![]() |
#4411 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chudziaszek, 1,5 godziny to bardzo dużo :/
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
10 stron do nadrobienia
![]() Wybaczcie, ale ostatnio jakoś nie mam weny, czasu, ochoty pisać. Czasem coś skrobnę pokazać, że żyje. Nic się nie dzieje, ale ostatnio od małej nie można odejść na sekundę bo już marudzi. Najlepiej jakbym była przy niej cały czas, nawet jak wizaż czytam to się wkurza :P A dziś mamy szczepienie ![]()
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Aniu zawsze jej warto skontrolować
![]() Australia daj przepisa!! Długo się go robi?? Dobry jest? ![]() I czy mowa o naszej kuleżance, której córka ma tak samo na imię jak moja? ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Ale piękny ten konik!!
![]()
![]() |
#4417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robi się długo ![]() Myślę, że tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Rozeznanie
|
Justynak zdrowka dla Gabrysia a dla Ciebie duzo sily na te trudne dni
![]() Agusia kciukasy za szczepienie. Tak tak mowa o fit wizazowej kolezance My juz po śniadaniu. Zbieramy sie na spacer w ten leniwy dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Marysia z zasypianiem, dalej rączki czy coś się polepszylo? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak tak Chodzi o L ![]() ![]() Sliweczko nie ma kaca ![]() ![]() Byliśmy wczoraj u pediatry. Była inna babka. Nawiedzona!- Hania waży niecałe 6300 i ma 71cm Lekarka kazała do każdego mleczka dAwać kleik a a noc 2x wiecej kleiku i koniecznie zupki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Babcua na spacerze z M a ja mam chwilę dla siebie. Z tej okazji idę wyszorować kibelek ![]()
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi badaniami, wypowiedziami lekarzy, ekspertów itd.... Nie mamy pewności na ile wypowiedz jest rzetelna. Tzn. , Że np.nie jest to lekarz " kupiony" przez konkurencję itd. A często tak się zdarza. I podobnie że zleconymi badaniami. Ale każda z nas robi jak uważa i najważniejsze to mieć przekonanie do swojego wyboru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam insta, ale kiedyś podglądnęłam co tam u nich i tak mi się ten słoiczek w oczy rzucił i pomyślałam to samo co Wy ![]() ![]() Co do pediatry, to - ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś spacer wcześniej może po południa uda się drzemka w domu bo od 16 widać że Hania śpiąca a zasnąć nie może :/ także wyjdziemy chwile po 11 od razu szybki shopping w Biedrze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie tak to działa, stare jest bee, kup nowe. A dlaczego lekarze nie przepisuja już tych starych leków na przeziębienie. Tylko jakieś cuda. Wiadomo, biznes i kasa! A przecież stare leki syropy nadal są w aptekach ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Zabcia, doczytałam że nie wiesz skąd Twoje problemy. Ok. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Hahaha |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie, ze milion lekarzy jest kupionych. Ale co maja na celu badania np karmienia wylacznie piersia do 6m -NIC, zadnego zarobku. Trzeba wszystko swoim rozumem analizować. Widzę pozycje dziecka w chodziku, widzę w wisiadle i widzę w chuście czy nosidle. Wnioski nasiwaja sie same, bez badań i wypowiedzi kogokolwiek. Tak samo z sadzaniem dziecka nie siedzącego jeszcze. Nikt mi nie musi mówić, ze to niezdrowe. Dziecko jak bedzie gotowe zrobi to samo.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-30 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, nie pisze dokładnie bo ja w przeciwieństwie aż tak się nie wczytuje😋 No a Ty jeszcze tego nie wyczytalas? 😋( zarcik) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Edit. Doczytalam, ze doczytalaś
![]()
![]() |
#4429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Ale to nie moja sprawa. Śliweczko, Fiazo z biegowkami tak jest, że nie każde dziecko złapie. Jak że wszystkim. Najważniejsze to nie naciskać i wybrać inne rozwiązanie. U nas pomógł chybe ten jezdzik puky bo Maks dostał go na roczek i się z nim oswajal. A jak już zaczął na nim jeździć to nie można go było przesiąść na tą większą biegówke ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brawa dla Marcelinki. Pierwszy krok do raczkowania i siadania ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki za szczepienie i za dobry humor po ![]() Cytat:
![]() Ale jaka Hania długa! Mój Ignaś jak był ostatnio mierzony to wyszło lekarce 64 cm. tylko. My po pierwszej drzemce. Szkoda że trwała tylko 40 minut ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |||||
Ania
|
Dzień dobry!
