ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. IV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-04, 10:33   #2521
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. IV

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6824548 6]
Ale z was obłudnice. codziennie jakieś wałki na tym forum a to ja jestem oszustką. [/QUOTE]
Możesz dać przykłady, choćby z jednego tygodnia???
Stary 2016-12-04, 10:45   #2522
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Możesz dać przykłady, choćby z jednego tygodnia???
"Macie paragon z jogurtów? " -trzeba najpierw kupić potem brać udział w konkursie. Nie żeby się kogoś czepiam, sama mam paragon i mogę komuś dać.
Oczywiście pewnie paragon zgubiony Tak samo jak ja splagiatowałam przypadkiem. akurat wymyśliłam to samo słowo w słowo co było na innej stronie zdarza się

Testowanie- jedna rzecz na jedno gospodarstwo domowe. Mieszkam razem z facetem ale kupmy coś dla niego i wpiszmy jego adres zameldowania. Wtedy to już są 2 gospodarstwa domowe. chociaż produkty kupione dla jednego gospodarstwa.
Bo kombinowanie to przecież nie oszustwo.
Branie udziału podając czyjeś dane (nawet jeśli ktoś się zgodził) Wpisujecie odpowiedź jako wasza mama. Czyli wg regulaminu to mama oświadcza że jest autorem wypowiedzi a nie jest. Ale to nie kłamstwo tylko malutkie minięcie się z prawdą.
Drugi profil na FB tylko do konkursów- niektóre z was mają

Ja kończę temat i nie będę się już w tej kwestii wypowiadać. Nie widzę sensu w tych przepychankach. Przez najbliższy czas będę tu czarną owcą.
----------------------------------------------------------------

Kalendarz Astor . Jeśli dzisiaj jest o szminkach to napisałyście poradę urodową dotycząca szminki?
Ja codziennie wpisuję nawiązując do odkrytego okienka. (nie nie kopiuje z neta, bo może czytają)

Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Czas edycji: 2016-12-04 o 10:48
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 11:00   #2523
Baas
Zakorzenienie

Działa Wam strona https://www.producttesterprogram.philips.com/pl ?
Chciałam sobie tam coś powysyłać i lipa.
Baas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 11:16   #2524
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Baas Pokaż wiadomość
Działa Wam strona https://www.producttesterprogram.philips.com/pl ?
Chciałam sobie tam coś powysyłać i lipa.
nie działa
Stary 2016-12-04, 11:33   #2525
Baas
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6824755 6]nie działa[/QUOTE]

Kurde, akurat mam trochę czasu, to bym sobie powysyłała zgłoszenia, to musi nie działać.

Wkurzają mnie ci z Philipsa. Nie dość, że nie wysłali mi wygranego Depilatora, to jeszcze nie dają szansy na wygranie czegoś następnego.
Stary 2016-12-04, 11:39   #2526
sweety92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
co robimy z Dove ?
Dołączam się do pytania, ankietę trzeba wypełnić do dziś, a przesyłki nie ma...
sweety92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 11:51   #2527
Baas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweety92 Pokaż wiadomość
Mówicie o tych rzeczach do włosów, z WIZAŻU?
Zapomniaaałam. Mi wysłali maila w piątek, że produkty są wysłane z opóźnieniem. No i pewnie przyjdą koło wtorku. No ale jak ankieta do dzisiaj, no to nie wiem. Ja chyba nie będę wypełniała, no bo jak, jak nie mam produktu. Zostawiam to.
Stary 2016-12-04, 11:52   #2528
ciastecek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweety92 Pokaż wiadomość
ja pożyczyłam szampon od znajomej i powiem wam, że pierwsze wrażenie jest ok... ale to nie to samo...
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 11:56   #2529
madziaa2809
Zakorzenienie

ciekawe kiedy wyślą kremy z sorayi, bo już tydzień mija jutro. ankiety póki co nie dostałam, ale czytałam, że do 11.12 trzeba wypełnić i co mam wypełnić po 3 użyciach zakładając, że w tym tygodniu dojdzie? to ani się nie dowiem czy zapycha. ehhh...
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 12:11   #2530
maartini92
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6824623 1]"Macie paragon z jogurtów? " -trzeba najpierw kupić potem brać udział w konkursie. Nie żeby się kogoś czepiam, sama mam paragon i mogę komuś dać.
Oczywiście pewnie paragon zgubiony Tak samo jak ja splagiatowałam przypadkiem. akurat wymyśliłam to samo słowo w słowo co było na innej stronie zdarza się

Testowanie- jedna rzecz na jedno gospodarstwo domowe. Mieszkam razem z facetem ale kupmy coś dla niego i wpiszmy jego adres zameldowania. Wtedy to już są 2 gospodarstwa domowe. chociaż produkty kupione dla jednego gospodarstwa.
Branie udziału podając czyjeś dane (nawet jeśli ktoś się zgodził) Wpisujecie odpowiedź jako wasza mama. Czyli wg regulaminu to mama oświadcza że jest autorem wypowiedzi a nie jest. Ale to nie kłamstwo tylko malutkie minięcie się z prawdą.

Ja kończę temat i nie będę się już w tej kwestii wypowiadać. Nie widzę sensu w tych przepychankach. Przez najbliższy czas będę tu czarną owcą.
[/QUOTE]
Zamierzałam się nie odzywać, ale piszesz takie bzdury, że się w głowie nie mieści. Kradniesz czyjeś odpowiedzi i się tym chwalisz a do tego czujesz się bezkarna. Twierdzisz, że Twoje dobre odpowiedzi nigdy nie wygrywają. Może nie są aż takie dobre, nie pomyślałaś? Zamiast kraść kogoś pomysły może w tym czasie stwórz coś sama. Mówią, że trening czyni mistrza.
O paragony zazwyczaj pytają tutaj obce osoby, nie te które są tutaj "na stałe", nie zauważyłam, by nasze były kombinatorkami, a jednak kojarzymy siebie wzajemnie i bez problemu można by to było zauważyć.
Granie na inne osoby też oznacza różne sytuacje. Ja nie gram na całą rodzinę i wszystkie zwierzęta domowe aby zwiększyć swoje szanse, ale często mama lub tż kupują coś na konkurs i dają mi paragony, żebym im rejestrowała, bo sami 1. nie mają czasu, 2. nie ogarniają co gdzie zgłosić. Szybciej więc jest, kiedy ja na nich zgłoszę, bo zajmie mi to minutkę, a tłumaczenie im trwałoby dłużej. Zazwyczaj dostaję od nich pomysł co napisać, a jeśli nie to tworzę sama i zrzekam się praw do tekstu na ich rzecz.
Jeszcze kwestia gospodarstwa domowego - ja większość nagród wysyłam do domu, bo tam jestem zameldowana i chcę, by tam były płacone podatki od nagród. Tż czasem dostaje jakieś nagrody z konkursów promocyjnych (czyt.tych od paragonów) i podaje adres zamieszkania, ponieważ jest on jednocześnie adresem zameldowania. Fakt, że mieszkamy razem nie oznacza, że tworzymy jedno gospodarstwo domowe, ponieważ nie musimy go tworzyć zgodnie z definicją gospodarstwa domowego, która jest dość prosta w zrozumieniu.
Może zamiast szukać tutaj oszustów to zastanów się nad swoją osobą. Nie szukaj usprawiedliwienia dla siebie w tym, że inni też tak robią, bo nie tędy droga. Jeśli każdy będzie myślał tak jak Ty, to na świecie będzie tylko gorzej, ale nikt w sobie winy nie zobaczy, bo przecież to wszyscy inni są winni. Przemyśl sobie czy dla jakiegoś kosmetyku czy czegoś innego warto kraść. Nie lepiej napisać jedno zdanie, ale swoje, skoro według Ciebie i tak losują zwycięzców?
Nie odpisuj, bo nie od spamowania jest to forum, sama również przepraszam za spam, ale może wytłumaczyłam Ci kilka kwestii.

Pozdrawiam wszystkich uczciwych, bo wiem, że Was tu dużo i powodzenia w nowym miesiącu
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 12:12   #2531
asitkax3
Zadomowienie

Moim zdaniem to powinni dawać dłuższy czas na wypełnienie ankiety, szczególnie w takim okresie jak teraz, przed świętami, gdzie to normalne, że paczki przychodzą z opóźnieniem. Po za tym powinni chociaż powiadomić laureatów co robić w takich przypadkach, gdy produkt przyjdzie po terminie wypełniania ankiety.

