Scent Bar LX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-05, 13:36   #3001
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Parabelko, nie mam siły ciągnąć tej dyskusji, napisałam tu, bo mną wstrząsnęło, że matka mogła na własne dziecko psy nasłać, zamiast okazać wsparcie czy współczucie.

Każdy ma inne zdanie, dla Was jak widzę okazywanie emocji świadczy o niezrównoważeniu psychicznym. Jest na to takie przysłowie - "zapomniał wół jak cielęciem był".
znasz sprawę z trzeciej ręki, nie wiesz co się naprawdę działo, żadna matka nie zacznie od wzywania pogotowia i policji , ale jeżeli dzieciak zaczyna się zachowywać z sposób zagrażający jego bezpieczeństwu , to każda rozsądna matka wezwie pomoc, a nie będzie czekała aż coś się stanie , współczując z drugiej strony zamkniętych drzwi. To nie jest kwestia stosunku do okazywania emocji, ale bezpieczeństwa dziecka . Jeżeli mój dzieciak by się zamknął w pokoju , krzyczał i nie reagował na perswazje, a jeszcze groził że sobie/albo komuś coś zrobi , w dyrdy bym poleciała dzwonić po pomoc . Okazywanie emocji - tak , jak najbardziej, ale adekwatnie do wieku i sytuacji , jeżeli dorosła kobieta zachowuje się jak rozhisteryzowana 14-latka to coś jest nie tak .

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Parabel, nie masz termoobiegu w piekarniku? To tak ad sinupret zepsutej grzałki dolnej
mam, ale nie pomaga. termoobieg nadaje się wyłącznie do pieczenia drobnych ciasteczek na kilku blachach jednocześnie, a i tak trzeba je zamieniać miejscami , żeby się równo upiekły . Większe sztuki wymagają bezwzględnie grzania góra-dół .
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, z nad niemal zmartwychwstania. Wczoraj się przekonałam, że jest coś gorszego, niż migrena -bóle klasterowe. Tak bolało mnie oko, zęby po lewej stronie, kark, łopatka, czoło, że myślałam, że zwariuję. Potem poczytałam o tym dziadostwie i w pełni rozumiem ludzi, którzy pod wpływem tego bólu potrafią stać i walić głową w ścianę, albo podejmować próby samobójcze. Koszmar.
ojojciu, klastery to koszmar , szczerze współczuję

Właściwie to draństwo, że normalną bezproblemową skórę ma się tylko w dzieciństwie, kiedy człowiekowi to w ogóle zwisa i nawet o tym nie wie , a jak tylko zaczyna mu na wyglądzie tej skóry zależeć, zaczyna się natychmiast psuć ibez nadziei na jakiś stabilny dobry stan

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 13:41   #3002
Maja102
Zakorzenienie

w Rossmannie nowe polskie pasty do zębów Tołpy na szkliwo, bez fluoru - IntelCalc
http://tolpa.pl/pasta-do-zebow-sensi...!opis-produktu

Używam od jakiegos czasu zachwalanej BioRepair, ale ponad 2 dychy i trzeba się za nia nalatać (w superpharm albo hebe bywa, czasem w aptekach)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...by-w-nocy.html
faktycznie prawie nie ma po niej kapcia rano tylko odświeża troche aż za bardzo, czasem podczas mycia aż piecze w język

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-05 o 13:45
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 13:44   #3003
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Boże, a od czego się takie coś Ci zrobiło???

Trzymam się wersji, że byłąm przewidziana na 30 lat, teraz żyję już tylko z rozpędu i natura ma mi to za złe
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ojojciu, klastery to koszmar , szczerze współczuję
No nie myślałam, że nowe pułapy bólu głowy kiedyś odkryję i wcale mnie nie cieszy, że już wiem, co to

Zapisz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 13:44   #3004
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
mam, ale nie pomaga. termoobieg nadaje się wyłącznie do pieczenia drobnych ciasteczek na kilku blachach jednocześnie, a i tak trzeba je zamieniać miejscami , żeby się równo upiekły . Większe sztuki wymagają bezwzględnie grzania góra-dół
Rozumiem
Cytat:
Właściwie to draństwo, że normalną bezproblemową skórę ma się tylko w dzieciństwie
No nie wiem, nie wiem, ja od 12. roku życia do mniej więcej 20. miałem przejścia z trądem (nie jakieś ekstrema co prawda, ale upierdliwe wypryski obniżające komfort życia)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 14:01   #3005
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
w Rossmannie nowe polskie pasty do zębów Tołpy na szkliwo, bez fluoru - IntelCalc
http://tolpa.pl/pasta-do-zebow-sensi...!opis-produktu

Używam od jakiegos czasu zachwalanej BioRepair, ale ponad 2 dychy i trzeba się za nia nalatać (w superpharm albo hebe bywa, czasem w aptekach)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...by-w-nocy.html
faktycznie prawie nie ma po niej kapcia rano tylko odświeża troche aż za bardzo, czasem podczas mycia aż piecze w język
O fajnie, że temat past powrócił, bo tania Rebident nie daje sobie rady z sezonem herbaciano-kawowym u mnie. to ile ja piję earl-greya, plus anatole, chai, etc etc, no już mam zęby w kolorze tych herbat

Mnie nie tyle o kapeć chodzi, bo z tym nie mam problemów, co o hmmmm usuwanie osadów bez zdzierania o sile Cifa.

Inteligentne wapno w Tołpowej mnie zabiło Firmy wciąż nas biorą za idiotów No ale niech im będzie nawet pasta noblistka, byle była skuteczna i nieszkodliwa Fajnie, że sensitive. Thnx za linczka.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-12-05 o 14:02
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 14:09   #3006
gryx82
BAN stały

Cytat:
Trzymam się wersji, że byłąm przewidziana na 30 lat, teraz żyję już tylko z rozpędu i natura ma mi to za złe

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no już mam zęby w kolorze tych herbat
Stary 2016-12-05, 14:14   #3007
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem tak wściekła aż się trzęsę.

Przyjaciółki siostra ma córkę, 19 lat. Córka od dlugiego czasu miała chlopaka - pierwszy poważny związek, nawet razem mieszkali. No i zerwał z nią i dziewczyna, co dość zrozumiałe, wróciła do domu i rozpacza.

I co na to szanowna mamusia? Najpierw wezwała pogotowie - dziewczyna powiedziała, że nie,ona nic na uspokojenie nie chce, no to matka wezwała policję i siłą ją do szpitala zabrali.
skoro ktos jej proponował cos "na uspokojenie", to musiała mocno szaleć
Koleżanka mojej siostry powiesiła się w wieku 19 lat w kilka tygodni po smierci chłopaka... Zawsze wesoła, usmiechnięta, chodziła do kościoła, wróciła nad ranem z dyskoteki, gdzie się bawiła z kolezankami i się powiesiła w piwnicy w takim głupim wieku nie należy lekceważyć młodzieńczych szaleństw

Cytat:
Nie wiem jak i dlaczego i czy wyraziła zgodę, czy po prostu w szoku była, ale poziom wsparcia i empatii ze strony matki porażający
może od tego trzeba było zacząć:
Jak nie wiem, to się nie wypowiem...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-05 o 14:17
Stary 2016-12-05, 14:15   #3008
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No nie wiem, nie wiem, ja od 12. roku życia do mniej więcej 20. miałem przejścia z trądem (nie jakieś ekstrema co prawda, ale upierdliwe wypryski obniżające komfort życia)
Phi, tak krótko? Ja od nie-pamiętam-kiedy do 34 Ale fakt faktem, że nie miałam dziur w polikach tylko zwyczajnie wypryski... najczęściej w ilości 5-10 dziennie + gojące się plamy

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak robiłam kokosanki w termoobiegu, to były "połozone" W sensie czubek kokosanki zawsze "wiatr termoobiegowy" kładł na boki to samo z muffinkami
Przy góra- dół tego nie ma, wychodza idealne
Właśnie niedawno odkryłam, że termoobieg kładzie muffiny

Mursz
, aż poszłam czytać o klasterach, coś strasznego Jesteś pewna, że o to chodzi? Najgorsza jest ta powracalność...

Ad pasty do zębów to pasuje mi Lacalut White i nadal myję zęby przed jedzeniem, czasami przed deserem żeby mieć odświeżony smak Lubię zapijać go Schweppsem limonkowym, grejfiutowego nie próbowałam. Nie wiem czy to dziwne?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 14:16   #3009
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
O fajnie, że temat past powrócił, bo tania Rebident nie daje sobie rady z sezonem herbaciano-kawowym u mnie. to ile ja piję earl-greya, plus anatole, chai, etc etc, no już mam zęby w kolorze tych herbat

Mnie nie tyle o kapeć chodzi, bo z tym nie mam problemów, co o hmmmm usuwanie osadów bez zdzierania o sile Cifa.

Inteligentne wapno w Tołpowej mnie zabiło Firmy wciąż nas biorą za idiotów No ale niech im będzie nawet pasta noblistka, byle była skuteczna i nieszkodliwa Fajnie, że sensitive. Thnx za linczka.
ja od roku uzywam rano lacalut active, wieczorem biorepair night. Osadów (jak po zielonym elmexie) brak
Stary 2016-12-05, 14:23   #3010
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja od roku uzywam rano lacalut active, wieczorem biorepair night. Osadów (jak po zielonym elmexie) brak
Fajnie Ci. Zazdro. Przy moich 10 kubkach herbat dziennie plus kawy mam trudniej. Wiem, że mam jobla na punkcie herbaty, wiem, że to zgubne, ale nie potrafię się oprzeć, kocham!
Stary 2016-12-05, 14:27   #3011
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Ja ostatnio używam jedynie Mediblanc i właśnie taki daje efekt wiem, że droga ale używa się ziarnka grochu więc tubka starcza mi na 3 miechy prawie nic innego już nie chcę.
Stary 2016-12-05, 14:30   #3012
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A próbowałaś L White? IMO lepsiejszy, autentycznie zdziera herbatę z zębów. Activ uznałam za "taki ot".

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio używam jedynie Mediblanc i właśnie taki daje efekt wiem, że droga ale używa się ziarnka grochu więc tubka starcza mi na 3 miechy prawie nic innego już nie chcę.
Zużyłam onegdaj dużą próbkę i nie zauważyłam nawet, że to miało coś rozjaśnić
Chyba mam strasznie zapuszczone zębiszcza

Stary 2016-12-05, 14:31   #3013
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Ci. Zazdro. Przy moich 10 kubkach herbat dziennie plus kawy mam trudniej. Wiem, że mam jobla na punkcie herbaty, wiem, że to zgubne, ale nie potrafię się oprzeć, kocham!
A myślisz, że ja to co - wodą i wódą żyję?
Piję codziennie kawę, kakao i 4-5 kubków różnych herbat
I zęby spoko, osady się nie robią żadne

A ostatnio przepadłam w piciu czarnej z mlekeim - nie wiedziałam, że to takie pyszne tylko posłodzić trzeba ciut, bo sama herba z mlekiem jakaś taka se nijaka, ale po lekkim posłodzeniu...

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A próbowałaś L White? IMO lepsiejszy, autentycznie zdziera herbatę z zębów. Activ uznałam za "taki ot".
No ja wlasnie Active używam dlatego, że uspokoił moje wrażliwe dziąsła

Wybielających past się boję, od razu widzę w wyobraźni zdzieranie szkliwa

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-05 o 14:36
Stary 2016-12-05, 14:37   #3014
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, no ją kiedyś odrzuciłam przez cenę. 42zł/3 miechy no w sumie 14 zeta. używasz czerwonej? nie tej dla wrażliwych zębów?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
A myślisz, że ja to co - wodą i wódą żyję?
Piję codziennie kawę, kakao i 4-5 kubków różnych herbat
I zęby spoko, osady się nie robią żadne

A ostatnio przepadłam w piciu czarnej z mlekeim - nie wiedziałam, że to takie pyszne tylko posłodzić trzeba ciut, bo sama herba z mlekiem jakaś taka se nijaka, ale po lekkim posłodzeniu...
A nie?
Kiddin

No ba! Najlepsza! A earl-grey w tej wersji? Marzeeeenie

Wynotowałam, obczaję najpierw te tańsze. Choć Lacalut active u mnie nie robił nic, poza byciem sensitive. Więc czeknę te pozostałe.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Zużyłam onegdaj dużą próbkę i nie zauważyłam nawet, że to miało coś rozjaśnić
Chyba mam strasznie zapuszczone zębiszcza
1. Wygooglałam se, i chyba jednak łajta nie miałam, only sam Active.

2. Ufff, zaoszczędzę.

Moim paścianym hitem był Colgate Advanced Clean. Biały, nie zdzierający bardzo. Taki na zmianę z pastą do wrażlliwych optymalny na tle reszty mu podobnych w cenie. Jednak go wycofli chyba bo nigdzie go nie ma już?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-12-05 o 14:39
Stary 2016-12-05, 14:38   #3015
gryx82
BAN stały

Cytat:
Koleżanka mojej siostry powiesiła się w wieku 19 lat w kilka tygodni po smierci chłopaka...
Brat mojego znajomego miał 18, gdy się powiesił na pasku od spodni w piwnicy (też z imprezy wrócił, pod wpływem mniej/bardziej legalnych środków, kłótnia z dziewczyną...). Poza tym 3 innych znajomych też rozstało się z życiem w ten właśnie sposób.
Cytat:
Phi, tak krótko?

Pisałem o etapie największej aktywności wulkanicznej (teraz też się zdarza, no jasne, z tą jednak różnicą, że jakieś dziwne te pryszcze - zasychają same z siebie, zostawiając czerwoną palmę, która znika tygodniami)
Cytat:
Ad pasty do zębów to pasuje mi Lacalut White i nadal myję zęby przed jedzeniem, czasami przed deserem żeby mieć odświeżony smak Lubię zapijać go Schweppsem limonkowym, grejfiutowego nie próbowałam. Nie wiem czy to dziwne?
Ależ skąd! A teraz zakładamy ten uroczy, biały kaftanik, zawiązywany z tyłu... Z past wybielających podkradam czasem ojcu Białą Perłę dla palaczy (jakieś enzymy ma), niezła jest Z kolei Colgate Max White wybiela optycznie niby, ale za to strasznie barwi na niebiesko (poza zębami ofc)
Stary 2016-12-05, 14:44   #3016
Maja102
Zakorzenienie

A może to ten Biorepair tak dobrze czyści?
Ostatnio kupiłam nawet ich płyn do płukania
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-ochrona.html
- mega fajny, zęby po nim sa sliskie i gładziutkie, aż miło językiem przejechać...
Tylko ta konsystencja... mega koncentrat o wyglądzie białej mazi i nieco dziwnym smaku i zapachu, jakbym się brało do ust... wolę nie myśleć...
i nie połykać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-05 o 14:49
Stary 2016-12-05, 15:02   #3017
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Tylko ta konsystencja... mega koncentrat o wyglądzie białej mazi i nieco dziwnym smaku i zapachu, jakbym się brało do ust... wolę nie myśleć...
i nie połykać
Oj tam, od połykania nie zajdziesz...

Stary 2016-12-05, 15:04   #3018
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2016-12-05, 15:07   #3019
Murszafka

Cytat:

Mursz
, aż poszłam czytać o klasterach, coś strasznego Jesteś pewna, że o to chodzi? Najgorsza jest ta powracalność...
Niby diagnozy lekarskiej nie mam, ale objawy wszelkie się zgadzają. Gorzej, że właśnie znów się zaczyna, wzięłam leki, trzymajcie kciuki, bo wyskoczę oknem. A wszędzie mam siatki, więc zawisnę, jak wielki baleron nad chodnikiem.

Co do pasty, u mnie tylko Colgate Pro-Relief. Przy innych mi aż w mózgu ćwierka przy zimnych napojach. Jeśli chodzi o kolor zębów, też sobie radzi. Dwa lata temu wybielałam i nie widzę, żeby znów ciemniały.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2016-12-05, 15:53   #3020
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Hmmm, no ją kiedyś odrzuciłam przez cenę. 42zł/3 miechy no w sumie 14 zeta. używasz czerwonej? nie tej dla wrażliwych zębów?
ja używam czerwonej a małż szarej - bo mu dziąła krwawiły do tego i po niej przestały no i u mnie wybieliła zauważalnie już po pierwszym użyciu.
Stary 2016-12-05, 17:56   #3021
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry, z nad niemal zmartwychwstania.
O ja Cię... I mam nadzieję, że teraz to nie to. Boję się nawet czytać.

Cytat:
Inteligentne wapno w Tołpowej mnie zabiło Firmy wciąż nas biorą za idiotów
Myślisz, że to wapno inteligentniejsze od nas?

Cytat:
Jeszcze pytasz?

Cytat:

W temacie past - ja ciągle i zawsze poszukuję takich co to na nadwrażliwość som Musiałabym zrezygnować z cytrusów, jabłek - odpada. I zagryzania ciepłego obiadku zimnym np. kiszeniakiem, surówką. Teraz to właściwie wszystko staram się gryźć przodem, bo tylko tam nie boli jakby piorun strzelił

Okazało się, że są dalsze zniszczenia wiatrowe - dziś TŻ na gwałt musiał zamawiać taką przedłużkę metalową do komina, bo poprzednia cała zniszczona i się w piecu palić nie chce...
Jeszcze niech nam w tym miesiącu lodówka strzeli (co nie jest takie nieprawdopodobne, bo ma swoje lata) i może coś jeszcze niespodziewanego to się wszystkich (lichych) oszczędności pozbędziemy

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 18:25   #3022
Katty_p13
Piers do przodu

Agnysko kochana chyba wykorzystaliście przydział na ten miesiąc
Stary 2016-12-05, 18:39   #3023
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A wszędzie mam siatki, więc zawisnę, jak wielki baleron nad chodnikiem.

A tak serio - i jak tam? Czytam sobie forum tematyczne (chyba żeby się przestraszyć) i coraz bardziej przeraża mnie ta choroba.

Stary 2016-12-05, 18:44   #3024
Murszafka

Cytat:

A tak serio - i jak tam? Czytam sobie forum tematyczne (chyba żeby się przestraszyć) i coraz bardziej przeraża mnie ta choroba.
Udało się dziada przytłumić, dobrze,że w domu byłam, jak zaczynało. Teraz czekam, kiedy żołądek uzna, że za dużo mu nawrzucałam
Wrzuciłam na FB info, że już nie przyjmuję zamówień przed świętami, ale mam jeszcze kilka gotowych rysunków na sprzedaż. I sprzedałam natychmiast... coś zupełnie innego
Na szczęście z dostawą po świętach, to jeszcze zdąży wystawę w Lesznie zaliczyć.
Zapisz

Stary 2016-12-05, 19:08   #3025
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Udało się dziada przytłumić, dobrze,że w domu byłam, jak zaczynało. Teraz czekam, kiedy żołądek uzna, że za dużo mu nawrzucałam
Wrzuciłam na FB info, że już nie przyjmuję zamówień przed świętami, ale mam jeszcze kilka gotowych rysunków na sprzedaż. I sprzedałam natychmiast... coś zupełnie innego
Na szczęście z dostawą po świętach, to jeszcze zdąży wystawę w Lesznie zaliczyć.
Zapisz

życie Pani, życie jest nieprzewidywalne
Stary 2016-12-05, 21:06   #3026
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Agnysko kochana chyba wykorzystaliście przydział na ten miesiąc
Rok temu w grudniu pralka nam sie rozkraczyla, widac taki miesiac na zakupy Ale masz racje, starczy
Juz i tak panikuje, ze zakupy dla nowej czlonkini rodziny cza robic Pewnie cos nam skapnie, ale nie wiem co, kiedy i od kogo. Jak na razie zapowiada sie gole i wesole dziecko, mam raptem pare sztuk odzienia i dwie pieluchy wielorazowe Monsz oczywiscie nie rozumie paniki, przeciez tyyyyyle czasu. Letko zaskoczyl jak mu przypomnialam jak to nasza sasiadka urodzila 10 tygodni przed czasem i jak jej maz latal za wszystkim

Cytat:
No prosze

Ide ogarnac jaki jest skrot zeby przywrocic moja klawiature. Nacisnelam cos i teraz nie wiem co dalej, bo komp dostalam od rodzicow i ma Okna, na ktorych nic nie umiem znalezc

Edit: znalazła

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2016-12-05 o 21:08
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-05, 23:05   #3027
gryx82
BAN stały

Znad herbaty
Cytat:
... wolę nie myśleć...
i nie połykać
Cytat:

Cytat:
Niby diagnozy lekarskiej nie mam, ale objawy wszelkie się zgadzają. Gorzej, że właśnie znów się zaczyna, wzięłam leki, trzymajcie kciuki, bo wyskoczę oknem
Stary 2016-12-06, 08:35   #3028
Florens
Zakorzenienie

dzień dobry

Mursz strasznie współczuję

ja właśnie wychodzę (mam nadzieję) z choróbska, wirusa mi P. przytargał z pracy, broniłam się dzielnie prawie tydzień, ale poległam i od czwartku zdychałam, dzisiaj jakby lepiej.

przy okazji owej choroby odkryłam, że mysz (tak mam cztery kothy ) wlazła do szuflady z lekami i nażarła się węgla bidna

idę czytać o pastach, bo zmiany potrzebuję

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 09:22   #3029
Parabelka
Panaroja

spod ohyzdy
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ja właśnie wychodzę (mam nadzieję) z choróbska, wirusa mi P. przytargał z pracy, broniłam się dzielnie prawie tydzień, ale poległam i od czwartku zdychałam, dzisiaj jakby lepiej.

przy okazji owej choroby odkryłam, że mysz (tak mam cztery kothy ) wlazła do szuflady z lekami i nażarła się węgla bidna
1.
2. dobrze utrzymany i wypasiony koth w stosunku do myszy odczuwa wyłącznie obrzydzenie czy bidna mysz doznała uszczerbku w postaci skamienienia alboczego ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-06, 09:22   #3030
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Niby diagnozy lekarskiej nie mam, ale objawy wszelkie się zgadzają. Gorzej, że właśnie znów się zaczyna, wzięłam leki, trzymajcie kciuki, bo wyskoczę oknem. A wszędzie mam siatki, więc zawisnę, jak wielki baleron nad chodnikiem.

Ja tam ze swoim przeziębieniem nadal dzielnie walczę
W czwartek firmowa kolacja świąteczna, jak nie wydobrzeję od leków to może po staropolsku gorzałką się poleczę?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-12-06 o 09:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości