Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-04, 22:22   #1111
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ja chyba wezmę długa kąpiel, mama i dzieciaki już śpią, a ja nie mam co robić... kupiłam nowe olejki do kąpieli więc chyba przyda mi się chwila wyciszenia.
A po 5 jak zwykle pobudka. Ale na spanie jeszcze przyjdzie pora
Marze o takiej kąpieli

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

witaj w klubie
Można zauważyć po nicku,jak na niego patrzę to aż mam ochotę na jabłko

Cytat:
no ja swoją tak ochrzaniłam jak chyba jeszcze nigdy w życiu
No i prawidłowo!

Cytat:
oby do lepszego!
a co do piwka, to świetnie sprawdza się przed nielubianymi zajęciami
Mam nadzieję,że jutro będzie wspaniały dzień,chociaż mam sprawdziany a piwko tak szybko wypiłam,że po jednym miałam klepę
Cytat:
Pocieszcie mnieeeeeeee
Na rozweselenie
Cytat:
Od razu dobranoc kochane, śpijcie słodko
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
ja sie witam i żegnam bo nawet nie mam chwili czasu, żeby poczytać. Jestem zmęczona strasznie, pozatym źle się czuję. Nie lubię takiej pogody. Ale jutro mam wolne więc nadrobie. Buźka
Oj zdrówka

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Jednak na dziś się już pożegnam ...
Dobranoc Aniołeczki
Dobranoc Moniczko

Eh zjadłabym sobie jeszcze coś,ale mama mi zabroniła,bo powiedziała że potem mi się śnią koszmary,a poza tym niedługo w drzwiach się nie zmieszczę wstrętna

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 22:28   #1112
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Lolcia - przez swoją własną głupotę się źle czuje ale to tylko takie małe "ALE". Ale ogólnie zmęczona nauką jestem dowalili nam straszny plan na uczelni, a że dziecko czyt. JA = kujon to zarywam noce żeby sie uczyć

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 22:29   #1113
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Lolcia - przez swoją własną głupotę się źle czuje ale to tylko takie małe "ALE". Ale ogólnie zmęczona nauką jestem dowalili nam straszny plan na uczelni, a że dziecko czyt. JA = kujon to zarywam noce żeby sie uczyć
Kochana odpuść sobie trochę,bo się zamęczysz od przybytku nauki głowa boli i tak to wszystko zapomnisz [wiem,pocieszająca to ja nie jestem ale staram się]
Apisko,widzę CIę! odezwij się do nas!

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-04, 22:34   #1114
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

lolcia - nie tak łatwo powiedzieć dają nam scenariusze do realizacji i musimy je napisać a dowalili nam w tym semestrze 4 języki programowani (Java, C++ obiektowy, VBA, ADA)

Stary 2008-03-04, 22:38   #1115
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
lolcia - nie tak łatwo powiedzieć dają nam scenariusze do realizacji i musimy je napisać a dowalili nam w tym semestrze 4 języki programowani (Java, C++ obiektowy, VBA, ADA)
Właściwie to łatwo powiedzieć
To co Oni oszaleli? ja już sie robię zielona jak przeczytałam sam kawałek 'Java,C++ obiektowy,VBA,ADA' cokolwiek to znaczy,wygląda strasznie
Dobrze dziewczęta,nie ma mnie już,bo za 4h pobutka DObranoc

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-04, 22:43   #1116
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Lolcia - hehehe wogole poszaleli, ale ja się nie odzywam, ale cóż nie ma to jak wymagający dziekan A takie smyru.smyru to jest żeby się studenci męczyli.
PS. wcale nie mam orginalnej urody wiesz może to jej urok może to photoshop + makijaż

Stary 2008-03-05, 05:35   #1117
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ehhh i kolejny nowy dzień się niestety zaczyna... Powiem Wam szczerze, że najchętniej zamknęłabym się w domu i wogóle z niego nie wychodziła... Nic mi się nie chce, na nic nie mam ochoty, ja chce już wolne, bo mam szczerze dość tej podłej szkoły i podłych ludzi... A jutro mam chyba ze 3 spr. a dziś w domu bede pewnie koło 16... masakra

Miłego Dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 06:03   #1118
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane wtedy mi o próbną maturę chodziło, nie ustną ^^

A dzisiaj angielski mnie czeka... Ehh.. nie dość, że próbna to po próbnych jeszcze normalny sprawdzian. Apf...

