![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
Witam kobitki
![]() No fantastyczny wątek. po analizie na stronie naszych mądrych brytyjek wychodzi ze jestem klepsydrą. Jakieś wskazówki?
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej NIE WIEM MAŁE C 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? ODSTAJACE TAK ALE NIE DUZE ![]() 7- ramiona szersze od bioder? NIE 8-płaski brzuch OSTATNIO ciut ODSTAJE:-P 9- duże wcięcie w tali? NIE DUZE ALE JAKIES JEST 10- krótka, długa talia? SREDNIA 11- wzrost- powyżej 177cm 170 12- rozmiar ubrań, góra/dół 38 góra i dół Ramiona i biodra takie same,wciecie w tali jest ale nie jakies ogromne,nogi tez nie krótkie,nie wiem ![]() wymiary biust 92,biodra 90 talia 73 moze to cos miedzy waza a klepsydra ?wazopsydra ![]() O jednak pasowalaby mi ta WAZA prosze o weryfikacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIe
2- dolna część ciała przeważ nad górna?NIE 3- duży biust C i więcej Nie biust B 4- krępe uda TAK 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki? hmm, odstające troszkę są, ale nie są wielkie 7- ramiona szersze od bioder?NIE -w miare równe 8-płaski brzuch - Tak 9- duże wcięcie w tali? nie, 16 cm różnicy między biodrami a talia 10- krótka, długa talia?NIe wiem, ale raczej krótka 11- wzrost- powyżej 177cm175 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół Góra S/M, dół S/m Kolumna?? Czy się myle??;> ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
juz odpowiadam na te pytanka,jestem bardzo ciekawa jaki ze mnie typ
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną - nie 2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3- duży biust C i więcej - nie, A 4- krępe uda - tak 5- krępe łydki?- tak 6- duże odstające pośladki? - nie 7- ramiona szersze od bioder? -troszkę 8-płaski brzuch - tak 9- duże wcięcie w tali?- duze 10- krótka, długa talia?-dluga 11- wzrost -166 12- rozmiar ubrań, góra/dół -34-36/36 waze ok 50kg z gory dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Chyba jestem rozkiem-choc nie wydaje mi sie zebym ramiona miala szersze od bioder(raczej rowne)
Pozatym z rozkiem zgadza sie: waskie biodra maly biust (A) szczuple nogi A jak robilam test to wyszla mi kolumna.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną - nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna?- nie 3- duży biust C i więcej - nie, B 4- krępe uda - tak 5- krępe łydki?- tak 6- duże odstające pośladki? - tak 7- ramiona szersze od bioder? -troszkę 8-płaski brzuch - odstający ;p 9- duże wcięcie w tali?- miedzy biodrami a talią 30 cm roznicy 10- krótka, długa talia?-krótka 11- wzrost -165 12- rozmiar ubrań, góra/dół -38/40 Ważę 56kg. Moje wymiary 90-70-98 Waza ? ![]()
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Więc jak się ma 28 cm różnicy między talią, a biodrami to możliwe, że jest się różkiem?
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną Nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? Tak 3- duży biust C i więcej NIE 4- krępe uda TAK 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? TAK 7- ramiona szersze od bioder? NIE 8-płaski brzuch NIE 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? raczej krótka z takim jakby ,,wycięciem" 11- wzrost- powyżej 177cm NIE 12- rozmiar ubrań, góra/dół Dół 38/40, góra tak samo Czyżbym była gruszką?
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną? nie.
2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie. 3- duży biust C i więcej? nie, B. 4- krępe uda? nie. 5- krępe łydki? nie. 6- duże odstające pośladki? średniej wielkości, średnio odstające. 7- ramiona szersze od bioder? tak. 8- płaski brzuch? tak. 9- duże wcięcie w tali? średnie, ale całkiem spore. 10- krótka, długa talia? raczej krótka. 11- wzrost- powyżej 177cm? 175cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół? na górze i na dole - 36 [S] Czyżbym była kolumną?
![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Czy ja też mogłabym prosić o ocenę i pomoc? Załączam zdjęcia, myślę że najlepiej określą moje kształty ![]() Dodatkowe wymiary/obwody: Wzrost – 183cm Ramiona - 100cm Biust - 90cm – 75B Talia – 69cm Biodra - 95cm Łydka - 38cm Czy ja jestem rożkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
fajny wątek
![]() Program oglądalam, test na stronce T&S robiłam już parę razy, poczytałam mnostwo, skonsultowałam się z Lubym ![]() ![]() Gdybym miała większy tyłek, masywniejsze uda i większe wciecie w talii, to pewnie by była klepsydra. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Wg. tego testu jestem kolumną.. ale mam wątpliwości, bo nie jestem wysoka i nie mam długich nóg
![]() 1- górna część ciała przeważa nad dolną - nie 2- dolna część ciała przeważa nad górną - raczej nie 3- duży biust C i więcej - nie (A :<) 4- krępe uda - nie, są hmm.. 'w normie' 5- krępe łydki - zdecydowanie nie! mam patyki zamiast łydek (w dodatku krótkie..) ![]() 6- duże odstające pośladki- nie 7- ramiona szersze od bioder - chyba tylko trochę (ciocia twierdzi, że nie ) 8- płaski brzuch - tak 9- duże wcięcie w talii - nie 10- krótka, długa talia - długa 11- wzrost- powyżej 177cm - nie (ok. 1,63m) 12- rozmiar ubrań, góra/dół - S-M/S-XS wymiary: ok. 77/65/77-80 a może jestem rożkiem? Albo gruszką? Mam krótkie nogi i wydaje mi się, że gdybym przytyła to wszystko poszłoby w biodra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() A mi możecie pomóc..?? górna część ciała przeważa nad dolną - nie dolna część ciała przeważa nad górną- minimalnie duży biust - średni: B krępe uda - tak, w najszerszym miejscu 55 cm ![]() krępe łydki - nie duże odstające pośladki- tak, mam odstającą pupę ramiona szersze od bioder - tak minimalnie płaski brzuch - troszeczke tłuszczyku jest, ale ogolnie jest płaski duże wcięcie w talii - w talii mam 70 a w biodrach 96, wiec chyba tak krótka, długa talia - raczej długa wzrost - 167 rozmiar ubrań góra/dół - góra 38, dół 40 lub 42 ![]()
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną - nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? tak3- duży biust C i więcej - nie, A 4- krępe uda - tak 5- krępe łydki?- nie,długie i wydają się bardzo chude w porównaniu z udem:P:P 6- duże odstające pośladki? - nie , płaska pupa:P 7- ramiona szersze od bioder? -równe,ale mam szerokie ramiona ![]() 8-płaski brzuch - tak 9- duże wcięcie w tali?- duze 10- krótka, długa talia?-krótka 11- wzrost -171 12- rozmiar ubrań, góra/dół - zalezy gdzie kupuje ![]() ![]() jakim typem figury jestem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, ja sobie ten test to robiłam kilka razy dość dawno temu, ale nie byłam przekonana i właśnie tak sobie myślałam, że fajnie by było jakby tak ktoś mógł to zweryfikować i rozwiać wątpliwości - WIĘC DZIĘKI ZA FAJOWSKI WĄTEK
![]() Wychodziła mi kolumna (jestem za niska), wazon i cegła. Dlatego proszę o pomoc. 1- górna część ciała przeważ nad dolną? Tak, ramiona są dość szerokie, piersi, jak na moją drobna budowę ciała są takie całkiem całkiem ![]() ![]() 2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie, mam węższe bioderka 3- duży biust C i więcej? 70 C 4- krępe uda? nie. 5- krępe łydki? ogólnie nie lubie kolan i łydek, bo nie są jak u łani (a zawsze chciałam), ale są całkiem normalne. Wieć moja odp to NIE 6- duże odstające pośladki? nie, ale nie płaskie - są kształtne ![]() 7- ramiona szersze od bioder? no tak. 8- płaski brzuch? tak, raczej płaski 9- duże wcięcie w tali? takie ładnie zaznaczone 10- krótka, długa talia? raczej krótka, ale proporcjonalna do ciała, bo jestem niewysoka. 11- wzrost- powyżej 177cm? nie, 162cm. 12- rozmiar ubrań, góra/dół? góra i dół raczej kupuję w tym samym rozmiarze - 36, 34, bo to różnie wypada. Ale jak mam sukienke obcisłą, to najmniej obciska oczywiśćie dolne części ciała [/QUOTE] Mi się wydaje, że jestem wazonem..... hmmmmmm. Chyba że cegłą (bo tyję raczej rónomiernie z przewagą brzucha i biustu), ale cegły są "większe"- jak oglądałam program to pamiętam, że nasze Ekspertki mówiły, że cegły to rozmiar od 42 (ale w Anglii, więc u nas to pewnie od 40 ![]() ![]() ![]() Podam może dodatkowe wymiary: wzrost - 162 waga- 51kg. ramiona ( ciężko to się mierzy samemu) - tak ok. 93cm biust- 86 cm talia-64 biodra-87 uda- 89 łydka mierzona w najszerszym miejscu- to 34 cm kostka- 20cm He he, wiem że szcegółowe, ale co tam ![]() No dobra, to czekam na odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Ja z opisu raczej bylabym rozkiem, ale nie pasuja mi do tego szerokie biodra.
Mam szerokie ramiona, maly biust 75B, srednie wciecie w talii, troche wystajacy brzuszek mimo, ze umiesniony, szerokie biodra, okragly tylek, ale szczuple bardzo nogi ( i uda i lydki). Zrobilam test i wyszla waza. Ale do niej nie pasuja moje male piersi. I teraz nie wiem kim jestem, bo i w rozku i wazie cos sie u mnie nie zgadza. Tak wiec rozek czy waza Edytowane przez meredith85 Czas edycji: 2008-03-09 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną Nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? Troche 3- duży biust C i więcej B-C 4- krępe uda Tak 5- krępe łydki? Nie 6- duże odstające pośladki? Raczej tak 7- ramiona szersze od bioder? Nie 8-płaski brzuch Tak 9- duże wcięcie w tali? Tak 10- krótka, długa talia? Nie wiem srednia? 11- wzrost- powyżej 177cm 174 12- rozmiar ubrań, góra/dół Gora s/xs dol s/m Kregiel czy klepsydra? Wymiary: Talia 62cm Biodra 94-5cm Biust 87cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Mam taki sam dylemat jak laktoza: kręgiel czy klepsydra??
1- górna część ciała przeważa nad dolną? NIE 2- dolna część ciała przeważa nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej: TAK (70F czyli wielkości 80D) 4- krępe uda: TAK 5- krępe łydki: TAK 6- duże odstające pośladki? Duże ale nie są szczególnie odstające (mogłyby być bardziej wypukłe) 7- ramiona szersze od bioder? Takie same w cm, ale z przodu ramiona trochę szersze, głównie przez grube przedramiona 8-płaski brzuch: TAK 9- duże wcięcie w tali: TAK 10- krótka, długa talia: krótka 11- wzrost- powyżej 177cm: NIE (175) 12- rozmiar ubrań, góra/dół: 38/40 (chyba że góra nierozciągliwa, to wtedy ze względu na biust i ramiona raczej 40) Moje wymiary to 97/70/100, ważę 66kg. Gdyby odciąć piersi to po kształcie z przodu powiedziałabym żem kręgiel, bo mam wąskie żebra i talia w górę się nie rozszerza tak "dramatycznie" jak w dół do bioder. Ale za to mam sporawy biust i on daje wrażenie klepsydry. Poza tym nie mam chudych rąk a wręcz przeciwnie, ramiona mam grubawe, co sprawia że górę też mam masywną, tak jak dół. A mam grube łydki i ogólnie swoje nogi lubię najmniej, więc może kręgiel? Mam też boczki (poniżej talii), długą szyję i chude nadgarski ![]() Kosmo pomóż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
ja chyba jestem kręglem :P albo gruszką... ciężko mi stwierdzić
![]() Edytowane przez Eve744 Czas edycji: 2008-03-08 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
świetny wątek!
![]() Zastanawiałam się czy jestem wiolonczelą czy wazą więc zrobiłam test na stronie. Okazało się że waza to ja ![]()
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
a ja nie wiem 'czym' ja jestem ... xD
podam wymiary itp. a wiec wzrost- ok 165 cm biust- 36B ramiona nieco wezsze od bioder biodra nieco szerokie dosc mocno wcieta talia nogi dlugie stosunkowo do reszty ciala brzuch szczuply? xD doł stosunkowo tezszy nie az tak bardzo od gory. please powiedzcie mi 'czym' jestem i co powinnam nosic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE
2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej NIE( małe B) 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? Tak, ale nogi genralnie długie, prporcjonalne 6- duże odstające pośladki? TAK 7- ramiona szersze od bioder? NIE 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali? Średnie wcięcie, ani duże, ani małe 10- krótka, długa talia? długa 11- wzrost- powyżej 177cm 175 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół, góra M, dół L
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
nadeline muszę to napisać, piękny strój kąpielowy
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6819398 Poproszę o wskazówki dla wazy i klepsydry, nie jestem pewna która sylwetka bardziej odpowiada mojej. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Wątep super, jednak spore zamieszanie tu
![]() Sama juz nie wiem czym jestem, wg testu kolumną (na pewno nie, bo najcześciej spodnie są ZA długie), wydawało mi się że kręglem, ale porady Kosmy jakos nie bardzo pasują - ponoć dobrze wyglądam w ołówkowej spodnicy i obcisłych spodniach.... Jeszcze raz musze przenalizować, i liczę na Waszą pomoc: 1- górna część ciała przeważ nad dolną Nie 2- dolna część ciała przeważ nad górna? Tak 3- duży biust C i więcej Tak, C 4- krępe uda Nie, b. szczuple 5- krępe łydki? Nie, jednak są umieśnione,z racji uprawianego sportu nie należą do najszczuplejszych 6- duże odstające pośladki? Nie 7- ramiona szersze od bioder? Są takiej samej szerokości 8-płaski brzuch Tak 9- duże wcięcie w tali? Tak 10- krótka, długa talia? Średniej długosci 11- wzrost- powyżej 177cm Nie, 169 12- rozmiar ubrań, góra/dół Góra XS,S, dół S,M
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Tajemnicza667, dzięki
![]() A kostium zdobyłam chyba roki temu w New Yorker ![]()
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną - chyba nie ...
2- dolna część ciała przeważ nad górna?- nie 3- duży biust C i więcej - nie, B (choć po tabletkach urósł trochę ![]() 4- krępe uda - nie, szczupłe 5- krępe łydki?- nie, chude 6- duże odstające pośladki? - ładne ![]() 7- ramiona szersze od bioder? -troszkę 8-płaski brzuch - moj kompleks, tłusty i boczki mam ![]() 9- duże wcięcie w tali?- niezbyt duże, ale jest 10- krótka, długa talia?-krótka 11- wzrost -166 12- rozmiar ubrań, góra/dół -38/38 Ważę 63kg ![]() Nie mam centymetra, ale w pasie na pewno nie mniej niż 75cm... Powiedz mi proszę co ze mnie za kształt.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
I ja bym prosila o pomoc, bo jakos sama nie wiem, czym jestem...
![]() Kochana aby wszystko byłą klarowne proszę odpowiedź na następujące pytania tak/nie 1- górna część ciała przeważ nad dolną- nie wiem...-tj ramiona szersze niz biodra :/, ale rozmiar mniejszy niz dol. 2- dolna część ciała przeważ nad górna?-nie 3- duży biust C i więcej-C 4- krępe uda-tak 5- krępe łydki?-nie 6- duże odstające pośladki?-no, moze nie odstajace, ale do malych to im daleko ![]() 7- ramiona szersze od bioder?-tak 8-płaski brzuch-nie 9- duże wcięcie w tali?-tak 10- krótka, długa talia?-hm, chyba raczej krotka ![]() 11- wzrost- powyżej 177cm-176/177 12- rozmiar ubrań, góra/dół- gora 40, dol 42 ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną - sama nie wiem ,ramiona mam duzo szersze ,ale biust mniejszy
2- dolna część ciała przeważ nad górna? j.w 3- duży biust C i więcej - nie, A 4- krępe uda - nie 5- krępe łydki?- nie 6- duże odstające pośladki? - nie 7- ramiona szersze od bioder? -tak , ramiona jesli dobrze zmierzylam 96 a biodra 87 8-płaski brzuch - tak 9- duże wcięcie w tali?- hmmm w talii mam ok.61 10- krótka, długa talia?-dluga 11- wzrost -161 12- rozmiar ubrań, góra/dół -34-36/ 34-36 Waze ok.48kg ,wymiary - 82/61(czasem mniej czasem wiecej;p)/87 ,nogi raczej krotkie . Takze sama nie wiem ,gdzie pasuje ,bo z gruszka zgadza mi sie biust i dlugosc nog ,ale nie mam duzej pupy i krepych nog ;/ Moze ktoras z Was bedzie wiedziec ktorym typem jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia jaką ja mam figurę.. mam szczupłe, długie nogi, grube boczki (nad biodrami), średni brzuch, średni biust (B), szerokie ramiona i ogólnie nie jestem gruba tylko te boczki ;/ ważę ok. 53 kg mam 173 cm wzrostu i mam 16 lat.... To jaką ja mam figurę w końcu? :P
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej NIE 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? NIE 7- ramiona szersze od bioder? mniej więcej takie same są 8-płaski brzuch prawie xD 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? Nie umiem określić xP 11- wzrost- powyżej 177cm NIE 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra M, dół 37-38 czyli też M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Pogubiłam się. Proszę o pomoc
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE (mam równe biodra i ramiona- po 90cm) 3- duży biust C i więcej NIE (jest mały: A/B) 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? NIE 7- ramiona szersze od bioder? NIE (równe) 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? nie umiem określić ![]() 11- wzrost- powyżej 177cm NIE (168) 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra S/M, dół 37 Jeszcze informacje pomocnicze ![]() Bioderka: 90 Ramiona: 90 Talia: 65 Biust: 85 Wzrost: 168 Waga: 49
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.