|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
ostatnio jak juz nic nie moglam jesc, a musialam zeby moc leki przyjac, to na miekkim bialym chlebie z serkiem filadefia bez zadnych dodatkow. takie odpowiednio dojrzale to moge lyzka wyjadac. |
|
|
|
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oł maaaaaaaaaaaaaaaaaan Możliwe, że Ci w ogóle nie podejdzie,bo to jednak specyficzna roślinka. Są też różne rodzaje i kluczowa jest dojrzałość. Spróbuj z czosnkiem, solą, pieprzem, pomidorem. Oprósz cebulką dymką. Albo z ososiem wędzonym. Grunt to posolić szczodrze i popieprzyć. A i jakiś kwasek dodać, jak nie mam pomidora to skrapiam cytryną. Ale może to zwyczajnie nie być w obrębie Twoich gustów smakowych. Cytat:
Rany co się dzieje? Jakie leki? Brzmi poważnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-02 o 14:40 |
||
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Paczcie, jakie se kozaki wybrałam. Tym sposobem jestem ubrana
0000199010774_annmex-7908_13gdr_zielony_anp_01.jpg 0000199010774_annmex-7908_13gdr_zielony_anp_03.jpg
|
#2914 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2916 | ||||||
|
Panaroja
|
snad obrzydliwej brei , zimna i mokra
![]() Cytat:
![]() 2. 3.no niestety uwielbiam , ale za drogie Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.jak tylko rano to spokojnie wygoń Cytat:
awokadło samo jest tłustomdłe, chociaż niby orzechowe , samego też nie lubię Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy jak wyglądają na żywo - ale skóra i nie było mojego nru a kosztowały wtedy drożej - teraz obniżyli cenę (389) i przyszło 37 to kupiłam nie, nie mówię o kupowaniu, tylko o kwestii typu kolor - wzór zobaczymy, co się wykluje - na razie bz
|
|
#2918 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A to moze nie ospa. A to nie to, co miał ostatnio i samo mu zeszło?
|
|
#2919 |
|
To ja :)
|
Wróciliśmy z wyceny naszego krążownika i jestem rozżalona. Bo otóż serwisowany w ASO i ASO nas dwa late temu wezwało, że jest wada fabryczna klap i mieli wymienić. A dziś, przy wycenie się okazało, że nie wymienili, tylko zalakierowali miejsce, gdzie niby rdza miała wychodzić...
|
#2920 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
podejrzewam, że Rejcz to jednak zżarła. Rejcz - jabłko w plasterkach posmarowanev masłem orzechowym (albo migdałowym) - pomysł od dietetyk - przejdzie?
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
zaiste, mdłacz albo wypełniacz
|
|
|
|
|
#2921 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Przez moje gardło przejdzie ![]() Ba, nawet tak jadam, ale raczej w formie brejo-sałatki. Jabłko w pseudo-kostkę wymieszane z masłem orzechowym.
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- no bo jeśli coś trzeba obficie solą albo pieprzem...
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja masło migdałowe wsadzam czasem do kawy Ogólnie moje jedzenie to w dużej mierze freestyle. Nie pamiętam, żebym się na jakimś eksperymencie, zamawianym czy kopiowanym z netu, przejechała. Zawsze jest in plus. Taką mamy z mamuśką naturę, lubimy testować
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-02 o 23:44 |
|
|
|
|
#2925 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja tam miolem przejazd, na selerze naciowym w winie i tuniorze puszecznym na ciepło. ale sprawdziłem, że nie lubie. naciaka nie lubie na zawsze, tunio pusz musi być zimny
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zimno mnie nie rusza. Jako i naciowy, TYLKO na ciepło - duszony, pieczony, bo jeśli na zimno, to only w japcowo-buracznym soku. Tunior na pizzy z oliwkamy, serem, w tostach z serem i groszkiem Jednak unikam zażerania się puszkowym tuńczykiem. Raz na kilka mieszków taki fun Właśnie szukam jakiegoś pomysłu na prosty, szybki i niecodzienny "obiad" na jutro. Myślałam o hamburgerach domowych. Ale dziś mnie nagle na rybę wzięło więc jutro się okaże. |
|
|
|
|
#2927 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad Inki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bez niczego, ino kutak i sos? Miałem ptaszysko w całości, więc nie chciałem bawić się w nacieranie i stąd pomysł solanki, że się niby równomiernie doprawi, zero roboty, a ja tylko po wierzchu olejem i czymś dla koloru pomiziam, taaak ![]() Cytat:
Chyba 99% znanych mi osób ją przechodziło i nikomu nic nie jest (poza śladami po strupkach) Rozmawialiśmy już kiedyś na ten temat pamiętam, tę szczepionkę kiedy wprowadzono? Ona obowiązkowa, czy zalecana jest? Cytat:
Co do przebiegu ospy jeszcze - podobno im człowiek starszy, tym ją gorzej przechodzi i powikłania częstsze ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tuńczyka z puszki na ciepło lubię, w tostach np.
|
|||||||
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Piers do przodu
|
Rejcz zrób tak - posmaruj bułeczkę (np pełnoziarnistą ) grubo masłem orzechowym, na to połóż plasterki jabłka, posyp cukrem wymieszanym z cynamonem - wrzuć do piekarnika nagrzanego do 200 st. na 10 min na termoobieg (jak masz) potem zmień na grillowanie na 5 min
![]() Gryx a Ty spróbuj awokado w plastrach zawiniętych w szynkę parmeńską i skropionych sosem majo czoch cytryna
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-12-03 o 00:42 |
|
|
|
#2930 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sezonie jesień/zima zapiekam jabłka często. Od zeszłego roku jestem też fanem domowego kremu czeko z miodem i laskowymi Macie pomysł co dodać do ZIELONEJ zapiekanki wg mojego pomysłu - szparagówka, bruksela, brokuły - tak, żeby mięsożerny małż przyjął ze smakiem trochę warzyw? Brukselki nienawidzi, to mi odda, ale co dodać, żeby zasmakowało komuś, dla kogo zielone warzywa nie istnieją? Szyna? Boczek? Jaki ser? Tylko nie mięso mielone, bo ja nie tknę. Ja bym zjadła same warzywa zapieczone w jakimś własnie sojowym sosiku, ale musi być kompromis. |
|
|
|
|
#2932 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Piers do przodu
|
Jak kompromis to kawałki piersi z kuraka zmarynowanej w ziołach i oliwie
|
#2934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba tak będzie, choć kusi mnie niemiłosiernie docisnąć groszku mrożonego A w sieciuni właśnie widziałam brokułową z ososiem Jednak fasolka już tak średnio do łososia pasuje Plesia ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
![]() Sorki, że tak nawijam monotematycznie, kulinarnie, ale jutro zabiegany dzień z cyklu 5w1, i planuję żeby czasu nie tracić tylko wpadać w konkretne miejsca po konkretne produkty. Jak znam życie zjemy na mieście bo się wszystkie plany rozjadą Ale właśnie widzę, że nie mam po co iść do Lidla, gdyż od jutra Witchen/ Batycki szał. No to Lidl odpada z listy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-03 o 01:11 |
||
|
|
|
#2935 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
BAN stały
|
My dzisiaj stwierdziliśmy, że nie ma dobrych ryb u nas (czyli na prowincji)
![]() Cytat:
![]() Nie przepadam za brokułem, 100 razy bardziej wolę kalafiora Pyszny jest w panierce z jaja i bułki, następnie usmażony na oleju (moje ostatnie odkrycie)
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. U nas się tak jada od chyba zawsze, ja od dziecka pamiętam ten smak. No ale tym razem se wymyśliłam ZIELONĄ zapieksę i basta! ![]() Chodzi o to, żeby opchnąć małżu coś, czego normalnie nie je. Bo kalafior to wciąga bez problemu. My do tego jeszcze jajca sadzone, tona natki, i orgazm spożywczy! On niestety popycha to wszystko kefirem.
|
|
|
|
|
#2938 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak, na co dzień, to zostają 3 gatunki ryby mrożonej na krzyż (gdzie 30% ich wagi to lód) Raz na ruski rok trafi się dostawa świeżynek znad morza (od znajomych znajomych), no wtedy to jest święto! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie jak w latach 80tych. 2. 3. Good for you. Dobra, zwijam się do wyrka. Dobranoc all! Dzięksy all za wskazówki kulinarne |
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo tam był na czerwono podpuchnięty, a tu jakby Go komary pogryzły (tak w skrócie, bo opis i zdjęcia się zgadzają) - zresztą lekarz rozstrzygnie. Ale Gucio zadowolony!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oł jes, wychodzę z czerni Szczepionka nie jest obowiązkowa, a kiedy ją wprowadzili to nie wiem Będę likwidować celulit i podnosić kąciki ust... na obrazach
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

albo - to Rejcz chyba pisała - jakoś na grzance i z pomidorem, i z pieprzem - przecież to pyszne jest!

Ale thnx. 
Uwielbiam Bielendę, prawie tak samo, jak Ziaję
A z cyklu "100 lat za murzynami" okazało się, że awokado mi nie smakuje 

Ogólnie moje jedzenie to w dużej mierze freestyle. Nie pamiętam, żebym się na jakimś eksperymencie, zamawianym czy kopiowanym z netu, przejechała. Zawsze jest in plus. Taką mamy z mamuśką naturę, lubimy testować
Miałem ptaszysko w całości, więc nie chciałem bawić się w nacieranie i stąd pomysł solanki, że się niby równomiernie doprawi, zero roboty, a ja tylko po wierzchu olejem i czymś dla koloru pomiziam, taaak
Rozmawialiśmy już kiedyś na ten temat pamiętam, tę szczepionkę kiedy wprowadzono? Ona obowiązkowa, czy zalecana jest? 
Normalnie jak w latach 80tych.