie
|
![]()
my ostatnio nabyliśmy malutkiego ślicznego peugeota 206
![]() Kanciu zdarzyłam tylko zerknąć Apolonia dziś marudkuje i mama najlepsza na świecie ![]() ![]() co do takich privów pan za młody żeby dobrze komunę pamiętać a donosy ładnie nauczył sie pisać - wstyd ![]()
![]() |
#4568 |
Konto usunięte
|
Ja bym opla nie kupiła.
![]() ![]() Ale to takie moje zdanie- jako żony mechanika- blacharza- lakiernika samochodowego. ![]() Paskudna pogoda, pisać mi się nie chce. GDZIE JEST WIOSNA?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim,
ja tylko na chwilkę i najpierw bega ościski dla wszystkich. Jestem już na urlopie bo w piątek jedziemy do Austrii na narty ![]() ![]() U nas wszystko ok. Olivcia (czyt. Anioł ![]() ![]() ![]() ![]() Staram się podczytywać Was regularnie i najczęściej baaardzo późno w nocy a potem rano ledwo zwlekam się z wyrka ![]() Całyję Was jeszcze raz mocno. Kropka łepek do góry, jak to się mówi: "zdażają się ludzie klamki, doniczki, ale parapety też się zdażają" ![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
minia99 udanego wyjazdu i dalej dziecka anioła
![]() lea35 choć fordy focusy słabo sie psują al co czlek to opinia a Twój mąż 'zawodowy" jest my też się "radziliśmy" jak braliśmy naszego peżocika ![]() Lea u mas w miarę mogę z tym wiatrem przedmuchać pogodę do Ciebie
![]() |
#4571 |
Konto usunięte
|
Patrrila, to ja poproszę trochę ładnej pogody, bo u nas biało, w nocy śniegu naprószyło.
![]() A jeśli chodzi o samochody, to tak jak piszesz, co człowiek, to inna opinia. Wiem, focusy są ok, ale mi raczej przy wyborze auta nie chodziłoby o stronę mechaniczną, bo takie sprawy zawsze mozna naprawić bez szkody dla ogólnego wizerunku autka, chodzi mi raczej o takie rzeczy jak: podatność na korozję, stan fabrycznej konserwacji, itp. bo , nie czarujmy sie, takie naprawy są zawsze drogie, i zawsze widoczne po naprawie. ![]() ![]() EDIT: ale jak ktoś kupuje w miarę nowy samochód, to zanim zaczną różne cuda się pokazywać, to zdąży go sprzedać. minisiu, a jaki model vectry? B czy C? miniu, kochana, tak rzadko do nas zaglądasz. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
Minia udanego wyjazdu
Kropka nie przejmuj się tym, miałam podobną sytuację, jak zerwałam z moim byłym, chodził do wszystkich znajomych i odopiwadał świnstwa o mnie i mojej rodzinie, m.in. oczywiście ile to ja mu zawdzięczam i ile kasy mi dał ![]() Tymek od 8 rano nie śpi i nie umiem go uśpić, zaraz wsadzę go w mojego fiata punto i jadę do PUP się odhaczyć. wiem, że to nie jest auto cud, ale na moje potrzeby wystarcza. Lea - ja też z rodziny mechaników ![]() ![]() ![]()
#4573 |
Konto usunięte
|
Pada śnieg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny popatrzcie moze wy widzialyscie te bluzki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240525 |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Lea ale może śnieg lepszy niz deszcz
![]()
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie pada ani snieg nie sypie 4 stopnie na +
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Obskoczyłam miasto spacerkiem z Hanią i byłam wyrejestrować samochód
![]() Lea chcemy Vectrę B ![]() JOANNA ja nie widziałam tej bluzki ![]() U mnie na zmiane pada śnieg i świeci słońce ![]() Dziewczyny, a ja mam jeszcze pytanie - ile u was trwał pierwszy okres po porodzie i czy zauważyłyście jakąś różnice niż przed ciążą ![]()
#4578 |
Zakorzenienie
|
dzieki za kciuki ale nie przydały sie
![]() teoretycznie czytając opis badan jest wszystko ok i w normie. Jednak p. doktor nie podoba się, ze mały pełza homologicznie tzn obie rączki obie nózki ![]() ![]() jestem zła bo gdzie nie patrze i czytam to z Adrianem wszystko Ok a to, ze chodzi tak jak chodzi to sporo dzieci zaczyna własnie od obu rączek ![]() ![]() ![]() Pokazała mi jedno cwiczonko w formie zabawy " taczuszka" łapie go za nogi a on ma iśc na rączkach i chodził jedna za drugą więc znaczy, ze umie ale nie chce ![]() ![]() jestem zła matką nie mam tyle siły i cierpliwosci zeby go dalej męczyc ![]() to tyle z marudzenia u nas słonce swieci mocno ale własnie wrocilismy od lekarza na piechote a to prawie 2 godziny szybkiego spaceru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Kancia powinnaś dostać po dupie za te słowa ZŁA MATKA
