![]() |
#2401 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Dobrze, że w weekend mniej piszemy, bo już się bałam, że będę musiała nadrabiać ze 3 strony
![]() Ja biorę. Odstawiłam Femibion, biorę osobno kwas foliowy, żelazo, magnez i DHA. Wystarczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |||||
Zakorzenienie
|
Sałatki zrobione i
![]() Goście na szczęście dopiero koło 17.00 mają być więc mam chwilę żeby odpocząć. dziękuję ![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Co do pierników, ja tez nie przepadam. Rok temu zrobiłam to jakoś tak leżały i leżały. Teraz nie robię Cytat:
Teraz jak zaszłam w drugą to się koszmarnie bałam tych wymiotów ( w pierwszej ciąży byłam 6 razy w szpitalu przez odwodnienie i jeszcze z powodu kolki nerkowej). Byłam pewna, że teraz tez tak źle będę znosić. A jest o niebo lepiej. Tylko raz byłam w szpitalu ![]() Teraz bardziej na luzie jest ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaką komodę zamówiliście? ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Gdzie Krysilla się podziewa? i ewemis? laurko, mam nadzieję,że nie znikasz znów ![]()
![]() |
#2403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() A komoda ta http://www.brw.com.pl/komody/121,komoda-caps.html póki trwa promocja ![]()
#2405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podliczyłam ubrania dla Małej i przyznam się, że myślałam, że będę miała więcej tych rzeczy... W sumie w większości mam pajace. Za mało mam półśpiochów, a bardzo dużo bodziaków ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zadomowienie
|
Ja tez musze sobie podliczyc. Mam co prawda duzo rzeczy od kolezanki i dobrze, ze je dostalam bo to sa ciuszki 0-3, 3-6 i dalej gdyz dowiedzialam sie z usg, ze mam dlugie dziecko.
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, duzo jecie? Ka chodze non stop glodna i choc wczesniej czesciej siegalam po fast foody to teraz staram sie jesc z glowa. Moglabym non stop jesc i jesc. Od pon do piatku jem jakby dwa obiady bo w pracy i w domu rowniez. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, które brały/biorą luteinę dopochwową, macie po niej jakieś podrażnienia?
![]() |
#2408 |
Wtajemniczenie
|
Kiciulec, spełnienia marzeń
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba wrócę do kwasu foliowego. Zwłaszcza, że dzisiaj przeczytałam, że warto brać go z żelazem. ![]() Co dokładnie zjadasz jeśli chodzi o DHA? Ja mam jakiś miks kwasów omega 3 i DHA, podjadam, ale w sumie wzięłam go tak niechcący w aptece. Chętnie dowiem się co najlepiej byłoby kupić pod tym kątem (kwasy omega 3 i DHA). ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ale się napieklam. Teraz mnie mega boli spojenie i krzyż. Ledwo siedzę
![]() Kikulec - wszystkiego naj naj i zdrówka!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2411 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To mi dzis maz kupil poncz dla dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
kiciulec
Najlepszego kochana ![]() ![]() Ja dziś miałam spięcie z uwaga uwaga - siostrą teściowej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja raczej malo, troche w siebie musze wmuszac.Jedyne co to ciagle chce mi sie owocow. Do slodyczy mnie raczej nie ciagnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Kiciulec sto lat ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Ja bralam kwas tylko w 1 trymestrze. Teraz jak mi sie orzypomni lykam dha i magnez, bo po nim nie na takich zaparc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny mam ostatnio jakieś pasmo pecha.
dziś koło 16 leżałam sobie i poczułam nagle kłucie bardzo nisko, w podbrzuszu. dobra ok. minęły jakieś 3 minuty i znów to kłucie. seria trwała jakieś pół godziny w takich odstępach ok 3 minutowych. potem niby nie kłuło, ale poszłam do toalety i w trakcie znów mnie zakuło ![]() martwię się, że to szyjka się skróciła, albo co gorsze zgładziła. ostatnio byłam u gina 3 listopada, miała wtedy 32 mm i była ok, zamknięta. najbliższą wizytę mam w ten wtorek. myślę czy to mogą być skurcze przepowiadające, czy dziecko się jakoś ułożyło, że mi naciska, czy właśnie ta szyjka. ale chyba skurcze łapią wyzej, czy tak nisko? może wie któraś z Was poczułam dziś okropną panikę, że co jak to już, a my tylu rzeczy nie mamy, jestem niespakowana, jakaś masakra ![]()
#2415 |
Rozeznanie
|
Uciekam fo kuchni wyrabisc ciasto na pierniki
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie czasem tak kluje nisko, ale to raczej cewka moczowa. Jest mocniej ukrwiona, więc jak mnie dziecko uciska to pewnie stąd te klucia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Kiciulec wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Mariea może zadzwoń do gina albo do położnej. Też miałam czasem takie kłucia na dole, ale nie regularne Byłam dziś UWAGA UWAGA w Ikei ![]() ![]() ![]() Aha śmiać mi się chciało z TŻ dziś bo na uwagę teściowej: moje dzieci nie miały 3 poziomów wysokości i było dobrze, Tż odpowiedział: " a Flinstonowie kładli dziecko na kamieniu" - zabił mnie tym ![]() Edytowane przez Fantazja_ Czas edycji: 2016-12-03 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
dzwoniłam, ale nie odbiera.
teraz juz nie mam regularnie, ale zdarza się od czasu do czasu. Fantazja, teściowe mają zazwyczaj sporo mądrości do wygłoszenia ![]()
#2420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
wzięłam prysznic, na wszelki wypadek się spakuję jakoś skromnie. kłucie nie przechodzi, kłuje mnie w podbrzuszu w sposób pulsacyjny. do tego stan podgorączkowy. wczoraj nie było. jestem przerażona, że mnie zostawią. nie wiem kiedy się odezwę. oby jutro
![]() ![]()
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby IP to była tylko kontrola i nic poważnego. Może te kłucia związane są z jakąś większą aktywnością i przemęczeniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
ila, właśnie nie... leżę jak kloc cały dzień i podczas leżenia się to zaczęło. jeszcze fora przeczesuje, tu piszą, że najczęściej to znaczy, że macica po prostu tak niektórym do porodu ćwiczy, ale wg mnie dosyć nisko mam te kłucia. ktoś napisał, że tak miał i okazało się, ze szyjka miękka i skrócona, więc w sumie 2 różne opcje
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zadomowienie
|
Kiciulec, wszystkiego najlepszego
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Mariea trzymam kciuki
![]() Ja mam łóżeczko z Ikei, ale jak je kupowaliśmy to nie rozkminialam szczebelkow i poziomów, więc nie wiem jak się sprawdzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.