![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
Cytat:
Wydaje mi się , że kręgiel.. zapraszam do zabawy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post6805796 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2 posladki w miare plaskie 3 b.masywne lydki :/ czekam na stroje ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Kosmo - fajny watek. Mam jedna uwage - Susanah i Trinny jako waze daly bardziej wysmukle naczynie (cos jak to http://irishcrystalgifts.com/store/i...mr3032vase.jpg) bo ciezar wazy jest na gorze.
W ogole - lepiej wrzuc ten watek do podpisu - skuteczniej rozreklamujesz ![]() Dorzucam link do artykulu z Daily Mail (sorr ale po angielsku) z opisami sylwetek i przykladowymi ubraniami. http://www.dailymail.co.uk/pages/liv...79&expand=true Nat (klasyczna klepsydra ![]()
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
CEGIEŁKA!!! ![]() ![]() ![]() zapraszam do zabawy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post6805796 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczynki muszę już kończyć!!!
Jutro stroje i rady dla poszczególnych figur!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapraszam do zabawy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post6805796 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę coś skromnie wtrącić..
![]() Dużo naoglądałam się tvn style, poza tym interesuje się modą i dobieraniem strojów. Jeśli mogę, napiszę kilka rad, jak zatuszować niedoskonałości- ubraniem. 1. Duża pupa : - nie noś spodni z dużymi, odstającymi kieszeniami - bo ją powiększą. - zapomnij o spodniach "rurkach", wybieraj te, z rozszerzanymi nogawkami 2. Duży brzuszek - noś bluzki odcinane pod biustem (zatuszują fałdki) - dla Ciebie są szerokie paski (nadal bardzo modne !! ![]() - nie noś opiętych bluzek, ani ciasnych spodni, opinających brzuch 3. Mały, drobny brzuszek ![]() - dla Ciebie są bluzki z falbankami, dużymi wzorami (to poszerza) 4. Długa szyja: - nie noś dekoltu "w serek", bo to jeszcze bardziej wydłuży szyję - golfy są dla Ciebie ! ![]() 5. Krótka szyja : - noś dekolty w serek ( to wydłuży szyję) 6. Osobom puszystym polecam unikanie noszenia poziomych pasków (to optycznie poszerza), radzę szukać ciuchów w pionowe paski ![]() Za to odwrotnie jest z osobami chudymi- żeby się poszerzyć można nosić rzeczy w szerokie poziome paski. Mam nadzieję, że troszkę komuś pomogłam ![]() W razie co- służę pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
moze mi ktoś pomoze?
biust sredni 84cm z biustonoszem;p pod biusem 76 cm wciecie w talii 70cm biodra 92 cm wzrost 162 w pasie 78 po dziecku mi skóra zaostała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
lubie je
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Moge prosic o pomoc bo niewiem jakim typem figury jestem... a wiec mam 1,70 wzrostu obecnie waze 63 kg :/ (odchudzam sie caly czas )
*biust teraz nosze 80B wczesniej bylo 75C *uda bardzo masywne :/ obecnie 59 cm trudno z nich cos zrZucic *lydki takgze bardzo matywne *biodra 97 cm okragle ![]() *pupua : dosc plasaka *ramiona szerokie *brzuszek sredni ale boczi sa *talia : dosc spore wciecie Jakim typem jestem ? Jak powinnam sie ubierac ? z gory dziekuje za pomoc ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
to ja jestem gruszką.........
![]() Kosma, trzymam Cię za słowo i mam nadzieję, że jutro nam powiesz kto jak się ma ubierać ![]() swoją drogą to nieźle się wpakowałaś, bo teraz każdy Cię będzie męczyć ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam przez to tylko powiedzieć, że falbany są dla chudych brzuszków (mogą je śmiało nosić :P ) ale te większe raczej nie, bo niezbyt to wygląda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Świetny wątek!!!!
![]()
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
jesli ktos zna choc troche angielski to moze sobie zrobic test: http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...=landinghtml97
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
prosze jakies radty dla gruszki ;]]
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Mam mały problem z wyobrem z tych 12 :|
moje wymiary to 90/70/95 biust b, srednie wciecie w talii, soc szerokie biodra, 'srednie ' nogi i uda nie nalezace do najszczuplejszych :ciii: ![]() wzrost 172 cm proszę pomożcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
No właśnie
Jestem niby między dzwonkiem, kręglem a klepsydrą. Tzn. mam biodra na szerokości ramion - jak klepsydra, ale zdecydwanie! jestem niska jak dzwonek i mam krępe nogi/(łydki szerokie kostki wąskie) i szerokie uda jak dzwonek i kręiel?? Pomimo tego,że ważę niewiele,wogóle tego nie widać ![]() Aha,a wymiary: biust 85;talia 65, biodra 89 To w kierunku którego "modelu" powinnam iść ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-03-06 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
U Tzta otworzyla mi sie ta stronka i jestem niby kolumna. I co sie dowiedzialam -nie wolno mi biodrowek. A ja innych spodni nie mam. Wszystkie leza ponizej talii. I wydaje mi sie, ze w innych zle wygladam.
![]() Szkoda, ze nie ma wiecej propozycji ciuchow na te wszystkie ksztalty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Raczej nie... Na co dzień obserwuje panie, które próbują "wyczarować" talię paskiem... Z wprost przeciwnym efektem. Pasek służy do jej podkreślenia, a IMO podkreślać można tylko coś, co się ma... A bluzeczką odcinaną pod biustem przy braku talii osiąga się efekt czwartego miesiąca ciąży...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Hmm a ja nie wiem kim jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
ja odswiezalam kilka razy i sie udalo
![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja noszę bluzki odcinane pod biustem i nikt się nie pyta czy jestem w ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Mi też pomóżcie, proszę. Jakoś nie mogę sama określić swojego typu... Na niektórych stronach mających "pomóc" mi określić rozmiar wyskakuje, że mam "nietypowy wymiar"... Nie rozumiem tego.
Oto one: biust: 92 talia: 67 biodra: 93 Brzuszek zaokrąglony, choć nieduży (śmieję się, że przypomina tarczę z zaznaczoną 10--> pępkiem) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
A ja ja
![]() wydaje mi się że kolumna. wzrost 177 i58 waga biust 82 A lub nie duże B talia 66 biodra 92
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
wcześniej jak nie było tyle typów to byłam gruszką
gdy zobaczyłam po raz pierwszy ten program to myslałam że znajde jakąś inną nazwę mojej figury ![]() ale nie dalej jestem GRUSZKĄ!!! ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, pomóżcie, bo ja już naprawdę nie potrafię sklasyfikować się do żadnego typu sylwetki!
No więc tak: wzrost: 156cm waga: 42kg biust: 83cm talia: 61cm biodra: 83cm nogi i łydki bardzo chude niestety leciuteńko, prawie niezauważalnie odstający brzuszek. No i?? Jakim jestem typem?? Odpowiedzcie mi proszę, bardzo mi zależy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.