Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-07, 17:03   #2551
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
to pomaga czlowiek w tym owczym pedzie nie uczestniczy bo nieswiadomy, jakie cuda truskawa wystawia raz mi tylko serce zadrzalo, jak MagJa wyszukala na allegro paletke creme brulee no ale marzec miesiacem bez komsetykow
Chciałam Cię poddać próbie

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
No własnie mnie też tak kusi, a potem nie mam, co z tym zrobić, bo mi nie pasuje.
Tak było akurat z paletkami Clinique
Ja cały czas się waham czy chcę je przetestować na własnej skórze czy nie. No ale na razie nie mam się nad czym zastanawiać, bo i tak nie ma na Tru.

Cytat:
no to może ja do Was dołączę?
Może na początek nie miesiąc, ale tydzień bez nowych zakupów i wątku truskawkowego Powinnam wytrzymać
Od czegoś trzeba zacząć, na początek dobry i tydzień. Ja raz sobie 2 tygodnie dałam i w tym czasie nie kupiłam nic zbędnego, tylko to, co naprawdę się skończyło

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów.

Razem ze mną 4 smackersy. Kupiłam: z serii Skittles - Berry Punch, z serii Squeezy - Watermelon, z serii Original - Bubble Gum oraz Fantę pomarańczową. Stałam pół godziny i się na nie gapiłam, nie mogłam się zdecydować, a ni na serię, ani na smak. Skończyło się po jednym z każdej dostępnej serii poza serią Jellies. Az się boję pomyśleć, co by było, gdyby wybór był większy.
No ładnie Jeden miał być

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Testery Mango rzadko widuję
Eeee, chodziło mi o Apricot i nie o tester, a o moją własną mini-tubkę. Pomyliły mi się owocki

Miałam dziś siedzieć w papierach, ale taka ładna pogoda, że mi się nie chce. Zaraz z tej okazji upiekę w końcu te jogurtowe muffinki, a potem skoczę na pocztę odebrać zamówienie z Yves Rocher, bo jutro nieczynne, a ja dziś balsam powinnam wykończyć i nowy czeka właśnie w tej paczce.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:13   #2552
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No ładnie Jeden miał być
Oj tam.

Jeszcze chyba będzie kilka. Bo mi się spodobały. Tylko guma balonowa średnio.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:53   #2553
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, chodziło mi o Apricot i nie o tester, a o moją własną mini-tubkę. Pomyliły mi się owocki
Ja jeżeli kupowałabym pełnowymiarowy to właśnie ten
Cytat:
a potem skoczę na pocztę odebrać zamówienie z Yves Rocher, bo jutro nieczynne, a ja dziś balsam powinnam wykończyć i nowy czeka właśnie w tej paczce.
a co zamówiłaś w YR?
Ja uwielbiam ich olejek do rąk którym właśnie je smaruję

No i kupiłam wreszcie Elle upajam się tym zapachem
a jaki on trwały na ubraniach ;D 3 tygodnie temu psikałam nadgarstek w Sephorze i trochę poleciało na rękaw kurtki pachnie do dziś (może nie tak intensywnie jak na początku, ale jednak)
chyba to normalne dla YSL bo Opium też taki trwały (moja babcia używa i od dzieciństwa znam ten zapach i jego niezwykłą trwałość)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:58   #2554
Estella
Zakorzenienie

A ja sobie zamawiam puder z bambuskiem Lancome; w końcu na liście co moge kupić był puder brązujący i do tego Superbalm Apricot - mama chciała Currant, ale dałam jej mojego Lilaca, więc wyjdę na zero

Wystawili dziś w Sephorze nowości Diora - pudry w ogóle mnie nie powaliły, sa mocno nabłyszczające, dają różowy albo złotawo żółty efekt. Pudry Shiseido (takie paseczki) beznadziejne, w ógle nie widac było koloru na dłoni. W miarę podobał mi się puder Helenki z 'zebrą' na wierzchu - lekko różowy.
Cliniquów nowych niet.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 18:02   #2555
iceflower
Przyjaciółka KWC

O, a u nas nowości Diora dalej niet.

Co do pudru Lancome, to dla mnie 40g pudru brzmi dość przerażająco.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-07, 18:03   #2556
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
miala i ma jest cudowny, dla bladolicych w sam raz. jest na tru? ja swoja sztuke dostalam od babci
To dobrze, że jest jaśniutki, potrzebowałam akurat takiego na całą twarz (glam bronze 01 jest za ciemny;/)
38 $ to zamówiłam tym bardziej, że ponoć u Nas był za 240 zl

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Nie ma za co życzę pysznych ciasteczek a w której SP byłaś? Ja zawitałam do Arkadii. A wcześniej odkryłam bardzo fajny sklepik kosmetyczno zielarski z dużą ilością polskich kosmetyków.
A dziękuję, zamierzam przetestować foremki jutro
Byłam w Złotych Tarasach, a dziś przy okazji wizyty w kinie, w Promenadzie Kupiłam smackersa skittels truskawke.
A gdzie ten sklepik zielarski? Polskie kosmetyki czy ''naturalne'' przeważnei kupuję na osiedlu lub w Forte Farma.
Ostatnio też kupiłam z Oeparol'u krem regenerujący pod oczy. DLa mnie jest ok, ale mame uczulił! Jak skończę go planuję kupić żel pod oczy z tej samej serii

Cytat:
aaa, i przez to, że ten brązer widzę w każdym dosłownie wątku wizażowym, wylądował w moim koszyku
A miałam iść na odwyk!!!!

Już nawet rzadziej wchodzę na Tru, ale co z tego, skoro wejdę do jednego, drugiego wątku i widzę apetyczne linki?

Muszę się przekonać, że może mam silną wolę....
Też kupiłam, silnej woli ja też zbytnio nie mam. Wczoraj kupiłam 3 smackersy, dziś 4-ty hehe. NO ale nie palę, nie piję etc. Tak to sobie tłumaczę

Cytat:
Oj tam.

Zastanawiałm się nad tą gumą, w takim razie dobrze, że nie wziełam A ten skittells barwi usta na fioletowo? Obawiałm się tego i narzie odpuściłam sobie go
Stary 2008-03-07, 18:08   #2557
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
A dziękuję, zamierzam przetestować foremki jutro
Byłam w Złotych Tarasach, a dziś przy okazji wizyty w kinie, w Promenadzie Kupiłam smackersa skittels truskawke.
A gdzie ten sklepik zielarski? Polskie kosmetyki czy ''naturalne'' przeważnei kupuję na osiedlu lub w Forte Farma.
Ostatnio też kupiłam z Oeparol'u krem regenerujący pod oczy. DLa mnie jest ok, ale mame uczulił! Jak skończę go planuję kupić żel pod oczy z tej samej serii
Bardzo lubię Forte Farmę. Sezam jest dobrze zaopatrzony i kosmetyczny przy Feminie. Ten sklepik jest na rogu Płockiej i Wolskiej, nie wiem czy masz tam po drodze(jak masz to podam dokładniejsze dane ). Ja się zastanawiam nad nawilżającym kremem do twarzy Oeparol, ale na razie mam się czym smarować

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-03-07, 18:12   #2558
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Zastanawiałm się nad tą gumą, w takim razie dobrze, że nie wziełam A ten skittells barwi usta na fioletowo? Obawiałm się tego i narzie odpuściłam sobie go
Nie barwi, tylko moze lekko podkreśla naturalny kolor ust. I bosko pachnie, chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich kupionych. I smakuje faktycznie całkiem jak cukierki Skittles.

A truskawkowy jak? Fajny? Bo ja chyba wrócę po więcej.

Gumę spróbuję opchnąć TŻ. Tylko nie wiem, czy wściekle różowe opakowanie go nie zniechęci.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-07, 18:39   #2559
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam.

Hehe, smackersy są jak nałóg Ale przynajmniej całkiem przyjemny i nieszkodliwy dla zdrowia. Dla portfela też znośny.

Cytat:
a co zamówiłaś w YR?
Ja uwielbiam ich olejek do rąk którym właśnie je smaruję
Chwaliłam się już tutaj: 2 kremy odżywcze do stóp, peeling do stóp, balsam do skóry normalnej Spa Vegetale, żel ylang-ylang i wsio. I właśnie sobie uświadomiłam, że wróciłam z poczty, rzuciłam paczkę, wzięłam się za muffinki, i o paczce zapomniałam. Chyba ze mną źle Jak można zapomnieć o kosmetykach

Cytat:
Gumę spróbuję opchnąć TŻ. Tylko nie wiem, czy wściekle różowe opakowanie go nie zniechęci.
Mój tubkowego arbuzowego Squeezy używa tylko w zaciszu domowym. Wziął go sobie ode mnie, bo choć wielbię arbuzy, to ten mi nie pasuje. Z tej serii wolę Mango - Berry

A muffinki już się pięką i ślicznie pachną
Stary 2008-03-07, 18:48   #2560
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja dopiero w domu pożałowałam, że nie wzięłam Squeezy o innym zapachu, ten arbuz jest strasznie mocny. Ale to nic, arbuzy lubię, to i błyszczyk zużyję (chyba), tylko może nie tak lekką ręką, jak dwa pozostałe smackersy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-07, 19:16   #2561
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dopiero w domu pożałowałam, że nie wzięłam Squeezy o innym zapachu, ten arbuz jest strasznie mocny. Ale to nic, arbuzy lubię, to i błyszczyk zużyję (chyba), tylko może nie tak lekką ręką, jak dwa pozostałe smackersy.
Arbuz jest specyficzny, to fakt. I chyba albo się go kocha albo nienawidzi. I niekoniecznie ma to związek z uwielbieniem dla prawdziwych arbuzów.

Wpadłam tylko na chwilkę donieść, że muffinki z Jogobelli z owoców leśnych nie dość, że wyszły, to są pyszniaste. Najlepsze ze wszystkich, które do tej pory upiekłam. Są takie wilgotne, delikatne, z wierzchu mają skorupkę, w środku są mięciutkie i w tej chwili jeszcze bardzo ciepłe Ale i tak dwie już pożarłam i lecę na fitness
Stary 2008-03-07, 19:33   #2562
zizou
Zakorzenienie

wlasnie wrocilam do domu, padnieta. bogatsza o przytachane od mamy cienie doe-eyed, skarpety na ipoda, czekoladowe groszki i papliotki do mufinek. amen
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 19:41   #2563
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Bardzo lubię Forte Farmę. Sezam jest dobrze zaopatrzony i kosmetyczny przy Feminie. Ten sklepik jest na rogu Płockiej i Wolskiej, nie wiem czy masz tam po drodze(jak masz to podam dokładniejsze dane ). Ja się zastanawiam nad nawilżającym kremem do twarzy Oeparol, ale na razie mam się czym smarować
Estello, ja mam ten krem teraz w użyciu. Jest dosyć tłusty i nieco ciężkawy jak na krem nawilżający . Jeśli masz skłonność do zapychania i niespodzianek to może to być ryzykowny zakup. Dziwne jest to, że krem półtłusty z tej samej serii, choć jeszcze cięższy - mniej zapycha .

Mam od kilku dni szał maseczkowy , przedwczoraj zrobiłam osławioną aspirynową, wczoraj migdałową Daxa, dziś glinkę ujędrniającą St. Ives i po zmyciu nawilżającą LRP.

Co do ujędrniaczy- postanowiłam dokupić do wczorajszego balsamu żel PerfectSlim. Jeśli ten duet nie zda egzaminu do końca marca, kupię ujędrniacz Nuxe.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 19:51   #2564
Estella
Zakorzenienie

To w takim razie sie nad nim zastanowię, skoro jest dość tłusty. Na razie mam kilka kremów, zastanawiam sie też nad kremem matującym Siarkowa Moc Barwy, bo podobno świetnie matuje, a to by mi się przydało.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-03-07, 19:55   #2565
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie zamawiam puder z bambuskiem Lancome

na allegro nawet się pojawił za 139 bodajże za 91 grzech nie wziąć (jak komuś potrzebny brązer)
Cytat:
w końcu na liście co moge kupić był puder brązujący i do tego Superbalm Apricot - mama chciała Currant, ale dałam jej mojego Lilaca, więc wyjdę na zero
ciekawa transakcja
Cytat:
Co do pudru Lancome, to dla mnie 40g pudru brzmi dość przerażająco.
dla mnie też
niby sypki klinik ma 35, ale znowu częstszy w użyciu

Cytat:
Chwaliłam się już tutaj: 2 kremy odżywcze do stóp, peeling do stóp, balsam do skóry normalnej Spa Vegetale, żel ylang-ylang i wsio. I właśnie sobie uświadomiłam, że wróciłam z poczty, rzuciłam paczkę, wzięłam się za muffinki, i o paczce zapomniałam. Chyba ze mną źle Jak można zapomnieć o kosmetykach
wybacz, jakoś przeoczyłam
Cytat:
A muffinki już się pięką i ślicznie pachną
o takich pysznościach mówisz przy kimś, kto od marca nie je nic słodkiego niedobraś

Cytat:
wlasnie wrocilam do domu, padnieta. bogatsza o przytachane od mamy cienie doe-eyed, skarpety na ipoda, czekoladowe groszki i papliotki do mufinek. amen
no i znów cienie ja nie mam żadnych klinikowych chlip chlip
Double with me?
Stary 2008-03-07, 20:00   #2566
zizou
Zakorzenienie

cienie kliknelam ostatniego lutego a doszly ze dwa dni temu chyba, ale do mamy a ja tam dzis dopiero bylam
Stary 2008-03-07, 20:04   #2567
Estella
Zakorzenienie

Cytat:

na allegro nawet się pojawił za 139 bodajże za 91 grzech nie wziąć (jak komuś potrzebny brązer)

ciekawa transakcja
dla mnie też
niby sypki klinik ma 35, ale znowu częstszy w użyciu

o takich pysznościach mówisz przy kimś, kto od marca nie je nic słodkiego niedobraś
No właśnie mnie potrzebny jak mi sie znudzi to oddam mamie, która praktycznie cały czas używa pudrów brązujących i schodzą jej jak woda

Ja też się staram ograniczyć słodycze - może nie całkowicie, ale dość znacznie. Witaj w klubie

Siegfried Obermeier
Stary 2008-03-07, 20:05   #2568
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
cienie kliknelam ostatniego lutego a doszly ze dwa dni temu chyba, ale do mamy a ja tam dzis dopiero bylam
rozgrzeszona Ziz

Cytat:
No właśnie mnie potrzebny jak mi sie znudzi to oddam mamie, która praktycznie cały czas używa pudrów brązujących i schodzą jej jak woda

Ja też się staram ograniczyć słodycze - może nie całkowicie, ale dość znacznie. Witaj w klubie
kiedyś też używałam tylko brązujących teraz mam fazę na te jaśniejsze i brąz wcale mnie nie interesuje choć na wiosnę-lato coś brązującego by się przydało

A ja tak od razu na głęboką wodę stwierdziłam, że jak od razu nie porzucę wszystkich pokus to się nie uwolnię i tak sobie trwam już siódmy dzień

stwierdziłam, że mam twarz ciemniejszą od szyi... puder mam doskonale dobrany, jest wprost identyczny jak skóra twarzy.. (04 Blended Powder Clinique) a się odznacza przy aktualnym kolorze szyi i wygląda jakby był właśnie źle dobrany.... tragedia
i co ja mam biedna począć.. nie chce mi się smarować balsamem brązującym
Double with me?
Stary 2008-03-07, 20:25   #2569
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, i jak czekoladki Klinika Ci się podobają
Pomalowałam się dzisiaj nimi. Troche za delikatny efekt dają jak dla mnei do biedy ujdzie trwałość równie kiepska jak tych dwójek które już mam.
Przyznam ze niezbyt mnie zachwycaja cienie Clinique - zarówno pod względem kolorów (nie są "specyficzne" i "wyjatkowe"), na oczach prezentuja sie zupełnie "normalnie", trwałość - 4-5 godzin.
Dobrze ze kupiłam je o wiele taniej - wg mnie zupełnie nie są warte tak kosmicznej ceny sklepowej

Będe jeszcze testować - moze sie przekonam do nich.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 20:28   #2570
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pomalowałam się dzisiaj nimi. Troche za delikatny efekt dają jak dla mnei do biedy ujdzie trwałość równie kiepska jak tych dwójek które już mam.
Przyznam ze niezbyt mnie zachwycaja cienie Clinique - zarówno pod względem kolorów (nie są "specyficzne" i "wyjatkowe"), na oczach prezentuja sie zupełnie "normalnie", trwałość - 4-5 godzin.
Dobrze ze kupiłam je o wiele taniej - wg mnie zupełnie nie są warte tak kosmicznej ceny sklepowej

Będe jeszcze testować - moze sie przekonam do nich.
ile powiek tyle opinii ja jestem zachwycona wszystkimi moimi paletkami jutro testuje doe-eyed
Stary 2008-03-07, 20:35   #2571
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
stwierdziłam, że mam twarz ciemniejszą od szyi... puder mam doskonale dobrany, jest wprost identyczny jak skóra twarzy.. (04 Blended Powder Clinique) a się odznacza przy aktualnym kolorze szyi i wygląda jakby był właśnie źle dobrany.... tragedia
i co ja mam biedna począć.. nie chce mi się smarować balsamem brązującym
Przed ostatnią imprezą doszłam do identycznego wniosku
I bardzo mnie to zmartwiło, bo jakoś wcześniej nie rzuciło mi się w oczy

Dlatego leci do mnie baza wybielająca Givenchy... - nie ma to jak się rozgrzeszyć z zakupów
Stary 2008-03-07, 20:56   #2572
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Przed ostatnią imprezą doszłam do identycznego wniosku
I bardzo mnie to zmartwiło, bo jakoś wcześniej nie rzuciło mi się w oczy

Dlatego leci do mnie baza wybielająca Givenchy... - nie ma to jak się rozgrzeszyć z zakupów
mi wcześniej też jakoś nie.. może dlatego, że często nosiłam golfy

hm, coś trzeba z tym zrobić
Double with me?
Stary 2008-03-07, 21:01   #2573
zizou
Zakorzenienie

wybielajaca baza givenchy? brzmi ciekawie
Stary 2008-03-07, 21:41   #2574
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
mi wcześniej też jakoś nie.. może dlatego, że często nosiłam golfy

ja prawie zawsze noszę dekolty, więc teoretycznie powinnam widzieć, ale człowiek jest ślepy

Cytat:
wybielajaca baza givenchy? brzmi ciekawie
było trochę o niej w wątku truskawkowym i pryzmowym
http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=5496#5496

Stary 2008-03-07, 21:42   #2575
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Ja, w ramach ograniaczania wydatków na kosmetyki złożyłam właśnie zamówienie na kilka kompletów bielizny . To moja słabość obok kosmetyków, butów i pasków .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 21:45   #2576
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatniego dnia lutego kliknęłam Tiger Lily, wczoraj doszły - niepotrzebnie obawiałam się tego pomarańczu, są bardzo ładne i pasują mi.

Cytat:
ile powiek tyle opinii ja jestem zachwycona wszystkimi moimi paletkami jutro testuje doe-eyed
Ciekawe, czy będziesz tak zachwycona jak ja i ice

Hosenko ja moimi jestem zachwycona podobnie jak zizou, a co do trwałości, to moje dwójki Tiger Lily trzymają się do tej pory od 8 rano, bez żadnej bazy, więc hm, ja nie narzekam

-------------------------------

Dzisiaj miałam wolne od pracy i miałam tak aktywny dzień, że padam z nóg. M.in. poszłam w końcu na depilację, kupiłam "How to be a Domestic Goddess" i upiekłam te wiosenne ciasteczka (wyszły przepyszne, z polecanego tu kilkakrotnie przepisu i foremek Tchibo wyszło mi ok. 60 ciasteczek) oraz muffinki czekoladowe z nutellą (ekstra )

Nadal dzielnie trzymam się na odwyku, puszczam w niepamięć niechlubny epizod maczkowy i ciągnę do 6.04 (przedłużyłam z okazji maczków ).

ziz widze, że Tobie idzie świetnie, bardzo mnie to mobilizuje
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 21:48   #2577
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
było trochę o niej w wątku truskawkowym i pryzmowym
http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=5496#5496

brzmi ciekawie, jak mi sie skonczy odwyczek to moze zainwestuje w cos takiego

snow to w takim razie jutro biore sie za ciasteczka bo doszly i moje foremki z wiltona poza tym doszly zele do dekoracji i barwniki wiec bede sie bawic

jestem z siebie strasznie dumna, bo ostatnia kosmetyczna rzecz kupilam rowno tydzien temu i od tej pory trzymam sie dzielnie nawet mnie nie ciagnie w strone perfumerii
Stary 2008-03-07, 21:51   #2578
Hosenka*
Zakorzenienie

Snow - no to ja nie wiem Malowałam się ok 6.40 a juz ok 12 miałam kreski na powiekach z cienia Zadko które cienie tak sie "spisuja" na moich powiekach.

Mój odwyk tez ma sie nienajgorzej Doszedł mi tylko olejek Planet Spa z Avonu (faaajny ). No i mgiełka do włosów Radical - ale chyba jej nie wlicze w limit 2-3 kosmetyków kupionych w marcu bo kupiął mi ją mama bez konsultacji ze mna

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 21:52   #2579
majade
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Paskudne są te różnice kolorystyczne - też to mam. Szyja inna, twarz nie od kompletu... I zero pomysłu na pozbycie się tego stanu rzeczy.

Dziewczyny, ale zaszalałyście maczkowo

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 21:52   #2580
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Ja, w ramach ograniaczania wydatków na kosmetyki złożyłam właśnie zamówienie na kilka kompletów bielizny . To moja słabość obok kosmetyków, butów i pasków .
Bielizna to też mój nałóg
Cytat:
brzmi ciekawie, jak mi sie skonczy odwyczek to moze zainwestuje w cos takiego
pewnie jeszcze będzie na tru

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości