|
|
#3001 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Właściwie to draństwo, że normalną bezproblemową skórę ma się tylko w dzieciństwie, kiedy człowiekowi to w ogóle zwisa i nawet o tym nie wie , a jak tylko zaczyna mu na wyglądzie tej skóry zależeć, zaczyna się natychmiast psuć ibez nadziei na jakiś stabilny dobry stan
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
w Rossmannie nowe polskie pasty do zębów Tołpy na szkliwo, bez fluoru - IntelCalc
![]() http://tolpa.pl/pasta-do-zebow-sensi...!opis-produktu Używam od jakiegos czasu zachwalanej BioRepair, ale ponad 2 dychy i trzeba się za nia nalatać (w superpharm albo hebe bywa, czasem w aptekach) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...by-w-nocy.html faktycznie prawie nie ma po niej kapcia rano tylko odświeża troche aż za bardzo, czasem podczas mycia aż piecze w język
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-05 o 13:45 |
|
|
|
#3003 |
|
To ja :)
|
Trzymam się wersji, że byłąm przewidziana na 30 lat, teraz żyję już tylko z rozpędu i natura ma mi to za złe ![]() No nie myślałam, że nowe pułapy bólu głowy kiedyś odkryję i wcale mnie nie cieszy, że już wiem, co to ![]() Zapisz
|
#3004 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie tyle o kapeć chodzi, bo z tym nie mam problemów, co o hmmmm usuwanie osadów bez zdzierania o sile Cifa. ![]() Inteligentne wapno w Tołpowej mnie zabiło Firmy wciąż nas biorą za idiotów No ale niech im będzie nawet pasta noblistka, byle była skuteczna i nieszkodliwa Fajnie, że sensitive. Thnx za linczka.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-05 o 14:02 |
|
|
|
|
#3006 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka mojej siostry powiesiła się w wieku 19 lat w kilka tygodni po smierci chłopaka... Zawsze wesoła, usmiechnięta, chodziła do kościoła, wróciła nad ranem z dyskoteki, gdzie się bawiła z kolezankami i się powiesiła w piwnicy w takim głupim wieku nie należy lekceważyć młodzieńczych szaleństw ![]() Cytat:
Jak nie wiem, to się nie wypowiem...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-05 o 14:17 |
||
|
|
|
#3008 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja od nie-pamiętam-kiedy do 34 Ale fakt faktem, że nie miałam dziur w polikach tylko zwyczajnie wypryski... najczęściej w ilości 5-10 dziennie + gojące się plamy Cytat:
![]() Mursz, aż poszłam czytać o klasterach, coś strasznego Jesteś pewna, że o to chodzi? Najgorsza jest ta powracalność...Ad pasty do zębów to pasuje mi Lacalut White i nadal myję zęby przed jedzeniem, czasami przed deserem żeby mieć odświeżony smak Lubię zapijać go Schweppsem limonkowym, grejfiutowego nie próbowałam. Nie wiem czy to dziwne?
|
||
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
nic innego już nie chcę.
|
|
#3012 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() Chyba mam strasznie zapuszczone zębiszcza |
||
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piję codziennie kawę, kakao i 4-5 kubków różnych herbat I zęby spoko, osady się nie robią żadne ![]() A ostatnio przepadłam w piciu czarnej z mlekeim - nie wiedziałam, że to takie pyszne tylko posłodzić trzeba ciut, bo sama herba z mlekiem jakaś taka se nijaka, ale po lekkim posłodzeniu... ![]() Cytat:
![]() Wybielających past się boję, od razu widzę w wyobraźni zdzieranie szkliwa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-05 o 14:36 |
||
|
|
|
#3014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
42zł/3 miechy no w sumie 14 zeta. używasz czerwonej? nie tej dla wrażliwych zębów?---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() Kiddin No ba! Najlepsza! A earl-grey w tej wersji? Marzeeeenie Wynotowałam, obczaję najpierw te tańsze. Choć Lacalut active u mnie nie robił nic, poza byciem sensitive. Więc czeknę te pozostałe. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() 2. Ufff, zaoszczędzę. ![]() Moim paścianym hitem był Colgate Advanced Clean. Biały, nie zdzierający bardzo. Taki na zmianę z pastą do wrażlliwych optymalny na tle reszty mu podobnych w cenie. Jednak go wycofli chyba bo nigdzie go nie ma już? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-05 o 14:39 |
|||
|
|
|
#3015 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pisałem o etapie największej aktywności wulkanicznej (teraz też się zdarza, no jasne, z tą jednak różnicą, że jakieś dziwne te pryszcze - zasychają same z siebie, zostawiając czerwoną palmę, która znika tygodniami) ![]() Cytat:
Z past wybielających podkradam czasem ojcu Białą Perłę dla palaczy (jakieś enzymy ma), niezła jest
|
||
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
A może to ten Biorepair tak dobrze czyści?
![]() Ostatnio kupiłam nawet ich płyn do płukania https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-ochrona.html - mega fajny, zęby po nim sa sliskie i gładziutkie, aż miło językiem przejechać... Tylko ta konsystencja... mega koncentrat o wyglądzie białej mazi i nieco dziwnym smaku i zapachu, jakbym się brało do ust... wolę nie myśleć... ![]() i nie połykać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-05 o 14:49 |
|
|
|
#3017 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3019 | |
|
|
Cytat:
Co do pasty, u mnie tylko Colgate Pro-Relief. Przy innych mi aż w mózgu ćwierka przy zimnych napojach. Jeśli chodzi o kolor zębów, też sobie radzi. Dwa lata temu wybielałam i nie widzę, żeby znów ciemniały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3020 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
no i u mnie wybieliła zauważalnie już po pierwszym użyciu.
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
O ja Cię...
Cytat:
Cytat:
W temacie past - ja ciągle i zawsze poszukuję takich co to na nadwrażliwość som Musiałabym zrezygnować z cytrusów, jabłek - odpada. I zagryzania ciepłego obiadku zimnym np. kiszeniakiem, surówką. Teraz to właściwie wszystko staram się gryźć przodem, bo tylko tam nie boli jakby piorun strzelił ![]() Okazało się, że są dalsze zniszczenia wiatrowe - dziś TŻ na gwałt musiał zamawiać taką przedłużkę metalową do komina, bo poprzednia cała zniszczona i się w piecu palić nie chce... Jeszcze niech nam w tym miesiącu lodówka strzeli (co nie jest takie nieprawdopodobne, bo ma swoje lata) i może coś jeszcze niespodziewanego to się wszystkich (lichych) oszczędności pozbędziemy
|
|
#3022 |
|
Piers do przodu
|
Agnysko kochana
chyba wykorzystaliście przydział na ten miesiąc
|
#3023 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A tak serio - i jak tam? |
|
|
|
|
#3024 | |
|
|
Cytat:
![]() Wrzuciłam na FB info, że już nie przyjmuję zamówień przed świętami, ale mam jeszcze kilka gotowych rysunków na sprzedaż. I sprzedałam natychmiast... coś zupełnie innego ![]() Na szczęście z dostawą po świętach, to jeszcze zdąży wystawę w Lesznie zaliczyć. Zapisz
|
|
#3025 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Rok temu w grudniu pralka nam sie rozkraczyla, widac taki miesiac na zakupy
Ale masz racje, starczy Juz i tak panikuje, ze zakupy dla nowej czlonkini rodziny cza robic Pewnie cos nam skapnie, ale nie wiem co, kiedy i od kogo. Jak na razie zapowiada sie gole i wesole dziecko, mam raptem pare sztuk odzienia i dwie pieluchy wielorazowe ![]() Cytat:
![]() Ide ogarnac jaki jest skrot zeby przywrocic moja klawiature. Nacisnelam cos i teraz nie wiem co dalej, bo komp dostalam od rodzicow i ma Okna, na ktorych nic nie umiem znalezc ![]() Edit: znalazła
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-12-05 o 21:08 |
|
|
|
|
#3027 | |
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Mursz strasznie współczuję ja właśnie wychodzę (mam nadzieję) z choróbska, wirusa mi P. przytargał z pracy, broniłam się dzielnie prawie tydzień, ale poległam i od czwartku zdychałam, dzisiaj jakby lepiej . przy okazji owej choroby odkryłam, że mysz (tak mam cztery kothy ) wlazła do szuflady z lekami i nażarła się węgla bidna idę czytać o pastach, bo zmiany potrzebuję
|
|
#3029 | |
|
Panaroja
|
spod ohyzdy
Cytat:
2. ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam ze swoim przeziębieniem nadal dzielnie walczę W czwartek firmowa kolacja świąteczna, jak nie wydobrzeję od leków to może po staropolsku gorzałką się poleczę?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-06 o 09:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

tylko posłodzić trzeba ciut, bo sama herba z mlekiem jakaś taka se nijaka, ale po lekkim posłodzeniu...
42zł/3 miechy no w sumie 14 zeta. używasz czerwonej? nie tej dla wrażliwych zębów?

chyba wykorzystaliście przydział na ten miesiąc
Pewnie cos nam skapnie, ale nie wiem co, kiedy i od kogo. Jak na razie zapowiada sie gole i wesole dziecko, mam raptem pare sztuk odzienia i dwie pieluchy wielorazowe 
.