|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
ufff jakos przezylismy
, ale na razie jest dosc sztywno, jakos TZowi nie idzie uginanie nog w kolanach, wiec na razie najlepiej wyszedl nam krok podstawowy walca angielskiego, bo w latino na razie sie troszke pogubilismy, zwlaszzca TZ nie nadaza za krokami, ale to byla dopiero pierwsza lekcja, wiec mam nadzieje, ze sie rozkrecimy |
|
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale glowa do gory bedzie dobrze ![]() Cytat:
to bardzo piekny piosenka- mielismy ja dedykowaną na weselu w normalnej wersji ))) nie zwracajcie uwagi na to co powiedza inni, robcie jak uwazacie w koncu to wasz dzien a inni niech gadaja- kiedys przestana ))))
Emilowe całusy Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-05 o 14:50 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki a ja mam takie pytanko. Jak u Was z zapisami do fryzjera? Ja biorę ślub w sierpniu i już chciałam zaklepać sobie termin ale w salonach mi powiedzieli że zapisay dopiero kwiecień, maj a w niektórych nawet czerwiec. Jakby tego było mało to nawet nie wiadomo czy moja wymarzona fryzjerka będzie pracować bo to sezon urlopowy.
U Was też takie problemy z zapisami? Bo ja już powoli wymiękam i śni mi się po nocach że sama będę się czesała a do tego to za grosz talentu nie mam
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale juz powiedziala, ze zrobilaby mi fryzure slubna(normalnie w sobote), ale ona jeszcze teraz nie wie co bedzie robic za pol roku, bo moze gdzies wyjedzie na wakacje , wiec mam do niej zadzwonic na poczatku sierpnia , a ja mam slub 30 sierpnia i co ja zrobie, jak ona mi powie, ze jej nie bedzie, buuuuu, a ona czesze slicznie, inne sie nie umywaja
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a z tym wieczorem panieńskim to jest tak, ze "biora w nim udzial" przyjaciolki itp., ktore pozniej beda na slubie i weselu? Ja bym bardzo chciala miec taki wieczor, ale ponoc organizuje to swiadkowa, a ja nie wiem czy ma zamiar
Jak Wy to robicie? Jestem zielona |
|
|
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki co do piosenki na pierwszy taniec to ja myslalam o kawalku Kindla "Z kims takim jak ty", wiem ze to jest moze troszke oklepane ale strasznie mi sie podoba,a na dodatek to amm takie marzenie zeby kawalek tej piosenki zaspiewac, oczywiscie z akompaniamentem
|
|
|
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
do fryzjera to ja sie zapisalam juz w styczniu i panie mi nawet w salonie powiedzialy ze dobrze robie zapisujac sie wczesniej bo moge sobe dobrac godzine taka jak mi odpowiada w tym pieknym dniu...moze lepiej tupnac nozka i powiedziec nie w kwietniu czy w maju przyjde sie zapisac tylko prosze mnie teraz wpisac i basta
![]() jesli chodzi o pierwszy taniec to cos tam trzeba bedzie wybraac ale jak zobaczylam ze ktoras z was mysli o METALLICA,,NOTHING ELSE MATTERS"TO SIE UCIESZYLAM....dlaczego?bo sobie pomyslelismy ze po odtanczeniu pierwszego tanca zatyanczymy do tego......bedzie?czy za duzo kombinuje? jeszcze mam jedno pytanie-jakie polecacie pudry do twarzy na tenm dzien i tusze do rzes-bowiem musza z nami byc dlugo dlugo na twazry a ja znawca nijaki kosmetykow nie wiem wiec prosze o rade
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
victoriaaa w tej piosence slowa sa ladne
Toverku ja kupilam ostatnio tusz Max Factor Masterpiece Max i jest najlepszy ajki do tej pory mialam, wiec ja polecam wlasnie ten tusz, ale dziewczyny pewnie beda mialy swoje typy |
|
|
|
#4390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak tez wlasie bylo u mnie na wieczorze byly nie tylko te co na weselu
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4393 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. Ale w praktyce z tą organizacją bywa różnie, czasem jest to na głowie Młodych.Cytat:
zaraz posłucham i dam znać czy mi wpadła w ucho. ![]() A mi wczoraj na wizażu dziewczyny polecały Max Factora 2000 Calorie podobno super pogrubia, też wydłuża i daje (podobno) efekt sztucznych rzęs.
|
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tak sobie pomyślałam, może będzie lepiej jak się zabezpieczysz na wypadek odmowy. Może znajdź awaryjny, polecony salon fryzjerski umów się na wizytę, jeśli ta dziewczyna jednak będzie chętna na zrobienie fryca to wtedy odwoła się termin w salonie.
Dla mnie fryzura jest jednym z najważniejszych elementów Panny Młodej i wolałabym, aby nie była robiona w pośpiechu przez przypadkowy zakład fryzjerski.
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie wcześnie. Ja mieszkam w małej miejscowości, ponadto ślub mam 18.10., więc myślę, że nie będzie problemów z terminem. Tylko że raczej chciałabym, żeby fryzjerka przyszła do mnie do domu... Choć czy to konieczne? Zastanowię się ![]() Cytat:
![]() Jeśli chcesz malować się sama, to możesz wypróbować puder fixujący lub spray fixujący (ale do sprayu i tak używa się wcześniej jakiegoś pudru, najlepiej sypkiego). Są to kosmetyki, które zdecydowanie przedłużają trwałość makijażu. Ja sama nie próbowałam jeszcze żadnego (mam zamiar kupić albo taki puder, albo spray), ale moja siostra była takim pudrem pomalowana na swoim ślubie (przez profesjonalną makijażystkę) i wszystko świetnie sie trzymało Polecam także wypróbować bazę pod podkład, np. Sephory (sama używam - jest świetna!) albo Lumene. Podkład zdecydowanie lepiej się trzyma. Cytat:
Byle by się spotkać, poplotkować - nie musi to być w końcu jakiś ekstrawieczór. Czasem jest tak, że świadkowa chciłaby zorganizować wieczór dla panny młodej, ale nie jest w stanie zapłacić całej sumy (a przecież to też kosztuje). Warto wiec szczerze porozmawiać i ewentualnie podzielić się kosztami ![]() Cytat:
Ja mam długie rzęsy, więc efekt i tak jest.
|
||||
|
|
|
#4399 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() natomiast jestem zapisana u kwiaciarki na robienie bukiety ślubnego wyszło to całkiem niechący i z jej inicjatywy, trochę się zdziwiłam, ale jak chciała ..... Cytat:
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ostatnio manię przeglądania bukietów ślubnych i mniej więcej zaczyna mi się rozjaśniać w głowie, co bym chciała ![]() Z tym fryzjerem to jest tak, że nie korzystam z salonów w moim mieście. Jeżdżę najczęściej do Katowic (autobusem, 45 minut w jedną stronę ) Wydaje mi się, że właśnie w Katowicach zrobiliby mi fajną fryzurę, a w moim mieście to się trochę boję Wiem, wiem - jest od tego próbna, żeby się przekonać, tylko że też nie chcę wydawać pieniędzy na nie wiadomo ile fryzur "przed". Boję się trochę, że mi schrzanią grzywkę A chciałabym mieć ją naturalną, nie na żadnych szczotkach czy wałkach |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
w kwestii fryzury też stawiam na naturalność
w kwestii ślubu patrze na siebie przyszłościowo chciałabym wygladać tak, żeby za kilka lat nie śmiać się ze swojego wygladu ![]() poniżej załączam mój bukiet i fryzurę
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny! Właśnie tak zrobię - po prostu pogadam z moją swiadkowa i razem cos zorganizujemy dla wiekszej grupki "LEJDIS"
Kwestia fryzjera spedza mi sen z powiek. Najnowszy koszmar ślubny (już chyba 5 albo 6): msza ślubna trwa, pan mlody przed oltarzem, a panna mloda czyli JA dopiero sie przebieram w zachrystii wyszlam na przysiege zadowolona nie wspomne o tym, ze suknie kupowalam godzine przed msza, o fryzjerze zapomnialam, wiec wlosy wyglday "jak zwykle". Po slubie na weselu okazalo sie, ze moja obraczka jest w fazie rozkladu (pokryta rdza! ) ale na szczescie obok byl jubiler wiec poszlam zrobic zamieszanie |
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Madlen 18 ja znam tę piosenkę Kultu. Fajna jest- zwłaszcza że słowa i muzyka idealnie do siebie pasuja,Jest melodyjna.Powodzenia
|
|
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bukiet też ładny, ale ja chciałabym dodać do jasnych kwiatów jeszcze jakiś kolor, np. pastelowy róż lub fiolet ![]() Cytat:
Nieźle. Ja też raz miałam taki sen, że już się przebierałam w sukienkę, ale nie miałam fryzury ani makijażu. Nagle przyszedł po mnie mój narzeczony razem ze swoją rodziną. Ja się popłakałam, że nie jestem jeszcze gotowa i odwołałam ślub |
||
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wieczór panieński organizuje świadkowa. Będzie to niespodzianka. Ja jedynie powiedziałam jej, kogo bym chciała na wieczorze i dałam namiary do niektórych dziewczyn, no bo moją świadkowa nie zna wszystkich moich znajomych. A dziś zakupiliśmy z TŻ obrączki
oj, zaczynam się stresować
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a myślałyście o jakieś torebeczce, w której byłyby np. chusteczki, Wasze kosmetyki do poprawek itp? Miałybyście ją na sali przy sobie czy może w aucie?
To mój kolejny dylemat, bo na pewno będę chciała mieć pod ręką kilka niezbędnych rzeczy i tak sobie dumam .
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-05 o 21:30 Powód: połknełam "ch" |
|
|
|
#4407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a zawsze beda pod reka. nie chce tachac ze soba torebki i sie o nia martwic czy w ogole pamietac o niej! chociaz widzialam panny mlode wlasnie z tym rekwizytem
|
||
|
|
|
#4408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1.Bedę miała przy sobie małą torebeczkę; 2.Wepchnę swoje gadżety do torebki mamy ![]() A jak te torebki miałyby wygladac,chodzi o coś takiego?
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że torebeczka to dobry pomysł, ale jak trzymać bukiet i jednocześnie torebkę w drugiej ręce?
Czy wtedy nie mieć już bukietu? Sama nie wiem...
|
#4410 |
|
Zadomowienie
|
Moja bratowa tez miala torebke,ale podczas slubu chyba jej siostra albo mam pilnowaly,a ona korzystała z niej na weselu tylko jak szła do łaziekni,zeby sie poprawic
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

bedzie dobrze
to bardzo piekny piosenka- mielismy ja dedykowaną na weselu w normalnej wersji
a do tego to za grosz talentu nie mam
, ale juz powiedziala, ze zrobilaby mi fryzure slubna(normalnie w sobote), ale ona jeszcze teraz nie wie co bedzie robic za pol roku, bo moze gdzies wyjedzie na wakacje
i co ja zrobie, jak ona mi powie, ze jej nie bedzie, buuuuu, a ona czesze slicznie, inne sie nie umywaja

.
wyszlam na przysiege zadowolona
.