|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2016 - do szpitala pomykają, bo swe dzieci już witają!
Cytat:
Na to licze, mam nadzieje ze jest po prostu starsza, a nie Pyzata i nas zaskoczy z jednej strony swieta we trojke to wymarzone swieta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
nudnylogin jest przeciez też pozytyw cesarki - twoja bożena bedzie mogla odetchnac z ulga
bo czasem sie boje bardzo o swoją
|
|
|
|
#2823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hahahah, no tak to jest faktycznie pozytyw! ![]() Trudno, co ma byc to bedzie, po prostu jakos tak w glowie mialam ulozona wizje porodu i przede wszystkim Tzta obok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2824 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spokojnie, może to jednorazowy skok, też tak raz miałam i już była akcja, że trzeba leczenie włączyć trele morele, ale okazało się po prostu, że to efekt "białego fartucha" Nic nie przesądzone, nie martw się Cytat:
Ale z drugiej też wolę sn niż cc Mogę jakoś to obejść i urodzić inaczej? Kapusta, bocian czy coś
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć." Coco Chanel Edytowane przez Velvet Wave Czas edycji: 2016-12-02 o 16:28 |
||
|
|
|
#2825 |
|
Blond forever!
|
My w tym roku odpuszczamy jakiekolwiek prezenty świąteczne, bo nie wiadomo gdzie co i jak ze Świętami, a poza tym przez ostatnie lata bardzo się starałam, żeby prezenty były trafione, a z tego co widzę kurza się po szafkach... Z TZtem nic też nie kupujemy sobie, bo mamy na głowie inne sprawy, a rzeczy do mieszkania też jeszcze full do kupienia.
Poza tym ja od roku staram się prowadzić minimalistyczne życie i chyba wychodzi, bo ciągle czuję przestrzeń i nie kupujemy zbędnych rzeczy. Ale wiem, że dostanę, bo.sobie wyprosilam od męża za urodzenie córki cienki pierścionek z kamykami do noszenia razem z obraczka Jako pamiątkę
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2016-12-02 o 16:30 |
|
|
|
#2826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lekarz zadał nam prace domowa, nakazal duzo seksu po 10 grudnia i to ma podobno pomoc Ja dlugo mialam plan znalezc Pyze w kapuscie, ale sniegu teraz tyle ze po kapustach ani widu ani slychu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja się z tym czuję źle Ale też mam taki termin ni w kij ni w oko, więc zobaczymy jak wyjdzie w praniu
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w poniedziałek mam wizytę - jeśli do tego czasu nic się nie będzie działo to zgwałce TŻa jutro o 9-10 robią wjazd na chate z meblami! W końcu! |
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Kazik - wyszedl mi sernik bardzo dobry
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- nudnylogin - u mnie to efekt bialego farucha bo tak mam w normie ale mierze a co ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- ja ciagle licze ze Olek z kapusty wyskoczy.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz zmierzyłam to mam 135/80 więc jest lepiej, oby sie tak utrzymywało to bedzie ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
położna do mnie właśnie zadzwoniła i sie zapytała czy sie jeszcze kulam
miło z jej strony że o mnie myśli
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero 1,5 godz temu wlaczyli prad, masakra. Bez pradu jak bez reki
Zadna nie urodzila?? Pfffffffffff 😁
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może wszystkie właśnie okupują porodówke?
|
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na info od Mewki czy już wyszła
|
#2837 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zajadam karpatka
może któraś ma ochotę? )
|
|
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamisha jak sernik i serial ??
Głupia ta nur na maxa. Ja nie wiem dlaczego w tych tureckich serialach sobie tak utrudniają zycie. Papaya znam to z autopsji. Tzn to ze się zostaje wyalienowanym gdy masz już inne życie niż reszta ludzi na studiach. Przykre to na maxa... Oni gadają o tym gdzie byli na imprezie i jak mocno byli nawaleni a ty myślisz tylko o tym, czy masz już cała wyprawkę i jak to będzie jak się umoczysz po łokcie w pieluchach. Ja mam dużo znajomych, mało kolezenstwa i tylko z 2 lub 3 koleżanki z którymi funkcjonuje na co dzien. Niestety jak inni imprezowali i się integrowali to ja zapierdzielalam do pracy albo na uczelnie... jak tylko zaczęłam technikum a weekendowo prace to skończyło się większość z moich znajomości. Dupa na maxa... Dziś zadzwonił do mnie wujek zapytać czy będę na imieninach babci które są organizowane w niedziele w knajpie. No jasne ze bede. Wizja wyzerki mnie przekonała 😁 Fajnie..wreszcie zjedzie się cala rodzina i nie będzie wymówek ze ktoś nie może. Mam więc nadzieję że urodze w niedziele wieczorem dopiero. Ja wrócę z imprezy 😎 Kazik masz rację. Ludzie myślą że Zaraz będziesz rodziła dlatego nie odwiedzają. I dla mnie też jest wkurzające to ze wszyscy myślą że z ciezarna nie ma o czym gadać tylko o dzieciach. Blondi ja też nie lubię nietrafionych prezentów które gdzieś tam leżą i sie kurzą. Myślę że jak Ala pojawi się na świecie to już skoncza się prezenty dla rodziny. Będziemy wszyscy bardziej kupowac tylko dla dzieciaków czyli dla dwójki. Spokoooo mój portfel to polubi ;-) Nudna nam tez mówiono ze mamy dużo się kochac. Ale powiem szczerze że kilka dni temu się kochaliśmy to już mnie bolalo jak cholera..powiedziałam tżtowi ze do zakończenia połogu może liczyć na robótki ręczne i lodziki. Bo jak ma mi bozena odpaść to ja dziekuje... A mi wystarcza drapanie po plecach ![]() Ogólnie leze sobie od 3 godzin i zaczyna mnie skurczac w brzuchu. Ale do niedzieli wieczór chce wytrzymać. Papaya bociany jeszcze dwa są. Pokazywali w wiadomościach ze jakieś dwa bociany zostały w gospodarstwie na jakiejś wiosce w wlkp. I sobie mieszkają bo są dokarmiane. Nie wiem. .. one w kurniku siedzą? Czy w oborze? W każdym razie może Cie odwiedza, bo mają blisko- to samo województwo. Kurna.... albo do mnie jeszcze przylecą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja szczerze mowiac slabo sobie te seksy wyobrazam, bo przyjemnosci teraz z tego 0 i dla mnie tez to jest bolesne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2840 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wtym roku pieprze, nic nie kupuję... :/ Zawsze ja się głowie co dać każdemu a o mnie nikt nie pamięta, więc szczerze...niech się walą. Tylko siora dostanie i mamie wysłałam komplet biżuterii z ali hehehe taniocha ale ładna ![]() Wędliny są spakowane próżniowo, więc myślę, że problemu nie będzie. Poza tym czy ja komuś powiem co jest w środku? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje za Wasze wszystkie słowa, troche juz mi przeszlo i juz sie tak nie zamartwiam bedzie co ma byc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam Wam napisac o tym, co gada tz do brzucha.
No więc najpierw się tuli i zaczyna wołac "Alicjaaaaa Alaaa słyszysz mnie? Tu tata. Kiedy już wyjdziesz z tego brzuszka bo mama juz jest niedobra i się złości..wyjdz juz bo jej ciężko! Alaaaa no kopnij tatę (i przykłada twarz do brzucha)... Alaaa słyszysz ?? " i na końcu krzyczy do brzucha "ALA! WYŁAŹ GNOJU!!" 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hahahaha u nas ostatnio tata polozyl glowe na moim brzuchu, to go tak corka skopala ze az w szoku byl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie poprawilam majtki i dotknęłam skóry w pachwinie. Chyba nie dogolilam buszu w tym miejscu 😑 idę do łazienki powypinam się do lustra i obczaje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kompletnie nie żałuje, niedługo bede miec rodzine, taka prawdziwa najprawdziwsza moją a oni nadal maja tylko kaca ![]() trzymam kciuki zebys mogla sie najesc, chociaz wiesz... podobno dzieci wychodza w te dni w ktore wlasnie nie powinny ![]() ZAMAWIAM JEDNEGO BOCIANA! ja to mam chcice przeogromną! Ale ze strachu przed przedterminowym porodem niestety TŻ tez moze liczyc tylko na lodziki ![]() w poniedziałek mam zamiar włączyć do akcji bożenę, ciekawe czy będzie bolało no i ciekawe czy pomoże? ![]() Cytat:
tez juz zniecierpliwiony? moj to zaczyna watpic czy ja kiedykolwiek urodze ![]() Cytat:
w miejscu ewentualnego naciecia jestem gladka na 100% A po bokach czy na pachwinach... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą |
|||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Mewka, nasze gratulacje!!!
Ucałuj Karola
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
O kociulek! 😍
Co u Was? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja potem mówię "nie słuchaj taty to będą ciastka"
|
|
#2850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisal mi ze nie moge miec powyzej 140/90 ha! wreszcie spakowalam walizke do szpitala ! ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- ja bylam pakowac torbe, i ogarniac do konca lozeczko ![]() kupilismy mamie w ikei bieznik na stol i dopiero go odnalazlysmy hehe Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ale pychaaa! Cytat:
![]() a serial no wlasnie ta nur glupia a yigit tez no co za.ludzie.. ale i tak lubie ogladac ale chociaz ladnie ubrani sa.![]() o zes w niedziele sie najesz na maksa bym wpadla ale umowilam sie z przyjaciolka ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
a Ala zrobi psikusa i nie wyjdzie ![]() ja ostatnio gadam do tżta patrze a on stoi przy lozeczku i placze ze niedlugo malutki bedzie tu sobie lezal o kurcze znowu mnie maly rozwala od srodka... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

trzeba byc dobrej mysli!

z jednej strony swieta we trojke to wymarzone swieta 

Nic nie przesądzone, nie martw się
Mogę jakoś to obejść i urodzić inaczej? Kapusta, bocian czy coś

bedzie co ma byc.