![]() Aaa!!pytanko do dziewczyn nie fejsubukowych- nie chcecie założyć fikcyjnych kont?? nie trzeba podawać nazwiska itp.. wystarczy zmyślić, a nam podać Wasze nicki z wizażu. To propozycja, zrobicie jak chcecie, w każdym razie zapraszamy na fejsa ![]() Cytat:
Praca sama w sobie ok, ale chyba takie dojazdy najbardziej męczą. Przynajmniej mnie to męczyło strasznie ![]() Jej, słyszałam różne czary na odczynianie uroków, ale o takim jeszcze nie ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;68091001]Haneczka my mamy właśnie tą chustawke z misiem co pokazalas. A na ogródku taką jak miała Sliweczka. Ten mis Zosi przeszkadzał, zbędny Bajer. Może nie tyle jej przeszkadzał co mnie irytował, bo ona ciągle go gryzla Zakochalam się w tej drewnianej, urocza jest 😍 za dzieciaków taką mialysny z siostrą. Muszę zapytać mamy gdzie ona jest Chudziaszku 😂 zolwik 👊 Justyna zdrowka dla Gabi, biedactwo 😙[/QUOTE] Czyli odpuścić taką? ![]() Ja mam drewniana, jeszcze po nas, ale ona się hu**owo rozkłada- wiecznie poplątana ![]() No i chciałam jakiś prezent mieć z głowy- w sensie wymyślania, bo nie wiem, co dla mej gwiazdy wymyślić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za link ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Boże, do czego to doszło... wolna chwila a ta idzie szorować kibel ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Rozeznanie
|
Australia haha tak na plecach
![]() Miszka no nie rzuciło mi się w oczy o tych rowerkach:p ale nie lubię biegowych jak mówiłam, a Franek dostał taki trzykolowy w spadku ![]() Aaaa miałam prasować a wizaz czytam i w międzyczasie dziecko sie obudziło. A spał od 9 ![]() Ale padaaaaa ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Konto usunięte
|
miszka miałam jeszcze wczoraj pisać, że co prawda chodzika nie miałam ale miałam nosidło. Dostałam dla córki w prezencie babybjorn.
Dzisiaj by pewnie zostało okrzyknięte mianem wisiadła tym bardziej że można było nosić dziecko przodem do świata co podobno jest niedopuszczalne. Przyznam, że nosiłam w nim dzieci jak miały gorszy dzień albo jak szliśmy na spacery gdzie wózek by się nie sprawdził. 10 lat temu ono było świetne i polecane ![]() Na szczęście moje dzieci mają proste kręgosłupy, więc nie zaszkodziło ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- haneczka może znajdziesz tego konika ale niepomalowanego i bez podusi- wtedy tańszy. Resztę można zrobić samodzielnie. Ja też malowałam, bo nasz był z surowego drewna. Jakie dekoracje robisz? ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- O, patrz tutaj: http://allegro.pl/hustawka-drewniana...629234879.html ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- A identyczna tylko że pomalowana i z podusią 3 razy droższa ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Też szukam pomysłu... Mój to zapalony wędkarz ale ja się na ty kompletnie nie znam i nie wiem co ma a czego nie, więc chyba odpuszczę. Może kupię jakiś tematyczny t-shirt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A moja to już baaardzo długo mierzona nie była ![]() Trzeba było przed domem się razem położyć, to by było dłużej ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Mój sobie zażyczył bieliznę termoaktywną ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny,pocytowalam 15 wiadomości,odpisalam i mi wyskoczylo,że za dużo emotikonek i zaczęłam usuwać i
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- A Baska jeczy dla rozrywki,aż mnie brzuch boli od tego:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hania jesr faktycznie długa. Gondola ma w środku ok 83cm liczę, że "przezimuje" Hanie ![]() Byliśmy na spacerze, śnieg sypie. Pies wyraźnie zadowolony biega w większe partie śniegu i się tarza ![]() ![]() Oczywiście do rad lekarki nie mam zamiaru się stosować ![]() Ćwiczę z Hania cw od fizjo i dziś po 5nin jest ryyyk. Przestaję i radość. Wkurza ja wysiłek ![]() Cytat:
![]() ![]() Na drugie śniadanie sałatka śledziowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Śliweczka uTomka jest kaszel jak mu katar spływa , jak trzymam go na maxa na brzuchu to i kataru nie ma. Piotrek katar głównie, kaszel to może max 2x na dobę. Chlopaki bez goraczek. Typowe przeziębienie.
Ania u nas leżenie na brzuchu to teraz przymus więc ma jak ćwiczyć. Ostatnio parę razy nóżki podwinął jak do raczkowania , nawet udało mi sie nagrać. Chciałam odnieść się do wszystkiego ale moje chłopy nie dają. Miałam zalatany ranek...bioderka, rehabilitacja. I o grozo musimy trzeci raz iść na bioderka. Wszystko ok ale z racji tego że się rehabilitujemy to za 2msc kolejna wizyta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś pierwszy raz od nie wiem kiedy odpuściłam spacer, mam takiego lenia że szok
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A tak w temacie BLW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
gdzie gdzie bo nie mogę znaleźć
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- własnie nie wiem.. w sumie wszystko co praktyczne ma, myslalam nad taka zawieszka do auta z naszym zdjeciem tzn Moim i Nadii i napisem, na fb robią https://www.facebook.com/DecoupageZDusza/?fref=ts |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.