![]() ![]() ![]() Kobieto opanuj się - jaka zła matka ![]() Chcesz mi humor popsuć ![]() ![]() Każda z nas traci cierpliwość czasem - niedawno o tym było pisane i to wcale nie oznacza, ze jesteśmy złymi matkami - każdy ma jakies odczucia, a twoje o złej matce jest poprostu dla mnie bezsensem w twojej głowie ![]() JESTEŚ WSPANIAŁĄ MATKĄ - NAJLEPSZĄ DLA APUSIA I TEGO SIĘ PROSZĘ TRZYMAĆ - ZROZUMIANO ![]()
#4580 |
Raczkowanie
|
oj Kanciu, Będzie dobrze i popieram minisie na pewno jestes wspaniałą , kochaną mamusią dla swego malutkiego skarba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
wiem dziewczynki wiem
![]() ale wiecie jak to jest jak Wam ktos mówi, ze dziecko nie rozwija sie prawidłowo a Wy widzicie, ze inne dzieci zachowuja sie tak samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Konto usunięte
|
Kanciu, kochana jesteś najcudowniejszą mamusią dla Apusia, o czym doskonale wiesz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() magma, co u Was słychać? napisz coś, buziaki. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-03-05 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
ech wrocilam z pracy i troche mi lepiej.. zreszta po drodze spotkalam sie z kolezanka i jak ona mi powiedziala jakie ma problemy to to co stalo sie wczoraj to doslownie moje problemy to nic..
ale wy jestescie kochane ![]()
![]() |
#4584 |
Konto usunięte
|
teraz dopiero to wiesz?
![]() Dzisiaj, korzystające ze złej pogody, wypucowałam całe moje mieszkanko, ![]() ![]() A przy okazji porobiłam zapasy dla Maksa, zrobiłam trzy różne papki: na króliku z brokułami, na króliku pomidorowa, oraz ziemniaki ze szpinakiem. Wyszło mi tego 11 porcji. ![]() ![]() ![]() Idę kuknąć na Tvn meteo, co tam na jutro zapowiadają. A Wy może wreszcie weźmiecie się za pisanie? Ciekawe, czy juleczka już wróciła do domu z Matim? |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Rozeznanie
|
Witajcie !!
juleczko, Kanciu, eve - trzymajcie się. Buziaki dla Klaudunii !! i Kacpra (sama mu składam bo jeszcze nikt tego nie zrobił). Ten wielkolud już kończy 7 miechów, ale ten czas leci. Wysłałam zdjęcie do albumiku. Kacper od wczoraj zaczął przyjmować pozycję do raczkowania, ale narazie porusza sie tylko po rakowemu. miniu - udanego wyjazdu. U mnie też jeszcze Śląsk ale ani płatka śniegu nie spadło. Acha, skończyłam już karmić piersią, bo wieczorem daje Kacpiemu butle i tak mu się spodobała, że już nie chce mojego cyca. Może i lepiej. Nie będę miała później problemu z odstawieniem od piersi. Teraz chcę zacząć brać Meridię, żeby schudnąć trochę. Dawno nie oglądaliście Kacperka, więc wklejam parę zdjęć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Rozeznanie
|
Hej, ledwo żyję więc wpadam na chwilkę.
Kropeczko, nie przejmuj się ![]() ![]() Kanciu no ja już nie będę powtarzała za dziewczynami, ale nie gadaj głupstw bo mnie dobijesz ![]() ![]() Lea oj ale się rozpędziłaś ![]() ![]() Jak jutro będzie tak samo to ja wysiadam ![]() ![]() ![]() Dziękuję za życzenia zdrówka ![]() Miłej i spokojnej nocki ![]()
#4587 |
Rozeznanie
|
kropka - nie przejmuj się gupolami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Konto usunięte
|
kropka: brak mi slow, jacy ludzie potrafia byc glupi i podli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
Hejo!
Uff... kolejny dzień z głowy. Mamy górną jedynkę i to zapewne było przyczyną pobudek w nocy co godzinę. A teraz spi już 2.20 od karmienia po kąpieli- to rekord od jakiegoś czasu. No i mój głodomorek zjada po 190g zupki, a nie 130 jak dotychczas. CHYBA MA alergię na danonki,bo pod kolankami ma krosteczki takie alergiczne, tak więc odstawiam danonki na jakiś czas. kanciu- nam też pokazano tę taczkę do wzmocnienia rączek przy raczkowaniu/czworakowaniu lea - a jak siostra?
#4590 |
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla Kacperka
![]() ![]() Podobno dziś Dzień Teściowej ![]() Iwka gratulujemy ząbka eve trzymaj się i nie daj się chorobie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.