![]() |
#1201 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
![]() ![]() Nie. Wizytę mam za 1.5 tyg. A jak psychicznie się czujesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym si już zacząć odchudzać i ćwiczyć. Cytat:
![]() Powiem wam że o niczym innym nie myślę jak o tym że chce karmić. Ze zrobię wszystko żeby się udało i Ze teraz jestem madrzejsza i jeżeli syt się nie powtórzy jak z L to dam radę. W ogóle strasznie mnie podnioslyscie ostatnio na duchu. Wy i tz i plakanie w poduche. Teraz jakoś już lepiej a i zaczynam myśleć o tym małym baku w środku i czekam na pierwsze ruchy z utęsknieniem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Masija czuje sie w miare, ale odetchne dopiero jak dostane wyniki. Wlasnie wracam od lekarza. Znow nadcisnienie, tarczyca szaleje, i cala garsc lekow.. ja powoli ruchy juz czuje
![]()
![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam cały czas kciuki za Was ![]() Ja w 1 ciąży chyba dosyć wcześnie czułam bo pamiętam,ze na święta już coś mi tam latalo po brzuchu. Mam nadzieję,ze teraz będzie podobnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co w końcu macie już kupione dla dzieciaków pod choinkę?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kuchenkę drewniana i wózek dla lalek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
U nas gorskie miasteczko z fp, karty czu czu, jakies książeczki, no i chyba piasek ale chyba jednak nie chce piasku
![]() |
![]() |
#1209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ruchy pozno poczulam, chyba w 20 tc co na drugą ciaze jest pozne. Tak naprawde dopiero od dwoch tygodni czuję takie, ze na pewno i ze regularnie. Ja mialam wizytę w sobotę. Niestety mam lozysko przodujace i jeszcze bardzo nisko ulozone. Lekarz na razie mowi, ze to na tym etapie jeszcze bez stresu wiekszego ale w styczniu trzeba to juz mocno kontrolowac. No i kazal sie oszczedzac, malo chodzic itd. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej wiecie co, że ja nie pamiętam w którym tyg Lena kopała? Blanka w 18-19.. A Lena? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz kupione Nie wiem co se wymysla pozostali wujkowie :P
![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Dzięki Laski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Indu zaproś mnie też do grupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
A mnie szlag trafi zaraz z tymi prezentami. Mam dosyć. Mam do wymyślenia ostatni prezent i poprostu czarna dziura, mam wk urwa na maksa. Internet przewalilam w tą i nazad i chuj.
![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Fartuch kciuki za wyniki. Postaraj się o tym nie myśleć, bo się wykończysz, znajdź sobie jakieś zajęcie, dużo zajęć.
Masija przytulam Cię mocno. Nie chcę Twoich emocji szeroko komentować ale wiem co czujesz. Princeska współczuję tego umiejscowienia łożyska. Mam nadzieję że nic się nie będzie odklejać i szczęśliwie donosisz synka do końca. Jakoś tak nie byłam w nastroju żeby się ostatnio odzywać, ani nawet żeby się żalić. Ale dziś chciałam się czymś pochwalić, bo dumna mnie rozpiera. Otóż, może jeszcze nie mogę mówić o pełnym sukcesie, ale jestem na dobrej drodze całkowitego odpieluchowania mojego dziecka. Laura od czwartku chodzi bez pampersa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuje Cytat:
Ja tez już czuje ze muszę się poruszać. Uda mi rosną i robi się coraz większy ceulit, nie lubię go. Ale kurczę zima mi się nie chce ruszać..... latem to roleczki czy jakieś bieganie a zima to lipa... Cytat:
Ja dziś zrobiłam porządki, tzn takie ze połowa zabawek do worka, i za dwa miesiące zrobię zamianke. To czym się już w ogóle nie będzie bawić won na zawsze :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Woooooow, ale super! Zazdroszczę wręcz ![]() Indu trzymam kciuki za twoje poruszanie się. Jak tak napisałaś ze się lepiej czujesz i w ogóle to pozazdrościłam. Ale chyba nie bede potrafiła się zmotywować do ćwiczeń... ostatnio każda wolna chwila to robienie różnych rzeczy na swieta, pierniczki, ozdoby, te moje wycinanki z drewna i tak cały czas leci.... A mojego dziecka to ostatnio nam dość, jeju nie mam cierpliwości do niej ostatnio ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Laski Mloda ma wysypke na ciele głównie z tyłu ud bez płynu surowiczego do tego była goraczka, co to może być? Aż boję się iść do lek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śniło mi się dziś ze jeździłam na rolkach... Ale kurde nie wiem kiedy się wezmę za ćwiczenia... W weekend wraca koczy wiec nie chce mi się zaczynać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Dostałam cioty i mnie zalewa.. A Lena udaje psa... Czas zjeść śniadanie.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mycha super. Gratuluje! Ja to pewnie zacznę cos ćwiczyć jak sie dni zrobią dłuższe. Wtedy mogę isc pobiegać koło 20:00 czy na skakance w ogrodzie poskakać. Wczesniej to nie ma szans, nie ma czasu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się ze moje marzenie o pralkosuszarce spełni się szybciej niż myślę...
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Oo jednak nie, jednak stół będzie pierwszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Kaja to dobra rzecz tylko nie wszystko mozna tam suszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Ja większość rzeczy susze. Tez nie mam jedwabiu czy czegoś pidobnego Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2016-12-07 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Ja za bardzo sie kieruje tym co na metce pisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Ale właśnie kilka rzeczy mi skurczyło. Teraz używam innego programu i zobaczę jak bedzie ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Chociaż nie jestem pewna czy to nie ta suszarka ktora mieliśmy w wynajmowanym mieszkaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Byc moze byla jakas felerna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e mam jakis kryzys macierzynski. Dobija mnie dzis to moje dziecko. Jest tak niedobra i zlosliwa ze nie ogarniam. Albo robi cos czego wie ze nie mozna albo na mnie wlazi albo ciagle o cos ryczy , nie spi oczywiscie jeszcze ale nie zeby sie bawila , ona chce mnie zniszczyc psychicznie i utrudnia mi zycie. Jak biore cokolwiek do reki to mi wyrywa, laptopa nie moge otworzyc. Chuj siedze w☠☠☠☠iona i czekam az sie zmeczy. Tz chcial ja polozyc albo zabawic to nie. Nie interesuje jej, to matke trzeba zniszczyć.....
Małgosia.. 22. 06. 2015 ![]() Edytowane przez industria Czas edycji: 2016-12-07 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.