Tamuś - kochana co się dzieje, że taki nastrój masz od dłuższego czasu? martwię się ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 06:25   #1119
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane wtedy mi o próbną maturę chodziło, nie ustną ^^

A dzisiaj angielski mnie czeka... Ehh.. nie dość, że próbna to po próbnych jeszcze normalny sprawdzian. Apf...

Tamuś - kochana co się dzieje, że taki nastrój masz od dłuższego czasu? martwię się ;(
Trzymam kciuki za spr. i próbną
A wiesz Kochanie wszystko mi się psuje w zyciu na moją własną prośbę, wszelkie z możliwych płaszczyzn życia zawaliłam, ogólnie jestem beznadziejna, bo nie dość, że problemy osobiste to jeszcze w szkole tak jak w zeszłym półroczu szło mi ok, to teraz już troche zawaliłam dołuje mnie to wszystko... ehhh

jeszcze raz miłego dnia, ja zaraz zmykam do szkoły

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-05, 07:33   #1120
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Nadal twierdzę, że masz jak w filmie, no, przynajmniej w takie dni i wieczory jak ten.
Zazdroszczę, tak bardzo bardzo

no moze czasem nie ma czego zazdroscic kochana. Napewno predzej czy pozniej spotkasz tego jedynego, ktory Cie bedzie sporwadzal na ''zla''' strone odzywiania

Ach i jeszcze jedno. Obiecałam coś Wam pewien czas temu, więc załączam zdjęcia.
swietny tatuaz!! ma cos w sobie, tajemniczy..odbieram go bardzo pozytywnie

Cytat:

agolek wywalił już takiego mądrego posta, że nic dodać nic ując... rozumiem, że rzadziej zaglądasz, rozumiem dlaczego.
Pozostaje mi wierzyć, że niedługo sytuacja na Dietetyce się zmieni.

Agolek napisal co myslal dawno nikt nie nazwal Agolka madrym i juz sie wystraszylam,ze to nie do mnie hihihihi

też bym uwielbiała takie wieczory...

i ja i ja! Też twierdzę i też zazdroszczę...

nie zazdoroscic tylko cieszyc sie ''wollnoscia'', lapac zycie za nogi i cierpliwie wypatrywac

Od razu dobranoc kochane, śpijcie słodko
Cytat:
Dzień dobry

Ehhh i kolejny nowy dzień się niestety zaczyna... Powiem Wam szczerze, że najchętniej zamknęłabym się w domu i wogóle z niego nie wychodziła... Nic mi się nie chce, na nic nie mam ochoty, ja chce już wolne, bo mam szczerze dość tej podłej szkoły i podłych ludzi... A jutro mam chyba ze 3 spr. a dziś w domu bede pewnie koło 16... masakra

Miłego Dnia
czasem tak jest,ze nic sie nie chce ale niestety w zyciu musimy robic duzo rzeczy na ktore nie mamy ochoty..
16 to jeszcze nie taka zla godzina ja koncze o 16.30 i w domu jestem o 17.30 i jeszcze troche dnai zawsze zostaje..

napewno nie bedzie az tak zle, zycze ci udanego dnia

Wam wszystkim zycze udanego dnia i juz uciekam bo sie spoznie!
Stary 2008-03-05, 08:50   #1121
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
J
Ależ ja nie lubię grefrutów,coś mnie w nosie aż drapie i kiwi,fe ale mogłabym jabłka zjadać tonami

Emilko chcieć znaczy móc,a tak sympatycznej osóbce nikt nie odmówi pracy,niech by tylko spróbował
Jak można nie lubić grejfrutów albo kiwi do tego jeszcze dodam ananasy - uwielbiam te owoce, zwłaszcza po kilku z kolei bardzo mnie wargi pieką od tej witaminy C i może to dziwne ale ja lubie to uczucie

Oj dzięki Karolciu, ale widocznie aż taka sympatyczna nie jestem

Oj nie ma to jak wspomóc się alkoholem przed mega nudną lekcją

Cytat:
Niektórzy to się nigdy nie zmienią (taka ja, na przykład ) - obiecują poprawę ale w praktyce trwa to tylko kilka dni, a potem znów to samo. I chyba już nie mogę się dłużej zasłaniać brakiem czasu. Przyznaję się - zaniedbałam Was troszeczkę, nie zawsze zaglądam, już sama nie wiem dlaczego.
Agolek ładnie to wszystko podsumował Każdy z nam ma prawo być zmęczonym, nie mieć czasu czy poprostu zwykłej ochoty wchodzić, czytać, odpisywać na posty - no czasem poprostu tak jest, że nie ma się nastroju ani natchnienia do pisania i nie można się za to gniewać. Więc nie czuj się winna I mimo wszystko częściej nas odwiedzaj

Tatuaż świetny

Cytat:
Eh zjadłabym sobie jeszcze coś,ale mama mi zabroniła,bo powiedziała że potem mi się śnią koszmary,a poza tym niedługo w drzwiach się nie zmieszczę wstrętna

Cytat:
Malinko studiujesz informatyke Możesz napisać coś więcej o tym kierunku, bardzo trudno jest

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
czasem tak jest,ze nic sie nie chce ale niestety w zyciu musimy robic duzo rzeczy na ktore nie mamy ochoty..
Ehh no niestety

Miłego dnia gwiazdeczki
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 10:41   #1122
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Wredna mama

Cytat:
Dzień dobry

Miłego Dnia
Tamo,bo i mi się zaraz smutno zrobi
Nie dołować się proszę!

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Agolek ładnie to wszystko podsumował Każdy z nam ma prawo być zmęczonym, nie mieć czasu czy poprostu zwykłej ochoty wchodzić, czytać, odpisywać na posty - no czasem poprostu tak jest, że nie ma się nastroju ani natchnienia do pisania i nie można się za to gniewać. Więc nie czuj się winna I mimo wszystko częściej nas odwiedzaj
Dokładnie

Ja również zauważyłam,że niektórych wątków nie czytam,bo po prostu od razu mi coś tam w psychice wariuje,albo już tracę cierpliwość do niektórych wypowiedzi ...

Zaraz wyprowadzę psa,wezmę się za chemię,a później jadę się spotkać z TŻ-tem wieczorem pewnie znowu chemii będę się uczyła co za życie

Siedziałam przed chwilką na tej stronie nasza-klasa i pewna sytuacja mnie troszkę przygnębiła,no ale nieważne

Miłego dnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 11:48   #1123
gujana
Wtajemniczenie

Madame - milego teatrowania

Cytat:

tez tak uwazam. ja tez sobie robie przerwy, jak nie mam czasu czy ochoty zagladac no i juz.. Wogole jesli chodzi o dietetyke to musze przyznac ze to jedyny watek na jaki zagladam, zdecydowanie wole zagladac na MG... No ale z calego wizazu tylko tu sie w zasadzie udzielam, wiec...

Dzisiaj sobie pospałam, nie ma co..! snieg na dworzu.. koszmar jakis hihi, no ale dobrze ze przynajmniej slonce swieci.

milego dnia

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 12:50   #1124
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
swietny tatuaz!! ma cos w sobie, tajemniczy..odbieram go bardzo pozytywnie
dziękuję
A co do tego 'jedynego' ... może kiedyś, mam nadzieję, że faktycznie jakiś się napatoczy
Cytat:

Tatuaż świetny
arigato

Ech... udało mi się dziś skończyć szybciej zajęcia, to było cięzkie kilka godzin, na szczęscie skończyłam 3 h wcześniej niż wg. planu. W zamian zabieram się za naukę by móc o 16.00 pojechać na zajęcia plastyczne.
A teraz schadzka z historią Czyli standard...

Miłego dnia
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 12:57   #1125
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
dziękuję
A co do tego 'jedynego' ... może kiedyś, mam nadzieję, że faktycznie jakiś się napatoczy

Miłego dnia
o to sie nie martw a jak juz sie napatoczy to czaem bedziesz sie modlila zeby sie ''odpatoczyl'' Ja miewam takie momenty,ze wolalabym byc sama ale ogolnie nie jest zle.

ja wlasnie zjadlam lunch i wypilam pyszne cappuucino mala rzecz a cieszy. czytalam wlasnie na onecie,ze tez zima wraca do Was...

Mam przed soba papiery do collegu wiec chyba zakupie tornister i do szkoly myslalam nad tym collegem i pojde jednak, skoro moge sie za darmo nauczyc czegos co mi sie przyda to szkoda rezygnowac. Tyle,ze to we wtorek po pracy pd 6 do 9..

mileog popoludnia i duzo usmiechu robaczki
Stary 2008-03-05, 13:53   #1126
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Jak można nie lubić grejfrutów albo kiwi do tego jeszcze dodam ananasy - uwielbiam te owoce, zwłaszcza po kilku z kolei bardzo mnie wargi pieką od tej witaminy C i może to dziwne ale ja lubie to uczucie
No własnie jak można nie lubieć grejpfrutów normalnie skandal Ja jadam conajmniej 2 dziennie. Kocham grejpfruty. A kiwi, jabłuszka jadam jak tata obierze A i kocham cytryny mogę je jeść na kilogramy

Cytat:
Malinko studiujesz informatyke Możesz napisać coś więcej o tym kierunku, bardzo trudno jest

nie nie studiuje informatyki chociaż bardzo powiązany kierunek jestem na Elektronice i Telekomunikacji- specjalność teleinformatyka. Mamy dużo zajeć z programowania, zastosowań komputerów, grafiki inżynierskiej.

uf dziś mi troszkę lepiej i już nie seplenie tak bardzo

Stary 2008-03-05, 14:48   #1127
schism_
Zadomowienie

Ciao.
Ajj,pozytywnego naładowania ciąg dalszy Słońce tak jarzyło,że zamiast o 9,30 średnio wyspana wstałam godzinę wcześniej ;P W szkole luz, tylko 3 godziny (w tym matematyka czyli 'szybki kurs czarnej magii')
PMS znów daje się we znaki stanem nieuzasadnionej irytacji przeplatanej z euforią. Dla przykładu wracawszy do domu,z 'bananem'na ustach słuchałam bardzooo głośno z mp4 muzyki potem niewiele ,dosłownie sekunda brakowało,a w biegu na odjeżdżający autobus potrąciłby mnie samochód ,dosłownie
Tradycyjnie była środowa wizyta w GreenWay'u,po której pękam i wdzięczenie się z koleżanką do homoseksualnego kelnera/kasjera ;>
Huh,jeszcze pół godzinki i trzeba śmigać na kurs z angola
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 15:13   #1128
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

wczoraj miałam taki zakręcony dzień ze nawet nie miałam czasu wpaść
koleżanka u mnie był i wizyta sie "trochę" przeciągnęła, aż do dzisiaj właściwie to była u siostry a ja miałam sie uczyć ale niewiele z tego wyszło
dlatego teraz szybko muszę zabrać sie za wkuwanie bo jeszcze sie na pilates wybieram miałam też iść na angielski, ale akurat zajęcia przełożone z jakiś ważnych powodów, więc tym lepiej dla mnie i mojego jutrzejszego spotkania z "ulubionym" doktorem

Ather - cudo tatuaż niem mogę sie napatrzeć owocnej nauki dziś
Nefruś - cieszę się strasznie ze ze zdrówkiem lepiej
Gujanko - czyli wykładowcy nie są tacy źli czasami
Jabłuszko - mam nadzieję ze jakoś dajesz radę, pomimo braku wytchnienia
Moniczko mam nadzieję ze dołek minie... niektóre z tych rzeczy na pewno jeszcze możesz naprawić, jeśli tylko będziesz bardzo chciała
Agolku - fajnie ze się zdecydowałaś na ten kurs
Agnes - a co Cię tak przygnębiło?

spadam do bo późno się robi

miłego popołudnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 15:16   #1129
Baby14
Zakorzenienie

Hejo Ale zasuwacie dziewczyny... Probuje nadrobic zaległosci i czytam Was a Wy tak mnie odstawiacie? Nie ladnie :P

schism_: Kochana to Ty moze uwazaj na siebie co? Nie sluchaj tak zawziecie mp4 jak chodzisz po ulicy bo jeszcze Ci sie cos stanie Milego edukowania sie z angola

malinka_86: cytryny kilogramami?

gujana : U mnie tez sypał Siedze na angolu a tu taki krzyk ze snieg sypie. A ja glupia w bezrekawiniku do szkoly pomaszerowałam

agness51: Alez wazne Gadaj tu co to na Naszej Klasie sie wydarzylo

tamonita: E jak mozesz mowic takie glupoty? Zawsze mozna sie odgrzebac ze wszystkiego. Ja tez sie opuscilam w nauce straaasznie Jestem taki śmierdzacy len ze masakra. Jutro mam sprawdzian,pasowało by poprawic 3 z histori a ja co robie? Wizazuje!
Kolonia w wakacje mowi : Papa...

madame_appleL Jezeli cie to pocieszy to ja bardzo chciałabym byc na Twoim miejscu Teatr to moje marzenie jezdzilabym tam ze smiechem na ustach

U mnie dzis jakos ten dzien zleciał ;-) Jutro ide do szkoly bez mundurka Cudownie czeka mnie jeszcze dzis romans z angielskim i...moze historia. ALe mi i tak sie nie chce
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 15:41   #1130
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Baby - no tak uwielbiam cytryny ostatnio zamiast brzoskwiniami udekorowalam nimi ciasto i zalalam galaretka normalnie pychota

Stary 2008-03-05, 16:12   #1131
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Tamo,bo i mi się zaraz smutno zrobi
Nie dołować się proszę!
Kochanie, Ty mi tu aby nie smutaj ! Specjalnie dla Ciebie nie będe się dołować

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Moniczko mam nadzieję ze dołek minie... niektóre z tych rzeczy na pewno jeszcze możesz naprawić, jeśli tylko będziesz bardzo chciała
Dziękuje Słoneczko za dobre słowa... Moze i masz racje... spróbuje je naprawić... a nóż się uda

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
tamonita: E jak mozesz mowic takie glupoty? Zawsze mozna sie odgrzebac ze wszystkiego. Ja tez sie opuscilam w nauce straaasznie Jestem taki śmierdzacy len ze masakra. Jutro mam sprawdzian,pasowało by poprawic 3 z histori a ja co robie? Wizazuje!
Kolonia w wakacje mowi : Papa...
Babuś, słuchaj zaczynamy akcje "poprawiamy oceny" co Ty na to ? Napewno pojedziesz na kolonię !! Zobaczysz

dziewczynki, ale jestem padnięta
Po szkole musiałam iść z Mamą do miasta i dopiero wróciłam
Taka jestem zmęczona, że masakra, ale w sumie humor mi już jakoś zaczął dopisywać, a to za sprawą, pewnych informacji i nie tylko
A mianowicie jak się okazało jutro nie mam polskiego i historii, a dzięki temu lekcje się skracają, matma zamiast na ostatniej lekcji, będzie na 4, a co za tym idzie nie będzie sprawdzianu poprawkowego jutro tylko bedzie w poniedziałek i koncze wogóle lekcje 2 godziny wczśniej Po lekcjach idę z Babcią do nowo otwartego Lidla i coś czuje, ż lodówka znów mi się zapełni Poza tym na zakupach z mamą kupiłam sobie taki fajny dziewczęcy płaszczyk i bluzę, więc ogólnie jestem zadowolona

Jeszcze raz dziękuje za miłe słowa Kochane
Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-05, 19:04   #1132
schism_
Zadomowienie

Tamo-może pochwalisz się fotkami nowego nabytku,co ;>

Hell Yeah, jutro okazało się,że na polskim,majzie i historii idziemy do off'owego teatru na 'Zdążyć przed Panem Bogiem'w ramach omawianej lektury. A w piątek,jak Bozia pozwoli (tzn. seanse będą w odp.godzinach)z okazji dnia kobiet na polskich idziemy na Sweeney Toda . Wychowawczynię,słynącą ze swej oschłości itp coś natchnęło xD

Na angielski owszem udałam się i pocałowałam klamkę :P Odwołano zajęcia bo lektorce coś wypadło. Tak więc spędziłam czas na godzinnym spacerze wzdłuż centrum. Kombinuję coś z matmą, stanęło,że jutro wykuję wzory i przeanalizuję zadania, ponoć będą te co w podręczniku.
Arsch,została mi jeszcze rozmowa telefoniczna z przyjaciółką ,takie porady sercowe przez telefon Znaczy się dziewczyna,zawsze niedostępna itp,sprzed trzema miesiącami ot nagle (miłość od pierwszego wejrzenia )związała się z ułożonym 23letnim studentem, jej 'bratnią duszą' i coś się chrzani. Koleś, ostatni raz z własnej inicjatywy zaprosił ją na randez-vous w połowie stycznia, później tylko ona się 'angażowała'nadskakując czułymi propozycjami wypadów do kina et.c Ostatnio zaś prawie sie nie odzywa itp,ta to tłumaczy,że chłoptaś ma zaliczenia,pracę w inwentaryzacji w hipermarkecie,jest zmęczony. Tia, dziwne,że w gierki RPG pogrywać ma siły,a i mieszka 5 min drogi autobusem od niej W sumie mam ochotę rzec,aby postąpiła ostro mówiąc,ze jest nie tak ,ale wiadomo... Oj, miłość bywa ślepa.

Osobiście,zakończyłabym taki związek w mig,gdy facet wymaga ,aby mu nadskakiwać, zresztą z mym charakterem,by mu sie to nie udało

Spokojnego wieczoru życzę
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:24   #1133
Baby14
Zakorzenienie

schism_: O widzisz... to jednak nie potrzebnie sie na angola spieszyłas Oj miłosc jest slepa. Moze wytlumaczysz jakos tej kolezance ze ten zwiazek nie ma sensu czy cos? Chociaz sama nie wiem...Moja przyjaciolka zwiazała sie z 24letnim facetem (sama ma 15 lat- w sierpniu...) zobaczymy co z tego wynikne ale nie widze teego na rozowo...

tamonita: Oj dziekuje Na kolonie bym bardzo chciala pojechac bo nie bylam na polskim morzem. A z nauka damy rade . Ja juz wyuczylam sie angolka A historia...poczeka

malinka_86: Tak samych cytryn to sobie nie wyobrazam ,ale z ciastem to musialy byc pyszne

Ogladałam na ,,E!" 15 najbogatszych supermodelek. Mozna sie naprawde w kompleksy wpedzic patrzac na nie...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:33   #1134
Milka19
Zakorzenienie

Grrr... nie moge się zdecydować na temat pracy mgr Już nie mam do niej siły

Baby uroda jest... a jutro już jej nie ma

Tak Tamo chcemy zobaczyć nowe nabytki
Stary 2008-03-05, 21:43   #1135
Ather
Zakorzenienie

oj to był ciężki dzień, najgorzej, że nawał wszystkiego utrzyma się do piątku. Dopiero wtedy, wieczorem odetchnę. No ale jeszcze tylko dwa dni.

Byłam dziś na zajęciach plastycznych... to była tragedia niestety, po raz pierwszy siedziałam tam na siłę. W połowie zrezygnowałam z pracy i zajęłam się rysunkiem dla koleżanki, który obiecałam (rzut pomieszczenia i przedmiotów). Kompletnie nie 'czułam' tego co rysowałam, temat kompletnie mi nie leżał (rysowaliśmy postać, model siedział na krześle). Uznałam, że wyjątkiem jeśli chodzi o postaci to jest u mnie manga, a tak to pozostaje wierna martwej naturze i pejzażowi. Żadnych portretów (a wałkujemy je od kilku tygodni ).

Wróciłam bardzo niezadowolona niestety a na dodatek musiałam się odrazu zabrać za dalszą naukę do historii. Nauczycielka trochę przegięła, postanowiła nam zrobić mini sprawdzian z 40 stron z podręcznika, dziś zapowiedziała, jutro będzie.
Uroczo.

Tamo, pochwal się zakupami

A Wam kochane, życzę dobrej nocy
Stary 2008-03-05, 22:59   #1136
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Potrzebuję zapałek bo oczy mi sie zamykają !!

Tamo - cieszę sie że humorek lepszy i zakupy udane nie ma to jak udany środek tygodnia
schizm - ano, jak sie zakochała to teraz będzie go bezkrytycznie usprawiedliwiać... tak to bywa zazwyczaj nie sądzę żeby tłumaczenie mogło coś pomóc, ona raczej musi sama do tego dojść że koleś ją olewa
Milkuś
-współczuję strasznie szczególnie dlatego ze znam ten ból życzę oświecenia
Ather - szkoda ze zajęcia Ci sie nie podobały.... fajnie by było jakbyście mogli wybrać sobie co chcecie rysować, a nie koniecznie portret i konie w sumie to logiczne że nie każdy lubi rysować to samo

idę jeszcze trochę powalczyć a później spać bo jutro pobudka o 6 (dla mnie kosmos ) i kolejny ciężki dzień

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 06:05   #1137
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Tamo-może pochwalisz się fotkami nowego nabytku,co ;>
Schism, a tak odnosnie tego kolesia i przyjaciółki to może poprostu dla niego to nie było "to" ? Albo poczuł się zbyt pewnie i stwierdził, że skoro ona i tak się stara, to po co on ma to robić... ? Niestety, ale faceci tak mają Nie znosze takich kolesi I masz racje ja tez bym takiego rzuciłą

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
tamonita: Oj dziekuje Na kolonie bym bardzo chciala pojechac bo nie bylam na polskim morzem. A z nauka damy rade . Ja juz wyuczylam sie angolka A historia...poczeka
Kochana zobaczysz, że pojedziesz Ja nad Polskim morzem byłam dwa razy: raz na przysiędze u mojego eks I raz z chrzestną, jej mężem i synem ot tak na jeden dzień poopalać itd. Świetnie było

Cytat:
Tak Tamo chcemy zobaczyć nowe nabytki

Cytat:
Tamo, pochwal się zakupami
Ather widze, że Twoja nauczycielka od historii nie próżnuje tak jak i moi nauczyciele... U mnie również sieczka i same wymagania trzymam kciuki za tą kartkówką

Cytat:
Tamo - cieszę sie że humorek lepszy i zakupy udane nie ma to jak udany środek tygodnia
No środek jako tak minął, oby dwa pozostałe dni były takie jak ta środa to nie bedze źle... A co do wstawania o 6 to wyobraź sobie, że ja codziennie 5.40-5.50 wstaje Ot tak na pocieszenie Ci powiedziałam

Dziewczynki postaram się dziś wstawić zdjęcie nabytków

Ehh dzisiejszy dzień znów zapowiada się intensywnie
Idę dziś na 9 do szkoły booo... powiedzmy, że 'zaspałam' na pierwszą lekcję Potem w szkole tylko 4 godziny () a po lekcjach z Babcią na zakupy spożywcze Potem powrót do domu, obiad (naleśniki ), a koło 17 muszę z Mamą do miasta lecieć Dobrze, że w piątek jestem "numerkiem" niepytanym Także ten tydzień w jutrzejszym podsumowaniu będe mogła zaliczyć do mega roboczych

Tymczasem idę chyba zrobić jakieś śniadanie

Miłego Dnia Słoneczka

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 07:14   #1138
Ather
Zakorzenienie

Ohayo Promyczki

Wczoraj trochę się zasiedziałam i rano ciężko było wcześnie wstać, no ale co zrobić. Jeszcze tylko dziś i jutro... (swoja drogą, dowalili nam jutro 4 sprawdziany Ja nie wiem, czy to z nami jest coś nie tak, że przesadzamy mówiąc 'za dużo' - czy nauczyciele mają niepokolei w głowach, żeby teraz tak na łeb na szyję wszystko.. ).

Ewuś
- śpiochu jeden, 6 rano to normalna pora
Tamo - hehe, mnie tam takie zakupy spożywcze (w jakimś markecie) dają sporo radości ^^ zawsze jak byłam młodsza uwielbiałam jeździć z rodzicami do takiego Tesco, Makro, itp. zwłaszcza, że jeszcze wtedy te sklepy były dośc daleko od nas, trzeba było jechać na obrzeża Wrocławia. Ale zawsze wtedy kupowali mi jakąs kasetę VHS Disney'a ^^ Słodkie wspomnienie z dzieciństwa, mniej pogodną stroną był fakt, że jak jechaliśmy do Makro, to musiałąm czekać w poczekalni oglądając bajki bo wpuszczali tylko od 1,40cm
Milkuś - a jakie to tematy prac ?

Miłego dnia
Stary 2008-03-06, 08:19   #1139
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry dziewczynki,

wlasnie wstalam i sie zebralam do kupy i niedlugo wychodze. Mam dzis na 9.30 do 5.30 bo kolezanka z pracy poprosila zebysmy sie zamienily na zmiany dzis bo ona ma jakies spotkanie.

Mialam wiec wiecej czasu rano i zrobilam sobie przed chwila koktajl z zamrozonych owocow(jezyny,malin,jagod y) z melkiem sojowym i slodzikiem i wanilionym bialkiem:sl ina: wyszedl prawie litr po zmiksowaniu.. Nie musze dodawac,ze caly wypilam

bylam wieczorem na silowni i dzis torche polamana jestem ale czuje sie ok

mam nadzieje,ze wy tez gotowe sprostac kolejnemu dniu Jutro piatek

udanego czwartku tymczasem
Stary 2008-03-06, 08:27   #1140
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milkuś -współczuję strasznie szczególnie dlatego ze znam ten ból życzę oświecenia
Tak bardzo chciałabym pisac na temat, który mnie interesuje i na temat którego będę czytać lekturę z wypiekami na twarzy No i jeszcze dobrze by było jak by się jakaś firma znalazła na podstawie której badania opracuje

Ather tematyka z działu HR - non stop mi się koncepcja zmienia - na początku miała być motywacja, potem wynagrodzenia, w między czasie zaczęłam czytać o szkoleniach (e-learning mnie zafascynował) i stwierdziłam, ze nawet ciekawe, ale nie mam dostępu do żadnej firmy, która stosuje tą technikę... chyba ostatecznie będę pisać o systemie oceniania Najgorsze jest to, że ja już dawno powinnam mieć temat i całą konceptualizację, a ja nadal nie wiem o czym pisać

Miłego dnia U mnie cudnie słoneczko świeci

BTW: Agolku Ty jesteś chyba po HR Jaki temat pracy magisterskiej miałaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości