|
|
#3031 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
![]() Czyżby wirusik sedesowy?? Przez Warszawę się niedawno przetoczył... Może mysz też miała ![]() Pogoda się ustawiła na wujowiznę, a ja na dzisiaj jestem umówiona na późne śniadanie na jarmarku świątecznym... Będzie cudownie, mokry langosz to jest to, na co mam ochotę ![]() Zapisz
|
|
#3032 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad zachwytu maską w płachcie Innisfree "smak" Pomegranate
Muszę sobie nakupić więcej, obczaić "smaki". |
|
|
|
#3033 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ich masek jeszcze nie próbowałam, ale zamierzam temat podrążyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3034 | |||
|
BAN stały
|
Znad
i czekolady tiramisu Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie pięknie jest, słońce, błękitne niebo i ciepełko iście kwietniowe (załączam obrazek)
|
|||
|
|
|
#3035 |
|
Nindżopesz
|
A próbowałaś maski wulkanicznej na pory? Rzuciła mi się w oczy.
|
|
|
|
#3036 |
|
Piers do przodu
|
Gryx takimi widokami po oczach
a u mnie syfioza totalna ![]()
|
#3037 |
|
BAN stały
|
Znając życie, u mnie to też stan przejściowy, ciotka z Wielkopolski dzwoniła z rana i u nich chmury i deszcz, a wszelkie zmiany pogody idą do nas od zachodu właśnie (tak samo jak ode mnie do Rejcz, czyli na szlaku pn-pd)
|
|
|
|
#3038 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
i jeszcze leci do niej pianka wulkaniczna do mycia , ale masek to ona tak nie bardzo , a ja akurat na swoje pory jakoś bardzo nie narzekam tfutfu , znaczy uważam że takie jakie są to ujdzie, i się skupiam na innych problemach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3039 |
|
BAN stały
|
Z cyklu "Kuchnia z kurnej chaty", usmażyłem se kaszy z jajem
|
|
|
|
#3040 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przeczytałam "Kuchnia z durnej chaty" i się zastanawiam, co też autor miał na myśli?
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z serii wielka korpo (i jej liczni podwykonawcy): tydzień temu impreza andrzejkowo-taneczna, w czwartek będzie światęczna wyżerka w pierogarni od jednego podwykonawcy, tydzień później kolejna święteczna popijawa z jedzeniem w Lolku... ![]() Dzisiaj rozdawali Mikołaje z czekolady... ![]() Baj, baj dieto, spotkamy się po świętach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-06 o 14:18 |
|
|
|
|
#3042 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3043 |
|
|
Wróciłam z jarmarku na Barbakanie, objedzona langoszem, dopchnięta kawą żurawinową... W ramach spalania kalorii, dwa razy pobiegłam na pocztę. Wymienili wredna babę i się tam całkiem miło zrobiło
|
#3044 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. A ja se kupiłam i będę teścić ![]() Niestety skorzystałam z promo na mydło w płynie Dove wersja silk cos tam i mi się dźwiga. Okropny zapach Cytat:
![]() Cytat:
Good to know. Dzięki za info. choć nienawidzę tego "smaku" to jak tak działa to wsunę ją na listę. Słyszałam same pozytywy o Innisfree. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mówimy o tej samej, w słoiczku broncowym? łagodna i ostrzejsza?
|
||||||
|
|
|
#3045 | |
|
BAN stały
|
Znad zupy gulaszowej, którą se zbyt hojnie chilli doprawiłem (a więc i znad gilów z nosa
Cytat:
![]() A zupy nie kcesz?
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
|
Cytat:
Zapisz
|
|
#3047 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Obrazek i przepis stąd
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja ciągle myślę co z to myszo? ![]() Od jutra teszczę następne azjatyckie bb, bo zatęskniłam i nabyłam Mineralny Annabelle jak mi służył tak teraz jest za suchy i potrzebuję czegoś innego rodzaju.
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie spadała na mnie info, że kolega nie żyje, a jeszcze kilka tygodni temu siedzieliśmy na pomoście
czuję się taka odrealniona
|
|
#3050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie toleruję tych szarych, oraz tych o długim składzie, w większości silikonowym, takich nie do zdarcia. nie ustaję w poszukiwaniach nawilżającego bb/cc kremu tonującego. To co teszczę, mega zachwalane cosie, np Bare Minerals skin rescue, to je poniżej krytyki. Zwykłe, nic nierobiące mazie. Cytat:
Realia właśnie bolą najbardziej, bo są najokropniejsze.
|
||
|
|
|
#3051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie dziś śnieg Flo Remont ma się skończyć w sobotę a przeprowadzka w niedziele, bo właściciel naszego obecnego mieszkania bywa w okolicy tylko w weekendy. No więc będzie hardcor, ale może jakoś damy rade
|
||||
|
|
|
#3052 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to dobry zapach, owocowo-mydlany. Chyba chodzi o jakieś mokre chusteczki, których używałam w PKP, ewentualnie dawali w Intercity.2. chyba o tej, jedna jest Cośtam a druga Super Cośtam. Ale póki co nie będę jej kupować, mam za dużo rzeczy do używania. Bo chyba nie pisałam, ale mam cały masterplan pielęgnacyjny: - rano Voluplus na cycki - nakładam na twarz, na bruzdy, dolinę łez, policzki - po południu, jak się tamten wchłonie, Juvit C czyli wit. C 10% z gliceryną. Robi mi miękką, rozjaśnioną doraźnie skórę i mam nadzieję, że zadziała antystarzeniowo ![]() - wieczorem dowalam Juvitu i robię po tym poślizgu masaż na opadające poliki polecany przez Cukier - na noc znowu Voluplus W międzyczasie Neostrata na plamy na czole a jak wychodzę z domu to filtr... Ogółem gubię się ![]() Aha, Eveline Collagen Booster robi NIC. Ale od biedy można zużyć pod oczy, jakoś tam na godzinkę natłuszcza. Clare Blanc przestało mi służyć, ewentualnie nie współpracuje z filtrem - robi placki, warzy się (waży?). Na szczęście nie muszę go chwilowo używać. Brakuje mi czegoś na zaskórniki bo się dziady robio, nie wiem czy akurat Innisfree będzie najlepszym wyborem. |
||
|
|
|
#3053 | ||||
|
Panaroja
|
manny
? i tak bez gotowania , prażoną waść spożyłeś , chrupiąc sobie ?Cytat:
Cytat:
2.ta ciemniejsza to jakby gommage piling http://www.ebay.pl/itm/INNISFREE-Sup...-/331978207319 , a ta jaśniejsza to zmywalna wodo http://www.ebay.pl/itm/INNISFREE-Jej...-/331924845213 Cytat:
a ja snad ożyłego piekarnika ![]() ![]() : brokul: okazało się że grzałka tfutfu nie dednęła, tylko w przełącznik coś się musiało dostać, jakiś paproch czy co , obstawiam żużel z przypalonej wykipianej konfitury lub/i osad ze żwirku fruwającego fszendzie , i znowu działa , boszszsz , jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba Zapisz ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
2.to fakt , że robi nic, ja go używam na szyję i decolt jako ogólnonawilżająco-powlekający ![]() 3.warzy ![]() 4.raczej coś delikatnie a stale złuszczającego chyba , mnie dobrze robi serum azelo-oliwkowe z BU , tonik z glukonolaktonem stamtądże który właśnie mi się w postaci odlewki skończył i muszę pełnowymiarowy zamówić, i regularne pilingi, nie ma co gadać . Tak że to gommagowe Innisfree byłoby się mogło przydać akuratnie .I fogle przymierzam się do pokwaszenia się serum kwasowym Bielendy żeby się złuszczyć i wychynąć jak wąż ze starej skóry w odmłodzonej cudnej postaci ![]() Zapisz
Zapisz
||||
|
|
|
#3054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Łuuuuhuuuuuu ![]() Cytat:
2. Ale kapitalna i minimalistyczna w sumie. Konkretna a nie breju breju bessęsu ![]() 3. Ja tam już klikłam tą łagodniejszą Innisfree. Też nie wiem czy to dobry wybór względem nosowych wągrów mych Ale i tak potrzebowałam takiej. Dopytam jeszcze dla pewności, w ciąży (nie, chyba jeszcze nie jestem, no ale docelowo wiadomo) jak to z tymi kwasami? Bo wiem, że salicyl out, a TYLKO on trzyma w ryzach moje wągry. Co w razie ciąży, jak ratować syfiasty nos? K+K można? Bo mam. Czy tylko sam korund pozostaje? Cytat:
2. ![]()
|
|||
|
|
|
#3055 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. właśnie już nie wiem, piszą, że dobra pod filtr bo coś tam coś tam z rodnikami. Ino że jak siedzę w domu to się nie filtruję. Rodniki atakujo tylko za dnia? Póki co poużywam tak, bo Voluplus ważniejsze, jak z nim skończę, to na dzień będzie Juvit.2. na blogach różnie piszą i już zgłupłam, dzięki ![]() 3. kwasów się obecnie boję coby nic nie zniszczyć. Lepsze jest wrogiem dobrego. Od biedy mam jeszcze skitrany nowy peeling K+K. No ale na maseczki raczej się skuszę bo to uczucie chłodu i nawilżenia niesamowite, mrr. Póki co wolę jednak zainwestować w takie ło kolczyki: http://arsneo.pl/przedmioty/3908889,...czne-film.html ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
2. hmm, bo ja pamiętam... Chyba używałam mlekowego. Ale na mnie kwasy ogólnie słabo działają więc ograniczenie nie było problemem. A może tak jak ja uzyskasz cerę pikną co cud? Oczywiście przesadzam, ale jest cocud na zasadzie kontrastu ze starą.
|
||
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. singashop 3. No na mnie też słabo działają, za wyjątkiem salicyla. Ten działa bardzo dobrze. A on jeden głównie zakazan. Czyli K=K ( Edit: K+K Shift się nie wcisł.) używałaś, tak mi się też wydaje, że to było w trakcie. No nic. nie liczę na cut. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-06 o 22:48 |
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
co się stało? Parę godzin wcześniej?
|
#3058 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chyba używałam, pamiętam, że akurat K=/=K mi służyło, a kwas mlekowy jako tonic (EDIT: jako toniK. Za dużo dżinu -_-) robił NIC.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-12-06 o 23:09 |
|
|
|
|
#3059 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
U nas było wiosennie dzisiaj, no ale to raczej wyjątek od reguły (za to na święta chcę śnieg, amen!) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U Was, na południu, zawsze śnieg wcześniej i częściej, taki mikroklimat, co nie? Cytat:
Cytat:
Dobrodziejka raczy żartować Zostało jakie ćwierć funta jęczmienney, z wczora z wieczerzy, więc żem z kurzym jajem na ogniu rozrobił, doprawiwszy solą z kujawskich warzelni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jest w tej bajce jabłonka i dwoje nagich ludzi? ![]() Auaaa! ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3060 |
|
Nindżopesz
|
Dobra, pytanie na noc.
7 lat temu zerwałam kontakt z przyjaciółką (?). Ona strzeliła focha, ja byłam zmęczona tym, że zawsze pierwsza muszę przepraszać. Żadna poważna kłótnia, po prostu akurat nie miałam czasu się spotkać na ploteczki i wzięła to mocno do siebie. A ostatnio tak mnie wzięło żeby odnowić znajomość, ale maile nie dochodzą, wracają, widać zmieniła adres. Pisać list? LIST, taki na papierze, bo jej tel już wykasowałam i nie pomnę. Czy olać po tylu latach? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

.
) wlazła do szuflady z lekami i nażarła się węgla
bidna 

i czekolady tiramisu
a u mnie syfioza totalna 

Okropny zapach
Good to know. Dzięki za info. choć nienawidzę tego "smaku" to jak tak działa to wsunę ją na listę. Słyszałam same pozytywy o Innisfree. 

i potrzebuję czegoś innego rodzaju.
Mega słiiiiittt, święta i choinka na nowej chacie!

( Edit: K+K