Edit: http://www.zywiec.com.pl/ - szklanki do zgarnięcia

Edytowane przez asitkax3
Czas edycji: 2016-12-04 o 12:15
asitkax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 12:17   #2532
Jackie_S
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, akurat mam trochę czasu, to bym sobie powysyłała zgłoszenia, to musi nie działać.

Wkurzają mnie ci z Philipsa. Nie dość, że nie wysłali mi wygranego Depilatora, to jeszcze nie dają szansy na wygranie czegoś następnego.
Nawet jakby strona działała,to raczej i tak byś nie wysłała żadnego zgłoszenia - ostatnio,jak sprawdzałam, nie było nic do testowania

Jackie_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 12:56   #2533
tamlin111
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6824623 1]"Macie paragon z jogurtów? " -trzeba najpierw kupić potem brać udział w konkursie. Nie żeby się kogoś czepiam, sama mam paragon i mogę komuś dać.

[/QUOTE]
Ja też nie widzę sensu w pisaniu z Tobą, bo jak widać będziesz twardo trzymać się swojego chorego toku rozumowania. Martini Ci pięknie wyjaśniła i bardzo prosto, więc może poświęcisz chwilę na przemyślenia. A jak nie, cóż...
Stary 2016-12-04, 14:01   #2534
madziaa2809
Zakorzenienie

Pisało gdzieś w regulaminie ile mają czasu na wysłanie bransoletek z ofeminin za kupno jogurtu fantasia? Pytam tak z ciekawości
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:19   #2535
ciastecek
Zakorzenienie

Ankieta Dove wypełniona. Gdyby nie znajoma, nie miałabym nic do powiedzenia, ale dwa użycia i nie jest źle tylko gdzie moja paczka
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:33   #2536
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f
Konto usunięte

Dorzucę coś od siebie.Wyjątkowo bezczelnym oszustwem jest wklejanie cudzych wypowiedzi jako swoje w konkursach.Jest to zwyczajna podłość a chwalenie się tym to już nie mieści mi się w głowie.Ciekawa jestem jak autorka broniłaby się gdyby napisała tutaj pokrzywdzona (czyli prawdziwa autorka) ? Ale też nie zgadzam się z resztą,że są tu wyłącznie uczciwe osoby.Nieprawdą jest ,że o paragony proszą nowe osoby,to akurat jest nagminne.Nie jest to do końca uczciwe ale oszustwem bym tego nie nazwała.Ale już granie na całą rodzinę to moim zdaniem oszustwo.I to bardzo częste.Zapomniałyście jak wygrywałyście szklanki od Jacobsa na mamę,siostrę czy ciocię?Jak były koszulki Cydr czy Dove? Było to samo...Każdy patrzył tylko aby się nachapać jak najwięcej.A granie o różne rzeczy tylko po to,żeby je sprzedać?Zajrzyjcie czasem do wątku wymianowego.Jeśli jedna osoba ma dwa identyczne zestawy kosmetyków (nieużywane) które dziwnym trafem były niedawno do testowania na Wizażu czy innym portalu,to raczej nie był to nietrafiony prezent,nie nieudany zakup.To tylko jeden z wielu przykładów.Juz nie wspomnę o portalach typowo sprzedażowych...
Więc może jeśli ktoś ma co nieco za uszami to nie powinien po kimś tak ostro jechać?Ale to tylko moje zdanie...
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:44   #2537
Iwoka
Zakorzenienie

Wygrałam kiedyś w konkursie Bell, gdzie trzeba było mieć paragon, ale oczywiście mądra ja - nie doczytałam tego w regulaminie. Zrezygnowałam wtedy z nagrody, bo doszłam do wniosku, że sama jestem sobie winna.
Ciekawe jak czułaby się osoba kradnąca czyjeś pomysły, gdyby zobaczyła, że to jej odpowiedź została skopiowana i nagrodzona. Niech mi nikt nie pintoli, że nie miałaby nic przeciwko, bo nie uwierzę. Nie czyń drugiemu...

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:45   #2538
nitramsch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Pisało gdzieś w regulaminie ile mają czasu na wysłanie bransoletek z ofeminin za kupno jogurtu fantasia? Pytam tak z ciekawości
Chciałam dać mamie do prezentu świątecznego ale wątpię
Z poprzedniej akcji dziewczyny pisały że nie mają jeszcze
A tutaj przekopać się przez taką ilość paragonów... to pewnie na wielkanoc
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:50   #2539
maartini92
Zakorzenienie

natti na pewno masz sporo racji, ja osobiście nigdy nie sprzedałam nagrody, nie przeglądam też wątków z wymianami czy sprzedażą, więc niestety nie wiem jak tam to wygląda, ale pewnie jest tak jak mówisz i to jest smutne. Sama często jestem zła, gdy widzę, że jedna osoba wygrała tą samą nagrodę w kilku konkursach, a mnie się nie udało wcale, no ale przecież jej nie zabiorę, pozostaje mi jedynie kolejnym razem postarać się bardziej. Zastanawiam się tylko po co ktoś gra o kolejny rower czy blender, skoro już nawet ja wiem, że wygrał ich kilka, a nie prowadzę żadnych statystyk, niektóre nazwiska łatwo zapamiętać...
Akurat koszulek Dove czy Cydru nie mam, nie grałam, nie kojarzę konkursów... w szklankach i kubkach jacobs grałam tylko na siebie, wysyłałam sporo zgłoszeń, nic nie wpadło i masz rację, bo ze złością czytałam, że ktoś ma już kolejny zestaw, podobnie teraz jest z heinekenem (jedna osoba może codziennie wygrać raz, a są osoby, które wygrały już w kilka różnych dni, regulamin na to pozwala, ale są osoby, które nie wygrały ani razu i pewnie do końca konkursu im się to nie uda).
I pewnie każdy z nas ma swoje za uszami, ale w moim odczuciu kradzież jest najgorszą rzeczą, jaką w kwestii konkursów można zrobić...
Stary 2016-12-04, 18:05   #2540
Konto usunięte

To ze ktoś wygrywa 5 rowerów to nie jest nic złego. Konkurs to konkurs, wygraną można sprzedać, chyba, że to testy.
konkursy to nie działalność charytatywna. Gdyby mi się udało wygrać rower, to grałbym o kolejny żeby go spieniężyć.
Nie pamiętam nicków, nie złoszczę się gdy ktoś wygrał 5 sztuk czegoś a ja żadnej. Może miał więcej szczęścia czy pisał lepsze odpowiedzi.

A gdyby ktoś skopiował moją odpowiedź i wygrał dzięki temu jakiś konkurs. Cóż życie.
Kiedyś przegrałam z dziewczyną która wrzuciła pierwsze lepsze zdjęcie z google, a ja swoje zrobione aparatem. Był to kosmetyki o wartości ok 100zł. Moje pierwsze konkursy. Wtedy byłam zła, bo organizator nie zareagował. A teraz to by mi nawet powieka nie drgnęła. Pewnie przywykłam do tego co się dzieje i stałam się taka sama jak inni konkursowicze.
Na pewno nie chce mi się brać udziału w tym samym konkursie na kilka osób. Chyba że jest to zwrot za zakup czegoś. To wtedy jeszcze na męża kupuję i podaję jego nr konta.

Nigdy nie dawałyście spisywać pracy domowej?

Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Czas edycji: 2016-12-04 o 18:11
Stary 2016-12-04, 18:33   #2541
joanna_te
Zadomowienie

Dziewczyny, konczmy juz ten temat

Konkursowo u mnie dzis kilka pudel w Actimelu. Nie umiem nic utrafic. W Lubelli nawet sciereczki nie chca mi dac. Loterie to nie moja dzialka
joanna_te jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 18:42   #2542
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna_te Pokaż wiadomość

Konkursowo u mnie dzis kilka pudel w Actimelu. Nie umiem nic utrafic. W Lubelli nawet sciereczki nie chca mi dac. Loterie to nie moja dzialka
Masz rację, koniec tematu, przecież do niektórych nic nigdy nie dotrze.

Też mam pecha w loteriach, w mleku nie mogę zupełnie nic trafić Ale w actimelu mam koleżankę farciarę - każde zgłoszenie trafia, też bym tak chciała
Stary 2016-12-04, 19:01   #2543
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Z Jeśli każdy będzie myślał tak jak Ty, to na świecie będzie tylko gorzej, ale nikt w sobie winy nie zobaczy, bo przecież to wszyscy inni są winni.
Dokładnie. Dla mnie właśnie to jest najbardziej dołujące w tym wszystkim. Ktoś oszukuje, to i ja będę = jest spoko.
Ech.

Grudzień otwarty
Trafiły mi się zabawka Hasbro (pistolet wyrzutnia) z Carrefour oraz roczny zapas płynów do prania z Biedry.
Stary 2016-12-04, 19:22   #2544
_madame_m_
Wilczy kieł

Nadal nie wiem co mam zrobię z tą ankietą wynikową dotyczącą Dove, bo jakby nie patrzeć mam czas do 0:00 Uzupełnić, bo w sumie udało mi się zdobyć produkty przez znajomych czy zostawić do przyjścia paczki?
2020: 87
_madame_m_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 19:31   #2545
izalacz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _madame_m_ Pokaż wiadomość
Nadal nie wiem co mam zrobię z tą ankietą wynikową dotyczącą Dove, bo jakby nie patrzeć mam czas do 0:00 Uzupełnić, bo w sumie udało mi się zdobyć produkty przez znajomych czy zostawić do przyjścia paczki?
Ja czekam na paczkę, bo po pierwsze nie dostałam tych produktów i nigdy ich nie używałam, więc nie mam bladego pojęcia o ich działaniu, a po drugie nie będę zmyślać, bo chyba nie na tym to polega...
izalacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 19:36   #2546
Baas
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie będę wypełniała, bo nie używałam i wciąż czekam an paczkę.
Stary 2016-12-04, 19:42   #2547
Kamea2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dokładnie. Dla mnie właśnie to jest najbardziej dołujące w tym wszystkim. Ktoś oszukuje, to i ja będę = jest spoko.
Ech.

Grudzień otwarty
Trafiły mi się zabawka Hasbro (pistolet wyrzutnia) z Carrefour oraz roczny zapas płynów do prania z Biedry.

Szczęściara. Dużo tych płynów?

Tu konkurs dla dzieci:

http://abc.tvp.pl/22775113/nbp-teleranek
Kamea2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 19:47   #2548
asitkax3
Zadomowienie

Cytat:
W końcu to nie Twoja wina, że mają opóźnienia. Od tego jest ankieta z testowania, żeby przetestować produkt (chociaż raz) i na podstawie testu ankietę wypełnić. Nie po to bierzesz udał w konkursie przecież, żeby kosmetyki od znajomych pożyczać. Organizator powinien mieć świadomość, że to nie wina testerów, że produktów nie dostali.
asitkax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 19:54   #2549
_madame_m_
Wilczy kieł

Cytat:
Napisane przez izalacz Pokaż wiadomość
Ja czekam na paczkę, bo po pierwsze nie dostałam tych produktów i nigdy ich nie używałam, więc nie mam bladego pojęcia o ich działaniu, a po drugie nie będę zmyślać, bo chyba nie na tym to polega...
Cytat:
Ja też nie będę wypełniała, bo nie używałam i wciąż czekam an paczkę.
Cytat:
Napisane przez asitkax3 Pokaż wiadomość
W końcu to nie Twoja wina, że mają opóźnienia. Od tego jest ankieta z testowania, żeby przetestować produkt (chociaż raz) i na podstawie testu ankietę wypełnić. Nie po to bierzesz udał w konkursie przecież, żeby kosmetyki od znajomych pożyczać. Organizator powinien mieć świadomość, że to nie wina testerów, że produktów nie dostali.
dziękuję Wam dziewczyny
w takim układzie ankieta pozostaje nietknięta do przyjścia paczki i w sumie dobrze, bo wolę poużywać kilka razy produktu, a nie, żeby było na styk
2020: 87
_madame_m_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 19:56   #2550
magi18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanna_te Pokaż wiadomość

Ja w loteriach również mam pecha. Na glosy nie gram bo szans nie mam, wiec pozostaj mi tylko kreatywne konkursy

Wysłane z mojego Moto G 2014 przy użyciu Tapatalka

Wyzwanie zwane życiem ---> "Milion cudownych listów"
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości