|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
No to jest nas dwie.
Jak by nie patrzeć to zbuki śmierdzą gazem siarkowodorowym czyli jak by nie patrzeć siarka w nich jest. hi hi Przypomniał mi się wierszyk z przedszkola: "Na śmietniku siedzi pies i wypuszcza H2S" Cytat:
Na urodziny dostałam od niego dosłownie cudeńko (jak jutro zrobię fotki to wkleję). Moje biedulki
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa .. no tak - faktycznie przypomniało mi się
Mam kilka takich w lodówce
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakis miesiac temu mialam. I tak sie stalo, ze ciasto robilam i pac jajeczko w miseczke. I paw niemalze takze w miseczke. Z godzine mieszkanie wietrzylismy.
|
|
|
|
#2375 | ||
|
Wiedźma
|
Ach czemuż to, czemuż?
![]() Cytat:
Wiem, że bywa koszmarny. Szczególnie frustracja. ![]() Hmmm... jakby to powiedzieć? Dobrze nie jest. Ale ciekawie na pewno. Cytat:
Bardzo ładny eufemizm.
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio odstresowuje program Google Earth
Serio Skrobię tę moją nieszczęsną pracę po kawałku, i jak mi się już zwoje przepalają i furia mnie bierze, to sobie wskakuję na 10 minut i jakoś mi tak powietrze schodzi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było by stado koczkodanów ... Nie, no ja żartowałam - lodówę czyszczę na bieżąco bo mi w niej ciągle dzieci grzebią - to co w niej wali - to zwykle pootwierane i nie pozjadane serki ... ale przypomniał mi się zapach jaki czuć kiedy się jest w okolicy fabryki celulozy - to chyba to samo - co nie ? |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieświeże jajeczko to nic, dobrze ze się masełko nie zjełczało. A u Mnie w lodówce jak juz cos śmierdzi to albo moje sery pleśniowe albo zgliwiały ser TŻ-a.
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A plesniaki to i u nas czasami jadą - ale małżowe .... |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aczkolwiek jak bylam w Lannion to dalam czadu - nakupilam ich z 5 rodzajów. TŻ przyzwyczajony, ale mieszkal z nami jego kolega... On nie byl przyzwyczajony, więc mina jak otworzyl wieczorem lodówkę po moich zakupach - masakryczna...Ależ zasmoczone jesteście Ja jakoś wisiorów to wlaściwie w ogóle nie mam. Coś tam do kompletu do kolczyków się znajdzie, ale nosić to to raz na ruski rok zakladam. Oglądalam Labirynt Fauna. Ale przekroczyl mój próg filmu piątkowego... Jakoś rozpieprzanie komuś twarzy mnie nie kręci, choć rozumiem zamysl. Ale chyba wolę takie, gdzie to samo się przekazuje atmosferą i tym, że zaczyna mi pracować wyobraźnia (choć czasem to co podsuwa też mi się nie podoba, no ale to już coś co sama wytworzylam)... Sabbath, doczytalam, że doszly Ci Demeterki. I jak Nowa Zelandia?
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Zbuki, pleśniaki, zjełczałe masło - czy ja jestem na właściwym forum?? Ale prawda jest taka, że pleśniowe sery uwielbiam
![]() Gorsze doznania mieliśmy przed chwilą, otworzywszy butelkę wina - okropny zapach, ja się nie odważyłam spróbować, bleh, nie wiem, źle przechowywane było czy co? ![]() Na szczęście znalazło się inne wino na pocieszenie
|
|
|
|
#2382 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czytając Twój raport z frontu o mało co nie posikałem się na krześle Cytat:
A przynajmniej ta w Świeciu.
|
||
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Nabrasko czy L`Or doszedł?
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Nebrasko, korek mógł puścić, albo rzeczywiście było niewłaściwie przechowywane
A co do zakładów celulozowych... no cóż. Ja dzisiaj przez bite 5 (słownie - PIĘĆ ) godzin babrałam się w osadach ściekowych. Kto wie, gdzie powstaje i z czego składać się może osad wstępny; ten może zzielenieć na samą myśl o tym jak to to pachnie. Ja w tym dzisiaj musiałam mieszać, oznaczać parametry i ogólnie... no, wdychać.Dziwnym zbiegiem okoliczności przeszło mi po tych laboratoriach przeziębienie. Chyba bakterie zrezygnowały po tej inhalacji. Ja im się nie dziwię, też bym się z tego smrodu jak najszybciej wyniosła.
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
no, ja właśnie tę kontkretną miałam na myśli - zawsze jak jedziemy do K-gu to zatykam nos i staram się nie oddychac przez kilka kilometrów ...
Rachela Dobrze, że Ci lepiej - a sio bakterie, aaaaaa sio |
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak!
A Cristobal? Wysłałam w środę ranoCytat:
Celuloza powinna pachnieć papierem, szkoda, że tak nie jest... |
|
|
|
|
#2387 |
|
Wtajemniczenie
|
K... pożarlam się z TŻ. Mam chwilowo dość.
Idę się upić...
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
Cristobal jeszcze nie doszedł. Pewnie będzie w poniedziałek. Dam Ci znać
|
|
|
|
#2390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zabierz mnie też...
|
|
|
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
Gryxiu, whisky, czy raczej delikatnie, piwo?
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mogę? Mnie naszło właśnie na Martini Blanco, z colą, cytryną i lodem. Żadnego składnika (może poza cytryną) w domu ni ma
![]() Czas... się zabrać za robotę tyle tekstów na poniedziałek czeka na przeczytanie |
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prxpraszam, ale nie jestem w stanie więcej teraz napisać ![]() miłego alkoholowania wszystkim, którzy wlaśnie zaczynają, ja na dziś kończę
|
|
#2394 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulip, u mnie lodu pod dostatkiem, a i cola może jeszcze by się znalazla.
A likieru czekoladowego albo brzoskwiniowego nie chcesz? Gryxiu, a Tobie lód wrzucić, czy tak na ostro?
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Wtajemniczenie
|
Winko mam jeszcze czerwone wytrawne i polslodkie. To tak zamiast likieru mogloby być
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
wytrawne moje
![]() no, w sumie półsłodkie też może być
|
|
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
To masz oba
![]() O, jeszcze szampan stoi, ale nie zimny, więc nie proponuję...
|
#2400 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

Ja jakoś wisiorów to wlaściwie w ogóle nie mam. Coś tam do kompletu do kolczyków się znajdzie, ale nosić to to raz na ruski rok zakladam. 

A przynajmniej ta w Świeciu.