Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-07, 17:06   #2461
tiffi1
Rozeznanie

Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez karusia070707 Pokaż wiadomość
Dzisiaj dostalam telefon ze moja sukienka juz jest, w sobote ide ja odebrac i w przyszlym tygodniu do krawcowej Teraz jeszcze tylko butki!!! Zalaczam fotki
Nie wierzę, ze kupiłaś tą sukienke. Toż to Magiee Sottero!. Kiedyś oglądałam ich sukienki i bardzo mi się spodobała, ale w Polsce jej nie mieli i trzeba by było zamawiać bez przymierzenia. A ty ją przymierzałaś. Z ciekawości napisz jaka jest cena.
To naprawdę super wybór. Obiecaj, ze podeślesz mi fotki jak już będziesz ja miała na sobie.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:12   #2462
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joasiatko Pokaż wiadomość
Mimeziz - powiedz jak załatwiłaś sprawę z suknią? Czy Panie z salonu Ci coś doradziły?
Hejka! Wlasnie mialam o tym pisac. Dzis u nich bylam, poswiecili mi 40 minut, wiec sporo, raczej malo doradzali, wiecej pytali, co proponuje i mowili mi czy to zda egzamin czy nie.

Postanowilam zrezygnowac z pierwotnego wyboru (gorset + spodnica), bo brzuch w 5tym miesiacu rosnie z tyg na tydzien, oni oddaja Ci sukienke na 2tyg przed slubem, a nikt nie przewidzi ile w ciazy utyjesz. Ok, gorset mozna poluzowac, ale co ze spodnica? przeciez na gumce nie dadza.. Za duze ryzyko, niepotrzebny stres. Nie bardzo dalo sie przerobic tego modelu na sukienke, dlatego ze smutkiem odwiesilam moj wymarzony model ze stojka w kolorze ecru...

Przynioslam kilka zdjec sukienek z netu, ktore rozchodza sie pod biustem i podobaja mi sie. Niestety mieli tylko dwa tego typu modele. Musialam zrezygnowac z koloru ecru, bo na tym delikatnym materiale ecru wygladal jak brudny bialy. Zdecydowalam sie na bialy model, ale poniewaz wydawal mi sie ubogi, to kazalam dokupic tasmy z kamieniami i zrobic takie ramiaczka na styl sukni JLo na zalaczonym zdjeciu (ich model mial tylko tasme pod biustem i odkryte ramiona) Niestety ta tasma jest z kamieniami svarovskiego i koszt wzrosl z 2,100 na 3, 100, no ale trudno. W efekcie sukienka bedzie bardzo podobna do tej na zdjeciu, tylko bez trenu niestety.. no i ja oczywiscie z moim 1,58m wzrostu nie prezentuje sie az tak dobrze. Troszke mi smutno, ale bycie mama to ciag wyrzeczen.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jlo.jpg (70,7 KB, 78 załadowań)

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png

Edytowane przez mimezis
Czas edycji: 2008-03-07 o 17:43
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:13   #2463
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

z tego co wiem w Polsce suknie Maggie Sottero ma salon Tylko Ona w Warszawie
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:15   #2464
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Nie wierzę, ze kupiłaś tą sukienke. Toż to Magiee Sottero!. Kiedyś oglądałam ich sukienki i bardzo mi się spodobała, ale w Polsce jej nie mieli i trzeba by było zamawiać bez przymierzenia. A ty ją przymierzałaś. Z ciekawości napisz jaka jest cena.
To naprawdę super wybór. Obiecaj, ze podeślesz mi fotki jak już będziesz ja miała na sobie.
Hej,
Tak to Maggie Sottero. I zgadza sie w Polsce jej nie mieli. Przymierzalam ja i naprawde jest super, skromna i elegancka Jutro ide ja odebrac, juz nie moge sie doczekac. Zaplacilam za nia prawie $1000, ale jeszcze dodatkowo musze zaplacic za krawcowa. Ale i tak wyjdzie mnie taniej niz kupowac sukienke w PL.

P.S. Wiem ze w Warszawie maja jej sukienki, ale nie maja wszystkich.

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png
karusia070707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:16   #2465
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

aaa widzisz, ja myślałam,że wszystkie tam maja

fakt faktem, ze te suknie są piękne
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:28   #2466
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewusiula Pokaż wiadomość
My jesteśmy zdecydowni mimo wszystko na białe złoto bo w sumie to tak na prawde jakoś nie bardzo nas obchodzi czy ktoś "rozszyfruje" że jesteśmy małżeństwem czy nie poza tym żółte zwyczjanie mnie nie odpowiada (zaznaczam że wcale nie uważam że niest jest ładne, żebyście sie dziewczynki nie denerwowały że coś krytykuje )
a idąc w inną stronę może bedziemy sie czuli dzięki temu wiecznie młodzi hehe
a i wracając do tego złota no to z tego co mówiła ta moja znajoma to nie jest kwestia pół roku czy dwóch czy trzech ze bedzie coś nie tak, tylko bardziej chodzi tutaj o dłuższy czas.
Ja jestem zwolenniczka białego złota, bo na codzien chodzę "w srebrze", poza tym pierścionek mam z białego złota i ja i mój TŻ chcieliśmy białe.
Obrączka jest bardzo prosta jednolita, jedyne wyróżnienie to "diamenty". Być moze niektórym będzie się kojarzyło z pierścionekiem, nie ma to dla mnie znaczenia. Wiem, ze to na całe życie, ja mam taki gust. Niektórzy wybierają dwukolorowe obrączki a mmnie się to nie podoba, innym pasuje żółte złoto, inni mają jakieś grawery, a inni tytanowe. Mamy takie czasy, ze wybór jest ogromny i każdy wybiera to co lubi

Cytat:
Napisane przez mimezis Pokaż wiadomość
Hejka! Wlasnie mialam o tym pisac. Dzis u nich bylam, poswiecili mi 40 minut, wiec sporo, raczej malo doradzali, wiecej pytali, co proponuje i mowili mi czy to zda egzamin czy nie.

Postanowilam zrezygnowac z pierwotnego wyboru (gorset + spodnica), bo brzuch w 5tym miesiacu rosnie z tyg na tydzien, oni oddaja Ci sukienke na 2tyg przed slubem, a nikt nie przewidzi ile w ciazy utyjesz. Ok, gorset mozna poluzowac, ale co ze spodnica? przeciez na gumce nie dadza.. Za duze ryzyko, niepotrzebny stres. Nie bardzo dalo sie przerobic tego modelu na sukienke, dlatego ze smutkiem odwiesilam moj wymarzony model ze stojka w kolorze ecru...

Przynioslam kilka zdjec sukienek z netu, ktore rozchodza sie pod biustem i podobaja mi sie. Niestety mieli tylko dwa tego typu modele. Musialam zrezygnowac z koloru ecru, bo na tym delikatnym materiale ecru wygladal jak brudny bialy. Zdecydowalam sie na bialy model, ale poniewaz wydawal mi sie ubogi, to kazalam dokupic tasmy z kamieniami i zrobic takie ramiaczka na styl sukni JLo na zalaczonym zdjeciu (ich model mial tylko tasme pod biustem i odkryte ramiona) Niestety ta tasma jest z kamieniami svarovskiego i koszt wzrosl z 2,100 na 3, 100, no ale trudno. W efekcie sukienka bedzie bardzo podobna do tej na zdjeciu, tylko bez trenu niestety.. no i ja oczywiscie z moim 1,58m wzrostu nie prezentuje sie az tak dobrze. Troszke mi smutno, ale bycie mama to ciag wyrzeczen.
Jakich wyrzeczeń, coś ty. Będziesz wyglądała przepięknie i wiesz co mam wrazenie, ze nawet lepiej niż wcześniej sobie to wymarzyłaś, bo suknia będzie piękna zwiewna i klasowa.

Cytat:
Hej,
Tak to Maggie Sottero. I zgadza sie w Polsce jej nie mieli. Przymierzalam ja i naprawde jest super, skromna i elegancka Jutro ide ja odebrac, juz nie moge sie doczekac. Zaplacilam za nia prawie $1000, ale jeszcze dodatkowo musze zaplacic za krawcowa. Ale i tak wyjdzie mnie taniej niz kupowac sukienke w PL.

P.S. Wiem ze w Warszawie maja jej sukienki, ale nie maja wszystkich.
W pPolsce mają kilka modeli i to takih bardziej rozłozystych. Chyba dwa modele mają "skromniejsze", a tego nie mieli, bo dzowniłąm i się pytałam. Z wybranych 18 nie mieli żadnego, który chciałam przymierzyć. Poza tym cena tych sukienek w Polsce to około 5 tyś zł. i trzeba czekać 4 m-ce. To naprawdę nie dużo dałaś za sukienkę, bo teraz dolar tańszy, także myślę, ze wybór super, tym bardziej jak miałaś okazję przymierzyć. No włóaśnie aj byłam zachwycona tą sukienką, ale bez mierzenia nie chciałam kupować. Obiecaj proszę, ze wyślesz mi fotki jak juz ja będziesz miała. A ciekawa jestem, czy kolor jest taki sam.
Bo widzisz, gdyby nie to, ze ja mam w maju ślub i już mam sukienkę, to chętnie bym odkupiłą od Ciebie. Myślę, ze nie będziesz miała problemu ze sprzedażą

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-07 o 20:20 Powód: post pod postem
Stary 2008-03-07, 17:34   #2467
mimezis
Raczkowanie

dzieki tiffi mam nadzieje ze Pan Mlody nie ucieknie jak zobaczy slonia przed oltarzem hahaha przypomnialo mi sie jak kiedys zartowal, zebym tyle nie jadla, bo bedzie mnie musial toczyc to oltarza hahahaha to mu los figla splatal

Nasza dzidzia
Stary 2008-03-07, 18:18   #2468
alife
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sm27 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Mam pytanie.... Czy ktoras z Was zna cene wesela (nawet okolo)na 120 osob w ''Lesnym Dworze'' lub w ''Zamku w Sobkowie ''?
My planujemy wesele na czerwiec 2009 ale jeszcze nic nie zaczelismy zalatwiac, boje sie ze juz jest wszystko zarezerwowane.
Jesli mozecie mi cos poradzic to byla bym ogromnie wdzieczna..
Bardzo bym prosila o podanie cen bo ja nawet nie mam pojecia ile kosztuja wesela.
Dzieki
,

Cena w Lesnym w tym roku - 140 zł. Wolny termin w czerwcu to 9 maj, lub środa przed Bożym Ciałem lub piatek po Bozym Ciele

fajnie napisałam wolny termin w czerwcu to 9 maj))) to ze zmęczenia, w kazdym razie wiesz o co chodzi

Czas edycji: 2008-03-07 o 20:18 Powód: post pod postem
alife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 23:26   #2469
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimezis Pokaż wiadomość
dzieki tiffi mam nadzieje ze Pan Mlody nie ucieknie jak zobaczy slonia przed oltarzem hahaha przypomnialo mi sie jak kiedys zartowal, zebym tyle nie jadla, bo bedzie mnie musial toczyc to oltarza hahahaha to mu los figla splatal
Nie martw się na zapas. Moim zdaniem beziesz wyglądała bardzo ładnie
Stary 2008-03-08, 01:20   #2470
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:

W pPolsce mają kilka modeli i to takih bardziej rozłozystych. Chyba dwa modele mają "skromniejsze", a tego nie mieli, bo dzowniłąm i się pytałam. Z wybranych 18 nie mieli żadnego, który chciałam przymierzyć. Poza tym cena tych sukienek w Polsce to około 5 tyś zł. i trzeba czekać 4 m-ce. To naprawdę nie dużo dałaś za sukienkę, bo teraz dolar tańszy, także myślę, ze wybór super, tym bardziej jak miałaś okazję przymierzyć. No włóaśnie aj byłam zachwycona tą sukienką, ale bez mierzenia nie chciałam kupować. Obiecaj proszę, ze wyślesz mi fotki jak juz ja będziesz miała. A ciekawa jestem, czy kolor jest taki sam.
Bo widzisz, gdyby nie to, ze ja mam w maju ślub i już mam sukienkę, to chętnie bym odkupiłą od Ciebie. Myślę, ze nie będziesz miała problemu ze sprzedażą
Tez mi sie wydaje ze nieduzo zaplacilam. Sukienka jest naprawde sliczna, i musze przyznac ze lepiej wyglada niz na zdjeciu. Poza tym tam przy marszczeniach sa jeszcze wpiete male koraliczki ktore nie sa widoczne na zdjeciu. Jest ich naprawde niewiele, ale rowniez maja swoj urok.

Jak juz wybralam ta sukienke to dzwonilam do Wawy i pytalam ile oni chca za ta sukinke i pamietam ze chcieli duzo wiecej. Napewno wysle Ci fotki jak juz bede miala jakies. Za tydzien zabieram sukienke do krawcowej na dorobki i na podpiecie trenu, ale obiecuje jak juz bedzie gotowa to na pewno pokaze

Bylam naprawde mile zaskoczona ze rozpoznalas sukienke i ze poznalas ze to Maggie Sottero

P.S. Ja tez mam obraczki z bialego zlota I jestem tego sama zdania co Ty na temat laczenia bialego i zoltego zlota

Stary 2008-03-08, 06:58   #2471
ewusiula
Przyczajenie

Cytat:

P.S. Ja tez mam obraczki z bialego zlota I jestem tego sama zdania co Ty na temat laczenia bialego i zoltego zlota
Cytat:
Ja jestem zwolenniczka białego złota, bo na codzien chodzę "w srebrze", poza tym pierścionek mam z białego złota i ja i mój TŻ chcieliśmy białe.
Obrączka jest bardzo prosta jednolita, jedyne wyróżnienie to "diamenty". Być moze niektórym będzie się kojarzyło z pierścionekiem, nie ma to dla mnie znaczenia. Wiem, ze to na całe życie, ja mam taki gust. Niektórzy wybierają dwukolorowe obrączki a mmnie się to nie podoba, innym pasuje żółte złoto, inni mają jakieś grawery, a inni tytanowe. Mamy takie czasy, ze wybór jest ogromny i każdy wybiera to co lubi
Ciesze się że mamy podobne zdanie na temat, bo już myślałam że jestem wyjątkiem hehe
ewusiula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-08, 08:16   #2472
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
ja od ponad dwóch m-cy mam pierścionek zarączynowy ze Skorpiona i tez jak sie bardzo przyjrzę to wiedze kilka niewielkich rys na złocie ale jak patrzy się na Niego tak normalnie, to tego niewidać
Hmm czyli muszę się nastawić na ryski Fakt, mój pierścionek z Aparta też trzeba skrupulatnie oglądać żeby dostrzec zarysowania, normalnie ich nie widać ale ja mam manię i ciągle patrzę... Ale i tak jest śliczny, i szczerze mówiąc pierścionki z Aparta nadal wydają mi się najładniejsze i na mój gust najbardziej delikatne

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 08:33   #2473
lady.anna
Raczkowanie

GG do lady.anna

mimezis z tego co widze i z tego co piszesz, to przepiekna bedziesz miała suknie. Gratuluje wam maleństwa, oby rosło zdrowo.
Co do złota to ja mam pierścionek ze Skorpiona juz 1,5 roku i powiem wam, że z bliska widac, że jest już pare rysek ale trudno i tak jest piękny. Obrączki też kupliśmy w Skorpionie, dwukolorowe, choc z początku miały byc jednokolorowe, ale te nas zachwyciły choc takie proste.
Stary 2008-03-08, 14:15   #2474
ewusiula
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hmm czyli muszę się nastawić na ryski Fakt, mój pierścionek z Aparta też trzeba skrupulatnie oglądać żeby dostrzec zarysowania, normalnie ich nie widać ale ja mam manię i ciągle patrzę... Ale i tak jest śliczny, i szczerze mówiąc pierścionki z Aparta nadal wydają mi się najładniejsze i na mój gust najbardziej delikatne
zgadzam sie z Tobą w 100%
ewusiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 09:41   #2475
Puchatek M.
Rozeznanie

Wczoraj zamówiłam suknię Wpłaciłam zaliczkę i pod koniec czerwca będzie gotowa Ależ jestem szczęśliwa
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 09:44   #2476
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Wczoraj zamówiłam suknię Wpłaciłam zaliczkę i pod koniec czerwca będzie gotowa Ależ jestem szczęśliwa
Ja tez juz swoja zamówiłam zdecydowałam sie na ta z paskiem
maggie sottero stella , juz chciałabym mieć już w domu hehe
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 12:46   #2477
spencer83
Przyczajenie

Witam szystkich.
Od dłuższego czasu bywam na forum lecz jakoś tak brak czasu sprawił,że sie jeszcze na nim nie udzielałam. Ale juz to zmieniam i opisuje moje przygotowania do tego ważnego dnia:

Będę ślubować 16.08.2008 o godz.16.
Ślub odbędzie się w parafii św. Józefa Robotnika - bo to moja parafia.
Wesele odbędzie się w Leśnym Gościńcu na Zalesiu.
Dzien ten uwieczni na filmie i zdjeciach StudioVideo pana Zdzisawa Lukasika.
Tort i ciasta zkona mistry cukiernik Pawe Buras.
Gosci zabawiac bedzie DJ Piotr Gladkowski

Co do sukni - juz zamowiona w Krakowie, bo w Kielcach nic mi sie nie podobalo, poza tym tam jest wiekszy wybor i cenz nizsze.
Do slubu zawiezie nas kolega swoim samochodem.
Makijaz i paznokcie wykona pani Ewa Pela, jej salon znajduje sie na Romualda.
Wloski uczesze mi pani Sylwia z Awangardz na Wesolej.
Nauki przed malzenskie tez juz zalatwione - uczeszczalismy na kurs 3 dniowy na Karczowce, wszystkim polecam.
Co jezcze nie zalatwione-
Moj TZ garnituru jeszcze nie ma,ale znalazlam piekny tez w Krakowie, koloru brazowego.
Nie mamy jeszcze zaproszen bowiem czekamy na projekt, a obraczki wybrane ale jeszcze nie zaplacone.

Poza tym zostly do zalatwienia juz tylko drobiazgi, no chyba ze cos pominelam.
Jedynie co zastanawiam sie jeszcze nad bukitami, bowiem na poczatku mialam zamawiac w Pokusie, ale po przecztaniu kilku złych opinii wacham sie i poszukam moze gdzies indziej.Musze pochodzic i poszukac.

To tyle jesli chodzi o moje przygotowania.
Pozdrawiam i gratuje wszystkim Panna Młodym
spencer83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 17:03   #2478
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Ja tez juz swoja zamówiłam zdecydowałam sie na ta z paskiem
maggie sottero stella , juz chciałabym mieć już w domu hehe

Hej, nie wiedzilam ze tez masz Maggie Sottero Kupilas ja na ebay?

Ja wczoraj odebralam swoja sukienke Jest naprawde rewelacyjna!!! Jak ja przymierzylam to nie chcialam jej sciagnac

Stary 2008-03-09, 17:40   #2479
mimezis
Raczkowanie

Jeszcze raz dziekuje za pocieszajace komentarze. Mam nadzieje, ze wybor bedzie trafny.

Dziewczyny, jesli chodzi o salon Ambrie i o Awangarde, mozecie mi podac cennik czesania slubnego? i kogo konkretnie polecacie (imiona)? Chcialabym miec na glowie jakies niebanalne luzne upiecie wlosow wczesniej pokreconych, nie jakies wymierzone pozawijane, symetryczne loczki, tylko taka burze artystycznie ujarzmioną Kto w tych salonach sie na tym zna?? Z gory dzieki za odpowiedź.

I jeszcze pytanko - jesli nocujecie gosci czy placicie za sniadanie? Ja swoich nocuje w hotelu gdzie bedzie wesele (Ameliowka w Machocicach), nie dosc ze place 50zl za nocleg za osobe, przy wynajecu calego hotelu, to za sniadanie za stol szwedzki chca jeszcze 20zl od osoby, a przeciez mnostwo zarcia zostanie z wesela i to tez poloza na stoly. Jak u Was to wyglada?

Nasza dzidzia
Stary 2008-03-09, 18:45   #2480
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Hej, nie wiedzilam ze tez masz Maggie Sottero Kupilas ja na ebay?

Ja wczoraj odebralam swoja sukienke Jest naprawde rewelacyjna!!! Jak ja przymierzylam to nie chcialam jej sciagnac

Tak kupiłam na ebayu cena śmiesznie niska do tego gratis welon
Chociaz powiem szczerze ze jakby mi ktoś powiedział kiedyś ze będę suknie ślubną zamawiać przez net to popukałabym sie w głowę a tu proszę
Mam nadzieje ze okaże sie piękna (tak jak na fotce) a jak nie to wtedy zacznę sie martwic teraz muszę tylko czekać będę ja miała u siebie na początku kwietnia i mam nadzieje ze tak jak Ty nie będę chciała jej ściągnąć

Biustonosze:

Stary 2008-03-09, 19:40   #2481
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Macie może namiary na kamerzystę Pana Łukasika?Będę wdzięczna za każdą opinię na jego temat.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 20:36   #2482
spencer83
Przyczajenie

Smile Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez karothka Pokaż wiadomość
Macie może namiary na kamerzystę Pana Łukasika?Będę wdzięczna za każdą opinię na jego temat.
Hej
przesyłam namiary na pana Zdzisława Łukasika na prv.
On bedzie u mnie kręcił film, a jego żona bedzie robiła zdjęcia. W szczególności zależy mi na niej bo zdjęcia robi rewelacyjne. W szczególności pieknie wychodzi plener. Jak oglądałam jego probki ona akurat robiła album dla pary młodej - co spowodowało podpisanie umowy.
Stary 2008-03-09, 20:45   #2483
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

spencer83

Dziękuję bardzo

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 21:26   #2484
spencer83
Przyczajenie

Nie ma za co.
Jak ktoś jeszce mial jakieś pytania do mnie to prosze się nie krępować w koncu po to jest to forum.
Pozdraiam
Stary 2008-03-10, 04:04   #2485
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Tak kupiłam na ebayu cena śmiesznie niska do tego gratis welon
Chociaz powiem szczerze ze jakby mi ktoś powiedział kiedyś ze będę suknie ślubną zamawiać przez net to popukałabym sie w głowę a tu proszę
Mam nadzieje ze okaże sie piękna (tak jak na fotce) a jak nie to wtedy zacznę sie martwic teraz muszę tylko czekać będę ja miała u siebie na początku kwietnia i mam nadzieje ze tak jak Ty nie będę chciała jej ściągnąć

Koniecznie daj znac jak juz bedziesz ja miala Na pewno bedzie piekna!!!

Stary 2008-03-10, 07:18   #2486
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Koniecznie daj znac jak juz bedziesz ja miala Na pewno bedzie piekna!!!
Pewnie ze dam a Twoja juz gotowa? czy robisz jeszcze jakieś przeróbki? bo tez jestem ciekawa jak wygląda na żywo

Biustonosze:

Stary 2008-03-10, 07:45   #2487
katalinka17
Zadomowienie

Spencer mamy tego samego dj'a.
Mam nadzieję, że spisze się na medal

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 08:16   #2488
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spencer83 Pokaż wiadomość
Witam szystkich.
Od dłuższego czasu bywam na forum lecz jakoś tak brak czasu sprawił,że sie jeszcze na nim nie udzielałam. Ale juz to zmieniam i opisuje moje przygotowania do tego ważnego dnia:

Będę ślubować 16.08.2008 o godz.16.
Ślub odbędzie się w parafii św. Józefa Robotnika - bo to moja parafia.
Wesele odbędzie się w Leśnym Gościńcu na Zalesiu.
Dzien ten uwieczni na filmie i zdjeciach StudioVideo pana Zdzisawa Lukasika.
Tort i ciasta zkona mistry cukiernik Pawe Buras.
Gosci zabawiac bedzie DJ Piotr Gladkowski

Co do sukni - juz zamowiona w Krakowie, bo w Kielcach nic mi sie nie podobalo, poza tym tam jest wiekszy wybor i cenz nizsze.
Do slubu zawiezie nas kolega swoim samochodem.
Makijaz i paznokcie wykona pani Ewa Pela, jej salon znajduje sie na Romualda.
Wloski uczesze mi pani Sylwia z Awangardz na Wesolej.
Nauki przed malzenskie tez juz zalatwione - uczeszczalismy na kurs 3 dniowy na Karczowce, wszystkim polecam.
Co jezcze nie zalatwione-
Moj TZ garnituru jeszcze nie ma,ale znalazlam piekny tez w Krakowie, koloru brazowego.
Nie mamy jeszcze zaproszen bowiem czekamy na projekt, a obraczki wybrane ale jeszcze nie zaplacone.
Poza tym zostly do zalatwienia juz tylko drobiazgi, no chyba ze cos pominelam.
Jedynie co zastanawiam sie jeszcze nad bukitami, bowiem na poczatku mialam zamawiac w Pokusie, ale po przecztaniu kilku złych opinii wacham sie i poszukam moze gdzies indziej.Musze pochodzic i poszukac.

To tyle jesli chodzi o moje przygotowania.
Pozdrawiam i gratuje wszystkim Panna Młodym

U mnie też będzie DJ Piotr Gładkowski, wiesz może jak on prowadzi imprezy? Bo my zamówiliśmy go w sumie w ciemno, pokazał nam oczywiście fragmenty płyty ale nie mamy żadnej innej wiedzy o nim. I fryzurę też będę robić u p. Sylwii w Awangardzie, czesałaś się u niej juz może? Bo ja nie, znalazłam opinie o niej na forum i robiłam na razie kolor. Ale jestem zadowolona i na próbną fryzurkę już się wkrótce zapiszę

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 12:19   #2489
spencer83
Przyczajenie

Smile

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Spencer mamy tego samego dj'a.
Mam nadzieję, że spisze się na medal
Spisze się na pewno. Znam go dość dobrze (poprzez mojego TZ) i byłam na wielu imprezach które prowadził i było super.Widziałam też wesela które prowadził i ludzie z parkietu nie schodzili. Piotr Gładkowski zajmuje się muzyką od wielu lat i to jest jego pasja, życie. Także ja nie mam żadnych obaw, że wesele będzie udane
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
U mnie też będzie DJ Piotr Gładkowski, wiesz może jak on prowadzi imprezy? Bo my zamówiliśmy go w sumie w ciemno, pokazał nam oczywiście fragmenty płyty ale nie mamy żadnej innej wiedzy o nim. I fryzurę też będę robić u p. Sylwii w Awangardzie, czesałaś się u niej juz może? Bo ja nie, znalazłam opinie o niej na forum i robiłam na razie kolor. Ale jestem zadowolona i na próbną fryzurkę już się wkrótce zapiszę
Co do Piotra Gładkowskiego to już pisalam, ale ja się bardzo cieszę, że to właśnie on będzie u mnie zabawiał gości. Moi rodzice chcieli mieć orkiestrę, ale ja sie uparłam na DJ i jak im pokazałam co on potrafi to zmienili zdanie. Ma on pojecie i doświadczenie w tym co robi i na pewno będziesz zadowolona.
Co do fryzjera i fryzurki, to po przeczytaniu całego forum (co mi zajęło sporo czasu )zdecydowałam się właśnie na Awangardę. Ja swoją fryzurkę próbną zrobię sobie 2 tygodnie przed weselem (02.08) bowiem mamy ślub bliskich znajomych (gdzie zresztą ten sam Dj będzie oczywiście grał) i tak bede musiała się uczesać więc czemu nie upiec dwóch pieczeni na jednym ogniu.

Czas edycji: 2008-03-10 o 15:07 Powód: post pod postem
spencer83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 16:55   #2490
katalinka17
Zadomowienie

Gosikk ty jako pierwsza będziesz miała okazję bawić się przy naszym dj'u także liczę na relację
Spencer, o niego samego to nie ma co sie martwić,bo naprawdę przesympatyczny facet, tylko jak na niego goście zareagują, wiesz, babcie, ciotki starej daty ludzie...

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości