Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 19:28   #4681
so sexy
Przyczajenie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

aaaa właśnie....zapomniałam pochwalić się, że od dziś przyłączam się do was i razem chudniemy

moja sytuacja:
wzrost: 168
waga: 58
cel: wymarzone 52 (a może i mniej?! ;p)

życzcie mi powodzenia
so sexy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 19:33   #4682
ojps
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.Poczytałam Was sobie troszkę i stwierdziłam, że te doły to przez pogodę ,brak słoneczka i wichury robią swoje.Nie wiem jak w innych reginach kraju i zagranicy ale w centrum tragedia.U mnie też nastrój średni, bo moje chudnięcie idzie w żółwim tempie, a na dodatek nie mam pomysłów na to co jeść jeszcze trochę i na widok twarogu będę uciekać z krzykiem.Boję się też tego co będzie jak osiągnę wymarzoną wagę, nie chciałabym wrócić do starych nawyków.Wydaje mi się, że już zostanę z Wami na zawsze będziemy się wspierać na wątku"superlaski-co zrobić żeby nie przytyć"A tak na pocieszenie to wystarczy spojrzeć od czasu do czasu na naszą listę i zaraz humorki nam się poprawią.Buziaczki
ojps jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 19:42   #4683
kamila19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A ja jestem załamana Niedawno wróciłam ze szpitala... Tam wmusili we mnie czekoladowego batonika i wieeelką kanapkę (bo prawie zemdlalam ) No ale sniadanka nie jadlam bo na czczo musialm byc... a po powrocie jedyne co zjadlam to knorr gorący kubek makaron z sosem bolońskim I nawet nie mam sił jezdzic na rowerku tak mnie wykonczyli w tym szpitalu ze ide chyba spać
Króliczku bardzo Ci współczuje Mocno trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez ryba_22 Pokaż wiadomość
Ja juz wczesniej podawalam ale na wszelki wypadek jeszcze raz to zrobie
Wzrost: 165 cm
waga: 63 kg
cel:53 kg
Ja mam 164 i wychodziłam z wagi 63 kilo, teraz ważę pewnie nie 60, a 61. Po moich grzechach
Więc mamy tyle samo do zrzucenia

Cytat:
Napisane przez Judita18 Pokaż wiadomość
Hejka, u kogo na allegro kupowałaś rowerek i jaki model?Ja też bym chciala sobie kupić ale nie moge się jakoś przekonać do zakupu w ciemno...A propos-jestes zadowolona z niego?Jak Ci idzie praca nad kilogramami?Pozdro ;*
Ja kupowałam rowerek na allegro, ale jakieś 2 lata temu, jestem z niego bardzo zadowolona

A co do załamań to ja dziś też zawaliłam, miałam strasznie "rozwalony" dzień, zaplanowałam sobie jedzenie na dzisiaj, poszłam na uczelnie, ale okazało się, ze moja siostra jest chora, razem z córeczką, więc zerwałam się z zajęć i pojechałam im pomóc. I później jak ok 16 wpadłam do domu to najadłam się wczorajszych naleśników z dżemem.
Jestem masakrycznie zła na siebie, tyle sobie obiecuje i nawalam. To schudniecie to jest dla mnie już sprawa honorowa, od 2 lat chodzę i powtarzam że się odchudzam, i co.... gucio, tylko przytyłam.
Stary 2008-03-05, 19:54   #4684
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Asik00, wydaje mi sie,ze trzeba miec odrobine samokrytycyzmu i pokory. Kiedy przychodze pierwszy raz na zajecia i nie mam pojecia o jodze, to nie przestawiam instruktorki i "pcham sie przed orkiestrę". bo kiedy myli sie ktos w pierwszym rzedzie albo źle ćwiczy, to myla się następne rzedy. Mnie to osobiście przeszkadza, bo pilates to utrzymaywanie równowagi, a do tego potrzebana jest koncentracje i napiecie miesni. Poza tym ja mam dystans do siebie i dlatego nie ćwicze przed lustrem, bo wciąz bym rżała ze smiechu na swój widok.
I nie chodzi tu o otylość, bo sa naprawde otyłe dziewczyny, które maja naturalną i wrodzoną gibkośc i elastycznośc i ćwicza po prostu rewelacyjnie. Chodzi raczej o przestrzeganie pewnych zasad, a kiedy sie tego nie robi, łatwo narazić sie na smieszność. Niestety tak to juz jest z egzystencja w grupie ludzi.
pimach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:00   #4685
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Hej dziewczynki. Napiszę coś bo jeszcze o mnie zapomnicie ja to teraz wogóle nie mam czasu, właściwie niby nic nie robie..jeszcze ale mam iść na spotkanie o prace w tym tyg to się zobaczy jak to będzie. A poza tym studia w weekendy rozbijaja mi wszytko-cała diete. Siedze od 8 lub 9 rano do 20 a jeszcze godzinne powroty busem do domu.. Jem zawsze śniadanie i biore coś ze sobą ale nie moge taszczyć wielkiej torby z żarciem dla mnie! Na uczelni jest kawiarenka..ale same słodycze, zupki i jogurty owocowe(ja jem naturalne ) obiady są dziwne że tak napisze.
Wogóle waga spadami ostatnio w żółwim tempie- o ile wogóle.. Mam jakiegoś doła- jak Wy Niech już będzie wiosna.. albo nie.. ja 5 ide na wesele chciałam ładnie wyglądać ale nie dam rady zapewne, kurcze no!

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:01   #4686
Judita18
Raczkowanie

GG do Judita18

Cytat:
Napisane przez so sexy Pokaż wiadomość
aaaa właśnie....zapomniałam pochwalić się, że od dziś przyłączam się do was i razem chudniemy

moja sytuacja:
wzrost: 168
waga: 58
cel: wymarzone 52 (a może i mniej?! ;p)

życzcie mi powodzenia
Powodzenia

dieta 1500kcal+codziennie 1h ruchu

"Jesteśmy nie tylko tym, co jemy,
ale również tym, co myślimy"
Judita18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:11   #4687
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judita18 Pokaż wiadomość
A jak Ci się na nim jeździ?Daje wycisk??
Jeszcze mi nie przysłali czekam
kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:27   #4688
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez so sexy Pokaż wiadomość
a mogę zapytać ile schudłaś na takiej "diecie"?! bo według mnie to dziennie pochłaniasz z "tysiąc" kcal... ja kiedy tyle jadłam to tyłam w oszałamiającym tempie (7 kg w 2 miechy).
Uogólniając teraz jem mniej więcej tyle, np. dziś:
3 pomarańcze
kanapkę z razowym chlebem i szynką
makaron z białym serem i śmietaną (taki standardowy talerz do drugich dań, ale bez przesady- też nic z niego nie spadało)
...i starasznie trudno mi schudnąć;(
Troche mnie zatkało po przeczytaniu Twojego posta. Po pierwsze posty z takimi komentarzami powinny być automatycznie usuwane- co jest dla Ciebie nienormalne? To że dziewczyna zdrowo jje, urozmaica posiłki, powiem więcej zjadła w sam raz ja na zdrową redukcje (z małymi potknięciami- Kala łączysz tłuszcze z węglowodanami), a jeżeli porcje były niewielkie to zjadła za mało? Jeszcze komentarze typu 'pochłaniasz z tysiąc kalorii'....Ręce opadają, Ty wogóle wiesz co to redukcja? REDUKCJA a nie głodzenie się.
Po drugie nic dziwnego że tyjesz- jeżeli odżywiasz się tak cały czas to mam skopany metabolizm.
Z mojej strony to tyle, jeżeli coś do Ciebie przemówi to zacznij od poczytania wątków od redakcji (pierwsze posty działu dietetyka) i spójrz jak "rewelacyjnie" doradzasz innym.
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:32   #4689
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KOKAINA Pokaż wiadomość
Troche mnie zatkało po przeczytaniu Twojego posta. Po pierwsze posty z takimi komentarzami powinny być automatycznie usuwane- co jest dla Ciebie nienormalne? To że dziewczyna zdrowo jje, urozmaica posiłki, powiem więcej zjadła w sam raz ja na zdrową redukcje, a jeżeli porcje były niewielkie to zjadła za mało? Jeszcze komentarze typu 'pochłaniasz z tysiąc kalorii'....Ręce opadają, Ty wogóle wiesz co to redukcja? REDUKCJA a nie głodzenie się.
Po drugie nic dziwnego że tyjesz- jeżeli odżywiasz się tak cały czas to mam skopany metabolizm.
Z mojej strony to tyle, jeżeli coś do Ciebie przemówi to zacznij od poczytania wątków od redakcji (pierwsze posty działu dietetyka) i spójrz jak "rewelacyjnie" doradzasz innym.
kokainko bez nerwów po pierwsze ale dzięki że się za mną wstawiasz bo po tym poście też zwątpiłam że za dużo jem AGNESS oceni swoim oczkiem niedługo pewnie mam dziś małe wyrzuty sumienia za to danio i za te parowki raz na jakiś czas można,nie buziolki,idę ćwiczyć ale jeszcze tu wrócę mam nadzieję że zrobi się tu ruch pomoim powrocie hihi
Stary 2008-03-05, 20:33   #4690
tajka88
Zakorzenienie

Tez mnie ta wypowiedz zszokowala... przzeciez kazdy wie ze nie ma co sie glodzic... chyba ze ktos chce za jakis czas wazyc kilka dobrych kilko wiecej niz poczatkowo;/

Tez mi sie wydaje ze duzo jem ale jem mniejkaloryczne produkty i wiecej wartosciowe i nie jem slodyczy itp eh

Skoncze czerwona herbatke i do cwiczen

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:34   #4691
kala2505
Zakorzenienie

aha KOKAINKO jeszcze jedno gdzie łącze te chol**** tłuszcze z węglowodanami ?? nigdy się tego nie nauczę
Stary 2008-03-05, 20:36   #4692
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Tez mnie ta wypowiedz zszokowala... przzeciez kazdy wie ze nie ma co sie glodzic... chyba ze ktos chce za jakis czas wazyc kilka dobrych kilko wiecej niz poczatkowo;/

Tez mi sie wydaje ze duzo jem ale jem mniejkaloryczne produkty i wiecej wartosciowe i nie jem slodyczy itp eh

Skoncze czerwona herbatke i do cwiczen
To ćwiczymy razem już idę ale dojść nie mogę trzymajcie kciuki
Stary 2008-03-05, 20:37   #4693
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
aha KOKAINKO jeszcze jedno gdzie łącze te chol**** tłuszcze z węglowodanami ?? nigdy się tego nie nauczę
Przy śniadaniu- parówki to tłuszcze, tak samo jak żółty ser (no chyba że miałaś odtłuszczony) a Wasa węglowodany.
No i przydałoby się wywalić Danio, bo jest zapewne dosładzany.
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:43   #4694
ojps
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KOKAINA Pokaż wiadomość
Troche mnie zatkało po przeczytaniu Twojego posta. Po pierwsze posty z takimi komentarzami powinny być automatycznie usuwane- co jest dla Ciebie nienormalne? To że dziewczyna zdrowo jje, urozmaica posiłki, powiem więcej zjadła w sam raz ja na zdrową redukcje (z małymi potknięciami- Kala łączysz tłuszcze z węglowodanami), a jeżeli porcje były niewielkie to zjadła za mało? Jeszcze komentarze typu 'pochłaniasz z tysiąc kalorii'....Ręce opadają, Ty wogóle wiesz co to redukcja? REDUKCJA a nie głodzenie się.
Żaden ze mnie znawca ale podpisuję sie pod tym rekami i nogami.Też kiedyś w ten sposób się odchudzałam-efekt:du..a jak szafa!Poza tym moim zdaniem przy wzroście 168 chcesz ważyć 52 kgToż to bedzie noc żywych trupów ja mam 170 i jak dojdę do 60 to będę happy.Przemyśl to sobie, buzka.
ojps jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:47   #4695
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Msm trzy pytania:
1. Jak to jest z tymi owocami? Kiedy je jeśc?
2. Macie jakiś zamiennik na słodycze? Tzn co mozna zjeść kiedy ochota jest niepohamowana?
3. Kiedy i z czym te NNKT?
pimach jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 21:05   #4696
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

pimach 1. Owoce do 16 ale najlepiej w pierwszej cześci dnia. 2. ja jak mam niepochamowany apetyt to jem banana(luuubie) lub poprostu kostke czekolady. 3NNKT kiedy chcesz..np z homo

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 21:15   #4697
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asik00 Pokaż wiadomość
co to za herbalife?
wklikaj w google herbalife albo masz linka : http://www.herbalife.pl/
Poczytaj sobie a i dodam ze niekórzy uważaja ze te koktajle to jakis napój.. i on ma zastapić śniadanie??. TAK i naprawde nie jest słabo, niehcce sie jeśc. jest to poprostu szproszkowane jedzenie ze wszytskimi witaminkami itp. jest to syte ja robie to z 2 płaskimi łyzkami stolowymi, i 200 ml nieg. wody.jem tez serek wiejski z warzywami,zapiekanke mojej mamci i mielone jakja, ryby, nogi z kurczaka, łopatke wieprzową, biała kiełbasę samoróbe , soje, kasze gryczna, ryz brązowy, owoce, jabłka, gruszki, itp. UNIKAM: słodyczy, soli, łuszczu, sosów, makaronu białego, napojów słodkich i wody słodkiej bo jest bomba kaloryczna mimo ze tak ąłdnie wyglada, cukru, zup, frytek i innych swińst które doprowadziły mnie do kolosalneg wagi 100 KG pf...
nie chodze głodna i chudnę i piję dużooo wody. Utrata mojej wagi jest bez ćwiczeń do tego mam tez tabletki multiwitamine i błonnik. ogólnie, jak masz jakieś wątpliwości i jakie produkty do Ciebie dobrac napewno w Twojej miejscowości znajduje sie jakis dystrybutor tej firmy skontaktuj sie z Nim, a odpwoie na wszelkie twoje Pytania lub, moge ja Ci w nich pomóc, tylko pytaj. juz wiele wiem ;-P

pimach odpwoiadam na Twoje 2 pytanko.
zamiennikiem na słodycze moze być. owoc kiwi jest słodziutki, lekko kwasowaty, słuszałam że o takim cieście LIGHT, hhe upieczcie sobie na świeta
przepis:
Pieczenie: 50 min.
Kaloryczność: 100 kcal/porcja
SKLADNIKI:
10 dag masła, 2 szkl.mąki tortowej, 4 jaja, 1 łyżka cukru pudru,
proszek do pieczenia, mielone orzechy, cukier waniliowy,
2 łyżki jogurtu naturalnego
ETAPY PRZYGOTOWANIA:
1. Masło, żółtka, jogurt i ccukier - utrzeć. Na koniec dać ubite białka, cukier waniliowy, mąkę z proszkiem i orzechy ( ja bym dodała opruszone maka susozne śliwki zamiast tych orzeszków- wiecie czemu lub jabłka).
2. Piec w keksówce ok. 50 min.

odp. na 1 pytanie. różne chodza opinie o tych owocach, ja słyszłam ze do 12 powinno sie jesc owoce, inni zas jedza je kiedy mają tylko ochotę. ja osobisciam wcinam owoca przed 12

PS. INFORMACJA DLA WSZYTSKICH NOWYCH ODCHUDZAJACYCH.
NIE STOSOWAC GŁODÓWEK limitu np. 1000 kcal I prosze PRZESTrzEGAC ZASAD ZDROWEGO żywienia. INACZEJ TYLKO BEDZIECIE SIE MęCZYC BO WAGA BEDZIE STALA, WYNISZCZYCIE SWÓJ ORGANIZM LUB WAGA ZLECI ALE JOJO WAS POKOCHA
A I WRAZIE WATPLIWOŚCI PYTAJCIE. SŁUŻYMY WSZYTSKIE POMOCĄ
DIETA MA BYC DLA WAS A NIE WY DLA DIETY.

A OSOBY KÓRE PODAŁY DANE I WYMIARKI DO LISTY, NAPEWNO BĘDĄ WPISANE NA LISTE, PAMIĘTAJCIE BY BYC WPISANA NA LISTE TZEBA ZWARZYĆ SIĘ W SOBOTE PODAĆ WAGE TZN. ILE WAM UBYŁO PRZEZ TYDZIEŃM NAWET JEŚLI WAGA NIE DRGNEŁA A KOCHANA ANA WAS DOŁACZY

JA JUZ kONCZE BO SIE RPIZPISAŁĄM JAK SZALONA...
Stary 2008-03-05, 21:40   #4698
kala2505
Zakorzenienie

A ja już po ćwiczeniach zrobiłam sobie znów sałatkę z tuńczyka mniam jest pyszna a ile w niej białka

Boję się dziewuszki tego sobotniego ważenia... jak znowu nic nie zleci

Jedno pytanie ( nie musicie na nie odpowiadać ) osobiste: jak często chodzicie dziewczynki "do kibelka"
Stary 2008-03-05, 21:43   #4699
Judita18
Raczkowanie

GG do Judita18

Cytat:
A ja już po ćwiczeniach zrobiłam sobie znów sałatkę z tuńczyka mniam jest pyszna a ile w niej białka

Boję się dziewuszki tego sobotniego ważenia... jak znowu nic nie zleci

Jedno pytanie ( nie musicie na nie odpowiadać ) osobiste: jak często chodzicie dziewczynki "do kibelka"
Hmmmmmmzależy ile i co zjem i ile się russzam...Dziś z racji mojego wczorajszego i dzisijszego "obżarstwa" byłam aż 3 razy w "grubszej sprawie" a tak normalnie to raz na dzieńPS jak wyglądają Wasze codzienne ćwiczenia?Jak długo i co ćwiczycie?BUżki

dieta 1500kcal+codziennie 1h ruchu

"Jesteśmy nie tylko tym, co jemy,
ale również tym, co myślimy"
Judita18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 21:54   #4700
tajka88
Zakorzenienie

heh ja chodze raz albo dwa na dluzej i co 13-20 min na krocej heh bo pije ogrm no moze cco godzine;p

wlasnie siedze w wannie i ogladam film taki relax po cwiczeniach smieszne co nie hehe

Stary 2008-03-05, 22:19   #4701
ana0502
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alorah Pokaż wiadomość
O motylek. ANA ANAAAA! :P
:conf used:
Stary 2008-03-05, 22:19   #4702
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
heh ja chodze raz albo dwa na dluzej i co 13-20 min na krocej heh bo pije ogrm no moze cco godzine;p

wlasnie siedze w wannie i ogladam film taki relax po cwiczeniach smieszne co nie hehe
To mnie załamałyście... ja byłam w sobotę i dzisiaj co jest ze mną?!?!
Stary 2008-03-05, 22:23   #4703
tajka88
Zakorzenienie

kurcze nie mam pojecia... a duzo pijesz?(pytam sie jakbym sie na tym znala heh) hm ja mam teraz szybsza przemiane widze to heheh tzn czuje lol chyba jak sie czesciej alzi to lepiej hm;p?

Stary 2008-03-05, 22:29   #4704
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze nie mam pojecia... a duzo pijesz?(pytam sie jakbym sie na tym znala heh) hm ja mam teraz szybsza przemiane widze to heheh tzn czuje lol chyba jak sie czesciej alzi to lepiej hm;p?
dużo piję cóz nie ma co rozpaczać
jutro rano omlecik obiecuję hehe
Stary 2008-03-05, 22:31   #4705
Lerian2204
Raczkowanie

Widzę wszystkie panie już dużo schudły .... Ale trwa to trochę.....Proszę tylko powiedzcie mi czy tabletki wspomagające odchudzanie tzw spalacze tłuszczu coś dają połączone z dietą i ćwiczeniami chyba tak co nie....Dzisiaj popełniłam karygodny czyn Pizza na obiad muszę przestać i jak ja mam tu schudnąć .....
Lerian2204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 22:33   #4706
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
dużo piję cóz nie ma co rozpaczać
jutro rano omlecik obiecuję hehe
OK to jak Ty cos obiecujesz to ja tezz heh na sniadanie zjem to co zwykle :P na drugie zjem jajecznice z 2 jaj z pomidorkiem i jedna kromeczke z tunczykiem pozniej zupa nie wiem jaka ;p(nie wiem co szef wymysli;p) pozniej obiad nie mam pojecia jaki albo cos z tunczykiem np ryz(bo w kantynie jutro lamb curry tego nie jem )albo jak bedzie vegetarian omlet to omlet. Kolacyjka kanapki z salmonem 2 i jakies warzywka do tego i owoce w ciagu dnia i hehrbatki z 5 i 3 tbleteczki i wody z 2-3l

Stary 2008-03-05, 22:42   #4707
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lerian2204 Pokaż wiadomość
Widzę wszystkie panie już dużo schudły .... Ale trwa to trochę.....Proszę tylko powiedzcie mi czy tabletki wspomagające odchudzanie tzw spalacze tłuszczu coś dają połączone z dietą i ćwiczeniami chyba tak co nie....Dzisiaj popełniłam karygodny czyn Pizza na obiad muszę przestać i jak ja mam tu schudnąć .....
za tą pizzę to wiesz co... tak na początku już ?!?

Ja biorę therm line II od 2óch tygodni efektów narazie nie widać zobaczymy w tą czarną sobotę...
Stary 2008-03-05, 22:51   #4708
Lerian2204
Raczkowanie

Cytat:

Ja biorę therm line II od 2óch tygodni efektów narazie nie widać zobaczymy w tą czarną sobotę...
Dużo o tym środku czytałam niby pisze ,że 8 kg w 2 tygodnie Wydaje mi się ,że a innych stronach podają lepsze środki .....Z postami osób które je już brały.... nie jestem przekonana co do tabletek ale sie zastanawiam jednak nad nimi....Może jednak coś dadzą....
Lerian2204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 22:53   #4709
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam sie ja pizze jadlam w grudniu ja w PL bylam :P raz 3 kawalki ale nie bylam wtedy na diecie heh i jakos mnie nie ciagnie bo nie wylaze do pizzerii;p. Ja biore aplefit od 2 dni heeh a wczensiej bralam thema burn czy cos takiego troszku pomagalo dawalo mi energii wiecej .. do cwiczen i nie tylko, zmniejszalo moj ogromny apetyt a teraz skoncyzlam z nimi gdzies tydzien temu i mam tydzien ze bym zjadla wszystko(ale oczywiscie nie jem;D). Zobaczymy powinno byc dobrze po tmy occie w tabletkach i ejszcze herbatka mniami bez cukru a zawsze slodizlam dwie kopiaste heh a pije to nawet jak nie chce mi sie pic . zrestza odruchowo pije ehhe

Stary 2008-03-05, 23:12   #4710
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
, mniami bez cukru a zawsze slodizlam dwie kopiaste heh a pije to nawet jak nie chce mi sie pic . zrestza odruchowo pije ehhe
Ja mam tak samo!!! Słodziłam 2 WIELGACHNE łyżeczki a teraz nic nawet mam słodzik ale nie dodaję a nigdy nigdy powiadam bym nie powiedziała że wypiję kiedyś herbatę bez cukru ale kawy nie wypiję hihi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości