|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Mój zbiorek próbasów do wymianki:
Nothing Gosh Lolita edt 5th Avenue Pure Poison J'adore edp Lacoste PF Innocent The Parfum L Lempickiej Classique JPG edt Classique JPG edp Obsession Sheer Gaultier 2 Rykiel Rose (mała próbka) Dazzling Gold Belong Celine Dion Celine Dion klasyk In2U (nieduża próbka) Just Her Cavalli (mała próbka) True Star In Black J del Pozo Apparition Sun Liberte Sephora Grapefruit Gucci Rush 2 Incanto Charms Pink Sugar Must Chocolato Bianco Miss Dior Cherie Annick Goutal Petite Cherie Duende J. del Pozo Casmir Jill Sander no 4 czarna Coco Innocent Summer Flowerbomb edp Rosamor Darling K. Minogue Allure Sensuelle Giordani Gold Cat deLuxe at night Neonatura Cocon 24 Faubourg Lempicka Midnight I love love (mała próbka) Heiress Narciso Rodriguez edt Allure edp Puma woman Intuition stare Burberry London Clinique Happy La Perla Creation Lacoste Touch of Spring Dalissime S. Dali Kashaya Kenzo Love in Paris Roccoco Joop Aromatics Elixir Sephora Figa Eau de Star Burberry Summer Extravagance Halloween Musc Mure Extreme Miss O Visit Azzaro L'eau Par Kenzo Lacoste Touch of Pink Sunflowers Boss Intense Noa Fendi (stary klasyk) Splendor Tesori Aegyptus Tea for Two Esencia Femme Loewe Noa Perle Diesel Zero Plus Maroussia Le Feu Chętnie poznam: wszystko czego nie znam, a głównie: BC Apparition Ghost Glow After Dark J. Lopez J'adore L'absolu inne rodzaje Nothing (poza klasykiem) Stella Sheer 2007 Covet Escady (znam tylko Collection) Addict Shine zapachy Demeter!!! (z wyj. Snow) Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-03-09 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
A to zależy od tego ile Ty byś chciała ode mnie
![]() ile sięuda ... od 1 do 10 ml ? Wpadło Ci coś w oko ? ( znaczy w nos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny i chopaki. Wymienię Mr. Hulot's Holiday CB I hate perfume 80/100ml. W klimatach podobny do Snow czy Thunderstorma (ale mam jedno i drugie więc wolę wymienić)
http://www.luckyscent.com/shop/detai...7706§ion=1
#3457 |
Zakorzenienie
|
Nie podpasowal?
![]() Nat
#3458 |
Zadomowienie
|
Już spakowana dla Ciebie odlewka, sobie też chcę trochę zostawić. Słuchaj, fajny jest. Ale to naprawdę klimaty Snowa wraz z Thunderstormem. A ileż można mieć tych wilgotniaków w domu?
#3459 |
Zakorzenienie
|
rozpaczliwie poszukuję kropli BOIS FARINE l'artisan
![]() ![]() i jeszcze chętnie poznałabym Rochas Lumiere, plisss Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-03-07 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zadomowienie
|
SOIR DE LUNE...rozpaczliwie
i.... Demeterków (poza Snow, Firefly, Wet Garden, Bamboo, New Zaeland, Freesia, Thunderstorm. Dirt) Przede wsztystkim: Demeter, Happy Hour Collection, Black Russian EDC Cherry Blossom i inne ![]() na wymianke będę miala swoje Demeterki (violet, Apple Blossom, Chamomille Tea, Rain) - w turze od Yoony ![]()
#3461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przechodze na PW ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
czyli Endżi
|
Szukam rozpaczliwie oraz zanosząc się chwytającym za sercem łkaniem... ![]() - Fleur d'Interdit - Mandragore - Songes - Chance EDP - Rock'n Rose Couture - Happy (klasyk i wszystkie wersje) - Moon Sparkle - Magical Moon - Pure Wish - Addict Fraiche - M, Mariah Carey - Max Mara EDP i Max Mara Le Parfum - Demetery: Heliotrope, Coconut, Girly Girl, Marshmallow, Waffer Cone, Strawberry Ice Cream - Messe de Minuit - Black Orchid - Glam (Versace) - Helmut Lang - Midnight Fantasy - Fragile EDP i EDT JPG - Baby Girl (Clean) - L' Heure Bleue - zapachy Bond (poza New Haarlem) - zapachy E. Coudray (poza Givrine) - zapachy Frederica Malle (poza L'eau D'Hiver i Fleur d'Cassie) - zapachy L'Artisana (poza Ananas Fizz, L'eau d'Ambre,Mechant Loup, Tea for Two, Premier Figuer, Mure et Musc, Passage d"Enfer, DZING!) - większość zapachów Lutensa - zapachy Le Maison de la Vanille - z Body Shopu - Pink Pepper, Amorito, Vanilla - Versusy, Time for... (Pleasure/Relax/Action...) - Eqcentric Molecules W zamian oddam: (* oznacza, że na 1-2 testy) A) Mainstream: - Heiress - Just Me - London (nowy) - Vanilla Vanilla, Sephora (perfumowana pocztówka - odgina się folię i pociera o nadgarstek ![]() - Apparition - Lolita EDP - Lolita Midnight - L LL - Angel - Gucci II - Elle - My Insolence - Insolence - Caline - Simply - Plus Plus - Lovely - Nina - Addict - Addict2 - Sweet Darling - Stylessence - Baby Doll Scintilating (z drobinkami) - Crystal Noir EDT - Rock'n Rose - Classique EDT - J'adore EDT* - Bora Bora - Glow - Esencia de Duende miniaturka 4/5ml - Fantasy - Stella - Neonatura Cocon - Duende - Pink Sugar - Amour - Magnetism - Flowerbomb EDP - Couture - I Love Love - Code - Isabella - Cabaret - Must - Extraordinary - Czarna Coco - The One - D&G Red Cap B) Nisza, trudnoosiągalne, wycofane, limitowane ![]() - New Haarlem* - CdG2 - CdG Original - Black Cashmere - Etra - Idole Lubin - Vanille Passion, CsP - Vanille Abricot, CsP - Amour de Cacao, CsP - Vanille B., Il Profvmo* - MV2 (Gold), Mac - Amor Amor Eau Fraiche 2005 - Amor Amor Elixir - Gloria - Belle de Minuit * - OI* - Miss Caty Cat, Novea - Miss Me, Stella Cadente* - Blonde - Samsara Shine - Yellow Butterfly - Castelbajac * - zapachy Demeter: Play-Doh, New Zeland, Cherry Blossom*, Sugar Addict*, Orchid, Cotton Candy, Chocolate Covered Cherries*, Lychee, Pomegranate*, - LdR, Menard - Tempore Donna* - Roma* - Innocent Secret - Hypnose Legere - Flowerbomb Extreme - Stella Sheer 2004 - Wish Turquoise Diamond - Pleasures Summer Waters - Obsession Night* - O de Lancome
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-03-16 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Aniołku - służę Mandragorą, i Givrine E.Coudray.
Mam Ambre Sultan i Gris Clair - w zamian chciałabym pewnie próbeczki Demeterków ... jeszcze nie wiem które ![]() oki? Jak oki to pisz na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
mam do wymiany:
roma- r 24 faubourg edt-r organza indecence- r cinema- o euphoria-o must- o aquolina pink sugar-o le baiser du dragon-o roma-o addict fraiche- r guerlain insolence-o valentino rock &rose-o poeme-r moschino cheap and chic-o sotto voce-r l'artisan -mure et musc-r lolita lempicka-o image-r r- robiona o-oryginalna czego szukam ![]()
![]() Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2008-03-08 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
MoniaK, czekam na twoją listę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Kropko - jak się stawisz na spotkanie w sobotę to dam Ci niuchnąć/zlać się/odlać sobie demeterki Bulgarian Rose i Holy Water, jeśli tylko na te jesteś chętna
![]()
#3469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Agaa13 może coś u mnie Cię zainteresuje. Mam:
Aquolina Pink Sugar Aquolina Mleczko Migdałowe Beckham Intimately B.Barcley Weekend Feelings Ch. Jourdan The Parfum Chopard Wish E. Ungaro Desnuda E. Arden Splendor E. Arden 5-th Avenue Fendi Fantasia Fendi Theorema Esprit d`Ete Givenchy Organza Givenchy Amarige Mariage Gres Caline Gucci Rush 2 Gucci Edp II Jil Sander Sensations Jacomo Paradox Jin Abe Edt Kenzo Jungle Elephant Lolita Lempicka L Miyake Le Feu Light Nina Ricci Delice D`Epices?! O. De La Renta Volupte P. Presley Indian Summer Paco Rabanne Pour Elle R. Lauren Hot S. Dali Purplelight Sarantis C-thru Dream S.T Dupont L`Eau T. Hilfiger True Star Gold Torrente L`Or Versace Red Jeans Van Cleef & Arpel Birmane Weil Secret De Venus YR Yria YR Neonatura zielona YR Kokos YR Malina YR Touribillon de joie z drobinkami Lacroix Tumulte Hermes 24 faubourg Guerlain Shalimar Edt Givenchy Ange ou demon Dior Miss Dior cherrie J. Del Pozo Halloween T. Mugler Angel Etro Raving Givenchy Ysatis Iris. Your Angel z tych co wymieniłaś mam: Max Mara EDP i Versace Time For Action. Chyba, że coś jeszcze dobierzesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chcesz za nie Demeterki to mogę dać: Pomegranate, Orchid i Lychee ![]() Może masz w zanadrzu jeszcze coś ekstra i potencjalną wymianę dałoby się jeszcze troszkę powiększyć ![]() Z wymienionych przez Ciebie L'artisanów 2 będę miała od Kriss, a ten trzeci być może od Eenax ![]() ![]() Dziękuję, ale tym razem nie. Cytat:
![]() Jednak za swoje 9 próbeczek wyszukałaś 8 ode mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Przygarnęłabym mini Amarige, mini Happy To Be, odleweczkę Shalimara EDT oraz na dokładkę próbeczkę - kropelkę Fragile EDT ![]()
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3473 |
Raczkowanie
|
Mnie interesują:
cinema- o must- o addict fraiche- r guerlain insolence-o valentino rock &rose-o sotto voce-r l'artisan -mure et musc-r. Piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczytam jeszcze Twoją listę i napiszę PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
Your Angel, a co z moją propozycją. Tak jak pisałam z tych co wymieniłaś mam:
Max Mara EDP i Versace Time For Action, chyba że coś jeszcze Cię interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz spróbujmy poważnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Raczkowanie
|
Passero jak coś u mnie wypatrzysz to daj mi znać. Teraz czy jak mi coś dojdzie to prześlę razem z Volupte
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wypiszę Ci pojemności zapachów, którymi mogłabym Cię obdarować ![]() Simply jest dobre 2ml, Crystal Noir 1ml, Duende 1,5ml (fabryczna). Addicta 2 oraz Angela mogę Cię dać sporo - nawet po 5ml ![]() ![]() ![]() Amarige biorę w pierwszej kolejności - rodzicielka wielbi ![]() ![]() ![]() Powiedz, ile mają Twoje mini? Akurat na Amarige chyba nie ma takiego info, ale na oko widzę, że to z 5ml ![]()
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Wymienię próbki większe i mniejsze (fabryczne i robione):
- The One (na jeden porządny test) r - Miracle Forever f - Miss Dior Cherie r (duża fiolka) - Envy r - J’adore f - Addict r - NR r - Nina Ricci Love in Paris f - Hypnose Lancome f - Rush r - Le Baiser Lalique r - Feminite du Bois r (na jeden porządny test) - Skin - Nu edp r - Allure Sensuelle r - Theorema r (na jeden porządny test) - Zagorsk r - Insolence f - Cabaret f - DKNY f - Amariage r - Poeme r - Daim Blond r - Ciemna edt f - Demeter Rain r - Demeter Thunderstorm r - New Tradition Etro r - L’or r - A*Men r - Cologne T. Mugler r - Ogródek Śródziemnomorski r (mało) - Prada r - Amour de Cacao CsP r - Eau de Star r - HC edp r - Alien r - Neonatura Cocon r - Lacoste Pour Femme r - Perles r - Light Blue r - Słonik Kenzo r Szukam: EdM Hermesa, Escada Magnetism, Scent Gloss, AA Mentafolia, Anisia Bella, Herba Fresca, Nomadic her Oriflame, "nowy" Gucci, Flowerbomb edt, Euphoria Blossom i pewnie wiele innych ![]()
#3480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moniu, jestem chętna na wymianę. Zależy mi na tych pięciu. Moge oddać te cztery i/lub inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.