![]() |
#2311 | ||||||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Bo w gruncie rzeczy też nie chodzilo mi o sprzątanie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eenax - Ty wiesz, że to może wpłynąć na psychikę dziecka? ![]() ![]() Cytat:
Pragnę tylko wspomnieć nieśmiało, że ja byłam w ciąży tylko raz i raczej przenosiłam. ![]() To cytat z Favkes (znam to, też ciągle coś mieszam przy multicytowaniu). ![]() Cytat:
Włosy na piersi (albo na plecach) są dla mnie brrr... ![]()
![]() |
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pogadaj z kimś z poradni uzależnień, a potem zaciągnij tam chlopaka - alkoholik uzależnia wszystkich bliskich. Samemu raczej ciężko z tego wyjść, szczególnie, że na siebie nie patrzy się jak na uzależnionego. Margot - jeszcze jeden link: http://www.intymna.pl/katalog/comple...94409c9c9a1a6b
![]() |
#2313 |
Zadomowienie
|
to ja ponownie!
nie wiem czy znow za kilka tyg nie bede wyjezdzała ![]() ![]()
#2314 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A włosów na klacie tez nie lubię. Cytat:
A nie słyszałaś np. o Żmijowce? No co ty? Jak bym chciała zrobić zdjęcie to by mi matryca a aparacie popękała. Nie mówiąc już ze nie byłabym w stanie bo nos mam dłuzszy niż ręce. Cytat:
Poprawiłam. Co by nie wykrakać czy nie wywróżyć nic za plecami.
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
cześć Lady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nat
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
lady-dark witaj ponownie!
Eenax dbaj o siebie i odpoczywaj! Juz niedlugo szczesliwy final ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Chłopak jakby trochę się otrząsnął (a może przyzwyczaił?). Jest nakarmiony, oprany, ma jakieś podstawy dyscypliny, trochę odzyskał pewność siebie dzięki temu, że pomagam mu w nauce i jeszcze do tego szczęśliwie się zakochał. Widzisz... Staram się działaś rozsądnie. Zmieniać to, co zmienić mogę. Cytat:
![]() W każdym razie zostańmy przy ściskaniu i piciu. ![]() Ciąża za plecami to się chyba garb nazywa. ![]() W każdym razie podziękuję i za tę za i za tę przed plecami. ![]() No to jesteśmy umówione!
![]() |
#2319 | |||||
BAN stały
|
Fenris jak pazurek?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje dziewczynki ![]() Ale się wkurzyłam pojechałam specjalnie na seminarium na uczelnie ponad 40km, miało być 9:50 przenieśli 12:15 jaja normalnie z ludzi robią ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Czekam na Ragnarok
|
4 pazurki
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie czy Galilu wysyla probki?
![]()
![]() |
#2322 | |
BAN stały
|
Cytat:
Biedactwo ![]() ![]() W czarnym wyglądałabym chyba za blado, bo na tych zdj jestem wysmarowana samoopalaczem dove ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Zdrowiej konskwentnie ![]() ] Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Do posiadających Worda 2007 Windows XP- gdzie znajdę funkcę "Pomoc"?- szperam i szperam i do jasnej ciasnej nie umiem znaleźć albo nie widzę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-07 o 14:08 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Pod krzyżykiem do zamykania okna - w prawym górnym rogu
![]() Poza tym pomoc w Windows można wywołać z pomocą F1 ![]()
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj przycisnąć F1 powinna się pojawić.
#2327 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mialam na myśli też Ciebie - bo ona i Ciebie wciągnęla w toksyczny związek ![]() Dbaj o niego, ale i o siebie. Czasem po prostu nie da się inaczej...
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
ctrl + shift + spacja ?
#2330 |
Zakorzenienie
|
Tzn robiłam tak, jak się nauczyłam- najpierw spacja, potem shift i enter- i właśnie nie działa to
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie działa.
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Irka ma rację co do spacji nierozdzielającej - Ctrl+Shift i spacja - musi działać ![]()
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie
![]() Dokładnie chodzi mi o to, żeby przyimki "w", "z" nie stały na końcu wiersza, tylko żeby przeskoczyły na począterk kolejnej.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-07 o 14:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
a robisz tak jak Ci mówię?
![]() Powiedz mi może co chcesz uzyskać, bo nie wiem czy to samo rozumiemy pod "twarda spacja". Według mnie to spacja, która "trzyma razem" dwa wyrazy, żeby nie były rozdzielane w razie przenoszenia do nowego wiersza. np. piszesz Scent Bar i chcesz, żeby nie było sytuacji, że Scent jest w jednej linijce a Bar został już przeniesiony do drugiej. Dajesz pomiędzy nimi twardą spację. I wtedy w takiej sytuacji oba wyrazy przenoszone są do nowej linijki. Madziczko, a czym się objawia, że nie działa? ![]()
#2335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może o to chodzi? Cytat:
![]()
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Np. "w negocjacjach" - "w" kończy linijkę a w następnej mam "negocjacjach"- a chcę żeby "w" zaczynało drugą linijkę.
A spację stawiałam przed "negocjacjach" czyli na początku następnej linijki a potem 'shift i enter.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-07 o 14:36 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | ||
Zakorzenienie
|
Scent Bar II
Cytat:
![]() No właśnie musisz patrzeć gdzie wstawić twardą spację, w zależności od tego jaki efekt chcesz uzyskać. Jeśli chcesz mieć to "w" na początku następnej linii, to musisz je przykleić do wyrazu, który jest po nim. Czyli twarda spacja po w ![]() Cytat:
Piszesz wctrl+shif+spacjanegocjacjach Sklejona całość powinna sama przenieść się do kolejnej linijki ![]() edit: przepraszam za dubel
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-03-07 o 22:57 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak
![]()
#2339 |
Zakorzenienie
|
Już mam
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
BAN stały
|
Pokaże wam jakie cudeńka robi moja znajoma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.