|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy warto walczyć o zainteresowanie faceta?
Cytat:
To dawanie szansy przede wszystkim ... SOBIE ![]() Wracając do autorki. Skąd wiesz, że nie okazuje zainteresowania ? Każdy jest inny, nie każdy jest podrywaczem, który się od razu ślini, zaprasza, komplementuje. Porównaj jego zachowanie w stosunku do Ciebie, z zachowaniem w stosunku do innych dziewczyn. Wtedy faktycznie w miarę precyzyjnie można określić czy np. traktuje Cię inaczej. Niektórzy np. naturalnie są mało hmm emocjonalni. Ja powiem, że warto "walczyć", chociażby dlatego, że te sygnały to jest tak rozmyta kwestia, że równie dobrze on mógłby na męskim forum zadać to samo pytanie, że "próbuje, ale ona nijak nie odwzajemnia". Prawda jest taka, że kobiety mają problemy z odczytywaniem sygnałów mężczyzn (jako facet od razu widzę, który "kolega" czuje miętę do danej koleżanki i skuteczność mam na poziomie hmm 90 % - po prostu facet łatwo potrafi zinterpretować czynności, które inny facet robi), a mężczyźni z odczytywaniem zamiarów kobiet.Więc chociażby dlatego warto. Zwłaszcza, że no piszesz, że fajny. Zresztą, nie jestem kobietą. Gdybym był to szlag by mnie trafił, gdybym musiał tylko siedzieć w wieży i czekać na zainteresowanie ![]() Jasne, okazywanie zainteresowania zawsze wiąże się z ryzykiem, ale kiedyś trzeba się stać kobietą, a nie być wieczną dziewczynką, która całe życie czeka w wieży na księcia. No a z roku na rok coraz słabsi Ci księciowie będą... Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-12-03 o 22:33 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy warto walczyć o zainteresowanie faceta?
I jakie sa to sygnaly? Bo wobec mnie facet zachowywal sie inaczej niz wobec pozostalych dziewczyn, ale nie zaproponowal spotkania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

- po prostu facet łatwo potrafi zinterpretować czynności, które inny facet robi), a mężczyźni z odczytywaniem zamiarów kobiet.