![]() |
#2461 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
To naprawdę super wybór. Obiecaj, ze podeślesz mi fotki jak już będziesz ja miała na sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Postanowilam zrezygnowac z pierwotnego wyboru (gorset + spodnica), bo brzuch w 5tym miesiacu rosnie z tyg na tydzien, oni oddaja Ci sukienke na 2tyg przed slubem, a nikt nie przewidzi ile w ciazy utyjesz. Ok, gorset mozna poluzowac, ale co ze spodnica? przeciez na gumce nie dadza.. Za duze ryzyko, niepotrzebny stres. Nie bardzo dalo sie przerobic tego modelu na sukienke, dlatego ze smutkiem odwiesilam moj wymarzony model ze stojka w kolorze ecru... Przynioslam kilka zdjec sukienek z netu, ktore rozchodza sie pod biustem i podobaja mi sie. Niestety mieli tylko dwa tego typu modele. Musialam zrezygnowac z koloru ecru, bo na tym delikatnym materiale ecru wygladal jak brudny bialy. Zdecydowalam sie na bialy model, ale poniewaz wydawal mi sie ubogi, to kazalam dokupic tasmy z kamieniami i zrobic takie ramiaczka na styl sukni JLo na zalaczonym zdjeciu (ich model mial tylko tasme pod biustem i odkryte ramiona) Niestety ta tasma jest z kamieniami svarovskiego i koszt wzrosl z 2,100 na 3, 100, no ale trudno. W efekcie sukienka bedzie bardzo podobna do tej na zdjeciu, tylko bez trenu niestety.. no i ja oczywiscie z moim 1,58m wzrostu nie prezentuje sie az tak dobrze. Troszke mi smutno, ale bycie mama to ciag wyrzeczen.
Nasz ślub odbył się 21.06.2008! http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008062100700730.png Nasza dzidzia ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png Edytowane przez mimezis Czas edycji: 2008-03-07 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem w Polsce suknie Maggie Sottero ma salon Tylko Ona w Warszawie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak to Maggie Sottero. I zgadza sie w Polsce jej nie mieli. Przymierzalam ja i naprawde jest super, skromna i elegancka ![]() P.S. Wiem ze w Warszawie maja jej sukienki, ale nie maja wszystkich.
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
aaa widzisz, ja myślałam,że wszystkie tam maja
![]() fakt faktem, ze te suknie są piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Obrączka jest bardzo prosta jednolita, jedyne wyróżnienie to "diamenty". Być moze niektórym będzie się kojarzyło z pierścionekiem, nie ma to dla mnie znaczenia. Wiem, ze to na całe życie, ja mam taki gust. Niektórzy wybierają dwukolorowe obrączki a mmnie się to nie podoba, innym pasuje żółte złoto, inni mają jakieś grawery, a inni tytanowe. Mamy takie czasy, ze wybór jest ogromny i każdy wybiera to co lubi Cytat:
Cytat:
Bo widzisz, gdyby nie to, ze ja mam w maju ślub i już mam sukienkę, to chętnie bym odkupiłą od Ciebie. Myślę, ze nie będziesz miała problemu ze sprzedażą Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-07 o 20:20 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
dzieki tiffi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2468 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cena w Lesnym w tym roku - 140 zł. Wolny termin w czerwcu to 9 maj, lub środa przed Bożym Ciałem lub piatek po Bozym Ciele fajnie napisałam wolny termin w czerwcu to 9 maj ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-07 o 20:18 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak juz wybralam ta sukienke to dzwonilam do Wawy i pytalam ile oni chca za ta sukinke i pamietam ze chcieli duzo wiecej. Napewno wysle Ci fotki jak juz bede miala jakies. Za tydzien zabieram sukienke do krawcowej na dorobki i na podpiecie trenu, ale obiecuje jak juz bedzie gotowa to na pewno pokaze ![]() Bylam naprawde mile zaskoczona ze rozpoznalas sukienke i ze poznalas ze to Maggie Sottero ![]() P.S. Ja tez mam obraczki z bialego zlota ![]() ![]()
![]() |
#2471 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
mimezis z tego co widze i z tego co piszesz, to przepiekna bedziesz miała suknie. Gratuluje wam maleństwa, oby rosło zdrowo.
Co do złota to ja mam pierścionek ze Skorpiona juz 1,5 roku i powiem wam, że z bliska widac, że jest już pare rysek ale trudno i tak jest piękny. Obrączki też kupliśmy w Skorpionie, dwukolorowe, choc z początku miały byc jednokolorowe, ale te nas zachwyciły ![]()
#2474 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Rozeznanie
|
Wczoraj zamówiłam suknię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maggie sottero stella , juz chciałabym mieć już w domu hehe
![]() |
#2477 |
Przyczajenie
|
Witam szystkich.
Od dłuższego czasu bywam na forum lecz jakoś tak brak czasu sprawił,że sie jeszcze na nim nie udzielałam. Ale juz to zmieniam i opisuje moje przygotowania do tego ważnego dnia: Będę ślubować 16.08.2008 o godz.16. Ślub odbędzie się w parafii św. Józefa Robotnika - bo to moja parafia. Wesele odbędzie się w Leśnym Gościńcu na Zalesiu. Dzien ten uwieczni na filmie i zdjeciach StudioVideo pana Zdzisawa Lukasika. Tort i ciasta zkona mistry cukiernik Pawe Buras. Gosci zabawiac bedzie DJ Piotr Gladkowski Co do sukni - juz zamowiona w Krakowie, bo w Kielcach nic mi sie nie podobalo, poza tym tam jest wiekszy wybor i cenz nizsze. Do slubu zawiezie nas kolega swoim samochodem. Makijaz i paznokcie wykona pani Ewa Pela, jej salon znajduje sie na Romualda. Wloski uczesze mi pani Sylwia z Awangardz na Wesolej. Nauki przed malzenskie tez juz zalatwione - uczeszczalismy na kurs 3 dniowy na Karczowce, wszystkim polecam. Co jezcze nie zalatwione- Moj TZ garnituru jeszcze nie ma,ale znalazlam piekny tez w Krakowie, koloru brazowego. Nie mamy jeszcze zaproszen bowiem czekamy na projekt, a obraczki wybrane ale jeszcze nie zaplacone. Poza tym zostly do zalatwienia juz tylko drobiazgi, no chyba ze cos pominelam. Jedynie co zastanawiam sie jeszcze nad bukitami, bowiem na poczatku mialam zamawiac w Pokusie, ale po przecztaniu kilku złych opinii wacham sie i poszukam moze gdzies indziej.Musze pochodzic i poszukac. To tyle jesli chodzi o moje przygotowania. Pozdrawiam i gratuje wszystkim Panna Młodym |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, nie wiedzilam ze tez masz Maggie Sottero ![]() Ja wczoraj odebralam swoja sukienke ![]() ![]()
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dziekuje za pocieszajace komentarze. Mam nadzieje, ze wybor bedzie trafny.
Dziewczyny, jesli chodzi o salon Ambrie i o Awangarde, mozecie mi podac cennik czesania slubnego? i kogo konkretnie polecacie (imiona)? Chcialabym miec na glowie jakies niebanalne luzne upiecie wlosow wczesniej pokreconych, nie jakies wymierzone pozawijane, symetryczne loczki, tylko taka burze artystycznie ujarzmioną ![]() I jeszcze pytanko - jesli nocujecie gosci czy placicie za sniadanie? Ja swoich nocuje w hotelu gdzie bedzie wesele (Ameliowka w Machocicach), nie dosc ze place 50zl za nocleg za osobe, przy wynajecu calego hotelu, to za sniadanie za stol szwedzki chca jeszcze 20zl od osoby, a przeciez mnostwo zarcia zostanie z wesela i to tez poloza na stoly. Jak u Was to wyglada?
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak kupiłam na ebayu cena śmiesznie niska do tego gratis welon Chociaz powiem szczerze ze jakby mi ktoś powiedział kiedyś ze będę suknie ślubną zamawiać przez net to popukałabym sie w głowę a tu proszę ![]() Mam nadzieje ze okaże sie piękna (tak jak na fotce) a jak nie to wtedy zacznę sie martwic ![]() ![]()
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
Macie może namiary na kamerzystę Pana Łukasika?Będę wdzięczna za każdą opinię na jego temat.
#2482 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
przesyłam namiary na pana Zdzisława Łukasika na prv. On bedzie u mnie kręcił film, a jego żona bedzie robiła zdjęcia. W szczególności zależy mi na niej bo zdjęcia robi rewelacyjne. W szczególności pieknie wychodzi plener. Jak oglądałam jego probki ona akurat robiła album dla pary młodej - co spowodowało podpisanie umowy. ![]()
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
spencer83
Dziękuję bardzo ![]()
#2484 |
Przyczajenie
|
Nie ma za co.
Jak ktoś jeszce mial jakieś pytania do mnie to prosze się nie krępować w koncu po to jest to forum. Pozdraiam
#2485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koniecznie daj znac jak juz bedziesz ja miala ![]()
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Spencer mamy tego samego dj'a
![]() Mam nadzieję, że spisze się na medal ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też będzie DJ Piotr Gładkowski, wiesz może jak on prowadzi imprezy? Bo my zamówiliśmy go w sumie w ciemno, pokazał nam oczywiście fragmenty płyty ale nie mamy żadnej innej wiedzy o nim. I fryzurę też będę robić u p. Sylwii w Awangardzie, czesałaś się u niej juz może? Bo ja nie, znalazłam opinie o niej na forum i robiłam na razie kolor. Ale jestem zadowolona i na próbną fryzurkę już się wkrótce zapiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam Cytat:
Co do fryzjera i fryzurki, to po przeczytaniu całego forum (co mi zajęło sporo czasu ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-10 o 15:07 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Gosikk ty jako pierwsza będziesz miała okazję bawić się przy naszym dj'u także liczę na relację
![]() ![]() Spencer, o niego samego to nie ma co sie martwić,bo naprawdę przesympatyczny facet, tylko jak na niego goście zareagują, wiesz, babcie, ciotki starej daty ludzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.