|
|
#2821 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
U mnie +1 stopień, ale piździ mrozem, fakt
|
|
|
|
#2822 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie względnie ciepło, akurat przed chwilą byłam na poczcie.
|
#2823 |
|
Piers do przodu
|
A ja wyszłam na zakupy i wróciłam z solennym postanowieniem wyciągnięcia zimowych butów, komina i rękawiczek
|
#2824 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze też w jesiennym outficie pomykam, czas najwyższy przejrzeć zasoby szaf
|
|
|
|
#2825 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No nie, kozaki to ja noszę już od października, rękawiczki również.
I kaptur na łeb, bo innych nakryć głowy nie trawię.
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dostalam takie leki, ze poziomem nieogarniecia bije wszystkich. Nie wiem jakim cudem sie udalo spakowac, zdazyc i wsiasc we wlasciwy autobus
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Nindżopesz
|
EDIT bo już opanowałam sytuację.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-11-30 o 18:36 |
|
|
|
#2828 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
u mnie wichura jak 100 piorunów , glaniki w użyciu już od kilku dni takoż zimowa czapka wczoraj z szafy wychynęła kto psiajegomać wymyślił taką pogodę Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2829 |
|
Piers do przodu
|
Ja nawet nie mam zamiaru wyglądać przez okno - wystarczy mi koncert w kominie
![]() Cori niefajnie
|
#2830 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nienawidze takiej pogody byle do wiosny ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Unikam okna ![]() Na razie unikam nie tylko okien ale i luster
|
|
#2831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w tym roku po raz pierwszy od liceum nie zaliczyłam zmiany koloru wlosów - tzn ze od 1,5 roku używam tylko swojego odsiwiacza ja też gratuluję ![]() Cytat:
Gucio dziś ledwie przytomny po obudzeniu rano jeszcze wskoczył nam na moment do lóżka, nagle mówi teatralnym szeptem "Mamo, wydawało mi się, ze ten kotek do mnie mrugnął, no naprawdę!" ![]() Byłam dziś w pracowni krawieckiej, bo mnie zaprosiła firma BeSmart i wypatrzyłam bosssski płaszcz - tylko XL, krawcowa od razu obmazała go tym kreślącym mydełkiem i będzie na jutro!!!! A już mam od nich kardigan i płaszcz z kapturem ![]() woolen-hood-graphite.jpg woolen-saltpepper.jpg
|
|
#2832 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja nie wiem, za co tym ludziom się tam płaci ![]() O super nabytek Ju! ja mam płaszcz o identycznym kroju, ten szlafrokowy, tylko prócz szarosci troche brazo-bezu- wewnatrz kaptura i na klapach. Kocham go, ale ile na niego sie czaiłam to moje
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-11-30 o 20:34 |
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U-WIEL-BIAM!---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() Taka sytuacja jest niedopuszczalna, to jakaś kpina po prostu. ![]() Ja z każdej fryzjerki, z której byłam niezadowolona zrezygnowałam. |
||
|
|
|
#2834 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Poza tym najpierw chce z nią porozmawiać i dowiedzieć sie, czemu tak wyszło.
|
|
#2835 |
|
Piers do przodu
|
Ju jeśli to płaszcz, w którym Cię ostatnio widziałam to przeboski
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dziś w Insomni - długie sukienki mają genialny krój, ale co z tego, skoro materiał tandetny, niby lycra z bawełną, a jak zrobiłam wglębienie palcem wskazującym do dołek został po wsze czasy. )Obraziłam się na nich - 189 zł za taką szmate??? No! ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Tak, to ten!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-11-30 o 21:00 |
|
|
|
|
#2837 |
|
Nindżopesz
|
Ocieplany faktycznie? A jaki skład? Do ilu stopni się taki płaszcz nada?
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię ze swojego doświadczenia. Chodzę w 10letnim z 80% wełny i podpinką ocieplaną - żadna, ŻADNA! kurtka zimowa mnie tak nie grzeje. A ponieważ to wełna, to spokojnie mogę w nim chodzić przy +5 i nie jest mi za gorąco. Także ja wyznaję wiarę tylko i wyłącznie w materiały naturalne - wiadomo, z domieszkami, ale głównie szyte przez polskich producentów. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-30 o 21:21 |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co to ja chciałam... A, kilka pytań. - macie jakiś patent na okulary parujące po wejściu do ciepłego pomieszczenia? Czuję się cokolwiek głupio z takimi zamglonymi patrzałkami... - co na upierdliwe łzawienie oczu na wietrze, zimnie? Jakieś krople? Jakie? - a na cieknący nos? Cały czas paraduję z chusteczką w przeciwieństwie do reszty ludzi na ulicy, dziwnie -_- I nie chodzi o to, że chodzę z nerkami na wierzchu itp. |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze to szkoda, że nie mówiłaś wcześniej. W Black Friday Simple miał chyba -40% na nową kolekcję. Płaszcz z 1300 to niezły deal. Co do płaszczy obejrzyj poradnik Radzki na YT (wpisz szary płaszcz), co prawda mówi o szarych, ale to świetny przewodnik po sklepach, modelach, składach, wszystkich detalach (są fotki) nprawdę kapitalnie zrobiony film - i wówczas sprawdzasz inne opcje kolorystyczne (o których ona i tak wspomina) Ja nie skorzystałam, bo jednak uparłam się, że kocham melanże i jodełki, nie mogę mieć jednolitego płaszcza. Nie chcę. Nie teraz. No chyba, że czarny ale też z moją tendencją do syfienia, to musiałabym go mieć od dzwonu, a naszam non-stop. Niemniej, po tym filmiku i przeleceniu sklepów onlajnowo, stwierdzam, że coś się w płaszczach zaczyna poprawiać. Na żywca też całkiem całkiem, no ale wciąż nie w moich "kolorach". I na szczęście są jakies klasyczne fasony, poza pudełkowymi, które ignoruję Przykro mi, nie mam na to patentów, też się skraplam jak dzika w tę porę roku, no ale wolę to niż letni pot Wątpię, żeby były na katar i łzy. O szkłach "anty-para" chyba coś mi się u optyka obiło o uszy, ale olałam, bo brałam opcję najtańszą. Ja z kolei szukam DOSTĘPNEJ w Polsce odżywki o fajnym kakaowym albo kokosowym zapachu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-30 o 22:55 |
|
|
|
|
#2841 | |||
|
Panaroja
|
snad tuptającej w kółko kothy
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. ciepła czapka 3.Ale tylko na dworze ? czy w ogóle ? bo jak na dworze to paczaj wyżej ale i to może nie pomóc, a jeżeli stale to może alergia być .Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2842 | |
|
Nindżopesz
|
Dzięki Rejcz, jutro pooglądam Radzką
Nie mam dużych wymagań co do płaszcza, ma być ciepły, czarny i w miarę tani. No i nie wywalony pod szyją. Cytat:
Co gorsze nie musi być jakiś wielki mróz, wystarczy jesienny wiatr. Teraz doszły łzawiące oczy, wcześniej tego nie odnotowałam.
|
|
|
|
|
#2843 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zamarynowałem kutaka w solance, mam nadzieję, że po upieczeniu będzie dobry (pierwszy raz się w to bawię)
|
||
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak chodziłam na basen, to smarowałam okularki w środku pianką do golenia (kolezanka mi sprzedała taki patent na parowanie lustra w łazience) i nie parowały w wodzie ale nie wiem, czy to nie będzie podrażniać ![]() naciągnięta na oczy? ![]() tez mi często łzawią na wietrze gogle jakies by się zdały
|
|
#2845 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2846 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#2847 |
|
To ja :)
|
To się jeszcze okaże, dzisiaj węgierski
![]() Jaram się, kupiłam sobie serum Bielendy i ma postać kuleczek zawieszonych w żelu ![]() Zapisz
|
#2848 | |
|
BAN stały
|
A więc jó reggelt!
![]() Cytat:
Dopiero po latach skojarzyłem, że to peeling jaki być musiał
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam dziś dzieciowy kryzys - szósty dzień ich siedzenia w domu a czwarty samotnego ogarniania dwójki. Jednemu chyba rączki uj... ucięło, a to zapnij sweterek, podaj słomkę z podłogi, przynieś, pozamiataj, drugie ciągle piska jak źle ustawione radio i pcha się na kolana. Bosz, daj mi siłę
|
|
|
|
|
#2850 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

kto psiajegomać wymyślił taką pogodę
niefajnie
byle do wiosny 
(spokojnie, tylko w przenośni, choć zęby też mnie napier*
ja też gratuluję 

Co gorsze nie musi być jakiś wielki mróz, wystarczy jesienny wiatr. Teraz doszły łzawiące oczy, wcześniej tego nie odnotowałam.